Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, iulie 15, 2016

Un nou Grup Facebook deosebit: "Kato Club Spiritualitate - Discuții, Întrebări și Răspunsuri"


Libris.ro

Am bucuria de a anunţa crearea unui nou grup Facebook, cu un specific mai.... aparte. ;)
Citez Regulamentul grupului, care este destul de... lămuritor, cred eu:

"REGULAMENTUL GRUPULUI
Lista Subiectelor dezbătute în cadrul grupului, cu linkurile lor:
https://www.facebook.com/groups/1569394640030431/permalink/1569585733344655/
https://www.facebook.com/groups/1569394640030431/1569584996678062/

Grupul a fost creat DOAR PENTRU:
- DISCUŢII
- ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI
- DEZBATERI PE TEME CE ŢIN DE SPIRITUALITATE
- orice membru poate posta întrebări şi răspunsuri şi participa la orice discuţie iniţiată


Scopul grupului nu constă în a IMPUNE viziunea mea spirituală cuiva, ci în A STIMULA CUNOAŞTEREA, ÎNŢELEGEREA, DESCOPERIREA ŞI CONŞTIENTIZAREA ADEVĂRULUI.
Doresc să sprijin şi să stimulez gândirea creatoare, prin dezbateri libere, prin discuţii libere, prin dialog, prin liberul schimb de idei, păreri, informaţii.
Exprimarea părerilor personale este stimulată, chiar dacă ele sunt greşite, căci oamenii din, greşeli învaţă, ceea ce altcumva nu pot învăţa...
Confruntările de idei sunt RECOMANDATE în acest grup, deci nu vă sfiiţi să ATACAŢI ideile altora, dar fiţi reţinuţi când simţiţi tentaţia de a ataca... oamenii care le susţin !

Consideraţi pe ceilalţi membri drept COLEGI de grup, chiar dacă nu sunteţi dispuşi să legaţi prietenii, şi trataţi-i cu respect, ca pe... voi înşivă. ;)
Pe mine mă puteţi ataca cum vreţi, că-s... excepţie de la regulă, obişnuit cu asta şi am pielea tăbăcită :) , dar asta va întări regula, nu o va slăbi. :)
Atacurile repetate la persoană duc la excluderea autorilor din grup !

Orice tip de viziune spirituală este acceptat spre a fi luat în discuţie, chiar şi satanismul, dar ţin să precizez că grupul nu reflectă şi nu sprijină în mod părtinitor nici o astfel de viziune !
Mai degrabă aş spune că rolul său constă în descoperirea şi promovarea adevărului pe cât şi în... demascarea minciunilor, neadevărurilor, falsurilor...
De aceea critica constructivă este recomandată călduros :) (a descoperi şi scoate în evidenţă lipsurile şi defectele, erorile, şi a arăta căile de îndreptare, soluţii corecte).

NU SUNT ADMISE : reclame, anunţuri, evenimente, articole de blog ca postări independente, ci doar ca surse ale ARGUMENTAŢIEI, în scop de informare detaliată, în cadrul dezbaterilor, discuţiilor, răspunsurilor !
Sunt recomandate CITATE cu prezentarea sursei (link) în cadrul dezbaterilor, dacă citatele nu sunt foarte lungi şi sunt la subiect.

Orice postare care se abate de la Regulament va fi ştearsă, iar cei ce se abat în mod repetat vor fi excluşi din grup !

Singurele persoane care au dreptul de a posta reclame, anunţuri, evenimente, articole de blog ca postări independente, sunt Administratorii grupului:
Kato (Katona Nicolae - Fondatorul) şi
Geno (Genoveva Tomescu)

Reclamele vor sprijini financiar activitatea de voluntariat depusă în acest grup, căci timpul fiecăruia este... valoros şi totul se (răs)plăteşte. :)
Nu de către oricine, ci doar de cei ce pot şi vor.
Se acceptă şi donaţii, nu există restricţii în acest sens... :)

Orice membru poate adăuga alţi membri noi în grup

DACĂ VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE KATO ȘI ACTIVITATEA LUI :
https://www.facebook.com/notes/katona-nicolae/mai-multe-despre-kato-/806080502769226

Dezbaterile mai interesante vor fi "exploatate" pe blogurile Kato, în sinteze, căci valoarea utilitară este bine să fie conservată, propagată, distribuită.
Deci, prin acceptul de a deveni membru al acestui grup se consideră că fiecare membru şi-a dat acordul mutual în sensul ca postările sale din acest grup să poată fi distribuite şi pe bloguri !


