Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, aprilie 24, 2015

Grup Umanitar de Sprijin, Ajutor, Voluntariat, Donaţii

Linkul :  https://www.facebook.com/groups/sprijinsiajutor/
Este un grup recent deschis.
Grupul are ca scop sprijinul şi ajutorul umanitar acordat de către persoane binevoitoare celor care au nevoie de el.
Acest sprijin şi ajutor poate lua diverse forme, de la sprijinul moral acordat prin "vorbe bune", sfaturi şi recomandări, acţiuni de voluntariat, până la cel material, prin donaţii, sponsorizări, etc.
Un scop adiacent îl constituie sensibilizarea oamenilor privind nevoile semenilor şi conştientizarea faptului că o societate în care copiii beneficiază de mici de modele pozitive privind compasiunea şi caritatea este o societate care se va dezvolta sănătos, în mod prosper, şi în care suferinţa va fi menţinută la cote minime. Căci sprijinul şi ajutorul reciproc contribuie la manifestarea binelui general, al tuturor...

Administratorii nu au nici un rol în INTERMEDIEREA EFECTIVĂ a acţiunilor caritabile, nu reprezentăm nici un ONG sau alt tip de organizaţie, ci este pur şi simplu doar un grup deschis iniţiat în scop umanitar, un spaţiu oferit celor care au ceva de oferit către cei ce au nevoie de sprijin şi ajutor de la semenii lor.
Administratorii nu pot fi făcuţi în nici un fel responsabili pentru veridicitatea informaţiilor postate de cei ce cer sprijin şi ajutor, căci nu ne putem asuma responsabilitatea de a verifica aceste cereri.
De aceea, rog pe cei care doresc să ofere ceva, să VERIFICE SINGURI cui oferă, pentru a nu se lăsa înşelaţi de indivizi care doresc să profite de bunăvoinţa, naivitatea şi credulitatea altora, în mod fraudulos.
De asemenea, rog pe cei care identifică astfel de tentative de înşelăciune să le expună pe grup, pentru a şterge şi bloca persoanele respective să mai acceseze grupul.

REGULAMENT DE POSTARE :
Rog nu postaţi pe altă tematică în acest grup, căci riscaţi să fiţi excluşi din grup.
Acceptăm şi postări de genul sprijinului acordat sub forma evenimentelor gratuite de genul : cursuri, seminarii, workshopuri, evenimente caritabile, etc, ÎNSĂ DOAR DACĂ VOR FI POSTARE ÎN CADRUL POSTĂRII FIXATE, MAI JOS, LA "COMENTARII". După trecerea calendaristică a evenimentului, postarea va fi ştearsă.
Rog de asemenea postarea de adrese ale ONG-urilor sau alte instituţii caritabile tot aici, la postarea fixată, la Comentarii, pt a fi accesibile continuu tuturor..

Nu uitaţi că binele atrage bine, şi răul rău, prin rezonanţă. Nu uitaţi că fiecare suntem un model pentru cei din jur, mai ales pentru copiii, care copiază ceea ce văd la părinţi, la adulţi.
Nu uitaţi că fiecare ne modelăm astfel viitorul, atât cel personal cât şi cel al copiiilor noştri, al societăţii noastre, prin modelul nostru de gândire şi comportament...

Zilnic avem tot felul de ocazii de a observa cum educaţia oferită de părinţi copiilor îi va afecta şi pe copii dar şi pe părinţi mai târziu.
Un copil educat în spirit caritabil va avea grijă cu siguranţă de părinţii săi. Excepţiile nefericite... întăresc regula.
Copiii trebuie ÎNVĂŢAŢI şi OBIŞNUIŢI de mici să împartă, să ofere, să doneze, să sprijine şi să ajute alţi copii.
Educaţia primită în copilărie imprimă TIPARE de gândire şi comportament care vor dăinui toată viaţa.
MODELELE de găndire şi comportament oferite de părinţi sunt preluate (copiate, însuşite) în mod automat de copii.
Obişnuinţa este a doua natură a omului.
Cum vă obişnuiţi copiii de mici, aşa vor acţiona şi reacţiona faţă de voi când vor fi mari. Voi vă "construiţi" viitorul. Voi îl modelaţi, conform modelului pe care îl manifestaţi.
Într-o societate în care Spiritul Caritabil este viu, suferinţa se menţine la cote minime...

