Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, august 13, 2018

Despre lecțiile vieții


Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)

Suflet avem, minte avem, corp avem.
Ne lipsește învățătura, educația și experiența adecvată fiecăruia, necesară pentru predarea și asimilarea lecției în mod cât mai eficient.

Dar totul depinde de modul în care interpretezi a fi viața: o școală a vieții, sau un joc de divertisment, căci fiecare interpretare te conduce spre o diferită atitudine și abordare.
Ești aici să înveți ceva, sau doar pentru a te distra, amuza? 

Aceasta este o întrebare legată de ceea ce vrei să faci cu viața ta.
Ești prins în Jocul Vieții, asta este realitatea, și poți alege ce vrei să obții din acest joc, predominant, calea de mijloc fiind a experimenta și învăța spre propria plăcere a ta.
Viața te duce unde sufletul (trăirile emoționale) te poartă, întrebarea este ce vrei să realizezi în viața ta, vrei ceva sau lași viața să curgă și să te poarte unde vrea ea?
Nu e rău să te lași dus, este o experiență și asta, viața te poate învăța ceva și așa, dacă observi cu atenție ce se întâmplă cu tine, cum, de ce, și cauți să înțelegi cauza.



Când nu dai ATENȚIE, nu ai ce învăța.
Când îți manifești voința și intenția îți dezvolți și manifești creativitatea.

A fi creativ implică să vrei să faci ceva, ceva nou, să realizezi o SCHIMBARE, și să te implici în asta.
A te lăsa dus de viață, fără împotrivire, îți poate oferi revelații utile, necesare, dar dacă nu înveți ceva din asta și nu îți manifești deloc voința ta, poți și... naufragia.
În realitate, cei ce se lasă duși, de fapt plutesc pe curenții trăirilor lor emoționale, și când nu au trăiri pozitive viața își pierde sensul pentru ei, pentru că sensul vieții lor nu este un sens conferit rațional, ci emoțional.
Dacă nu știi ce vrei să faci cu viața ta, viața te va forța să vrei ceva, să îți exerciți gândirea, voința, creativitatea.
Viața impune o adaptare continuă la condițiile în continuă schimbare, și asta impune o continuă transformare de stare.
Dacă condițiile de viață ar mai puțin fluctuante și schimbătoare, atunci viața ar fi mai ușoară, necesitând mai puțin efort de adaptare.
Asta ar aduce cu sine și o mai lentă evoluție, dezvoltare.
De aceea, cei vor să evolueze mai rapid, aleg provocarea, un mediu nou, sau un mediu fluctuant, ceva nou și necunoscut care îi solicită mai mult, mai tare, să realizeze o nouă adaptare.
Un mediu neschimbător spunem că ne conduce spre... plafonare.
Dar, la un moment dat, ajungi la un nivel la care înțelegi că ai multe de învățat prin introspecție, din interiorizare, viața fiind un proces de reflectare.
Și atunci este util să te retragi într-un mediu lipsit de fluctuație, agitație, schimbare, pentru a putea să te detașezi de mediul exterior, și să îți focusezi atenția spre interior.
Lumea este în noi, în mental, spun înțelepții, afară este proiecția ei, și tu poți studia ce vrei, cum vrei, observând și analizând proiecția, sau căutând să pătrunzi în esența interioară a ei.
Ce este înăuntru este și afară, ce este jos este și sus, totul este Spirit, Universul este Mental, nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă...







Lecturarea articolului


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 


  VigLink banner


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');