Pe viitor, dacă membri vor fi de / în acord şi vor sprijini iniţiativa, mă gândesc la crearea unui Club Kato în Cluj, în cadrul căruia membri clubului să se poată întâlni fizic, să poată interacţiona în mod direct, ca o comunitate unită, într-o ambianţă plăcută, relaxantă, şi să beneficieze totodată de prezentări, cursuri, workshopuri, conferinţe live, atât gratuit cât şi la preţuri promoţionale pt ceea ce nu poate fi susţinut în mod gratuit.
Cei ce doresc să sponsorizeze / finanţeze / sprijine iniţierea unui astfel de Club Spiritual unic, sunt rugaţi să mă contacteze personal."

Deci grupul este creat pentru discuţii, dezbateri pe teme de spiritualitate, şi nimic altceva nu va fi admis, ca postare independentă, în grup.
În plus, pentru ca subiectele să poată fi uşor urmărite şi găsite, am creat Lista Subiectelor, cu link către fiecare subiect. 
Aşadar consultaţi Lista înainte de a posta ceva nou, sau dacă vreţi să găsiţi un subiect interesant, de citit sau la care să participaţi activ.
Cred că este o iniţiativă nouă, nu am mai întâlnit până acum un astfel de grup, şi consider foarte util să existe şi astfel de grupuri de discuţii şi dezbateri, profilate strict pe interactivitate, schimb de idei, stimularea gândirii...
Ideea Listei este şi ea ceva nou şi foarte util, căci ştim cu toţii ce greu de urmărit sunt postările mai vechi pe orice grup, şi ce greu este să găseşti ceva interesant, sau să regăseşti ceva ce ai citit cu câteva luni în urmă...
Orice altă idee bună venită din partea membrilor va fi luată în considerare şi analizată.
Aşadar, pe această cale invit pe toţi cei interesaţi de spiritualitate, şi în special de dezbaterile pe teme spirituale, să se înscrie ca membri în acest grup, şi să participe activ. :) 
În continuare, prezentarea unui subiect postat pe grup:

Am și eu o nedumerire și de aceea o întrebare pentru Almia - că tot suntem la început și puțini în grup.
Dar nu nr. membrilor mă determină să-ntreb.
A spus "Fii binecuvântat cu freamăt si emoție."
De ce consideră binecuvântare prin freamăt și emoție ?
Eu pot face anumite presupuneri însă mi se pare firesc să-ntreb pentru a-i înțelege viziunea.
De aceea aș vrea să explice ea, dacă dorește.
Mulțumesc frumos !

