Amazon USA

Get Response Email Marketing

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

3D Heading Maker

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, mai 25, 2016

Ce ştii despre vocile... mentale ? Eleanor Longden: Vocile din capul meuEleanor Longden: The voices in my head
Conferinţă TED

Filmed February 2013 at TED2013

"Aparent Eleanor Longden era la fel ca orice alt student care începe facultatea, bucuroasă și lipsită de griji. 
Asta până când vocile din capul ei au început să vorbească. 
La început inofensivi, acești naratori interni au devenit din ce în ce mai potrivnici și dictatoriali, transformându-i viața într-un coșmar. 
Diagnosticată de schizofrenie, sub efectul medicației și în final ignorată de un sistem care nu știa cum s-o ajute, Longden relatează povestea emoționantă despre cum și-a recuperat sănătatea mentală după ani de luptă, și susține că a reușit să supraviețuiască pentru că a învățat să-și asculte vocile."


Playlistul meu "Conferinţe TEDx Talks"
katona nicolae (251 de videoclipuri mai 2016)

  -https://youtu.be/syjEN3peCJw?list=PLbN5sJc5PARAisWit4A6GH_-dPIrBXqHc


Cartea "Sufletul neînlănţuit" de Michael A. Singero, din care ai un fragment în linkul de mai sus, o poţi comanda online aicihttp://bit.ly/1TW06S8 ; profitshare.ro/l/2637716 ; 

Cartea "Vocea cunoasterii" - Don Miguel Ruiz, Janet Mills o poţi comanda aici:  http://bit.ly/1TKE0Gd ; profitshare.ro/l/2637723 ;
"Inainte de a invata sa vorbim, adevarata noastra natura consta din iubire, din fericirea de a explora si de a ne bucura de viata. 
Odata ce am invatat sa comunicam prin intermediul limbajului, oamenii din jurul nostru ne-au captat atentia si ne-au programat cu cunoastere care, din nefericire, este contaminata cu minciuni. 
Aceasta voce a cunoasterii nu inceteaza nici o clipa sa vorbeasca, sa judece, sa barfeasca si sa abuzeze de noi. 
Ruiz ne invata cum sa regasim vocea tacuta a integritatii noastre si cum sa ne redobandim pacea interioara. 
Cand vocea cunoasterii nu ne mai controleaza, viata devine expresia sinelui nostru autentic, la fel ca in perioada de dinainte de a invata sa vorbim. 
Ne intoarcem astfel la adevar, la iubire, la bucuria de a trai."
buzzle.ro

Cartea "Puterea Gandului Sau Stapanirea Vocii Interioare" - Blair Singer, o poţi comanda aici:  http://bit.ly/1TW1GU1 ;  link2
"Negativismul ne poate spulbera toate visele! 
In aceasta carte Blair Singer dezvaluie secretul eliminarii negativismului si inarmarii pentru succesul deplin. 
Cu ajutorul unor strategii eficiente veti putea opri acel dialog interior distructiv si veti invata sa va invingeti teama de a comite greseli, sa raspundeti constructiv tuturor obiectiilor si sa folositi laudele pentru va marca prezenta si a va schimba starea de spirit. Puterea gandului sau stapanirea vocii interioare contine douazeci si unu de tehnici dovedite ale lui Singer pentru reprogramarea „vocii interioare“. 
Dupa ce veti citi aceasta carte veti deveni mai hotarat, veti avea mai multa incredere in fortele proprii si cel mai important: veti putea gestiona dialogul interior - vocea interioara-pentru a putea lua decizii rapid si cu incredere."

