Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, martie 18, 2014

Învățăturile lui Abraham - Legea Atracției



Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

O lectură utilă celor care sunt interesaţi de dezvoltarea lor spirituală şi nu numai.
Din aceste învățături originale s-a născut toată literatura existentă pe piață privind Legea Atracției, aceasta fiind Sursa lor.

Numele sau denumirea "Abraham" este dată unor Învăţători din planul subtil, desemnând spirite care au o înţelegere mai amplă, şi care îi pot conduce şi pe alţii să ajungă la această înţelegere. 
(Abraham înseamnă şi Învăţător, numele Abraham fiind de origine ebraică și este interpretat fie pornind de la semnificația "părintele tuturor" în ebraică, fie ca o combinație a numelui Abram - "tatăl este înălțat" , alăturat cuvântului ebraic hamon (multi, multitudine) ).
Aceşti Abraham sunt "adunaţi" împreună în planul subtil datorită similitudinii de intenţii şi dorinţe care îi animă. 
Acest articol are la bază comunicările Abraham transmise lui Esther şi Jerry Hicks, folosind-o pe Esther ca medium.
Aceste comunicări conţin o filozofie a spiritualităţii practice, relevată începând cu 1986, ca răspuns la o listă foarte lungă de întrebări. 
Abrahamii, Învățătorii de dincolo, explică prin mediumul Esther Hicks, Legea Atracției, modul în care fiecare om atrage în viața sa lucrurile spre care își îndreaptă atenția în mod predominant, și care îi provoacă trăiri emoționale. 

Cel.ro

Primele înregistrări ale răspunsurilor date de Abrahami au fost publicate în mod oficial în 1988, ca parte a unui album ce conţinea înregistrarea pe casete a 10 Subiecte speciale.De atunci multe aspecte ale învăţăturilor fundamentale ale Abrahamilor au apărut sub diverse forme, ca şi cărţi, CD-uri, DVD-uri, cărţi de joc, calendare, articole, emisiuni radio şi tv, precum şi publicate de alţi autori de succes, care au încorporat învăţăturile în lucrările lor.
Cartea "Legea Atracţiei - Învăţăturile lui Abraham" reprezintă prima publicare a acestor învăţături în întregime într-un singur volum. 
Alte cărţi apărute în aceeaşi serie de învăţături : 
"Cere şi ţi se va da", "Uluitoarea Putere a Emoţiilor", "Puterea extraordinară a Creaţiei Deliberate",
"Sara, cartea intai - Sara afla secretul despre legea atractiei", "SARA - cartea a doua", "Sara - cartea a treia", "Manifestă-ţi Dorinţele", "Banii şi Legea atracţiei", "Intrarea în vortex. Ghid practic", "Relaţiile şi Legea Atracţiei (Vortex)", "Uluitoarea putere a emoţiilor", "Procesul de cocreatie la apogeul lui - Wayne W. Dyer - Esther Hicks".


Una din înregistrările originale din seria audio se poate descărca gratuit de pe website-ul www.abraham-hicks.com, "Introducere la învăţăturile lui Abraham", cu o durată de 70 de minute.

eJobs

"1. PRIMA LEGE, LEGEA ATRACŢIEI, spune:
Cele care se aseamănă se atrag.
Chiar dacă pare o afirmaţie destul de simplă, ea defineşte cea mai puternică Lege din Univers – o lege care afectează tot ceea ce este în permanenţă.
Nu există nimic care să nu fie afectat de această lege puternică.

2. A DOUA LEGE - ŞTIINŢA CREAŢIEI LA VOINŢĂ spune:
Ceea ce cred, aştept sau la ceea ce mă gândesc – există.
Pe scurt, obtineti lucrurile la care va ganditi, fie ca le doriti sau nu.
Stiinta Creatiei la Vointa reprezinta o aplicatie deliberata a gandirii, pentru ca daca nu intelegeti aceste legi si nu le aplicati in mod intentionat, veti crea lucrurile in mod automat.

