Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, august 27, 2020

Știi de ce nu poți accesa adevărul? Crezi că poți afla? :)

Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)
”Cred că adevărurile sunt bune în matematică, în chimie, în filosofie. 
Dar nu în viață! În viață sunt mai importante iluziile, închipuirea, dorința, speranța!” 
Ernesto Sabato

Am citit asta acum, pe Facebook, și dacă tot eram pe balcon într-o stare meditativă, la o țigară, am simțit imboldul de a... comenta un pic. :) 
Întâi vezi cum este definit adevărul, ca să înțelegi mai bine ceea ce spun apoi:
ADEVĂR, adevăruri

1. Concordanță între cunoștințele noastre și realitatea obiectivă; oglindire fidelă a realității obiective în gândire; ceea ce corespunde realității, ceea ce există sau s-a întâmplat în realitate.  
Adevăr obiectiv = conținutul obiectiv al reprezentărilor omului, care corespunde realității, lumii obiective, independent de subiectul cunoscător. 
Adevăr relativ = reflectare justă, însă aproximativă, limitată a realității. 
Loc. adv. Într-adevăr sau în adevăr = corespunzător realității, în realitate, de fapt.  
Conștiința absolută a autenticității și valabilității conținutului credinței religioase; realitatea spirituală ca subiect al revelației și obiect al credinței. 
2. Justețe, exactitate. – Lat. ad + de + verum.

Deci am putea spune că adevărul și realitatea una sunt, că adevărul este de fapt teritoriul lumii și vieții, un teritoriu pe care nu îl putem accesa, putând doar construi mental, imaginativ, o hartă, prin simțurile noastre corporale (percepție) și cu ajutorul gândirii noastre omenești, prin operațiile gândirii: comparația, analiza, sinteza, abstractizarea, generalizarea...
Avem harta în minte, funcționăm pe baza ei, căci din teritoriu percepem și înțelegem o foarte mică parte, de aceea suntem forțați să funcționăm pe baza construirii unei hărți mentale.

Kato Mda, ar fi o temă bună pt un live :) Psihologii au ajuns la concluzia că gândirea omenească nu caută adevărul, ci doar să facă sens

Se limitează la asta.Un sens funcțional, situațional, as zice eu, adecvat specificității subiectului și situației în care el se află la un moment dat.
Un sens care este în corelație cu experiența lui de viață, cunoștințele sale, și intențiile sale.
Un sens care este mai mult sau mai puțin rupt de realitate, dar este totuși funcțional, în sensul că nu blochează mintea, gândirea și comportamentul omului.
De ce este așa? 

Pentru că doar așa omul poate rămâne funcțional, căci dacă mintea sa ar fi fixata strict pe căutarea adevărului, s-ar bloca pur și simplu, căci ea nu este capabilă să descopere adevărul pe baza informațiilor senzoriale și a experienței anterioare. 
Ar fi ca și un PC care s-ar bloca pe un task, pe o sarcină, pe care nu o poate îndeplini, deși ar folosi resursele sale la maxim pentru asta.
Pur și simplu mintea umană nu are cum să descopere adevărul, nu are nici informațiile necesare de la simțuri, nici capacitatea necesară de procesare. 
De aceea ea "simulează" de fiecare dată, în fiecare situație conjuncturală în care te afli, un "adevăr fals" iluzoriu, dar funcțional, un "adevăr personal", care îți permite să funcționezi așa să funcționezi fără a te bloca.
Credințele și convingerile tale sunt exact aceste "adevăruri", pe care mintea le preia de multe ori că "adevăruri" de la alții, adevăruri funcționale, cu ajutorul cărora poți funcționa ca om în lumea asta.
Habar nu ai cine ești și ce ești de fapt, pe ce fel de lume trăiești, în mod real, dar ai tot felul de credințe și convingeri funcționale despre asta, și nu îți bați capul prea mult cu asta, că dacă ți l-ai bate s-ar încinge circuitele tale neuronale și s-ar "arde". :)
De aceea mintea simulează realitatea, cum și cât poate ea, construind o hartă a lumii care nu este teritoriul de fapt, ci doar o simulare foarte aproximativă și inexactă a lui, dar o hartă care îți permite să te deplasezi în acest teritoriu, și să te orientezi, pe cât de bine îți permite sistemul tău de credințe și convingeri, cunoștințele tale, experiența ta legata de teritoriu, și simțurile tale. 
Este de fapt ca o bâjbâire într-un mediu foarte slab iluminat, în care nu poți vedea departe, în care umbrele par a fi ceva ce nu sunt, în care nu vezi culorile bine, nu vezi prea bine unde calci, spre ce anume te îndrepți, etc, dar îți construiești mental un scenariu mental, pe baza informațiilor pe care le-ai cules până acum în acel mediu.
Persoane ca și mine, obsedate de a afla adevărul, de a înțelege cine și ce sunt, și pe ce fel de lume trăiesc, sunt persoane cam... disfuncționale, pentru că obsesia asta le consumă mult timp și energie, iar certitudinile sunt aproape imposibil de găsit, de dobândit, adică să ajungi să poți să percepi și să conștientizezi în mod corect acel "adevăr gol goluț" care este de fapt ascuns simțurilor corporale.
Simțurile noastre corporale sunt foarte limitate, de aceea nu putem percepe adevărul, ci suntem forțați de fapt să îl cautăm, să îl descoperim, prin gândire.

