Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, mai 06, 2017

Devenim mai buni prin boală, prin suferință? (Legea Atracției)
Cu ce fel de credințe și convingeri... rezonezi?

Ce alimentezi constant prin atenția ta?
Ce fel de gânduri produc rezonanțe zilnice în mintea ta, în sufletul tău, în mod constant, predominant?
Forța rezultantă manifestată ca efect al compunerii tuturor forțelor gândurilor tale, te îndreaptă într-o anumită direcție și sens.
În ce direcție și sens te îndrepți tu acum?
Din când în când mă supun și eu unei astfel de autoanalize, realizând o scanare în scopul devirusării mentale.
Analizez ce gânduri, idei, raționamente, credințe și convingeri s-au mai instalat în sistemul meu de operare, în mintea mea, în gândirea mea.
O scanare și devirusare periodică nu strică nimănui.


Există mărturii ale unor bolnavi vindecaţi, şi ale altor oameni care au trecut prin diverse suferinţe, care au afirmat că suferinţa lor i-a schimbat în mod pozitiv.
Este util a analiza dacă aceste cazuri reprezintă majoritatea, sau excepţii de la regulă.
Nu toţi oamenii reacţionează la fel la suferinţă, la boli, la evenimente traumatice.
Cei ce trec cu bine, reuşind să -şi rezolve cauza, să găsească răspunsurile şi soluţiile potrivite, pot spune că au evoluat prin asta, că au devenit mai buni.
Dar din cei ce mor zilnic în suferinţă, necunoscuţi, ce nu împărtăşesc cu alţii experienţa lor traumatică, nu ştim câţi au afirmat că au devenit mai... buni, nu-i aşa?
Nu boala şi suferinţa în sine ne poate face mai buni, ci conştientizările, pe care le au unii din cei ce trec prin boală și suferință! 
Nu toţi, evident. Nu toți învață ceva, și nu toți la fel, în aceeași măsură. 

Cei ce supravieţuiesc cancerului, de exemplu, nu sunt majoritari, ci minoritari, şi nu toţi afirmă acelaşi lucruri.
Este vorba aici de mediatizare.
La fel cum vedem modele de succes mediatizate, dar nu vedem marea majoritate, cazurile multe de faliment, de renunţări, de eşecuri...
Deci nu trasaţi reguli generale pe baza analizei excepţiilor, căci excepţiile întăresc regulile generale.
Nu ar fi bine şi corect să vă intre în minte o astfel de credinţă, un astfel de tipar: boala ne face să devenim mai buni, căci efectul va fi că veţi atrage boala în viaţa voastră, crezând că asta vă ajută să deveniţi mai buni.
Mai buni decât sunteţi acum.
Dar de ce să crezi asta, dacă, ca om sănătos, nu ai efectuat erorile pe care le-au efectuat cei ce au evoluat spre boli cronice datorită modului lor de gândire şi a stilului lor de viaţă?
Suferinţele pot determina, forţa, anumite conştientizări, la cei bolnavi, este adevărat, dar a afirma că suferinţa reprezintă cea mai bună şi eficientă cale de conştientizare, pe baza unor observaţii de acest gen, este o... eroare.

Din păcate, astfel de credinţe dobândite printr-o înţelegere eronată au condus la decăderea unor popoare, şi se simt efectele lor negative.
Mari maeştri spirituali au afirmat că suferinţa reprezintă o cale de conştientizare, că este un mijloc, dar afirmaţiile lor au fost preluate de adepţi extremişti care au făcut din această cale mijlocul lor principal, şi au ajuns să elogieze suferinţa, şi să îşi provoace singuri suferinţe crezând că aşa vor evolua mai rapid.
Mediatizarea acestor credinţe au condus la efecte în masă. Căci este foarte uşor să îţi provoci suferinţa, să atragi suferinţa.
Este uşor să crezi că ai de dus o cruce în spate toată viaţa, să preiei un astfel de model al sacrificiului de sine, şi să atragi asupra ta suferinţe, crezând că asta te va... mântui.
Dacă ai preluat prin educaţie, de mic, un astfel de model de victimizare utilă şi eficientă, în care tot răul este spre bine, spre binele tău şi binele general, vei trăi o viaţă conformă cu acest model.