Cartea "Vocile Animalelor" - Dawn Baumann Brunke  http://bit.ly/1TW31Ks ; profitshare.ro/l/2637756
"Comunicare telepatica in Reteaua Vietii.
Potrivit celor spuse de Echo, o iapa araba: „Oamenii sunt fiinte ce apartin iubirii, care au uitat ce inseamna iubirea si cine sunt ei“. 
In cartea Vocile animalelor, Dawn Baumann Brunke le ofera animalelor precum Echo, o voce - o linie directa de comunicare cu mintea omeneasca, redeschizand dialogul samanic cu regnul animal, de care se bucurau stramosii nostri. 
Ea prezinta zeci de conversatii revelatoare intre oameni si animale, dirijate la nivel telepatic chiar de catre ea insasi si de catre alti profesionisti care comunica cu animalele, printre care Penelope Smith, Dr. Jeri Ryan, Carol Gurney si Raphaela Pope. 
Aceste comunicari lucide si elocvente ne reamintesc ca, atunci cand suntem deschisi spre a sta de vorba cu animalele, ne deschidem spre straturi mai profunde din noi insine.
Colaboratorii principali ai acestei carti sunt chiar animalele - orice, de la pisici si caini, la lei si balene - care arata ca sunt fiinte constiente, ca au propriile ganduri, emotii si motive de ordin spiritual de a se afla pe aceasta planeta. 
O turma de lame discuta despre diferenta dintre individualitate si constiinta de grup; delfinii explica ce este multidimensionalitatea; un papagal vorbeste despre viata sa anterioara, in care a fost calugar budist; iar o pisica prezinta care este valoarea umbrei. Povestea despre felul in care a reusit Brunke sa treaca peste scepticismul pe care l-a avut la inceput si cum a invatat sa auda aceste voci ale animalelor ne invita pe toti sa ne redefinim conceptiile despre adevarata natura a constiintei animale."
evomag.ro%20

Inițiere în channelling - Vitaliano Bilotta 
"Comunicarea cu entitățile imateriale, cu spiritele celor plecați dintre noi sau cu forțele lipsite de corp este esențială în viața noastră. 
Această carte ne învață să descoperim în noi înșine puteri nebănuite și să le folosim spre binele nostru și al celor din jur. 
Vitaliano Bilotta trece în revistă istoria channel- lingului, precum și modalitățile și formele în care acest procedeu poate fi utilizat pentru ca persoana care-l întrebuințează să treacă la un plan spiritual superior.
Scrisă într-un limbaj accesibil și cuprinzând multe informații practice, Inițiere în channelling se adresează tuturor celor care aspiră la dezvoltare personală și doresc să-și perfecționeze viața interioară."

În limba engleză:
1 -https://en.wikipedia.org/wiki/Hearing_Voices_Movement
2 -https://www.mentalhealth.org.uk/a-to-z/h/hearing-voices
3 -http://www.hearing-voices.org/
4 -http://www.intervoiceonline.org/about-voices/essential-facts
5 -http://www.mind.org.uk/information-support/types-of-mental-health-problems/hearing-voices/#.V0Vk5pGLS70
6 -http://www.hearingvoicesusa.org/
7 -http://theconversation.com/hearing-voices-dont-assume-that-means-schizophrenia-38616
8 -http://health.usnews.com/health-news/health-wellness/articles/2015/07/02/hearing-voices-not-always-a-sign-of-mental-illness
9 -http://hearingvoiceswa.org.au/
10 -https://www.rethink.org/diagnosis-treatment/symptoms/hearing-voices
11 -http://schizophreniabulletin.oxfordjournals.org/content/40/Suppl_4/S285.full
digitalcomputer.ro

Transcrierea conferinţei:
0:11 Ziua în care am plecat de acasă prima dată ca să merg la facultate a fost o zi luminoasă, plină de speranță și optimism.
Mă descurcasem bine la școală.
Aveam aşteptări mari și am început cu bucurie viața de student plină de cursuri, petreceri și de furat indicatoare de circulaţie.0:27 Aparențele pot fi înșelătoare, iar acea persoană curajoasă, energică, care mergea la cursuri și fura indicatoare, era o mască, atent construită și convingătoare. 
Eu eram de fapt extrem de nefericită, nesigură, și esențialmente înspăimântată -- speriată de ceilalți oameni, de viitor, de eșec și de golul pe care îl simțeam în interiorul meu. 
Dar mă pricepeam să îl ascund și, din exterior păream a fi o persoană care puteam spera şi aspira la orice. Această fantezie a invulnerabilității era așa de completăîncât m-am păcălit chiar şi pe mine și, la sfărșitul primului semestru și începutul celui de-al doilea, nimeni nu ar fi putut prezice ceea ce urma să se întâmple.