Deci concluzia mea personală, adevărul meu, este că "trăim" într-o simulare de realitate, un joc al vieții corporale, ca un joc de realitate virtuală, în care avatarul corporal ne obligă să ne dezvoltăm mintea, gândirea, pentru a înțelege lumea și viața, mediul de joc, și totodată acest fapt ne permite să fim ”creatori", să ne creem scenarii, rupte de realitate, ceea ce în lumea noastră reală, spirituală, nu este posibil, deoarece acolo adevărul este relevat percepției, spiritului, și nu există loc de... iluzii, fantasme, halucinații, interpretări personale, lucruri ascunse, minciună, falsitate, neadevăr, etc. 
Lumea spirituală este una ”descoperită”, în care nu există nimic acoperit, ascuns, ce ar trebui căutat și descoperit!
O lume cam... plictisitoare, lipsită de surprize, plăcerea descoperirii, acoperirii, de posibilitatea de a păcăli pe cineva, de a-ți ascunde gândurile, comportamentele, etc. Acolo TOTUL este pe față, adică accesibil energo-informațional spiritului, nu există lucruri inaccesibile. 
De aceea a fost NECESAR construirea unor simulatoare complexe, pentru a simula astfel de ”lumi” și avatari corporali precum cei umani, altfel spus ”jocuri ale vieții”, în care este posibil să fie ascunse muulte lucruri, și să ai plăcerea de a le descoperi treptat, prin efort personal. În realitatea reală nu poți beneficia de aceste plăceri, de plăcerile senzoriale corporale, etc.
Există un mod de percepție a spiritului neîncorporat, neprins într-un avatar corporal, care nu este intermediat de simțurile corporale restrictive, limitative, un simț care permite accesarea directă a adevărului, perceptiv.
Pentru omul obișnuit acest "scenariu" este imposibil de înțeles, căci toate spiritele au devenit amnezice la intrarea în jocul vieții corporale, și ele, în mod obișnuit, nu pot accesa percepția spirituală, habar nu au de ea. 
Eu am ceva habar deoarece am utilizat tot felul de metode și tehnici "spirituale", de decorporalizare, de detașare de corporalitate, prin deprivare senzorială în special, dar nu am dobândit încă capacitatea de a percepe /accesa "teritoriul", așa cum este el, în totalitate, am doar anumite experiențe legate de el. 
Iar ceea ce am descoperit, și pune capac acestei capacități, este faptul că accesarea teritoriului este de fapt exact ca și cum într-un joc de realitate virtuală te-ai detașa / desprinde de avatar și ai începe să percepi mediul de joc exact ca ceea ce este el de fapt: o simulare, un Matrix energo-informațional, curent electric (energie) care intră într-un aparat în care un soft (informație) creează acel mediu de realitate virtuală, la baza căruia de fapt stă o tehnologie foarte complicată!
Deci a dobândi iluminarea, percepția spirituală, în acest mediu de joc, te duce la a accesa și înțelege simulatorul și modul lui de funcționare, nu la a descoperi lumea reală în care tu funcționezi că ”jucător”.
Asta deoarece există mecanisme de protecție puternice, tehnologice, plus o monitorizare permanentă, care nu îți permit să ieși total din joc, să te detașezi complet de el, ca să nu ți se termine jocul programat, pe care ai ales să îl joci, în mod conștient, ca jucător!
Suntem funcționali deci, și limitați, și simulatorul astfel construit încât nu poți ieși ieși din joc, în mod real, ci poți doar avea impresia că ai ieșit, accesând un alt nivel de joc, un alt mediu, și în cel mai bun caz matrixul energo-informațional al simulatorului.

Nu vei afla niciodată adevărul, căci adevărul este simulat de simulator, este un adevăr virtual, și este simulat în așa fel încât să nu îl poți accesa, prin simțurile corporale și capacitatea ta de gândire omenească, care sunt ale avatarului de fapt.

Acest... adevăr nu poate fi înțeles și acceptat, de marea majoritate a oamenilor, îi depășește total, și așa și trebuie, căci așa este conceput simulatorul, jocul vieții, să te poți juca, și... atât! 
”Adevăr relativ = reflectare justă, însă aproximativă, limitată, a realității.” 😀
The show must go on!
Ai intrat în joc, joacă așadar, măcar de... plăcere, dacă nu de altceva. Oricum nu ai de ales, ești prins în joc... 😀
Un joc plăcut în continuare îți doresc! 




Asta citeam pe balcon, asta m-a inspirat. Mulțumesc, Daniel! :) 

Vezi și niște comentarii pe Facebook

Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 





Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro




Embed

5 comentarii:

Poonam120 spunea...

Want to get lyrics in hindi of famous music albums? This is the place where you can browse famous lyrics. Looking for lyrics in hindi of popular movies? Here you can get them from very broad collections of lyrics. antarvasna

Mihir Mane spunea...

Register to get artists such as models, singers, stylist, anchors, makeup artists,
dancers, choreographers, musicians and all other at one place. dance jobs

abhikhurana spunea...

Buy gifts for new moms. Add some happiness in their new beginning by giving them unique gifts for a new start. gifts for brother

sanjupawar spunea...

Watch all the latest news, upcoming web series Indian web series at your comfort. india trending

georgefernandis spunea...

Garb the best Attitude, motivational, love, friendship quotes, shayari, inspirational thought, good morning status. motivational quotes in hindi

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');