3. A TREIA LEGE - ARTA DE A DA VOIE, spune:
Eu sunt ceea ce sunt, si doresc sa ii las si pe ceilalti sa fie ceea ce ei sunt.
Atunci cand sunteti dispusi sa ii lasati si pe ceilalti sa fie asa cum sunt ei, chiar daca ei nu va lasa pe voi, atunci veti deveni unul din cei care dau voie, dar nu prea se poate sa ajungeti in acest punct pana nu ajungeti mai intai sa intelegeti cum obtineti ceea ce obtineti.
Numai atunci cand intelegeti ca nimeni nu poate lua parte la ceea ce traiti decat daca ii invitati prin gandurile voastre sau prin atentia ce le-o acordati, si ca imprejurarile nu pot fi parte a experientei voastre decat daca le chemati prin intermediul gandurilor sau al observatiei, numai atunci veti fi Cel Care Da Voie, lucru pe care vi l-ati dorit atunci cand ati venit in acest plan fizic.

Înţelegerea acestor trei puternice legi universale şi aplicarea lor în mod intenționat va va conduce la acea libertate plină de bucurie de a fi în stare sa va creați propria viata, exact asa cum vreți să fie.

Odată ce înțelegeți că toți oamenii, toate conjuncturile și toate evenimentele sunt chemate de către voi, prin intermediul gândurilor, veți începe să vă trăiți viaţa aşa cum ați decis atunci când ați luat hotărârea de a va încarna în acest corp fizic.

Şi astfel, înțelegerea puternicei Legi a Atractiei, cuplată cu intenția de a va crea la voință propria voastră experiență de viaşă, vor duce în cele din urmă la acea libertate neîngrădită care poate veni numai dintr-o completă înțelegere și aplicare a Artei de a da voie."
Citat din "Legea Atracţiei - Învăţăturile lui Abraham".


Filmul de succes "Secretul" (The Secret) a fost conceput pe baza acestor învăţături (link mai jos).
‘’Legea Atracţiei‘’ poate fi considerată ca fiind elementul principal din care au apărut toate celelalte învăţături. 
‘’Cere şi ţi se va da‘’ poate fi considerat ca fiind cel mai comprehensiv volum din primii 20 de ani de învăţături ale lui Abraham. 


Folosind Centrul de conferinţe din San Antonio, Texas, Esther şi Jerry au călătorit în aproximativ 50 de oraşe pe an, din 1989, prezentând Ateliere interactive despre ‘’Arta de a da voie‘’, acelor lideri care s-au alăturat acestui curent de gândire progresistă.
"...această carte (Legea Atracției) face mai mult decât doar să îl prezinte pe Abraham lumii voastre fizice, această carte va oferi o prezentare a rolului deţinut de lumea subtilă în lumea voastră fizică, deoarece să ştiţi că aceste lumi sunt în mod inextricabil legate una de cealaltă. 
De asemenea, în scrierea acestei cărţi, împlinim o înţelegere pe care noi am făcut-o cu mult înainte ca voi să vă încarnaţi în aceste corpuri. 
Noi, Abraham, am fost de acord să rămânem aici, focalizaţi asupra acestei perspective subtile mai largi, mai limpezi, şi prin urmare, mai puternice, în timp ce voi, Jerry şi Esther, aţi fost de acord să mergeţi mai departe asumându-vă aceste corpuri minunate şi ajungând la măiestrie în stăpânirea gândurilor şi creaţiei. 
Şi odată ce experienţele voastre de viaţă ar fi stimulat în voi o dorinţă clară şi puternică, înţelegerea noastră prevedea că ne vom da întâlnire cu scopul de a fi parteneri în realizarea unei creaţii puternice....Vrem să înţelegeţi cât este de magnifică Fiinţa voastră, şi am vrea să înţelegeţi cine sunteţi cu adevărat şi de ce aţi venit în această dimensiune fizică. 
Întotdeauna este o experienţă interesantă să explicăm prietenilor noştri încarnaţi aceste lucruri care sunt de natură subtilă, deoarece tot ceea ce vă oferim trebuie apoi "tradus" prin lentilele lumii voastre fizice.
Cu alte cuvinte, Esther receptează gândurile noastre, asemenea undelor radio, la un nivel inconştient al Fiinţei sale, şi apoi le transpune în cuvinte şi concepte fizice. 
Ceea ce rezultă aici este amestecul perfect dintre fizic şi subtil. 
Deoarece suntem capabili să vă ajutăm să înţelegeţi existenţa tărâmului subtil despre care vorbim, vă vom asista ca să înţelegeţi mai clar cine sunteţi, pentru că, într-adevăr, voi sunteţi o extensie a ceea ce suntem noi. 
... Ştim că doar cuvintele nu te fac să înveţi, ci doar experienţele de viaţă te fac să înveţi cu adevărat, dar combinaţia dintre experienţele de viaţă şi cuvintele care explică şi definesc, pot să îmbogăţească învăţarea, şi în acest spirit vă oferim aceste cuvinte. 
reduceriturism.ro

