Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, mai 23, 2016

Vindecarea prin Credinţa în vindecare





Atenţie: informaţiile prezentate mai jos nu suplinesc şi nu pot înlocui recomandările medicale oferite de medicul tău de familie sau alte cadre medicale specializate pe diferite tipuri şi categorii de boli.

Acest articol nu reprezintă o formă de terapie, ci o bază teoretică în înţelegerea substratului imperceptibil al stării de sănătate, a stării de boală, şi a modului în care aceste stări se transformă una în alta.  
Credinţa în vindecare ţine de latura psihosomatică a sănătăţii şi patalogiei, de aceea un consult psihologic este recomandat, nu doar unul medical, în orice boală.
Însănătoșirea corpului reprezintă una dintre cele trei componente ale vindecării, care vizează trupul, sufletul şi mintea.
Dacă mintea şi sufletul nu sunt readuse la echilibru şi armonie, atunci boala recidiveză în trup, după o perioadă de timp, variabilă de la caz la caz...

Dacă vrei să te vindeci, credinţa în vindecarea ta trebuie să fie mai puternică decât orice altă formă de credinţă, şi asupra ei să te focalizezi, cu toată atenţia, voinţa şi intenţia ta.

Atenţia îndreptată asupra activării şi menţinerii tiparului de sănătate în fiinţa ta, voinţa de a fi sănătos, intenţia de a deveni perfect sănătos.

Cine nu poate să creadă în vindecarea sa, este de fapt blocat de o altă credinţă, negativă, opozantă, credinţa în boală, care spune că el nu merită să fie vindecat, că el trebuie să fie bolnav, că asta este soarta lui, destinul lui, că asta vrea Dumnezeu, că este pedepsit prin boală şi îşi merită pedeapsa, că trebuie să ispăşescă anumite păcate, etc.
Aceste credinţe negative trebuiesc identificate şi transformate, schimbate, reorientate în direcţia cea bună a vindecării, căci ele se află în conflict cu credinţa în vindecare, şi menţin bolnavul în blocaj, în boală, şi-l pot purta spre cronicizare, spre moarte, într-un mod... autoprogramat.

Programul îmbolnăvirii, la fel ca şi cel al vindecării, sunt programe mental-sufleteşti cu efecte în biologic, şi se pot opera schimbări asupra lor.
Avem multe instrumente la îndemână, din cadrul religiei, spiritualităţii, ştiinţei, şi trebuie doar găsit şi folosit instrumentul adecvat fiecărui subiect în parte.

Trebuie să meditezi un pic la ceea ce crezi tu cu tărie, la convingerile tale profunde, căci acolo vei găsi ceea ce ai nevoie, ceea ce poţi folosi ce bază în procesul tău de vindecare.
Efectul placebo (autosugestia) arată că:
- o pastilă de zahăr poate ameliora şi chiar vindeca oameni care cred că pastilele îi pot vindeca, 
- oamenii religioşi se pot vindeca spontan în anumite condiţii ce ţin de cadrul religios al credinţei lor, 
- credinţa în puterea medicinei şi a medicilor creşte eficienţa tratamentului medical, deci totul este să găseşti instrumentul potrivit pentru tine, sau chiar să combini mai multe instrumente, în mod eficient.
(Despre efectul placebo am scris aici http://loveblog4all.blogspot.com/2015/01/puterea-mintii-placebo-nocebo.html )

Cercetările ştiinţifice recente au relevat faptul că genele sunt influenţate de mediul energo-informaţional celular în care sunt situate, că schimbarea mediului produce schimbarea activităţii lor, că există schimb de informaţie în permanenţă la nivel inter şi intracelular, iar mediul informaţional celular este influenţat de... gândurile şi stările emoţionale pe care le activăm şi întreţinem.
Vezi acest video  https://youtu.be/xukDIWFMU9Y?list=PLbN5sJc5PARBOaAX7JxKAxohcyBDTV0es şi playlistul cu Bruce Lipton, după ce termini de citit acest articol https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARAXHdNYFZHCZoSeSsiqMpKf.