Cineva mi-a povestit de un caz elocvent: o persoană tot repeta ce bine ar fi să facă un cancer, să se pensioneze de boală, să nu mai trebuiască să meargă la servici (beneficiu al bolii, suferinței).
Acest tipar mental de "izbăvire" de servici i-a produs un cancer, dar culmea e că nu putea renunţa la serviciu. A ajuns să facă chemoterapie şi să meargă şi la serviciu...
Ai mare grijă ce fel de credinţe şi tipare disfuncţionale negative lași să revină frecvent în atenția ta, să producă manifestări în viaţa ta!
Suferinţa autoprovocată nu poate duce la ceva bun, benefic.
Suferinţa autoprovocată conduce la autodistrugere autoprogramată.


Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Suferinţa nedorită, care survine ca EFECT al propriilor acţiuni anterioare are drept scop să evidenţieze faptul că ai greşit undeva anterior.
Suferinţa, durerea, reprezintă un SEMNAL, o AVERTIZARE a faptului că ai gândit şi acţionat în mod eronat în trecut. 
Şi doar cei ce conştientizează asta, greşelile lor, înţelegând astfel rolul şi scopul suferinţei în viaţa noastră, devin "mai buni ", în sensul în care conştientizarea i-a ajutat să scape de suferinţă, să se vindece, şi să poată explica şi altora unde, cum au greşit, cum au suferit efectul greşelilor, şi cum s-au vindecat prin conştientizarea greşelilor şi schimbarea tiparelor anterioare disfuncţionale care le-a provocat boala.
Într-un anumit sens putem afirma că toate experienţele noastre ne pot face să devenim mai buni, dar numai DACĂ învăţăm ceva din aceste experienţe, adică cum să atenuăm şi să eradicăm suferinţa.
Cei ce nu pot învăţa, cei ce nu conştientizează cauzele suferinţelor lor, sunt cei cărora li se cronicizează boala şi apoi mor în suferinţă, datorită bolii, care reprezintă în fapt efectul unui mod eronat de gândire şi comportament...
Insuficienţa şi excesul sunt dăunătoare.
Deci am putea spune că durerea, suferinţa şi boala sunt necesare, însă doar într-un mod echilibrat, în care apar ca semnale de atenţionare.
Suferinţele şi bolile fac parte din viaţa noastră, reprezintă semnale şi atenţionări, nu căi şi metode de dezvoltare personală!

Nu putem eradica boala şi suferinţa total, în mod absolut, niciodată, cât timp oamenii vor continua să efectueze erori de gândire, deoarece nu putem rupe lanţul determinismului cauzal, nu putem anula efectele cauzate de noi.
Cei ce nu înţeleg şi nu acceptă aceste raţionamente logice, nu se pot vindeca, căci nu înţeleg faptul că vindecarea depinde de ei deoarece boala a fost provocată de ei, creată de ei, și... depinde în continuare de ei!


Gândurile și focalizarea atenției pe ceva nedorit, pe boală, întrețin boala, o alimentează continuu.
A te însănătoşi cu medicamente şi unele forme de tratament, nu înseamnă a te vindeca, ci a obţine o ameliorare a stării tale.
Boala va recidiva cât timp nu operezi asupra cauzei, ci doar tratezi simptomele.
Cauza se află în tine, în mintea ta, în modul tău de gândire şi actele de comportament rezultate din acest mod de gândire.
Dar nu mintea ta este vinovată, căci ea este doar un instrument, ci gândurile, sugestiile, tiparele de gândire preluate în mod necritic, ceea ce ai lăsat să se înfiltreze în mintea ta.
Gândirea este necesar a fi curăţată şi eliberată de credinţele şi convingerile disfuncţionale care conduc la autodistrugere autoprogramată.