Există Legi Universale care afectează tot ceea ce se află în Univers, atât ceea ce este material, cât şi ceea ce este imaterial. Aceste Legi sunt absolute, sunt eterne, şi omniprezente.
Atunci când deveniţi conştienţi de aceste Legi şi vă străduiţi să le înţelegeţi, experienţa voastră de viaţă este îmbogăţită în mod semnificativ. De fapt, numai atunci când aveţi o cunoaştere activă şi conştientă a acestor Legi sunteţi capabili să fiţi cei care îşi creează în mod deliberat propriile experienţe de viaţă." - citat din ‘’Învăţăturile lui Abraham, Legea Atracţiei‘’.

Cărțile amintite mai sus le consider foarte utile privind bunăstarea și prosperitatea personală, deoarece se adresează cititorului într-un limbaj uzual, pe înţelesul tuturor, fiind uşor de citit.

Aici poţi vedea şi comanda cărţile online:
http://profitshare.ro/l/3154037;
http://profitshare.ro/l/3154114 ;
http://bit.ly/2gWvaFG ;
http://bit.ly/2htxc13

Acest articol este o invitație la lectură și studiu. Aceste cărți merită să fie citite și studiate în mod aprofundat. Vizionaţi şi filmul.
Într-un alt articol am postat o sinteză personală efectuată de mine asupra Legii Atracției, căci este un subiect de interes foarte general şi foarte util. 
În multe alte articole am făcut referire la această Lege a Atracţiei, care este în conformitate cu învăţăturile Marilor Maeştri spirituali, chiar şi cu cele ale lui Isus, Buddha, etc.
Din păcate există mulţi oameni de ştiinţă şi psihologi, psihiatri, care nu au citit aceste învăţături dar le combat pe baza celor.... auzite de la alţii.
Este foarte normal ca "cele auzite" să fi fost prezentate lor fragmentat, neinteligibil, incomplet, distorsionat, bine-nţeles, căci nu ai cum să prezinţi cuiva aceste idei complicate într-o discuţie de căteva minute.
Nu este vorba aici de nimic magic, de minuni supranaturale, nu este vorba de a atrage în mod paranormal ceva în viaţa ta, ci de principii conforme cu psihologia, logica, fizica, chimia, şi toate legile naturale.
Abordarea Legii Atracţiei poate fi efectuată şi în mod ştiinţific, din perspectiva psihologiei şi a altor ştiinţe, dar Abrahamii au prezentat-o într-un mod mai simplu, pe înţelesul tuturor, fără a utiliza concepte complicate ştiinţifice.
Pentru cei ce vor să vadă şi viziunea mea holistică asupra acestor învăţături, din perspectiva mea, îi invit să parcurgă articolele mele referitoare la Legea Atracţiei şi cele conexe, elaborate pe baza dezvoltării unor idei preluate din acest cadru:
1. http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/11/fenomenul-de-rezonanta-rezonanta.html
2. http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/legea-atractiei-determinarii.html
3.http://loveblog4all.blogspot.com/2016/04/deepak-chopra-mike-wilson-legea.html
4. http://loveblog4all.blogspot.com/2015/10/tu-stii-si-intelegi-ce-fel-de-oameni.html5.http://loveblog4all.blogspot.com/2013/09/ciclul-kato.html
6. http://loveblog4all.blogspot.com/2014/03/dai-pentru-primi-inapoi.html
7.http://loveblog4all.blogspot.com/2013/11/afirmatiile-pozitive-intentii-de.html


 
Mai jos ai filmul The Secret (Secretul) care are la bază învăţăturile precizate mai sus :



Lecturarea articolului în format video, din playlistul meu youtube Legea Atracției Manifestarea








Distribuie articolul, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html




SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner





Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');