Îmi place
Comentează
Comentarii
Almia Di Mauro Cu drag. Poate ar fi fost mai adecvat domeniului sa spun vibratie si emoție. Eu cred insa ca unele cuvinte intens folosite cum sunt energia, vibrația, isi pot pierde din forta ideii pe care vrei sa o scoți in evidență. Si in plus, ador si absorb arta. Asa ca sinonimul freamăt am simtit eu ca ar aduce un plus de prospetime si intensitate prin utilizarea lui mai rară. Si la cata lume e inertă si încastrată in rutina/rugină, freamătul si emotia desi tulburătoare, cred ca sunt intr-adevăr o binecuvântare.
Katona Nicolae Deci nu că din cauza faptului cum că aş părea io... lipsit de aşa ceva, ci doar pt că ea îşi... doreşte aşa ceva în... viaţa ei, perceput ca ceva pozitiv, util, valoros, şi de... dorit şi... altora, de împărtăşit, etc 
Katona Nicolae M -am... liniştit, la loc, dpdv al... freamătului şi vibraţiilor ce conferă... ne linişte mentală şi sufletească... 
Almia Di Mauro De fapt doresc sa fie o împărtășire. E ceea ce am eu deja dar, poate am cam mult, si as mai da si celorlalti sa simtă cât e de grozav.
Katona Nicolae Ori şi cum, io mă cam simt... bine cuvântat de felu meu, la modul general, cât şi în particular, chiar şi din privinţa punctelor de vedere ale... excepţiilor excepţionale manifestate în viaţa mea în mod... ocazional de către unii şi alţii... ne liniştiţi în ceea îi priveşte personalitatea mea multidimensională multiplă... 
Almia Di Mauro Woow ce complicat!!! Poate ca nu tot ce e nemaipomenit de uluitor de frumos pentru mine, o fi bun si pentru ceilalti! Mai sti? Chiar o sa ma gandesc la asta.
Katona Nicolae Mulţumesc Almia pt intenţiile tale generoase cu recunoştinţă  Eşti o fiinţă minunată, atrasă prin rezonanţă aici, acum, de acest loc virtual... minunat 
Genoveva Tomescu Nu pot spune că m-am lămurit deoarece cred că freamătul, emoția sunt efecte ale activității mentale, a ceea ce gândești, crezi, ești convins și altele. Am întrebat pentru că am presupus că pentru ea, ca și pentru alții, a simți e mai important decât a gândi, analiza la rece. Acest "la rece" înspăimântă teribil. De parcă cineva care expune "la rece" ar fi lipsit de trăiri emoționale. De aceea am cerut lămuriri. Poate vor apărea, totuși. Mulțumesc oricum !  
Almia Di Mauro Cu drag. Totusi, m-ai facut sa ma gândesc la o idee noua! Si eram convinsă ca fac un mare bine umanității.
Genoveva Tomescu Adică cum faci un bine umanității ? Prin ce ? Poate-s defazată, n-am apucat să citesc toate comentariile... sau nu cu atenție... 
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Genoveva Tomescu Desigur și trăirile emoționale au efect asupra gândirii.
Almia Di Mauro Nu stiu draga Genoveva ce sa zic acum! Eu simt freamăt si emoție când ma apuca asa un entuziasm nebun si o mare fericire ca toata lumea e in culmea bucuriei si e o neliniste extraordinar de plăcută. Dar nu ma simt de loc asa când analizez ceva la cald sau la rece! Atunci e totul ordinar. Pentru mine!
Genoveva Tomescu OK  Mulțumesc încă o dată !
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Katona Nicolae Marele bine constă în susţinerea şi ajutorul acordat celor care au nevoie de el, în mod amiabil, neforţat, neimpus, respectând Liberul Arbitru al fiecăruia de a ALEGE şi DECIDE SINGUR calea şi metodele pe care vrea să le experimenteze în viaţa sa.  
Dar, desigur, INTENŢIA DE FACE BINE, DE A CONTRIBUI LA MANIFESTAREA BINELUI GENERAL, COMUN, stă la baza atitudinii pozitive necesare omului de... bine  
Intenţiile şi motivaţiile iau naştere din atitudinea (starea) personală cultivată şi întreţinută de fiecare persoană...

Katona Nicolae În psihologie vorbim de STĂRI EMOŢIONALE STENICE ŞI ASTENICE, care conferă energie sau sunt dezenergizante.
Almia vorbeşte aici, în mod., intuituv, de cultivarea stărilor emoţiinale stenice, care energizează, mobilizează, conferă motivaţie, dinamism, i
mplicare, participare...
Freamătul şi emoţia pot fi, deci, şi de tip astenic, de tip demobilizator, demotivant, conferind stări depresive, deprimante... 
Stresul - distresul nu eustresul - conferă freamăt şi emoţii de tip astenic...

Almia Di Mauro Sigur, inainte de a încuraja la simțire întru freamăt si emotie îndemn in mod obligatoriu la echilibru emoțional. Este periculos sa îmi asculte cineva îndemnul atâta vreme cât este in "bătaia vanturilor", adică nu a ajuns in starea zero a ca omului interior. Abia după aceea, daca e un bun empat se poate lasă cuprins de minunatele stări de exaltare pura, pozitivă. Scopul? Ridicarea vibratiei planetare.
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Genoveva Tomescu De ce zici "intuitiv" ? De unde știi că e vorba despre intuiție și nu despre credința, convingerea ei "de cultivarea stărilor emoţiinale stenice" ? Mai ales, că mai sus explică de ce preferă termenul freamăt în locul altora.
Katona Nicolae Ce mai rămâne de completat, însă, privind PROBLEMATICA freamătului şi emoţiei, poate fi rezumat în mare cam aşa, conform a ceea ce am denumit cândva (foarte Egotic  ) Principiul Kato:
"Insuficienţa şi excesul sunt dăunătoare," deci atât freamătul şi 
emoţia INSUFICIENTE, cât şi ÎN EXCES, sunt dăunătoare, de nedorit, de evitat... 
Acest raţionament conduce automat la Principiul Echilibrului, conform căruia echilibrul şi armonia fiinţei pot fi manifestate doar în condiţiile Căii de Mijloc, în care nu te laşi COPLEŞIT de afecte, emoţii şi sentimente, dar nici nu te FORŢEZI să ţi le... INHIBI, să le reprimi, să le anulezi, să la anihilezi, în mod... drastic, total, absolut...
Fericirea este o "Stare de Mijloc ", în care te situezi pe poziţia unui stabil echilibru psihoafectiv (minte şi suflet), şi nu te laşi să... cazi în... extreme...  