1:09 Tocmai ce ieșeam de la un seminar când a început. Fredonam, umblând în geantă,cum mai făcusem de sute de ori înainte, când deodată am auzit o voce care observa calm, "Ea pleacă din sală."

1:22 M-am uitat în jur și nu era nimeni, dar claritatea și fermitatea comentariului erau inconfundabile. Speriată, mi-am lăsat cărțile pe scări și m-am grăbit acasă, unde am auzit-o din nou. "Ea deschide ușa."

1:33 Ăsta a fost începutul. Vocea sosise. 

Și vocea a continuat, zile și săptămâni în șir, fără întrerupere, narând tot ceea ce făceam la persoana III-a.

1:44 "Ea se duce la bibliotecă."


1:46 "Ea se duce la curs." 

Era neutră, impasibilă și, după ceva timp, ciudat de prietenoasă şi liniștitoare, deși am observat unele scăpări în calmul afişat, reflectând ocazional propriile emoții neexprimate. 
Dacă eram furioasă și trebuia să o ascund,deseori, fiind expertă în a-mi ascunde sentimentele, vocea se ghicea frustrată. 
Altfel, nu era sinistră sau deranjantă, deși chiar și atunci era clar că avea să-mi spună ceva despre emoțiile mele, în special despre emoțiile care erau îndepărtate și inaccesibile.

2:21 Atunci am făcut o greșeală fatală, povestindu-i despre voce unei prietene. 

A fost îngrozită. A început un proces subtil de condiționare. 
Faptul că oamenii normali nu aud voci iar eu auzeam, implica ceva foarte rău. 
Acea teamă și neîncredere erau infecțioase. 
Brusc, vocea nu mi se mai părea atât de benignă, iar când prietena a insistat să mă duc la medic, am făcut întocmai, ceea ce s-a dovedit a fi greșeala numărul doi.

2:49 Mi-a luat ceva timp să explic medicului facultăţii care mi se părea a fi adevărata problemă: anxietatea, respectul de sine scăzut, teama de viitor, și mi-a răspuns cu o indiferență plictisită până când am menționat vocea, moment în care i-a scăpat stiloul, s-a întors și a început să mă chestioneze interesat. Sinceră să fiu, aveam nevoie disperată de interes și ajutor, așa că am început să-i povestesc despre comentatorul meu ciudat. 

Încă îmi doresc ca în acel moment vocea să fi zis: "Ea își sapă propria groapă."

3:14 Am fost trimisă la un psihiatru, care şi el, considerând vocea ca pe ceva sinistru, interpreta tot ce spuneam din perspectiva nebuniei latente. 

De exemplu, lucram la un canal TV studențesc care transmitea știri din campus, iar în timpul unei consultaţii mult prelungite, i-am zis: „Îmi pare rău, d-le doctor, dar trebuie să plec. Prezint știrile la șase." În fişa medicală scrie că Eleanor halucinează că e prezentator de știri la televizor.
Interlink.ro

3:41 De aici evenimentele au început să mă copleșească rapid. 

A urmat o internare în spital, prima din multe, apoi un diagnostic de schizofrenie, dar cel mai rău a fost sentimentul veninos de deznădejde, umilire și disperare despre mine și viitorul meu.

4:01 Fiind încurajată să consider vocea nu ca pe o experiență, ci ca pe un simptom, frica și rezistența mea împotriva ei s-au intensificat. 

Asta a dus la o atitudine agresivă împotriva minţii mele, un fel de război civil psihic, ce a făcut ca numărul vocilor să crească și să devină din ce în ce mai ostile și amenințătoare. 
Neajutorată şi disperată am început să mă retrag în acea lume interioară de coșmar în care vocile aveau să se transforme în persecutorii și în singurii tovarăși ai mei. 
Mi-au spus că, dacă dovedeam că le meritam ajutorul, mi-ar fi schimbat înapoi viața aşa cum fusese, și au stabilit o serie de sarcini tot mai bizare, un fel de munci ale lui Hercule.
A început cu lucruri mărunte, de exemplu, să-mi smulg trei fire de păr, apoi, gradat, au devenit extreme, culminând cu comenzi de a-mi face rău, una, deosebit de dramatică:

4:55 „Îl vezi pe asistentul de acolo? Vezi paharul ăla cu apă? Trebuie să te duci să îl torni pe el în fața celorlalți studenți."


