Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, iulie 04, 2020

Trezește-te ușor și odihnit cu aplicația Sleep Cycle pentru smartphone

Trezește-te ușor cu Sleep Cycle - aplicație pentru smartphone.
Sleep Cycle vă urmărește și vă analizează somnul, trezindu-vă în cel mai perfect moment, simțindu-vă odihnit.
Treziți-vă ușor mâine.
Lăsați-vă telefonul să vă analizeze somnul și să vă trezească cu o alarmă blândă în cea mai ușoară fază de somn - modul natural de a vă trezi simțindu-vă odihnit și relaxat.
Trezirea ușoară înseamnă totul privind programarea timpului de somn.
Sleep Cycle vă urmărește modelele de somn și vă trezește în cea mai ușoară fază de somn, fără un ceas deșteptător convențional.
Trezirea în timpul somnului ușor se simte ca și cum te trezești odihnit natural.Urmărirea ciclului somn / veghe
Cum dormi? Poți afla cu această aplicație care îți monitorizează și analizează somnul.
Mișcările dvs. variază în funcție de fiecare etapă de somn. Cycle Sleep utilizează o analiză sonoră pentru a identifica stările de somn, urmărirea mișcărilor în pat și o fază de trezire (30 de minute implicit) care se încheie la ora dorită de alarmă.
În timpul acestei faze, ciclul de somn va monitoriza semnalele din corpul tău pentru a te trezi cu ușurință atunci când te afli în cea mai ușoară etapă posibilă de somn (etapa 1-2).

Câte cicluri de somn pe noapte?
Ciclul mediu de somn / trezire este de cinci etape ale somnului, cu etapele 1-2 ca somn ușor, 3-4 ca somnul adânc, iar a cincea etapă ca somn REM (mișcare rapidă a ochilor).
Primul este somnul ușor și, în această etapă, te plimbi în somn și în afară. Ochii îți mișcă încet, activitatea musculară este lentă și ar fi ușor să te trezești.
În a doua etapă, corpul tău începe să se pregătească pentru somn profund. Mișcările ochilor și undele creierului încetinesc, temperatura corpului scade, iar ritmul cardiac încetinește.
Intrând în a treia etapă, sunteți acum în somn profund. Undele cerebrale extrem de lente numite unde delta sunt amestecate cu unde cerebrale mai mici și mai rapide.
În etapa a 4-a, stai în somn profund și creierul tău produce aproape exclusiv valuri lente ale deltei, ghidându-te spre etapa a cincea.
Intrarea în etapa finală, a cincea, numită și somn REM. Acum ochii sunt închisi, dar treceți rapid dintr-o parte în alta, din cauza activității intense de vis și creier prin care treceți în această etapă.


Cum se utilizează aplicația
Cycle Sleep are două moduri de detectare a mișcărilor. Puteți schimba modurile în Setări> Detecție mișcare (dacă Alarma este activată în Setări).
Amplasarea dispozitivului
Microfonul încorporat este utilizat pentru a analiza mișcările dvs. în timp ce dormiți. Este important să plasați telefonul corect.

Accelerometrul
Accelerometrul este utilizat pentru a vă analiza mișcările în timp ce dormiți. Este important să plasați telefonul corect.
În funcție de tipul de pat și saltea, puteți găsi anumite destinații de funcționare mai bune. Vă rugăm să nu așezați telefonul sub o pernă sau o saltea groasă, deoarece poate deveni cald la încărcare. Dacă vă simțiți inconfortabil având un telefon aproape de cap, puteți să-l setați pe Modul zbor. Ca bonus, acest lucru asigură, de asemenea, că nimeni nu te poate deranja în timp ce dormi.

Snooze
Amână trezirea prin simpla atingere dublă a telefonului. Ridicarea telefonului va fi, de asemenea, automat amânată. Sleep Cycle are două moduri de amânare:
Snooze inteligent - vă permite să treceți prin faza de trezire. Fiecare durată de înmulțire devine mai scurtă, aducându-te ușor din adormire până la trezire completă la ora dorită de alarmă.
Snooze regulat - Amânarea regulată vă permite să alegeți un timp specific de amânare între 1-20 de minute. Puteți amâna un număr nelimitat de ori. Puteți schimba modurile ceasului de alarmă în Setări. Amânarea poate fi de asemenea dezactivată complet.
Mai multe informații sunt disponibile în întrebările frecvente Sleep Cycle FAQ

Aplicația are două variante, una gratuită, cu ceva limitări, și una cu plată, cu funcții suplimentare.
După instalare, la ”Try it Free” dă Skip să treacă mai departe, dacă nu vrei să testezi funcțiile oferite în plus, cu plată. Apoi poți folosi aplicația gratuit.
Dacă îți faci un cont și te loghezi (se poate cu contul Gmail), îți poți salva și monitoriza jurnalul și statisticile personale.
https://www.sleepcycle.com/


Pentru cei stresați, insomniaci, care adorm cu greu și au somn agitat, recomand acest exercițiu de relaxare al meu, care a ajutat multe persoane să adoarmă mai ușor :)
Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 
Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');