Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, noiembrie 23, 2017

Ce ai face dacă ai avea azi 1.000.000 de Euro?Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

ASCULTĂ TEXTUL: Dacă selectezi cu mouseul un fragment de text, textul va fi citit de o voce text-voce, după ce pagina este încărcată complet în browser!

Comentariile la postarea de pe Facebook, prezentată mai jos, de la care a plecat ideea acestui articol, relevă aspectul general, atitudinea generală a oamenilor - mulți s-ar ”scăpa” de acel milion rapid, deoarece au o problemă cu... banii.Cineva a afirmat: ”Banul schimbă omul, îl transformă total. Ce este trist este că nu-l schimbă în bine.”
Îl schimbă, sau îi scoate la iveală anumite caracteristici latente, nemanifestate din cauza lipsei banilor ?  

Toți oamenii se schimbă, oare, în acest mod?
Alte afirmații: 
”Am o cunoștiință care a mostenit bani mulți, e foarte ocupată cu lupta împotriva celor ce vor sa-i ia și se plânge tot timpul că este urmărită de hoți. Cred că banii i-au adus nefericirea.”
”nu mi-am inchis niciodata usa de la casa. Si nu vb de cheie,am tinut asa mereu deschisa. Asa vreau sa traiesc si de acum incolo,nu cu frica ca imi fura cineva, ceva. Dau mostenire acest milion din discutie orcui vrea sa il ia.”
”Banii trebuie sa fie atati cat sa iti asigure un minim de confort. Cand deja ai un cont in banca,sunt prea multi.. E clar ca nu-ti trebuiesc. Doar ai iluzia ca iti vor trebui candva. Pt?! Desigur,pt a-ti schimba masina sau casa.. Deci...Raspunsul il aveti cu totii! Eu stiu ca voi pleca cu mainile goale,exact cum m-am nascut!”
”De ce sa discutam despre ceva ce nu avem? ....dar ca sa-ti dau totusi un raspuns ipotetic. ...cred ca i-as dona. ...spre ipoteticul stat paralel.
Pt ca vedem cat de bine gestionam ipoteticul milion. Nici nu-l avem in traista dar ne comportam ca si cum l-am avea. M-a amuzat comentariul dv. Si multe altele. Altele insa,mi-au reamintit in ce lume traiesc. Zi minunata sa aveti,ca milionul e poveste!”

Deci, concluzia ar fi că multor oameni care cred în această schimbare nefastă, le e teamă de faptul că banii i-ar putea schimba pe ei înșiși și viața lor în mod negativ dacă ar avea foarte mulți bani ?!
Adevărul este că tiparele fiecăruia de gândire și comportament îl influențează inevitabil în toate alegerile și deciziile luate, în ceea ce atrage și ceea ce respinge fiecare.
Dacă respingi banii, mai mult sau mai puțin conștient, ca pe ceva de nedorit, este destul de clar că nu ai să faci niciodată nimic pentru a avea mulți bani, chiar dacă în principiu ai fi de acord să donezi, să faci acte de caritate.
Teama și respingerea sunt mai puternice decât dorința de a face acte caritabile, în general.
Iar acea teamă se poate manifesta și chiar față de faptul că schimbarea ta te-ar putea determina să nu mai faci acele acte de caritate pe care, acum, în lipsa banilor, crezi că le-ai face, ai fi de acord să le faci, când nu ai bani.

Diferenţa între cei ce au un milion de euro şi cei ce nu au este că cei ce au îi au deoarece ei au făcut ceva pentru a-i avea, şi fac în continuare, să aibă în continuare, deşi cheltuiesc continuu.
Să nu uităm faptul că, chiar și cei ce câștigă la Loto de fapt au făcut ceva pentru asta, au acționat în această direcție, au pus un bilet, au investit deci și o oarecare sumă de bani. 
Nu este deci un câștig ”căzut din cer”, total la întâmplare, ci este cauzat de investiția în bilet și credința că poți câștiga ceva doar investind ceva. 
Ține deci de management, de modul în care îți investești banii, deși nu este, desigur, cea mai SIGURĂ cale și sursă de câștig, la modul general,
Oamenii ce nu înţeleg conceptul de investiţie şi nu îl acceptă în viaţa lor, nu vor avea niciodată un milion de euro, deoarece nu ştiu cum să investească timp şi efort personal pentru a ajunge la acest câştig.