Nu trebuie neapărat să ştii şi să înţelegi CUM credinţa în vindecare produce vindecarea, căci nimeni nu poate înţelege şi explica în mod perfect asta, ci trebuie să aplici în practică metoda potrivită ţie, într-un mod adecvat ţie.
Materialele video de mai jos sper să-ţi fie de real ajutor în acest scop. 
Bruno Groening, unul din cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii, nu voia să ştie nimic despre bolile oamenilor, istoric, diagnostice, fiind focusat doar asupra procesului de vindecare, eliberat de poveştile de viaţă, de fantasme, de trecut. 
Nu a întrebat niciodată de bolile suferinzilor. 
Dimpotrivă, s-a opus în mod categoric să audă ceva despre boală sau să i se spună numele vreunei boli. 
Acţiunea lui se rezuma la discursurile sale despre credinţă. 
Nu a dat nimănui nici o promisiune de vindecare. 
Discursurile sale au rămas înregistrate pe bandă de magnetofon și în stenograme.
A afirmat că există o putere superioară, care este baza a tot ceea ce trăieşte şi care poate da vindecarea. 
A numit-o "Heilstrom-ul divin" ,"puterea divină".
El avea în acest sens o cunoaştere intuitivă extrem de precisă, pe care, prin intermediul învăţăturii sale simple, a făcut-o accesibilă tuturor oamenilor.
Vindecările spontane miraculoase continuă şi azi, prin "curentul de vindecare". 
Bruno Groening nu a studiat și nu a dezvoltat învăţătura sa. 
El a primit-o în mod spiritual, ca revelație, și a făcut-o cunoscută prin discursuri despre credinţă, vorbind de influenţa unor puteri spirituale asupra omului, și în mod special de puterea gândurilor.
El a privit sarcina sa ca fiind cea de a deschide oamenilor poarta spre înţelegerea şi trăirea a divinului, readucându-i la încredere în Dumnezeu. Se vedea ca un îndrumător și un mediator al puterii divine.
Printr-o poziţie corespunzătoare a corpului, dar şi cu o concepţie specifică, se învaţă modul de recepţionare a "puterii divine". 
Acest "curent de vindecare" sezizabil în corp are drept efect ajutoare şi vindecări, chiar la suferinţe organice grave cronice, chiar şi degenerative.
Vindecările au loc datorită curenţilor energetici de "materie fină", prin "curentul de vindecare". 
Bruno avea cunoştinţe exacte şi cuprinzătoare despre legitățile acestor energii, pe care le-a transmis oamenilor. 
Fiind și electrician, cunoștea anumite principii privind modul de circulație și manifestare a energiei electrice într-un circuit. 
Organismul este un circuit complex, racordat la circuitul și mai complex al naturii.
Învăţătura lui Bruno Groening pleacă de la influenţa forţelor spirituale asupra oamenilor. 
El compara omul cu o mașină alimentată de un acumulator, căci fiecare om consumă energie pentru funcționarea sa, și se încarcă cu energie necesară consumului.
În anumite situații, însă, energia necesară vieții nu mai este încărcată și acumulată în mod eficient, suficient, și, ca un autoturism care nu poate funcționa cu un acumulator descărcat sau cu defecțiuni la sistemul de încărcare cu curent, un organism vlăguit nu își poate efectua activitățile și sarcinile sale. 
Urmările încărcării insuficiente sau necorespunzătoare cu energie sunt : oboseala, nervozitatea, frica de viaţă, şi în final boala.
Bruno Groening a explicat cum poate fiecare om să se încarce energetic.  
Credinţa în bine, este, la fel ca şi dorinţa de a deveni sănătos, o condiţie esenţială. 
Omul este înconjurat de undele de vindecare, pe care el nu are altceva de făcut decât să le înregistreze.
Pentru conectare și încărcare cu această energie, Gröning a făcut cunoscută o tehnică numită de el "einstellen" (germană pentru "tuning", "cuplare"). 
Practica cuplării constă în a sta în poziție verticală, eventual în şezut pe scaun, cu brațele și picioarele neîncrucișate, și palmele orientate în sus. 
Este foarte important ca spatele să fie drept și să nu aibă nici un fel de spătar, dacă este posibil. 
Practica cuprinde și :
- focusarea atenției pe intenția de a primi Heilstrom, curentul energetic divin vindecător, 
- păstrarea în minte (în atenție) a credinței că vindecarea este posibilă, 
- concentrarea asupra corpului, asupra senzațiilor și trăirilor emoționale care sunt declanșate de energia vindecătoare.
Despre Bruno Groening şi învăţătura lui am scris un articol aici:  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/09/bruno-groening-unul-dintre-cei-mai-mari.html