Genoveva Tomescu Așa e, înțeleptule !  Pentru cine înțelege asta. Pentru că pentru mulți a trăi cu adevărat e sinonim cu excesul emoțional.
Katona Nicolae Deci, dpdv al viziunii lui Almia, a sprijini şi ajuta pe alţii să experimenteze stări emoţionale STENICE, în mod... echilibrat, reprezintă o intenţie apreciabilă şi lăudabilă, pozitivă, utilă, valoroasă... 
Cât timp nu FORŢEAZĂ pe nimeni cu nimic, împotriva voinţei sale, încălcând astfel Liberul său Arbitru...

Genoveva Tomescu Viziunea ei nu mi-e clară pentru că lipsesc detalii importante. Însă văd că tu i-ai înțeles viziunea. Nu știu cum ai reușit și ai ajuns mai ales la echilibru...  :"dpdv al viziunii lui Almia, a sprijini şi ajuta pe alţii să experimenteze stări emoţionale STENICE, în mod... echilibrat".
Che Sergiu "Fii binecuvântat cu freamăt si emoție." - face trimitere la tehnici si formule practicate de daci in epoca zamolxiana: "Florile schimbă şoapte cu soarele", „Iarba schimbă şoapte cu soarele”, „Arborii schimbă şoapte cu soarele”, si multe altele.
Almia Di Mauro Sau cu ritualurile druide.
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Katona Nicolae Formulele, indiferent de aspectul lor, sunt, labaza lor, INTENŢIONALE. 
Ce nu cuprinde o intenţie de schimbare se rezumă la o simplă... observaţie a unei realităţi, iar efectul va fi... nul, în privinţa schimbării, transformării, neexistând manifestată
 vreo energie creatoare, transformatoare...
O formulă (rugăciune de exemplu) are efect dacă se bazează pe o INTENŢIE clară.
Iar, conform afirmaţiei că "nimic nu se câştigă, nimic nu se pierde, totul se transformă", intenţia trebuie să vizeze operarea unei transformări, a unei schimbări de stare. 
În precizarea efectului / rezultatului vizat, stă ascunsă intenţia exprimată de manifestare a sa.
"Cereţi ca şi cum aţi primit deja" se referă tocmai la focusarea asupra rezultatului / efectului dorit a fi manifestat, exprimarea sa mentală, virtuală, conferind energia necesară manifestării sale în realitatea fizică...
Deci eficienţa formulelor practicate este în strânsă dependenţă cu manifestarea clară a unei intenţii, a manifestării unui anumit efect / transformare...

