Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, octombrie 08, 2018

Tu trăiești viața sau ea pe tine?





Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Dacă vrei să asculți textul citit de o voce electronică, selectează textul și va fi citit automat. Dacă vrei să întrerupi, ulterior, selectează doar un cuvânt și vocea se va opri din citit.

Kato - Viața asta-i bun pierdut de n-o trăieşti cum ai fi vrut...
Dar cine ştie cu adevărat cum vrea să-şi trăiască viața, exact, în detaliu?
Şi cine poate să îşi trăiască viața exact cum vrea, cum şi-a imaginat, continuu, zilnic, fără abatere, fără eroare?
Îşi poate programa cineva viața în mod complet, pas cu pas, în condițiile în care există atâtea variabile în viața asta, ce par pur şi simplu de neprevăzut, de neanticipat?
Plus că există multe variabile de neconştientizat, de neperceput senzorial, mental...

Lucrurile nu ies niciodată exact aşa cum ai fi vrut.
Există, se pare, mereu, o marjă de eroare, între cum ți-ai imaginat că va fi ceva, şi cum te vei simți când vei obține ceva, şi cum este, în mod real.
Poți obține ceea ce vrei, ce ți-ai imaginat că vei obține, dar să nu te satisfacă aşa cum ai crezut, să nu te simți complet satisfăcut, existând o marjă de insatisfacție, mereu, căci nimic nu este perfect, nu iese perfect, căci nici măcar viziunea ta privind ceea ce vrei nu poate fi elaborată perfect, minuțios, în toate micile detalii.
Mereu există o aproximare, o generalizare, este imposibil să ştii cu adevărat, exact ce vrei să obții la un moment dat, complet detaliat...
De exemplu "Vreau să fiu sănătos" se traduce mai exact: "Vreau să nu mai fiu bolnav, să scap de boala / tulburarea pe care o am, şi te imaginezi scăpat de ea, doar atât, nu cât de sănătos vei fi, în mod exact, ci doar scăpat de ea, de simptomele deranjante, de durere, de suferință. 

A fi scăpat de suferința de moment pare destul, nu te închipui în mod perfect sănătos, debordând de energie, de viață, de bucuria de a trăi, gândi şi acționa, după bunul plac...



Unora le e frică de ce le poate aduce moartea, altora de ce le poate aduce viața, unora de ambele.
Cui nu îi teamă deloc, niciodată, de viitor?

C-o moarte toți suntem datori... de parcă ne naştem la viață cu datoria de a trăi şi muri.
Unele lucruri sunt inevitabile, nimeni nu scapă cu viață (trupească), de aici, din lumea asta.
Sau... a scăpat cineva, oare, până acum, ca ființă umană, în altă lume, sau în... nemurire corporală?
Există nemuritori în lumea asta?
Ce are un început are şi un sfârşit, inevitabil.
Destinția finală e moartea, contează drumul până acolo, sau ba, care e părerea ta?
Şi de ce ar conta?
Ce contează pentru tine, cu adevărat, acum, în acest punct al vieții tale, pe drumul ce te duce către moarte în final?
Ar trebui sau nu să ne gândim din când la asta, sau ba, că ne poate strica plăcerea de a ne juca cum ne vine pe moment, cu... viața?
E mai bine să îți programezi viața, să încerci a o controla, direcționa, cum vrei tu, sau să o laşi să curgă aşa cum vine ea, fără a te stresa că nu ies lucrurile aşa cum ai vrea?
Viața asta-i bun pierdut de n-o trăieşti cum ai fi vrut?
Ar trebui să vrem mereu ceva de la viață?
Ar trebui să ne manifestăm în mod zilnic creativitatea, puterea de a crea ceva, prin voința proprie, în viața noastră de zi cu zi?
Facem oare asta, fără să ne dăm prea bine seama, sau ceea ce credem că vrem de fapt este ceva complet condiționat, programat, de nişte programe ale jocului vieții, ca nişte softuri care rulează nevăzute în fundal?




Trăim viața, sau viața ne trăieşte de fapt, ne poartă prin destin cum vrea ea, şi noi ne străduim doar a ne... adapta, mai mult... emoțional?
De unde vin oare acele gânduri, idei, care îți spun, îți dictează, ce vrei să faci, şi cum, şi de ce?
De unde vin alegerile şi deciziile de fapt, sunt sau nu ceva... programat, condiționat, de tiparele de gândire ale fiecăruia, pe care nu prea le putem schimba, dar le schimbă, prin transformare, jocul vieții fiecăruia, viața?

vonmag.ro





”Am ajuns la concluzia că trăim într-o lume intenționat imperfectă. 
Pământul e una din nenumăratele lumi populate de ființe inteligente, fiecare cu propriul său set de imperfecțiuni ce trebuie armonizate.
La un templu wat din munții Thailandei de Nord un învățător buddhist mi-a reamintit un adevăr simplu. 

Viața - spunea - ne este oferită ca un mijloc al exprimării de sine, oferindu-ne numai ceea ce căutam când ne ascultăm inima”. 
Cea mai înaltă formă a acestei expresii sunt faptele bune. Sufletul nostru poate călători departe de locuința noastră permanentă, dar noi nu suntem doar turiști. 
Purtam responsabilitatea evolutiei unei constiinte mai înalte, atât pentru noi însine, cât si pentru altii în viata. Astfel, calatoria noastra este una colectiva.
Suntem fiinte divine, dar imperfecte, ce exista în doua lumi, materiala si spirituala. 
Destinul nostru este acela de a pendula prin univers, prin spatiu si timp, învatând sa ne conducem pe noi însine si îmbogatindu-ne cunoasterea. Trebuie sa ne încredem în acest proces cu rabdare si perseverenta. 
Esenta noastra nu e revelata pe deplin în majoritatea gazdelor fizice, dar Sinele nu se pierde niciodata, pentru ca ramânem întotdeauna conectati cu ambele lumi.” - Michael Newton, din cartea ”Călătoria Sufletelor”

Cărți de Michael Newton:  https://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html





soundcreation.ro

Lecturarea articolului



Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');