Metoda lui Bruno, la fel ca și explicațiile oferite de pastorul Kenneth Hagin (material video în playlistul de mai jos), pot fi studiate, analizate, şi înţelese, dar trebuie conştientizat faptul că nici o metodă nu este vindecătoare prin ea însăşi, nici una nu te va vindeca pe tine în mod automat, oricât de bine vei înţelege, căci doar acţiunea ta, aplicarea metodei în practică, de către tine, va conferi unei metode valoare practică!
Valoarea teoretică a metodelor, a tuturor metodelor, constă în faptul că, cu cât vei cunoaşte şi studia mai multe metode, cu atât vei putea înţelege mai bine ceea ce au ele în comun, ESENŢA lor.
În această esenţă comună se află adevărul universal valabil, incontestabil, demonstrat în practică de către practicanţii acestor metode.
Cu toţii ştim că nu toţi oamenii se vindecă dacă folosesc aceeaşi metodă, chiar şi în cazul medicinei alopate, ştim că unii oameni au reacţii adverse severe la unele medicamente, că medicamentele au şi efecte secundare, care se manifestă în mod diferit la diferiţi oameni, etc. 
Deci nu toţi oamenii se îmbolnăvesc exact la fel, şi nu toţi oamenii se vindecă exact la fel.
Nu există o regulă exactă unică, generală, ci o mare diversitate, varietate, în domeniul sănătăţii, la fel ca în toate domeniile vieţii.
De aceea, cel ce nu conştientizează rolul şi scopul diversităţii, când aude că o metodă nu a dat rezultate la cineva, tinde să creadă că acea metodă nu dă rezultate la nimeni, şi nici în cazul său, deci.
Scenariile negative, pesimiste, de tip nocebo, sunt preluate mult mai uşor decât cele pozitive, optimiste.
Dacă ai putea fi convins 100% că o metodă care a dat rezultat la altcineva, va da rezultate bune şi la tine, atunci credinţa ta ar ajuta enorm vindecării tale. 
Asta au demonstrat experimentele privind efectul placebo.
Am citit şi vizionat relatări oferite chiar de către cadre medicale, care au observat de-a lungul timpului faptul că credinţa pacientului în medic, medicină, şi ritualul medical, este de multe ori mai eficientă decât "puterea" medicamentelor cu care oamenii sunt trataţi.
Medicii sunt, pentru bolnavi, o reprezentare modernă a vraciului dint trecut, care avea şi el ritualul lui, modul său de a trata, medicaţia sa, extractele sale ce trebuiau luate oral, aplicate pe piele ca unguente sau inhalate ca fumigații, etc.
Nu spun că substanţele (medicamentele) recomandate nu au efect, că se bazează doar pe efectul placebo, ci că există o componentă a vindecării care s-a manifestat mereu prin credinţa în vindecare, şi care a avut la baza sa, ca instrument, RITUALUL.
În cadrul oricărui spital putem descoperi în ziua de azi prezenţa ritualului, a unui ritual medical, care conferă o anumită... atmosferă, o anumită stare, bolnavilor internaţi, o anumită încredere, confort, siguranţă...
Simplu fapt că bolnavul a ajuns la spital îi conferă o stare de relaxare, de siguranţă, căci el a ajuns în acel loc... magic, în care se petrec ritualurile de vindecare, vindecările, locul în care se află vindecătorii... 
Bolnavii care cred că se vor vindeca, pentru care nu există nici o îndoială privind faptul că medicaţia prescrisă îi va vindeca, se vindecă mult mai rapid decât cei ce au... îndoieli, reticienţe, temeri...
Şi, cu cât aceste îndoieli, reticienţe, temeri, sunt mai mari, mai puternice, cu atât acei bolnavi tind să devină bolnavi... cronici, incurabili...