Katona Nicolae O altă problematică a trăirilor emoționale ar putea fi rezumată cam așa: TRĂIRILE EMOŢIONALE DISTORSIONEAZĂ / DEFORMEAZĂ PERCEPŢIA ŞI INTERPRETAREA CORECTĂ A REALITĂŢII. Altfel spus: trăirile emoţionale determină subiectivism în aprecierea corectă a realităţii, privind judecăţile şi raţionamentele emise, cât şi în ce priveşte REACŢIILE PERSONALE de moment. A judeca la rece, a fi lucid, înseamnă a nu te lăsa influenţat de afecte, emoţii, sentimente, când gândeşti, când interpretezi, când reacţionezi. Teoretic este posibil, practic... se dovedeşte a fi extrem de dificil. Şi asta deoarece fiecare om îşi are TIPARELE sale de gândire şi comportament consolidate prin educaţie (fixare prin repetare - reflexe condiţionate, obişnuinţe, obiceiuri) de-a lungul vieţii... Există multe învățături spirituale care atrag atenția asupra acestui fapt, și care promovează căi, metode și tehnici de AUTOCONTROL privind gândirea, comportamentul și trăirile emoționale (sufletești). Însă practicarea acestora, fără o îndrumare şi monitorizare din partea unui specialist (învăţător, maestru spiritual) poate conduce la efecte... nedorite, la blocaje psihoemoţionale, tulburări de comportament, diverse psihopatologii... Majoritatea problemelor apar din caza lipsei de informaţii (necunoaştere) şi din interpretarea greşită a diverselor informaţii prezente în cadrul acestor învăţături spirituale. În plus, în ziua de azi au apărut mulţi "maeştri" care nu au suficientă experienţă practică şi nici un bagaj teoretic suficient, dar care promovează tehnici de... mare succes, sub promisiunea obţinerii unor efecte.... minunate, extraordinare, rapide, facile... În esenţă, tehnicile spirituale vizează dobândirea autocontrolului în mod avansat, în ideea că multe din procesele fiziologice care scapă controlului conştient pot fi influenţate şi controlate conştient, prin exerciţii adecvate, prin antrenament. Există multe tehnici de dobândirea autocontrolului privind trăirile emoţionale (sufleteşti), iar efectul rezultat constă în dobândirea unei conştienţe de ordin superior, în care adeptul pătrunde esenţe ale realităţii nepercepute anterior, sau percepute în mod deformat, subiectiv, distorsionat. Însă, deoarece totul se... plăteşte, trebuie bine înţeles de la bun început faptul că o astfel de transformare de conştiinţă te conduce în mod automat la o transformare a vieţii tale, în ansamblul ei, şi că vei "pierde" plăcerea de a te lăsa incontrolabil în voia vieţii tale sufleteşti, aşa cum o făceai înainte. Conştientizarea vine la pachet cu... responsabilitatea, căci omul conştient devine responsabil în mod... conştient pentru gândurile şi faptele sale.  Altfel spus, nu te vei mai putea păcăli şi minţi pe tine însuţi, şi nici pe alţii, aşa cum o făceai înainte, căci vei conştientiza efectele negative ale acestor acţiuni, ceea ce înainte nu puteai să cunoşti şi să înţelegi. Şi asta este resimţit drept.... pierdere, ca o pierdere a LIBERTĂŢII (aparente) de a... păcăli, minţi, înşela, pe care simţeai că o ai înainte, deoarece nu puteai percepe şi înţelege... efectele... :9
Che Sergiu Am impresia ca se diseca firul de par in 1000 
Katona Nicolae Bună impresie  Dar dacă resimţi asta ca pe ceva... negativ, atunci asta se datorează unei... probleme personale privind... disecarea...  Oricine este liber să.... disece ce şi cât vrea, iar tu eşti liber să-ţi exprimi în mod mai clar... nemulţumirea, dacă vrei 
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Genoveva Tomescu Ai doar o impresie...  Nici nu știi în câte se poate diseca...  Și asta înseamnă dezbatere de idei. Deranjează ?
Genoveva Tomescu Deci e vorba despre idei, nu despre cei ce le emit... Așa că, zic eu, oamenii ar trebui să rămână liniștiți că nu-i atacă nimeni prin astfel de discuții. 
Che Sergiu eu as fii spus: fii binecuvantat cu freamatul emotiei iubirii.... nu las loc de interpretari si gasirea sensurilor unei propozitii
Almia Di Mauro Stii, e frumos cum spui dar voiam sa fiu înțeleasă mai exact dar vad ca nu am reusit. Am presupus ca toata lumea exalta ca mine de încântare când simte freamătul voiosiei si al vieții. Dar poate se intampla asta la cei cu aceeasi vibratie. Poate altii vor doar liniste si pace mentală si asa se simt bine.
Katona Nicolae

Scrie un răspuns...
Genoveva Tomescu Păi fiecare spune în felul lui. Important e să ne-nțelegem, măcar în urma unei discuții. 
Genoveva Tomescu Conform unei definiții : FREÁMĂT ~e n. 3) fig. Emoție puternică cauzată de o zguduire nervoasă
În alta : FREMĂTÁ, freámăt, vb. 2. (Despre oameni) A se înfiora, a vibra, a palpita; (despre colectivități) a se agita.
Așa că, deși e cuvânt din limba română, nu știm ce înțelege fiecare, ce sensuri și semnificații acordă.