Oamenii care simt că nu au nevoie de un milion de euro, nu vor face nimic ca să câștige milionul, căci nu au motivația necesarî în acest sens, ba chiar pot avea o demotivație privind câștigarea unor mari sume de bani.
Cei ce câştigă această sumă la Loto sau printr-o moştenire, revin la starea lor financiară iniţială curând, majoritatea, căci banii li se vor scurge printre degete, rapid, neștiind cum să îi invstească, ci doar cum să îi cheltuiască. 

Unii chiar au ajuns mai jos decât înainte, în datorii.
Oricine știe cum să cheltuiască, dar foarte puțini știu cum să investească, să obțină profit.
Există și cazuri mai fericite, de oameni mai cumpătați, chibzuiți, nu toți oamenii sunt la fel.

Banii nu aduc fericirea, dar pot întreţine fericirea, dacă ştii cum să îi foloseşti, spre binele general, binele tău fiind de fapt inclus în acest bine general.
Nici lipsa banilor nu aduce fericirea, dar întreţine... nefericirea. 

Banii sunt un instrument, un mijloc de a obţine ceva, iar cei ce nu ştiu să se folosească de acest instrument nu pot fi împliniți, fericiţi, căci nu ştiu cum să obţină ceea ce îşi doresc.

Cineva a comentat:”De acord cu dv pana la un punct, nu suntem aici pt a ne contrazice. 
Parerea fiecaruia conteaza, nu e neaparat nevoie sa avem dreptate. 
Nici cu parerea mea nu poate fi deacord toata lumea. 
Sustineti insa, ca cei care nu au acest milion de euro sau sunt saraci lipiti pamantului sunt nefericiti.
Am vazut mai multa fericire adevarata in ochii acestor oameni decat la cei ce pot cumpara orice.
Nu banii ne fac nefericiti,stimate domn..
Doar lipsa banilor v-ar face nefericit?
Doar banii va intretin fericirea?
Raspunsul il stiti dv,eu nu trebuie neaparat sa il aflu..”