Vindecarea cu lumină albă:  http://www.carte.prohypnosis.co.uk/Cap9.html

Recall Healing în Romania, vindecarea holistică - Album Video

Cartea "Vindecarea spontană a credinţei" - Gregg Braden:  profitshare.ro/l/2640017 ;   http://bit.ly/1TLl224
"Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? 
Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.
Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. 
La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi” substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.
Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. 
Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă."

Playlistul meu Youtube "Vindecarea prin Credinţa în vindecare", recent creat, se va mări, în timp. 

Abonează-te la canalul meu youtube, katona nicolae ca să fii la curent cu notăţile din toate playlisturile care te interesează 
(Click pe "Abonează-te" - în partea din dreapta sus, sub poză) .



Cărţi utile privind vindecarea :

Recomandare carte - Brian Weiss  http://bit.ly/1XBKJn9 ; https://l.profitshare.ro/l/8469736
Prin timp, spre vindecare"Descoperă puterea terapiei prin regresie hipnotică, pentru a șterge traume și a transforma mintea, trupul și relațiile
Introducere de Raymond A. Moody, Jr., Ph.D.
Cartea care arunca o noua lumina asupra potentialului extraordinar al terapiei prin regresie in vieti anterioare, este scrisa de autorul lucrarii Multe vieti, multi maestri.
Brian Weiss a avut un succes rasunator cu cercetarile sale in domeniul terapiei prin regresie, in cartea Multe vieti, multi maestri. Acum, pe baza experientei sale clinice extensive, el dezvolta tehnicile psihoterapeutice testate de timp, dezvaluind modul in care regresia in vieti anterioare ofera cadrul necesar pentru vindecarea mintii, a corpului si a sufletului. Folosind studii de caz graitoare, Dr. Weiss demonstreaza modul in care terapia prin regresie poate sa vindece suferinta profunda, sa creeze relatii mai pline de iubire si sa dezvaluie talente ascunse. In cele din urma, el arata cum experientele din apropierea mortii si cele de extracorporalizare confirma existenta vietilor anterioare. Dr. Weiss include propriile sale tehnici de hipnoza profesionala, de vis-amintire, de meditatie si de pastrare a unui jurnal pentru rememorarea in siguranta a vietilor anterioare, la domiciliu.
Fascinanta si provocatoare, cartea Prin timp, spre vindecare ne arata cum sa ne ajutam pe noi insine pentru a trai vieti sanatoase si productive, cu ajutorul sigurantei oferite de cunoasterea faptului ca moartea nu inseamna sfarsitul si ca portile spre vindecare si unitate se gasesc in interiorul nostru."
Se întâmplă miracole : "O intelegere a naturii noastre mai inalte - ca suntem un suflet, nu trupul sau creierul nostru – duce la transformari profunde ale valorilor si aspiratiilor noastre fundamentale. Iar apoi, incepe cea mai importanta transformare dintre toate. Constienta noastra se trezeste, isi deschide ochii Divini, dar inactivi, si isi distinge calea spirituala. Povestile care au fost selectate pentru aceasta carte nu doar descriu aceste usoare apeluri la trezire, ci chiar le furnizeaza. Ale citi inseamna a fi schimbat intr-un mod inefabil, dar, totodata, de neuitat.
In momentul trezirii, atunci cand ne descoperim natura de fiinte eterne, indoiala dispare. Ca si cand un alchimist din vechime ar presara praf magic asupra noastra, frica este in mod permanent transmutata in pace launtrica, deznadejdea in speranta, tristetea in bucurie, ura in iubire. La nivelul sufletului, orice se poate intampla.
Cuvintele au o putere alchimica proprie. Aceasta carte nu este o colectie de povestiri - este o colectie de posibilitati de transformare. Citind si empatizand cu experientele de regresie ale altor oameni, se stabileste o legatura profunda cu imensa lor intelepciune. O legatura cu un proces cosmic incredibil de intelept si de iubitor este realizata si treptat intarita, odata cu fiecare poveste. Fiecare istorisire ce a fost selectata pentru aceasta carte faciliteaza aceste legaturi empatice si ofera o intelegere accesibila asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care il avem pe Pamant si al potentialului nostru de vindecare. Este speranta mea ca explicatiile mele sa clarifice si mai mult aceste teme. Pe masura ce vei citi despre intalnirile mistice ale altor oameni, creste posibilitatea de a avea si tu astfel de experiente. Povestile pregatesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumina asupra unei intregi filozofii metafizice. Conceptele de reincarnare si regresie in vieti trecute demonstreaza realitatea si esenta sinelui nostru superior si al scopului nostru mai inalt. Tehnicile si invataturile prezentate in urmatoarele capitole pot fi folosite de toata lumea pentru a-si imbunatati viata, pentru a ramane fideli caii spirituale, pentru a avea chiar acum experienta iubirii si fericirii si pentru a intelege ca nu trebuie sa ne fie frica, intrucat suntem cu totii nemuritori. Toti suntem suflete."

