Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

duminică, ianuarie 29, 2017

Dumnezeu este cu tine, în tine, esenţa ta spirituală



Geneza / Facerea 26.
"Apoi Dumnezeu a zis
"Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ."
27. Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l-a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut."

Citez dintr-un îndemn de tip religios de întoarcere la... credinţa religioasă:
Dumnezeu este "SINGURUL care poate să ne ofere LINIŞTE şi SPERANŢĂ".
Aceasta este o... sugestie destul de... puternică...
Se vorbea şi de VINDECARE acolo, prin credinţă, prin... aruncarea grijilor şi neplăcerilor tale asupra lui Dumnezeu, ca într-un... coş de gunoi, un crematoriu care le arde şi te scapă de ele...
Problemele tale nu ţi-au fost "date de Dumnezeu" pentru ca tu să le... arunci înapoi lui Dumnezeu.
Problemele ţi le-ai creat singur, prin gândurile şi faptele tale, acţiunile tale, reacţiile tale, comportamentul tău, obişnuinţele tale, credinţele şi convingerile tale, modul tău de a gândi...
Problemele tale sunt lecţii de viaţă, din care ai ceva de asimilat, de învăţat, lecţii care sunt benefice dezvoltării tale, evoluţiei tale.

Pentru ca această "tehnică" de tip religios să funcţioneaze cu adevărat, ar trebui ca Dumnezeu să fie... "proiectat", din... afară în... interiorul nostru, cel mai profund, în esenţa noastră, ca Sine Suprem şi Sursă a tuturor fiinţelor, Spiritus Sanctis, Sfântul Spirit din care toate spiritele au fost create, şi atunci ne putem... (re)dobândi încrederea şi forţa în... noi înşine, în acest caz, în care Dumnezeu este cu... noi, este în... noi, şi forţa izvorăşte astfel din... noi, din... esenţa noastră !
Aduceţi-l pe Dumnezeu la locul lui, acolo unde îi este locul, locul Central, în esenţa voastră, în Centrul ei, în interiorul ei cel mai profund, unde este esenţa... Chipului şi Asemănării voastre... esenţiale!

Dumnezeu este cu noi, Dumnezeu este în noi, iar noi îl putem (re)găsi, în mod... conştient, căci asta este însăşi esenţa re ligiei, a re legării, a re găsirii naturii noastre... divine, esenţiale !
Forţa este, deci, în noi, puterea este în noi, de aceea tu te poţi îmbolnăvi dar şi vindeca, te poţi neferici dar şi ferici, te poţi întrista dar şi bucura, căci ai o putere a minţii uriaşă, creatoare / distrugătoare...
Tu poţi tot ce vrei, tot ce înţelegi, ce conştientizezi, că, dacă ceri, dacă intenţionezi, în mod ferm, vei avea.

Aleluia! 


Referitor la un al articol de-al meu, cineva a afirmat:
AS: - Păi prin articolul ăsta se poate pune foarte uşor la îndoială dacă există Dzeu, sau nu? Nu e aşa?
Cine poate şti cu certitudine dacă există sau nu?

Kato: Este clar că totul se poate pune la îndoială. 
Dar asta nu înseamnă că îndoiala reprezintă, în sine, vreo... certitudine.
Certitudinea nu se poate dobândi cu adevărat decât prin experienţa practică, prin experimentare.
Dar teoria este un instrument ajutător, totuşi.

Teoria ne ajută să înţelegem mai bine ceea ce experimentăm, căci, de fapt, orice rezultat al unei experienţe practice trebuie... interpretat.
Şi nu experienţele de viaţă, în sine, sunt confuzorii, iluzorii, ci faptul că oamenii nu pot... interpreta în mod corect experienţele lor!


Privind ceea ce numim "Dumnezeu", "Divinitate Supremă", puţini oameni au experienţe practice concrete legate de relaţia lor cu Divinitatea.
Şi, atât cei ce au, cât şi cei ce nu au, se bazează de fapt pe interpretările lor logice, deci de fapt pe... tiparele lor de gândire, dobândite mai mult prin educaţie decât prin practică.
Existenţa lui Dumnezeu a fost pusă mereu la îndoială, dar asta doar în sensul în care alţii îţi prezintă... reprezentări (interpretări personale subiective) ale lui Dumnezeu pe care tu nu le poţi accepta ca fiind... corecte.
Fiecare om are o reprezentare asupra Divinităţii, dar aceste reprezentări diferă mult de la o religie la alta, de la o cultură la alta, de la un om la altul.
Deci, ceea ce de fapt tu pui la îndoială este reprezentarea ALTORA despre acest concept.
Acesta este un aspect.