Cineva întreba:
MR: tind să cred că cei ajunși în situații extreme caută legătura cu divinitatea și intră într-o situație de tânguire... și caută iertarea... și doresc orice numai să fie sănătoși.
Dar, mă întreb, oare de ce îl căutam pe Dumnezeu numai la greu? 
De ce când ne este bine nu ne rugăm lui?”

Mare atenție cum vă rugați, și pentru ce vă rugați!
Pe ce îți fixezi atenția, aia atragi în viața ta, în manifestare, ca experiență de viață, chiar dacă e ceva ce vrei să eviți!
”De ce ți-e frică nu scapi” exemplifică bine acest pincipiu. 
Nu-ți focaliza atenția pe lucrurile de care ți-e frică, teamă, lucruri pe care nu ți le dorești, cum ar fi suferința, durerea, boala!
Când ne este bine, trebuie să fim RECUNOSCĂTORI pentru binele pe care îl trăim! 
Focalizarea atenției pe Recunoștință va atrage binele, în continuare, lucruri bune în viața ta, pe care ți le dorești, în sensul în care îți focalizezi atenția pe bine, pe ele, și asta atragi în viața ta în continuare, prin mulțumirea aflată în atenția ta. 
În boală, a-ți fixa atenția pe boală reprezintă același lucru: a atrage boala, în continuare, în viața ta. 
În rugăciune, a te ruga să te vindeci de boală înseamnă a atrage boala! 
A te ruga să fii sănătos, focalizându-ți atenția pe sănătate, înseamnă a atrage sănătatea!
A te ruga să fii bogat, focalizându-ți atenția pe bogăție, înseamnă a atrage bogăția. 
A te ruga să scapi de datorii înseamnă a atrage datorii în continuare...

Vital Protect - Scapă de oboseală și crește-ți nivelul de vitalitate

Totul depinde de subiectele pe care îți fixezi atenția, căci subconștientul aia îți oferă, și subconștintul nu operează cu negații, ci doar cu afirmații, confirmând, manifestând ceea ce este focalizat în atenția ta, în mintea ta, în gândirea ta.
Adică: vreau să nu mai fiu bolnav = sunt bolnav
vreau să fiu sănătos = sunt sănătos
La fel e și cu banii: dacă te gândești că vrei să scapi de datorii vei atrage datorii în continuare, dacă te gândești la plăți, plăți atragi. 

Dar a cunoaște și înțelege asta nu produce automat vindecare! 
Vindecarea vine doar în urma exercițiilor repetate prin care schimbi acele obișnuințe și tipare disfuncționale care te-au îmbolnăvit, acele tipare de gândire nocive pe care le aduci din obișnuință în gândirea ta. 
Vindecarea presupune formarea unor noi obișnuințe, noi tipare, pozitive, funcționale.În concluzie: ai grijă, fii atent la raționamentele care te motivează să vrei să atragi un anumit lucru în viața ta.
În tot răul este un bine, dar a crede că, dacă îți produci rău, îți va fi bine, este ceva disfuncțional, un raționament eronat, care va atrage suferința în viața ta, nefericirea.
De ea te vei... ”bucura”. 

Lecturarea articolului, inclusă în playlistul meu youtube ”Legea Atracției Manifestarea”  katona nicolae 65 materiale video
Abonează-te la canalul meu youtube să fii la curent cu noutățile din cele peste 150 playlisturi


DESPRE SOMATIZARE
https://www.google.ro/search?q=somatizarea&oq=somatizarea&aqs=chrome..69i57j0l5.3360j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Linkuri utile:
http://loveblog4all.blogspot.ro/2015/01/puterea-mintii-placebo-nocebo.html


http://loveblog4all.blogspot.ro/2017/04/mintea-imbolnaveste-corpul.html

http://loveblog4all.blogspot.ro/2016/08/influenta-mentala-asupra-starii-de-fi.html
Distribuie articolul, mulțumesc! -DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink bannerNiciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');