Acelaşi suflet, multe trupuri : "Descopera puterea vindecatoare a vietilor viitoare, prin terapia progresiei.
In aceasta carte uluitoare si cutremuratoare, renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vietile anterioare ale pacientilor, ca metoda de tratament - ne dezvaluie modul in care vietile noastre viitoare ne pot transforma in prezent.
Toti am trait vieti anterioare. Toti vom trai vieti viitoare. Ceea ce facem in viata actuala ne va influenta vietile ce vor urma, pe masura ce evoluam in drumul nostru spre nemurire. 
Brian Weiss, renumitul autor al lucrarii Multe vieti, multi maestri, stie ca acest lucru este adevarat - deoarece, in ultimul timp, el a reusit sa-ti transporte pacientii nu numai in vietile anterioare, ci si in cele viitoare. 
Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieții noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic. 
Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale carei rezultate slabe la scoala au fost depasite, atunci cand s-a intors la o viata anterioara in care era arhitect grec si apoi la una din viitor, a vazut ca este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat in Evul Mediu ca eretic, a carui calatorie in viitor i-a adus linistea sufleteasca), Dr. Weiss demonstreaza beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat ca incursiunile in vietile noastre trecute ne pot alina sau vindeca ranile fizice si emotionale din prezent. 
Aceasta este o carte revolutionara, bazata pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta milioanele lui cititori intr-un viitor individual si colectiv, pe care ei insisi il vor crea. 
Pe parcursul acestui proces, vietile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multa liniste sufleteasca, de mai multa bucurie, de mai multa vindecare."

Cărţi despre Credinţă

PREMIERĂ ROMÂNEASCĂ ÎN PSIHOLOGIA MONDIALĂ !
Desene animate psihoterapeutice - Retman și retmagia
Cartea conține filmul pe DVD 
Comandă online aici: https://l.profitshare.ro/l/8469743
Prof. univ. dr. Daniel David, Anca Dobrean, Mihai Goţiu
Desenele animate RETMAN si Retmagia reprezinta un produs inovativ complex, atat prin realizarea lui multi-disciplinara (psihologie si animatie), cat si prin faptul ca se adreseaza unui public diversificat: cercetatori in domeniul psihologiei, psihoterapeuti practicieni, educatori, profesori, parinti si, nu in ultimul rand, copii si tineri.
Desenele animate se constituie, practic, in terapii pentru patru dintre cele mai intalnite probleme ale copiilor, ajutandu-i sa treaca peste starile de depresie, anxietate, vinovatie si furie.
Dupa cunostintele autorilor, RETMAN si Retmagia reprezinta o premiera in psihologia mondiala: utilizarea desenelor animate nu doar in scop educativ, ci, mai mult, ca terapii in sine.
„Lucrarea de fata abordeaza rolul lui RETMAN in desenele animate. 

RETMAN, ca personaj de desene animate terapeutice, este personajul prin care psihoterapia rationalemotiva si cognitiv-comportamentala poate sa ajunga mai repede la copii, stiut fiind faptul ca acestia invata eficient prin imitatie (de exemplu repeta comportamentele modelelor vazute in jur) si modelare (de exemplu repeta ceea ce face un model, dar pentru a obtine aceleasi recompense si/sau a evita aceleasi pedepse).“ - Prof. univ. dr. Daniel David

Lecturarea articolului



Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro





Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');