Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, august 21, 2020

Secretul este Mulțumirea! Exercițiul manifestării Mulțumirii - Kato


Ceea ce am primit acum ca trans misiune, în meditația mea, are o mare valoare.
Este un adevăr atât de simplu, încât informația mi-a părut copilărească și aproape penibilă, la prima vedere.
La a doua, la o scurtă analiză, m-a lăsat... mască.
Este metoda cea mai simplă și utilă dintre toate.
Cea mai simplu de aplicat.
Rezolvarea tuturor problemelor.
Vindecarea corpului, a minții, a rănilor sufletești, vindecarea situației financiare nesănătoase / bolnave...

Să n-o lungesc, informația arată cam așa:
Spune ”Mulțumesc!” din corp (verbal), minte (gând), și suflet (trăire emoțională), la ORICE îți pare în față, în exterior, și la orice îți apare în interior, în minte și suflet.
La ORICE! Orice îți apare! Continuu!

Atât! Simplu, copilăresc de simplu, uimitor de simplu. 😀
Doar atât este necesar să faci, și asta îți va schimba complet viața, percepția, starea de conștiință, te va vindeca de orice boală, de orice problemă, căci te reșiftează de... tot!
Aproape că nu există boală care să nu să nu poată fi înlăturată așa, deoarece îți este redată de fapt starea de bine, starea de sănătate, automat!
Valabil pentru orice problemă: cu sănătatea, cu relațiile, cu banii, etc.Argumentele, raționamentul: TOATE problemele tale au ca sursă starea de NE MULȚUMIRE, au la bază, cauzal, o stare de nemulțumire!
Nemulțumirea întreține problema ta!
Nu ai sănătate (ești bolnav) deoarece ai anumite nemulțumiri, nu ai bani deoarece ești nemulțumit, nu ai relații bune deoarece ești nemulțumit, etc.
Deci... simplu: exprimarea CONTINUĂ a mulțumirii, din corp, minte și suflet, îți va schimba complet starea, te va trans forma radical, păstrând mulțumirea în tine permanent, în corp, minte și suflet.
Problemele tale vor dispărea, ca prin farmec, odată cu dispariția stării tale de ne mulțumire, prin menținerea stării de mulțumire, prin exprimarea mulțumirii, față de TOT ce există, tot ce îți apare în exterior, în față, în simțurile corporale, și în interior, în minte, în suflet.

Este atât de... simplu! 
Spune continuu ”Mulțumesc!”, mulțumește continuu, pentru FIECARE lucru, și viața ți se va schimba radical!
Dizolvarea nemulțumirilor tale va conduce la dizolvarea problemelor tale, de orice fel.
Când mulțumești, nu poți fi într-o stare negativă, acesta este micul secret: blocarea stărilor negative, a stării de a fi nemulțumit, prin situarea permanentă în starea de mulțumire, ORICE ți s-ar întâmpla.
Știu că este greu la început, de aplicat, de pe pielea mea, dar totul este posibil, cu voință, prin exercițiu repetat, continuu, adică prin antrenament.

Acum, alegerea este a ta: poți testa, aplica, sau să îți continui viața în același mod ca și până acum, până la sfârșitul ei. Adică manifestând nemulțumirea, exprimând nemulțumirea, și atrăgând în continuare nemulțumiri și oameni nemulțumiți, așa cum ai făcut și până acum.
Alegerile tale sunt... problema ta. :)