Oricum termenul presupune existența și manifestarea emoțiilor.

Che Sergiu ok, intrebarea urmatoare? cred ca subiectul acesta e epuizat
Genoveva Tomescu Ce faci acu ? Ești tot un freamăt de nerăbdare de vrei alt subiect ? 
Che Sergiu se doreste un club de spiritualitate aici, nu de literatura si analiza lingvistica
Genoveva Tomescu Și cine face analiză literară ? Definițiile au rol de clarificare, printre altele.
Genoveva Tomescu Probabil că nu găsești nimic spiritual în definiții...  De aceea ai adus în discuție chestiunea pe care o definești "literatura si analiza lingvistica".
Che Sergiu totul are rolul sau, chiar si definitiile
Katona Nicolae "nu las loc de interpretari si gasirea sensurilor unei propozitii" - asta spune... multe....  Denotă faptul că lui Sergiu îi plac lucrurile.... clare, fixe, bătute-n cuie, care nu mai pot fi... mişcate.... colo-colo....  Este dovada resimţirii unei nevoi de... siguranţă, stabilitate,... Nimic rău în asta, cât timp această nevoie nu ajunge să fie... dominatoare... În realitate nimic nu-i bătut în cuie, totul se... transformă, neîncetat... Panta Rei....
Che Sergiu defect profesional :)))))
Katona Nicolae Cu siguranţă şi tu, Sergiu, ai.... întrebările tale.... Poţi lansa o întrebare, sau o.... ipoteză, a cărei dezbatere te-ar interesa în mod personal 
Genoveva Tomescu Cred că știe fiecare că orice se poate interpreta. De fapt, fiecare interpretăm ce citim. Exprimarea clară, coerentă ajută la o interpretare cât mai corectă. Dacă se întrunesc și alte condiții.
Che Sergiu e greu sa faci in facebook un fel de chat sau forum cu subiecte diverse, pt ca ramane tot fb... dar e un demers curajos, mai ales pt cei care o sa aiba rabdare sa citeasca comentariile
Genoveva Tomescu Cine e interesat are și răbdare.
Katona Nicolae Dacă lucrurile vor evolua aşa cum intenţionez eu, voi salva fiecare întrebare cu linkul ei în cadrul unei LISTE ce poate fi consultată rapid şi uşor, de către oricine. Vezi subiectul, accesezi linkul, şi totul va decurge... echilibrat şi armonios... 
Katona Nicolae Deci, zis şi făcut, să facem o... probă, aşadar, să vedem cum... funcţionează ideea mea în practică  Postez acum lista, la "Fişiere"-le grupului 

Bonus Playlistul Creaţii personale Kato :) :  https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARCXWVENfJT1gfDLmscQSOMC


PATREON - UN SITE UNDE VISELE CREATORILOR SE POT ÎNDEPLINI!
Dacă eşti un creator, prin Patreon poţi avea suport continuu, direct de la fanii tăi.
Prin Patreon, fanii au dat peste 50 de milioane $ la creatori.
Prin Patreon, în fiecare lună, vei putea primi fonduri consistente pentru creațiile tale, de la fanii care te susțin ca patroni.
Creatorii de pe Patreon creează: înregistrări video și filme, jocuri, muzică, podcast-uri, benzi desenate, artă, scrieri, orice altceva.
Pe Patreon ai tot ceea ce ai nevoie ca să creşti și să gestionezi afacerea ta: configurare simplă, instrumente pentru a crește, postare rapidă şi simplă, distribuție de recompense, gestionarea afacerii tale...

Interlink.ro

Religie si spiritualitate - filme DVD:  http://bit.ly/24cNN9o ; http://bit.ly/24eyWeH ;
În limbi străine: http://bit.ly/1Vo2lCL ; 
Minte-trup-spirit (limbi străine): http://bit.ly/24ezBg4

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/
-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde

-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email
-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Vizitează marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate): http://youtube.com/user/katonanico
FILME DOCUMENTARE, PSIHOLOGICE, SPIRITUALE...

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:Subscribe to Spirit by Email
-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/

-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Accesează acest link pt o ofertă mai completă de magazine, unde găseşti tot ce vrei:  https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ 
Mulţumesc !
Cel.ro

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');