5:01 Ceea ce am și făcut, şi asta nu m-a făcut îndrăgită de profesori.


5:05 De fapt, s-a stabilit un cerc al fricii, al evitării, al neîncrederii și al neînțelegerii, și asta era o bătălie în care mă simțeam fără putere, incapabilă să stabilesc pacea sau o reconciliere.


5:19 Doi ani mai târziu deteriorarea era dramatică. Deja aveam repertoriul frenetic: voci terifiante, viziuni grotești, halucinații bizare și de nestăpânit. Sănătatea mea mentală a catalizat discriminarea, abuzul verbal, atacuri fizice și sexuale. 

Psihiatrul meu mi-a spus: „Eleanor, mai bine ai fi avut cancer, se vindecă mai uşor decât schizofrenia."
Am fost diagnosticată, tratată medicamentos și aruncată. 
Deja eram atât de chinuită de voci încât am încercat să-mi fac o gaură în cap ca să le scot.

5:57 Uitându-mă înapoi la dezastrul și disperarea din acei ani, e ca şi cum cineva a murit acolo, și totuși, altcineva a fost salvat. 

Călătoria o începuse o persoană distrusă și bântuită, dar la finiș a ajuns o supraviețuitoare care, într-un final, s-a dezvoltat în persoana care era menită să fie.

6:19 Mulți oameni mi-au făcut rău de-a lungul vieții, și îi țin minte pe toți, dar aceste amintiri pălesc faţă de cele ale oamenilor care m-au ajutat: alți supraviețuitori, alții care aud voci, camarazi și colaboratori; mama, care nu a renunțat la mine niciodată, care a știut că într-o zi aveam să mă întorc la ea și ar fi fost dispusă să mă aștepte oricât ar fi durat; doctorul care a lucrat cu mine doar un scurt timp, dar care şi-a consolidat convingerea că recuperarea nu era doar posibilă, ci inevitabilă, și care, într-o perioadă devastatoare de recădere, a spus familiei înfricoșate: „Nu pierdeți speraţa. Eleanor poate trece peste asta. Câteodată, ninge până în mai, dar vara tot vine până la urmă."
libris.ro%20


7:05 14 minute nu sunt suficiente pentru a le mulţumi tuturor celor buni şi generoşi care au luptat cu mine și pentru mine și care au așteptat să mă întâmpine întoarsă din acel loc chinuitor și singuratic. 

Împreună au creat un amestec de curaj, creativitate, integritate și credință de nestrămutat că sinele meu zdruncinat avea să se vindece și să se reîntregească. 
Obișnuiam să spun că acești oameni m-au salvat, dar acum ştiu că au făcut ceva mai important: mi-au dat puterea să mă salvez, și mai ales, m-au ajutat să înțeleg ceva ce bănuisem dintotdeauna: că vocile erau răspunsul subtil la evenimente traumatizante, mai ales din timpul copilăriei, deci nu erau dușmanii mei, ci o susă de revelaţie pentru rezolvarea problemelor emoționale.
7:49 La început, asta era foarte greu de crezut, mai ales pentru că vocile păreau a fi atât de ostile și amenințătoare, aşa că primul pas vital a fost să învăț să extrag înțelesul metaforic a ceea ce înainte interpretam la propriu. 

De exemplu, vocile care amenințau că-mi vor invada casa, am învățat să le interpretez ca pe propria mea frică și nesiguranță în lume, decât ca pe un pericol real,

8:14 La început, le-aș fi crezut. Îmi amintesc cum am stat trează într-o noapte, păzind ușa camerei părinților ca să-i protejez, crezând reală amenințarea vocilor. Pentru că aveam o problemă gravă cu auto-mutilarea majoritatea obiectelor ascuţite din casă fusese ascunsă, așa că m-am înarmat cu o furculiță de plastic, de picnic, și am stat cu ea în pumn, în fața camerei, așteptând să sar în acțiune dacă se întâmpla ceva.

Ceva de genul: „Nu te pune cu mine. Am o furculiță de plastic, înțelegi?" Strategic.