Eu îți mulțumesc că exiști, mulțumesc că citești, mulțumesc că pot să scriu aceste rânduri, mulțumesc că le poți citi... 😀
Continuu ai la ce să mulțumești, ceva față de care să îți exprimi mulțumirea. Mulțumirea faptului că experimentezi ceea ce experimentezi, așa cum este experiența ta, cu bune și rele, plăcere și neplăcere, bucurii și tristeți, dar este a... ta, este personală, și de aceea tu poți să o... personalizezi cum vrei.
Poți să fii mulțumit de ea, că EXISTĂ, pentru tine!
Poți orice, dacă vrei, cel puțin.... imaginativ. Poți să îți imaginezi ce vrei tu. Poți să te imaginezi mulțumit, în acest moment, și apoi să continui să te imaginezi mulțumit, continuu, EXPRIMÂND mulțumirea ta, continuu.
Mulțumește-mi mie, pentru început, și continuă apoi să mulțumești, mulțumește-ți ție că ai citit, mulțumește că ești sănătos, mulțumește și dacă că ești bolnav, căci boala este o experiență pe care tu ai adus-o în manifestare, pentru tine, personal, ca să te învețe ceva, ai ceva de învățat din experiența asta. Mulțumește și pentru asta.
Plăcere, neplăcere, mulțumește cui ți-o aduce, căci îți aduce acea experiență pe care altfel nu ai fi avut-o!
Este experiența ta. Mulțumește pentru ea.
Este ”viața ta”, în toate experiențele tale, mulțumește pentru ea!
Natura experiențelor de viață se va schimba, radical, odată cu schimbarea atitudinii tale față de ele, față de viață, odată cu schimbarea modului în care ai reacționat până acum, cu... ne mulțumire! 
Observatorul influențează experimentul, așa că observă viața cu atenție, și mulțumește continuu pentru ea. Așa o vei influența pozitiv, în sensul de a avea mai multă bucurie și mai puțină suferință în viața ta!
Nemulțumirea îți aduce continuu probleme, neplăcere, necaz, suferință, ca un magnet, căci, conform Legii Atracției, tu aduci în manifestare, mai mult, din ceea ce manifești în mintea și sufletul tău.
Dacă ai nemulțumire înăuntru, nemulțumire ți se va da, afară, ca și cum Universul interpretează că asta vrei, deoarece asta manifești predominant, în interior, în mintea și sufletul tău, și asta vei avea și în exterior, în ”Realitate”, în lumea în care (ai impresia că) trăiești în mod ”real”. 
Ce este înăuntru este și afară!
Dacă înăuntru produci și manifești mulțumire, mulțumire vei avea și afară, adică în corpul tău, și în lumea perceptibilă senzorial prin simțurile corpului tău.

Ceea ce este în corpul tău este de fapt afară, și are legătură cu lumea exterioară, perceptibilă prin corp, prin simțurile corporale.
Lumea exterioară, ”realitatea” au legătură strânsă cu ceea ce aduci în corpul tău, prin intermediul minții și trăirilor tale sufletești, ca descărcări hormonale.
Mintea și sufletul produc descărcări hormonale în corp, și fac corpul să ”trăiască” o experiență senzorială.
Povestea asta este mai lungă și mai complicată, reține doar că corpul și lumea exterioară, natura, realitatea, una sunt, de fapt, aceeași ”materie”, în interdependență reciprocă.
Deci ce aduci în corp, de fapt aduci în ”realitate”, inevitabil.
Adu mulțumire, prin gândurile și stările tale sufletești, și mulțumirea asta se va reflecta automat în ”lumea” în care trăiești, datorită legăturii ei cu corpul tău, care sunt de aceeași natură, esență.
Altfel spus: lumea exterioară este ”sensibilă” la orice fluctuație manifestată în corpul tău, ca și cum ar fi vie și ea, la fel de vie ca și corpul tău, cu care de fapt... una este!
De aceea... ce este înăuntru este și afară! Dar reține faptul că ”corpul tău” este ceva ce este de fapt ”afară”, și influențează natura de ”afară” prin natura sa similară!
Altfel spus: sunt în rezonanță, simbioză, interconexiune, interdependență, etcMulțumirea exprimată față de ORICE, orice îți apare nou în corp momentan, ca o schimbare, o fluctuație (senzație), în minte, și în suflet, va dizolva toate nemulțumirile, neplăcerile, toate stările negative, tot ”răul” de ”afară”, deci și răul din corp - boala.
Așa vei ”vindeca” Totul, așa te vei elibera de toate, toate nemulțumirile tale, așa te vei ”mântui”, în final.
”Secretul” este să păstrezi mulțumirea în corpul, mintea și sufletul tău, continuu.
Nu contează prea mult cui mulțumești, pentru ce mulțumești, ci să mulțumești continuu, să te păstrezi, ca stare de conștiință, în starea de mulțumire!
Dacă ești bolnav, fă această experiență, testează.
Dizolvă boala, din corpul, mintea și sufletul tău, odată cu dizolvarea nemulțumirilor tale!