Alt aspect este cel privind natura reală a Divinităţii, a lui Dumnezeu, care nu poate fi înţeleasă de omul care interpretează natura, adevărul, realitatea, doar prin prisma simţurilor sale corporale limitate.
Relaţia cu Dumnezeu nu poate fi experimentată prin intermediul simţurilor corporale, şi asta pentru că aşa a fost creat acest... "joc al vieţii terestre", să nu poţi dobândi o astfel de... certitudine.
În fapt este greu să obţii certitudini în această lume în care totul este mereu în transformare, şi, aşa cum spun marii Maeştri, trebuie să înţelegi prin meditaţie asta, şi să ajungi să meditezi asupra a ceea ce este neschimbător privind această lume, pt a putea pătrunde natura, neschimbătoare, divină, divinitatea...
Deci nu îl putem căuta şi găsi pe Dumnezeu în ceea ce se transformă, ci doar în ceea ce stă la baza transformării, dincolo de orice fel de transformări.

Deci, unde îl poţi căuta pe Dumnezeu, dacă nu în... mintea ta, cu mintea ta, căutând şi sondând în profunzimea ei ceea ce poate fi perceput ca... Sursă a gândirii ?

Se spune că trăim în Iluzie, şi că iluzia este dată de fapt de simţurile corporale limitate, care nu ne oferă informaţii suficiente pentru a putea efectua interpretări exacte, corecte.
Dar poţi observa prin meditaţie că universul mental este nelimitat, şi că ne este oarecum impusă o limitare prin memorie, fiind limitaţi la memoria privind această existenţă terestră, privind doar aceste experienţe de viaţă, din această viaţă.
Asta în mod normal.
În mod... anormal, există metode şi tehnici mentale, prin care te poţi desprinde de corporalitate şi de legătura limitativă a simţurilor corporale.
Dar o astfel de experienţă reprezintă o adevărată aventură, căci "lumile" sunt nenumărate, toate sunt mentale, iar cât timp atenţia ta este acaparată de ceea ce pare că provine mereu din exterior, reprezintă creaţiile "altora".
Sondarea naturii spirituale proprii este extrem de dificilă, căci mereu atenţia ta este atrasă şi captată de ceva, de creaţii... mentale.
Este ca şi cum nu găseşti nicăieri o oglindă, şi chiar dacă găseşti te oglindeşte... deformat, parţial.


Clarvăzătorii cu experienţă afirmă că ”ieşirile din corp” în "alte lumi" nu se efectuează "în afară", ci... înăuntru! 
"Lumile" nu sunt "afară", ci înăuntru... mentale, spirituale...
Lumea terestră este şi pare a fi afară, doar deoarece noi ca oameni o percepem prin intermediul simţurilor corporale, prin organismul omenesc, care este de fapt ÎNCORPORAT în mediul "virtual", în "realitatea virtuală", este doar un... avatar, un instrument de experimentare, o jucărie, un fel de robot manevrat de spirit, prin intermediul unei interfeţe de tip realitate virtuală interactivă. 
Eşti conectat prin receptori /senzori la acest "robot", ceea ce îţi conferă senzaţia că ai fi localizat în interiorul lui. 
Dar nu eşti, şi impresia este atât de reală şi puternică, de eficientă, încât pare o certitudine. 
Tu eşti ÎN corp, tu eşti UN corp, şi crezi asta doar deoarece corpul răspunde comenzilor tale, şi tu simţi realitatea terestră prin intermediul lui, prin medierea realizată de simţurile corporale, trupeşti.


Înţelegerea privind legătura spirit-corp va fi pătrunsă mai bine după ce jocurile privind realitatea virtuală vor evolua la nivelul la care senzorii ataşaţi corpului omenesc vor conferi iluzia reală a faptului că TU EŞTI în acea lume virtuală, creată de acel... joc.
Deci, înţelegând asta, problematica realităţilor virtuale ca... jocuri interactive, poţi înţelege mai bine faptul că ORICE manifestare a Divinităţii, a lui Dumnezeu, în cadrul jocului actual, al vieţii tale terestre, este de fapt ceva creat de creatorul / creatorii jocului, de programatori, ghizi, prin intermediul... programului care stă la baza funcţionării jocului. 

Şi acum te poţi (re)întoarce, şi înţelege mai bine faptul că degeaba îl cauţi pe adevăratul Dumnezeu în această lume, în exterior, în "jocul vieţii", în realitatea virtuală... iluzorie.
Cunoaște-te pe tine însuți, și vei cunoaște lumea, viața, Divinitatea.

Lecturarea Live a articolului de blog, cu comentarii în plus, inclusă în cadrul playlistului meu Youtube 
"Creaţii personale Kato"  katona nicolae:


Playlistul meu Youtube "Divinitatea, Dumnezeu, Spiritul Suprem"  katona nicolae  
Abonează-te la canalul meu Youtube, să fii la curent cu notăţile

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:

Poți asculta podcasturile mele aici: https://anchor.fm/kato-podcast

Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - memebership):https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE


-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro









Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');