Oriunde ne uităm în jurul nostru observăm EFECTE. Efectele educaţiei. Dar şi efectele lipsei de educaţie.
Observăm faptul că atât copiii cât şi adolescenţii COPIAZĂ MODELE pe care le au în mediul lor, fără discernământ.
Ei cred că ceea ce apare ca fiind PREDOMINANT, ca modele, este ceea ce trebuie să adopte şi ei ca fiind NORMAL, NATURAL şi FIRESC.
Ei încearcă să se CONFORMEZE mediului, încearcă să se ADAPTEZE, copiind tiparele ce apar cel mai frecvent în viaţa lor.
Copiii încearcă să îşi MULŢUMEASCĂ părinţii comportându-se ca ei. Ei cred că aşa pot să îi mulţumească, prin IMITARE.
Din păcate, însă, educaţia actuală, generalizată, care se bazează pe SPIRITUL COMPETITIV EXACERBAT, exclude manifestarea şi dezvoltarea compasiunii şi atitudinii caritabile.
Copiii sunt învăţaţi că trebuie să fie primii, trebuie să fie cei mai buni, fără să le pese de alţii, ci doar de ei înşişi.
Astfel devin tot mai alienaţi, tot mai separatişti, mai individualişti, mai egoişti, mai introvertiţi.
Drept urmare, acest blocaj privind relaţionarea şi comunicarea sinceră şi deschisă va conduce la manifestarea şi dezvoltarea anxietăţii, fobiilor, psihozelor, nevrozelor, etc...
O societate bazată pe educaţia în spirit competitiv este o societate nevrotică, în care afecţiunile psihice înfloresc şi se dezvoltă ca o epidemie, ca o infecţie întreţinută permanent şi netratată.
După cum ştim, majoritatea bolilor cronice au la bază stresul, epuizarea nervoasă.
De aceea putem spune că spiritul competitiv exacerbat este pur şi simplu... autodistructiv pentru societate...





Grup Umanitar de Sprijin, Ajutor, Voluntariat, Donaţiihttps://www.facebook.com/groups/sprijinsiajutor/""Unul din bătr...
Posted by The Spiritual Universe Universul Spiritual on 24 Aprilie 2015



CĂRŢI UTILE :
- SPIRITUALITATE MOTIVAŢIONALĂ - DEZVOLTARE SPIRITUALĂ : http://bit.ly/14LeVVJ ; http://bit.ly/1C6TUz8
- PSIHOLOGIE : http://bit.ly/14LgsLs : http://bit.ly/1ybXri6 ;
- PSIHOLOGIE ŞI PSIHOTERAPIE : http://bit.ly/1DPneLN ; http://bit.ly/1C73VvY
- PSIHOLOGIE PRACTICĂ : http://bit.ly/1ybNPnN
- PARENTING - EDUCAŢIE PSIHOLOGIE : http://bit.ly/1ybN7GQ
- TESTE PSIHOLOGICE (PSIHOMETRICE) : http://bit.ly/1C0Gir7
- COMUNICARE : http://bit.ly/1524kp8 ; http://bit.ly/1ybYwqc




De multe ori cei care au putin sunt mai generosi.P.S. Check out this awesome music app: http://www.hickery.net/It's a Music Playlist from your Facebook likes and shares!
Posted by Ellie White on 1 Aprilie 2015


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/



Unul dintre cele mai bune clipuri inspirationale pe care le-am vazut
Posted by 101 filme motivationale care trebuie vazute intr-o viata on 3 Aprilie 2015


Swami Dayananda Saraswati - despre compasiune

Swami Dayananda Saraswati dezvăluie căile paralele ale dezvoltării personale şi atingerea adevăratei compasiuni. Ne conduce prin fiecare pas al realizării de sine, de la copilăria neajutorată până la actul neînfricat de a avea grijă de ceilalţi.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');