Mai simplu și mai eficient de atât... nu știu dacă există altceva.
Poate mai primesc vreo trans misiune, mai... minunată, cine știe?
Mi-e greu acum să îmi imaginez ceva mai simplu, mai eficient, mai eficace.
Mulțumesc așadar, pentru ea, pentru mine, pentru voi, pentru toată lumea!
Nu uita: nemulțumitului i se ia darul, celui ce are (mulțumire) i se va da, iar celui nu are (mulțumire) i se va lua și ce are!
Celui ce este mulțumit i se va da mai multă mulțumire (va atrage), iar celui ce nu are mulțumire (este nemulțumit) i se va lua și ce are, din cauza nemulțumirilor sale, a exprimării nemulțumirii, a manifestării ei, mental și sufletesc.

Dacă nu ești mulțumit de ceea ce ai, este ca și cum nu pui nici o valoare, nu valorizezi, nu prețuiești, nu îți dorești, nu atragi mai mult, ci respingi.
De aceea nu poți atrage mai mult bine într-o stare de nemulțumire, ci doar... rău, probleme, necazuri, suferință, boală.
Fericiți (vor fi) cei mulțumiți!
A lor este ”împărația cerurilor”, și toată bogăția lumii.
Totul este al lor, căci ei nu resping nimic...
Mulțumesc, încă o dată, în final! 😍

Adăugiri ulterioare


Cu cât ești mai NEMULȚUMIT, cu atât SUFERI mai mult, de unul singur, și te duci mai repede din această lume, deoarece ți se împlinește voia ta: ești nemulțumit de ea, iar tradus ca INTENȚIE înseamnă că vrei... alta, că asta nu îți place, nu e pentru tine, de tine, nu o poți ACCEPTA așa cum este ea.
Și se face... voia ta.
De aceea și lumea asta va... reacționa, cu o forță îndreptată pe aceeași direcție dar de sens contrar, conform acțiunii tale de... respingere față de ea. - Principiul acțiunii și reacțiunii.
Și deoarece nu poți să o schimbi, defulezi doar, respingi continuu, și ești respins, "mutat" în alta.
Da, cei nemulțumiți permanent sunt cei bolnavi cronici, cei ce se duc mai repede în altă lume, prematur, forțați, pe lumea cealaltă, suferind cel mai mult, deoarece nu se pot adapta, respingând lumea și viața asta, și fiind respinși de ea.
Cine nu vrea să joace Jocul Vieții, în mod responsabil, cu plăcere, să joace rolul său în acest joc, va fi scos, inevitabil, din joc.
Se scoate singur, ca să spunem și așa, așa sunt regulile jocului, cine nu joacă este scos din joc, căci bolnavul de moarte este un jucător care nu acceptă jocul vieții așa cum este el.
Sau nu îl poate accepta, nu se poate adapta la rolul său, hai să privim și așa. Inadaptare, inacceptare, respingere, Exit Play, Esc...
De aceea mulțumirea, recunoștința, plăcerea de juca, sunt necesare, dacă vrei să faci "un joc bun", să joci un rol ca lumea, să te adaptezi bine, să fii cât mai... funcțional, în acest joc al vieții.
Poți dobândi, poți avea, poți acumula, poți crește, în acest joc, poți urca de la un nivel la altul, dacă acumulezi "puncte" și experiență de joc, dacă înțelegi regulile jocului, principiile lui, modul de funcționare, mediul de joc, legile naturii, natura umană, rolul și scopul avatarului tau corporal preluat în acest joc, importanța relaționării cu ceilalți avatari, rolul cooperării, căci este un joc... multiplayer.
Așadar... fii mulțumit de joc și de ceilalți jucători, dacă vrei să joci cu plăcere, în continuare, să te bucuri de joc, mulțumește pentru joc, pentru că poți juca, mulțumește celorlalți jucători, cu care joci jocul, fiecare cu rolul său de personaj pozitiv sau negativ, deci mulțumește pentru tot, și vei avea "sănătate" pentru avatar, să poți juca cât mai bine în continuare.
Poți să începi din această clipă, mulțumindu-mi mie, și continuă apoi, cu cine vrei, zilnic, să îți manifești mulțumirea, recunoștința, căci asta te va ține în joc, funcțional, și vei putea sa te bucuri de acest joc și de partenerii tai de joc, așa cum sunt ei, fiecare cu rolul său
Mulțumesc!

