Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, iulie 18, 2017

Interpretări, socializare Facebook, a la Kato
PG : Buna ziua sunt nou pe grup.
Recent intr-o meditatie am avut o viziune cum o cometa ne-ar lovi si toata populatia lumii ar murii iar oamenii nu ar putea sa o salveze.
Dupa asta in viziune erau doi oameni in vesmant alb ce coborau din cer....erau stralucitori ca soarele.

Kato: Probleme de... interpretare...
De exemplu : oamenii nu pot coborâ din cer...
Toate visele de acest gen sunt simbolice, și au INTERPRETĂRI subiective, personale, iar meditațiile, în starea de transă, determină subiectul să alunece într-o stare de conștiență de... vis.
Este vorba, deci, aici, de lumea subiectivă, a subiectului care este în transă, și primește viziuni... simbolice ce privesc "lumea sa", la fel ca în visele sale.
Dar... mai există o problemă privind transa meditativă în care subiectul alunecă conștient, treptat, și își păstrează conștiența ca în... visul lucid, lucid dreaming: el poate fi interferat, telepatic, iar viziunea sa poate fi influențată, imaginativ, de alte... conștiențe, alte spirite.
Am descris procesul de interferență în cadrul unor articole de blog, sintetizând tehnicile descrise în cărțile lui Michael Newton și Allan Kardec, în special.
Când intri în transă poți fi direcționat deci conform modului în care :
1 - mintea ta (subconștientul și inconștientul) operează simbolic vizual cu elementele realității, ca în vis,
2 - conform interferențelor telepatice provenite de la alți oameni, spirite fără corp, alte conștiențe, spirite ale naturii, ale Ierarhiei spirituale,
3 - poți prelua forme-gând existente în Mental, mediul gândurilor, care se "comportă" ca 'entități de sine stătătoare", creații ce dobândesc o individualitate specifică, Egregori, și "plutesc" în mediul nostru mental,
4 - poți accesa "Inconștientul colectiv", Akasha, adică depozitul - înregistrarea tuturor evenimentelor petrecute în acest Univers... mental, care este o creație minunată mentală - "Totul este Spirit, Universul este Mental", "La început a fost Cuvântul și el era cu Dumnezeu, și el era Dumnezeu", etc.
Deci este necesar de înțeles natura mentală a Creației, a manifestării, a programării, deprogramării, reprogramării, a determinismului cauzal, etc, ceea ce cam... depășește capacitatea de cunoaștere și înțelegere... umană
Complexitatea esenței spirituale a manifestării este foarte mare, dar înțelegerea unor principii de bază, a tiparelor, legilor, simplifică problema.
Toate " viziunile" au aceeași natură... mentală, la bază stând... starea de TRANSĂ!
Visele sunt deci de aceeași natură cu viziunile din meditație, pe scurt, oamenii sunt "interferați" atât în visele lor cât și în transa meditativă!
Exemplu elocvent: transa hipnotică, în care după ce ești adus în transă poți fi interferat de hipnotizator, mental, să vezi, să auzi, să simți ceea ce el îți... sugerează prin... sugestiile sale!
Această analogie se aplică în orice stare de transă: poți fi interferat de alte conștiențe, prin sugestii telepatice neconștientizate, să simți... orice
Dacă nu ești interferat, de fapt aluneci în... subconștientul tău, treptat, în scenariile tale, în obsesiile tale, fobiile tale, fricile tale, temerile tale, deci în ceea ce este DEPOZITAT, existent în subconștientul tău.
Dacă transa se adâncește, devine mai profundă, conform tehnicii meditative utilizate, aluneci mai... adânc, mai profund, în mental, ajungând în... Inconștient.


În subconștient se află tot ceea ce a trecut prin SIMȚURILE tale anterior, prin CONȘTIENȚA ta, prin toată experiența ta de viață!
În Inconștient există TIPARELE (Arhetipurile, Softul, Programarea) de bază ale experienței tale de viață, pe care NU LE-AI CONȘTIENTIZAT NICIODATĂ!
Deci tu aluneci în transă, prin subconștient, apoi în Inconștient, dacă știi tehnici de adâncire a transei, iar experiența ta, viziunile tale, vor avea aspecte conforme cu STAREA DE CONȘTIINȚĂ în care te afli în acel moment dat!
Psihologii le numesc : "stări modificate /alterate de conștiență".

Deci, pe scurt, acesta este Principiul de bază privind decodificarea și înțelegerii viziunilor, a experienței din starea de transă, indiferent de metoda și tehnicile folosite de oricine pentru a accesa aceste stări... minunate de conștiință /conștiență.
Toate "lumile" și experiențele sunt... "interioare", adică mentale, deoarece Spiritul creează lumile prin Mental, și ele toate, toate universurile, sunt mentale, există în Mental.
De aceea putem vorbi de Inconștientul colectiv ca fiind... Mentalul colectiv


Pune-ți întrebările potrivite, și vei afla răspunsurile potrivite.
Exemplu: Lumea din viziunea mea este "lumea mea" sau lumea... altuia, creația altuia sau altora, creația lui... Spiritus Sanctis, Spiritul Sfânt, Dumnezeu?
Am capacitate creatoare, sunt un cocreator în această lume, sau un simplu... actor, ce joacă un rol primit de la un Regizor al acestei piese în care joc un rol pe scena... vieții terestre?
Care sunt instrumentele mele orincipal de OPERARE în acest mediu de viață terestru?
Ce schimbări, modificări, transformări,pot opera în viața mea, în viața altora, în mediul meu, în natura terestră, ce LIBERTATE de acțiune am?
Etc...