8:43 Mai târziu, mult mai folositor a fost să încerc să descifrez mesajul din spatele cuvintelor, şi, când vocile mă avertizau să nu plec din casă, le mulțumeam că mi-au atras atenția la cât de nesigură mă simțeam - şi ştiind asta puteam să decid pozitiv - şi le asiguram atât pe ele cât și pe mine că eram în siguranță și că nu trebuia să ne fie frică. 

Am stabilit granițe pentru voci, și am încercat să interacționez cu ele ferm dar respectuos, stabilind un proces lent de comunicare și colaborare în care puteam învăța să colaborăm și să ne ajutăm.

9:17 De-a lungul procesului, am realizat că fiecare voce era strâns legată de ipostaze ale mele, fiecare din ele purtând emoții copleșitoare pe care niciodată nu avusesem ocazia de a le procesa sau rezolva, amintiri de traumă și abuz sexual, de furie, rușine, vinovăție, respect de sine scăzut. 

Vocile au înlocuit această durere și au transpus-o în cuvinte, și posibil una dintre cele mai mari revelații a fost când mi-am dat seama că cele mai agresive și ostile reprezentau părțile din mine care fuseseră rănite cel mai profund, și prin urmare acestor voci trebuia să le arăt cea mai multă grijă și compasiune.

9:52 Știind aceste lucruri am reușit să-mi adun sinele zdruncinat, fiecare fragment reprezentat de o voce diferită, treptat am renunţat la toate medicamentele, și m-am întors la psihiatrie, de data asta din partea cealaltă. 

La zece ani după apariția primei voci, am absolvit facultatea, cu cea mai mare notă obținută vreodată în psihologie la universitatea mea și, un an mai târziu, cea mai mare notă la master, ceea ce nu-i rău pentru o nebună. 
De fapt, una dintre voci chiar mi-a dictat răspunsurile la examen, adică am trişat.
10:24(Râsete)

10:26 Câteodată chiar mi-a plăcut atenția ce mi-o dădeau. 

Cum spunea Oscar Wilde, singurul lucru mai rău decât să se vorbească despre tine, e să nu se vorbească deloc. 
De asemenea, te antrenează la trasul cu urechea, pentru că poți asculta două conversații simultan. 
Aşa că, nu e chiar rău.

10:40 Am lucrat în servicii de sănătate mentală, am vorbit la conferințe, am publicat capitole în cărți și articole academice, și am susținut și continui să susțin, relevanța următorului concept: că o întrebare importantă în psihiatrie nu ar trebui să fie: ce e în neregulă cu tine, ci mai degrabă: ce ți s-a întâmplat? 

În tot acest timp mi-am ascultat vocile, cu care am învățat să convieţuiesc în pace și respect, și care, la rândul lor, reflectă creşterea compasiunii, a acceptării și respectului către mine însămi. 
Îmi amintesc momentul cel mai extraordinar și emoționant, când, ajutând o tânără terorizată de vocile ei, mi-am dat seama, pentru prima dată, că eu nu mă mai simțeam așa, ci că eram capabilă să ajut o altă persoană în acea situație.
expertcompany.ro


11:24 Acum sunt foarte mândră că fac parte din Intervoice, secţie a mişcării International Hearing Voices, o inițiativă inspirată din realizările profesorului Marius Romme și dr. Sandra Escher, care interpretează vocile ca pe o strategie de supraviețuire, o reacție sănătoasă la circumstanțe nesănătoase, nu ca pe un simptom aberant al schizofreniei care trebuie îndurat, ci ca pe o experiență complexă, importantă și semnificativă ce trebuie analizată.
Împreună, vizualizăm şi creăm o societate care să înțeleagă și să respecte auzirea vocilor, care să sprijine nevoile indivizilor ce aud voci, și care îi apreciază ca cetățeni cu drepturi depline.
Acest tip de societate nu e doar posibilă, deja se poate întrezări.
Parafrazându-l pe Chavez, schimbarea socială odată începută, e ireversibilă.
Nu poți umili persoana care e mândră.
Nu poți oprima oamenii care nu se mai tem.
12:20 Pentru mine, realizările mișcării Hearing Voices sunt dovada că empatia, camaraderia, justiția și respectul nu sunt doar cuvinte: sunt convingeri și credințe, iar credințele pot schimba lumea.
În ultimii 20 de ani, Hearing Voices Movement a stabilit rețele între oameni care aud voci în 26 de țări din cinci continente, ce colaborează pentru a promova demnitatea, solidaritatea și emanciparea celor cu probleme mintale, creând o abordare nouă și un exercițiu de speranță, care se bazează pe credința de nestrămutat în puterea individului.