Iluminarea reală aduce cu ea o maare problemă: jocul vieții este devoalat, iluzia dispare, ești deconditionat de condiția ta umană, și nu mai poți juca jocul vieții, căci ar însemna să te prefaci în continuare, fără rost. 

Este ca și cum ai fi obligat să ieși din joc, să devii spectator, observator. 
În plus, nu ți se permite să "trezești" lumea, căci asta ar însemna să le strici jocul, să îi scoți din joc și pe ei. 
Este ca și cum ai întrerupe o piesă de teatru în timp ce rulează, cu spectatori, sau filmările unui film, să îi scoți din rol pe actori. :) 
Ei își joacă rolurile lor, nu ai dreptul și nici de ce, de fapt, să îi întrerupi, să le strici ”lucrarea”, misiunea lor.
Există o monitorizare a jocului vieții, imperceptibilă, pe care iluminatul real o poate accesa, percepe, și care nu îi permite să strice jocul celorlalți.
Iar această conștientizare, a faptului că trăim într-un scenariu prefigurat, un joc al vieții virtual, monitorizat, jucând roluri prin avatarii corporali umani, este ceva... neașteptat, surprinzător, și poate fi foarte... decepționant, să conștientizezi faptul că din rolul tău imporetant de... Salvator, Eliberator, Erou mondial, ești pus dintr-o dată pe... tușă, ca spectator, că să nu strici Jocul celorlalți, care de fapt nu vor să se "trezească", căci trezirea este de fapt o ieșire din rol, din joc. 

De aceea lumea nu vrea să se "trezească", ci să joace Jocul, rolurile lor, fiecare actor, că de aceea au intrat în Joc, să joace. 
Cine se crede iluminat, și Salvator, de fapt este prins în joc, nu înțelege jocul, jocul de roluri, ci doar joacă în continuare, crezând ferm că există ceva ce el ar putea... salva, elibera, mântui, ca un jucător absorbit într-atâta de rolul lui din jocul virtual încât a uitat complet de el, cel real, jucătorul.
Deci, e mai bine să continui să joci, de plăcerea jocului, decât să cauți acea "iluminare", conștientizarea supremă, trezirea, deșteptarea, care de fapt te... scoate din joc.
Părerea mea. :) 

Căutați, fiecare, ce vreți. 
Căutarea face parte din... joc. :)
Mulțumesc!

Nu este deci nici o ”mulțumire eternă”, pentru un iluminat real, un trezit real, ci doar o "deșteptare" din "visul" în care visezi că joci acest joc al vieții, prin avatarul tău uman.
Din acel moment ai distrus rolul tău, ai întrerupt visul, te-ai "trezit la realitate", și nu mai poți juca.

Deci cel mai normal ar fi să ieși din joc, sau să fii scos forțat, dacă faci... figuri și vrei să dai lumii... Deșteptarea. 😀

Nu vă dați Deștepți, așadar, nu încercați să dați Deșteptarea, nu căutați iluminarea, cea reală, căci veți ieși din joc așa.
Ați venit să vă jucați, jucați... responsabil, faceți un joc bun, acumulați puncte, treceți la următorul nivel, faceți bine celor din jur, și aveți... grijă, că totul este... monitorizat, înregistrat, se... filmează!
Cine a auzit de Akasha poate pricepe mai bine asta, totul rămâne înregistrat. În Biblie se vorbește de Cartea Vieții, în care toate viețile oamenilor sunt scrise. În vremurile acelea nu exista conceptul de înregistrare audio-video, de aceea era folosită metafora cu cartea și scrisul.
Citind cărțile lui Michael Newton puteți înțelege mai bine aceste idei, tehnologia sofisticată care stă la baza Jocului.
Mulțumesc!


Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

Playlistul meu YouTube Legea Atracției (97 videoclipuri):


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 
Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.roEmbed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');