De ce apare cometa, de unde, care este SEMNIFICAȚIA ei?
De ce distruge ea lumea?
Există o legătură între cometă și aspectul... solar, Soarele, cerul?
Care este deci simbolistica cometei de fapt?
Este o reprezentare a lumii mele interioare, simbolic, o FINALITATE care MĂ PRIVEȘTE NUMAI PE MINE ȘI VIAȚA MEA, sau a lumii exterioare, ce privește pe toți oamenii, toți actorii?
De ce au coborât acele entităţi luminoase ? 

În ce scop ? 


De unde?
Ce reprezintă de fapt acei oameni luminoși, pentru... mine?
De ce veștmântul lor este strălucitor ca... Soarele, ce simbolizează acest aspect... ceresc, solar?
De ce nu este UNUL singur, un singur Salvator, ci doi?
Doi simbolizează o... dualitate, un aspect dual, oare?
Dar sunt ei... Salvatori, de fapt, dacă nu au salvat lumea, omenirea, la... timp?
Au venit să repopuleze Terra distrusă de cometă ?
Cu ce, dacă ei nu sunt... oameni, carnali, ci oameni de lumină, umanoizi... EXTRATEREȘTRI, căci au COBORÂT din... cer pe Terra, deci nu sunt... tereștri?
Reprezintă deci ei, de fapt, niște aspecte mai... înalte ale oamenilor, umanității, ceva de ordin superior... mie?
Sunt ei aspecte ale... mele, personale, subiective, simbolice, existente în Subconștientul meu, sau reprezentări generale existente în Inconștient, Inconștientul colectiv?
Omenirea este distrusă, dar oameni luminoși coboară din cer să creeze o nouă omenire, nouă.
Dar eu văd asta, cum de văd asta, și de ce?
Toți oamenii sunt omorâți de ceva venit din... Cer.
Dar... și oamenii luminoși vin tot din... Cer.
Ce legătură există deci aici, ce simbolizează asta?
Cerul care a trimis cometa și oamenii luminoși își cam... face de cap cu omenirea, cu lumea... mea
Ce reprezintă cerul, pentru mine?
Un aspect mai înalt al vieții mele, al existenței mele, al destinului meu, al întregii omeniri?
Etc...
Chiar dacă toţi oamenii vor pieri, spiritele lor, aspectele "reale" ale ființelor, nu vor fi afectate de... comete sau alte cataclisme.
Totul este Spirit, Universul este Mental, deci distrugerea Terrei sau a întregului Univers se petrece în mental, și nu poate afecta... spiritul!

Spiritele pot "migra" spre alte planete, dacă vor dori să -şi continue existenţe corporale de tip umanoid pe alte planete, în alt joc tip realitate virtuală...
Ceea ce lumea nu înţelege este faptul că orice manifestare naturală, orice cataclism, orice cometă, sunt manifestări ... mentale, efectuate de... entităţi spirituale...
Totul face parte din joc, jocul vieții și al... morții...
Afirmaţia "Universul este viu ", nu este doar o metaforă.
Tot ce percepem ca manifestare fizică are un substrat spiritual, în sensul că este dirijat şi controlat de Ierarhia Spirituală, în Mental.

Chiar şi fenomenele naturale, cataclismele naturale, deci...
Don't worry, be happy, vorba cântecului
Viaţa spirituală (a spiritelor lipsite de corpuri fizice ) nu va fi întreruptă de nici o cometă fizică, materială.
Cum ar putea fi ?
Chiar de acest Univers va pieri, tot ai motive de a... zâmbi
Nu este singurul...
Universurile sunt... infinite, la un... gând distanță, şi vor exista universuri mereu, în sensul în care timpul şi spaţiul, spaţio -temporalitatea, sunt creaţii... mentale.
"Totul este Spirit, Universul este Mental."
"Nimic nu se pierde, nimic nu câştigă, totul se transformă."
Deci...
Stay calm, enjoy yourself for this life, here, now...
Adică stai calm şi bucură -te de viaţa ta actuală, aşa cum e ea, aici şi acum... minunată, căci minunat este chiar şi să ai viziuni... catastrofice, apocaliptice, inoculate ţie mai mult dau mai puțin... telepatic...
- Ești dependent de ceilalți, de apreciere, de ajutor, de înțelegere, de aprobare, de tot ce îți oferă ceilalți în mod condiționat.
- Nu există oameni decondiționați, decât... excepții care întăresc regula.
Decondiționarea ne face... "inumani", "nonumani", condiționarea UMANĂ este regulă de bază prvind umanitatea, umanizarea spiritelor ce experimentează natura... umană.
Jocul vieții terestre, condiția umană însăși, reprezintă un set de... condiționări pentru toate ființele, toți oamenii...

ADN, ARN, harta natală, natura organică corporală legată de mediul de viață terestru, câmpul magnetic terestru, elementele chimice preluate din natura terestră, alimentația terestră, tiparul energetic al ființei umane...
Scapă cine... poate...
Dar cine poate nu prea... vrea să iasă din... joc...
Dacă tot suntem aici, acum...
A-ti apara virtutea este aceeasi poveste cu a-ti apara pacatele, a-ti ascunde greselile, etc.
Ambele aparari au la baza... teama, frica.
Frica de a pierde ceva.

Cînd conștientizezi determinismul cauzal, si că nu există nimic de pierdut de fapt, dispare... frica, și nu mai ai nevoie de... aparare.
Nici de... atac...
- Întrebarea zilei la iVox: 
Credeți în suflete pereche?
- Cred dară, cum să nu, că am peste șepte miliarde de perechi ce se țin de mine pe planeta asta continuu...  


Estivală :)


Playlistul meu Youtube ”Creații Personale” - 169 bucăți la ora actuală:
Distribuie articolul, mulțumesc! -DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink bannerEmbed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');