12:58 Cum spunea Peter Levine, animalul uman este o ființă unică, înzestrată cu capacitatea instinctivă de a se vindeca și cu capacitatea intelectuală de a valorifica această calitate înnăscută. 

În această privință, pentru membri societății, nu există onoare sau privilegiu mai înalt decât să ajuţi vindecarea cuiva, decât să fii martor, să întinzi o mână, să împarți povara suferinței cu bolnavul și să menţii speranța însănătoşirii sale. 
Supraviețuitorilor necazurilor şi vicisitudinilor, le spun că nu trebuie să-şi trăiască viețile marcaţi pe veci de întâmplările devastatoare prin care au trecut.
Suntem unici. Suntem de neînlocuit. 
Ceea ce se află în noi nu poate fi niciodată cotropit, smuls sau răpit. 
Lumina nu se stinge niciodată.

13:46 Cum mi-a spus odată un doctor minunat:
„Nu-mi spune ce ți-au zis alţii despre tine.
Povestește-mi despre tine."
13:55 Mulțumesc.
13:57 (Aplauze)


telecredit.ro
PREMIERĂ ROMÂNEASCĂ ÎN PSIHOLOGIA MONDIALĂ !
Desene animate psihoterapeutice
- Retman si retmagia
Cartea conţine filmul pe DVD 
Comandă online aici: http://bit.ly/1VnSMni
Prof. univ. dr. Daniel David, Anca Dobrean, Mihai Goţiu
Desenele animate RETMAN si Retmagia reprezinta un produs inovativ complex, atat prin realizarea lui multi-disciplinara (psihologie si animatie), cat si prin faptul ca se adreseaza unui public diversificat: cercetatori in domeniul psihologiei, psihoterapeuti practicieni, educatori, profesori, parinti si, nu in ultimul rand, copii si tineri.
Desenele animate se constituie, practic, in terapii pentru patru dintre cele mai intalnite probleme ale copiilor, ajutandu-i sa treaca peste starile de depresie, anxietate, vinovatie si furie.
Dupa cunostintele autorilor, RETMAN si Retmagia reprezinta o premiera in psihologia mondiala: utilizarea desenelor animate nu doar in scop educativ, ci, mai mult, ca terapii in sine.
„Lucrarea de fata abordeaza rolul lui RETMAN in desenele animate. 
RETMAN, ca personaj de desene animate terapeutice, este personajul prin care psihoterapia rationalemotiva si cognitiv-comportamentala poate sa ajunga mai repede la copii, stiut fiind faptul ca acestia invata eficient prin imitatie (de exemplu repeta comportamentele modelelor vazute in jur) si modelare (de exemplu repeta ceea ce face un model, dar pentru a obtine aceleasi recompense si/sau a evita aceleasi pedepse).“ - Prof. univ. dr. Daniel David

PATREON - UN SITE UNDE VISELE CREATORILOR SE POT ÎNDEPLINI!
Dacă eşti un creator, prin Patreon poţi avea suport continuu, direct de la fanii tăi.
Prin Patreon, fanii au dat peste 50 de milioane $ la creatori.
Prin Patreon, în fiecare lună, vei putea primi fonduri consistente pentru creațiile tale, de la fanii care te susțin ca patroni.
Creatorii de pe Patreon creează: înregistrări video și filme, jocuri, muzică, podcast-uri, benzi desenate, artă, scrieri, orice altceva.
Pe Patreon ai tot ceea ce ai nevoie ca să creşti și să gestionezi afacerea ta: configurare simplă, instrumente pentru a crește, postare rapidă şi simplă, distribuție de recompense, gestionarea afacerii tale...
Ai detalii utile aici:

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui : https://www.facebook.com/notes/806080502769226/
-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde

-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email
-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate): http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici: Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/


-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !


-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
Mistica


Evenimente generale Cluj Allevents.in:

Trimiteți un comentariu
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');