Răspunsul meu: Dacă citiți mai atentă, veți vedea că, concluziile dvs nu le-am gândit eu.   
E o chestiune de interpretare, personală.  
La fel ca și aceasta: RESIMȚIREA LIPSEI banilor întreține nefericirea, la fel ca și orice simți că îți LIPSEȘTE pentru a putea fi fericit!  
Cât timp simți că îți LIPSEȘTE ceva pentru a putea fi fericit, te simți nefericit din cauză că simți acea lipsă.
Nu-i așa? :)
Consider că învățătura biblică creștină extrasă mai jos poate fi de folos, ca exercițiu de gândire, de meditație, o analiză și din acest punct de vedere:
Pilda Talanților:
Matei 25
13. Vegheaţi, dar, căci nu ştiţi ziua, nici ceasul în care va veni Fiul omului.
14. Atunci Împărăţia cerurilor se va asemăna cu un om care, când era să plece într-o altă ţară, a chemat pe robii săi şi le-a încredinţat avuţia sa.
15. Unuia i-a dat cinci talanţi, altuia doi, şi altuia unul: fiecăruia după puterea lui; şi a plecat.
16. Îndată, cel ce primise cei cinci talanţi s-a dus, i-a pus în negoţ şi a câştigat cu ei alţi cinci talanţi.
17. Tot aşa, cel ce primise cei doi talanţi a câştigat şi el alţi doi cu ei.
18. Cel ce nu primise decât un talant s-a dus de a făcut o groapă în pământ şi a ascuns acolo banii stăpânului său.
19. După multă vreme, stăpânul robilor acelora s-a întors şi le-a cerut socoteala.
20. Cel ce primise cei cinci talanţi a venit, a adus alţi cinci talanţi şi a zis: "Doamne, mi-ai încredinţat cinci talanţi; iată că am câştigat cu ei alţi cinci talanţi."
21. Stăpânul său i-a zis: "Bine, rob bun şi credincios; ai fost credincios în puţine lucruri, te voi pune peste multe lucruri; intră în bucuria stăpânului tău!"
22. Cel ce primise cei doi talanţi a venit şi el şi a zis: "Doamne, mi-ai încredinţat doi talanţi; iată că am câştigat cu ei alţi doi talanţi."
23. Stăpânul său i-a zis: "Bine, rob bun şi credincios; ai fost credincios în puţine lucruri, te voi pune peste multe lucruri; intră în bucuria stăpânului tău!"
24. Cel ce nu primise decât un talant a venit şi el şi a zis: "Doamne, am ştiut că eşti om aspru, care seceri de unde n-ai semănat şi strângi de unde n-ai vânturat:
25. mi-a fost teamă şi m-am dus de ţi-am ascuns talantul în pământ; iată-ţi ce este al tău!"
26. Stăpânul său i-a răspuns: "Rob viclean şi leneş! Ai ştiut că secer de unde n-am semănat şi că strâng de unde n-am vânturat;
27. prin urmare se cădea ca tu să-mi fi dat banii la zarafi şi, la venirea mea, eu mi-aş fi luat înapoi cu dobândă ce este al meu!
28. Luaţi-i, dar, talantul şi daţi-l celui ce are zece talanţi.
29. Pentru că celui ce are i se va da, şi va avea de prisos; dar de la cel ce n-are se va lua şi ce are!
30. Iar pe robul acela netrebnic, aruncaţi-l în întunericul de afară: acolo va fi plânsul şi scrâşnirea dinţilor."
31. Când va veni Fiul omului în slava Sa cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
32. Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre;
33. şi va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui.
34. Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: "Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
35. Căci am fost flămând, şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin, şi M-aţi primit;
36. am fost gol, şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav, şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă, şi aţi venit pe la Mine."
37. Atunci cei neprihăniţi Îi vor răspunde: "Doamne, când Te-am văzut noi flămând şi Ţi-am dat să mănânci? Sau fiindu-Ţi sete şi Ţi-am dat de ai băut?
38. Când Te-am văzut noi străin şi Te-am primit? Sau gol şi Te-am îmbrăcat?
39. Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă şi am venit pe la Tine?"
40. Drept răspuns, Împăratul le va zice: "Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut."
41. Apoi va zice celor de la stânga Lui: "Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veşnic care a fost pregătit diavolului şi îngerilor lui!
42. Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau;
43. am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pe la Mine."
44. Atunci Îi vor răspunde şi ei: "Doamne, când Te-am văzut noi flămând, sau fiindu-Ţi sete, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?"
45. Şi El, drept răspuns, le va zice: "Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintre aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut."
46. Şi aceştia vor merge în pedeapsa veşnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veşnică."


Un punct de vedere creștin-ortodox privind Pilda Talanților: https://www.crestinortodox.ro/sarbatori/octoih/duminica-16-dupa-rusalii/pilda-talantilor-139354.html
Matei 7
1. Nu judecati, ca sa nu fiti judecati.
2. Caci cu ce judecata judecati veti fi judecati; si cu ce masura masurati vi se va masura.
3. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tau si nu te uiti cu bagare de seama la barna din ochiul tau?
4. Sau, cum poti zice fratelui tau: "Lasa-ma sa scot paiul din ochiul tau", si, cand colo, tu ai o barna in al tau?…
5. Fatarnicule, scoate intai barna din ochiul tau, si atunci vei vedea deslusit sa scoti paiul din ochiul fratelui tau.
6. Sa nu dati cainilor lucrurile sfinte si sa nu aruncati margaritarele voastre inaintea porcilor, ca nu cumva sa le calce in picioare si sa se intoarca sa va rupa.
7. Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide.
8. Caci oricine cere capata; cine cauta gaseste; si celui ce bate i se deschide.
9. Cine este omul acela dintre voi care, daca-i cere fiul sau o paine, sa-i dea o piatra?
10. Sau, daca-i cere un peste, sa-i dea un sarpe?
11. Deci, daca voi, care sunteti rai, stiti sa dati daruri bune copiilor vostri, cu cat mai mult Tatal vostru care este in ceruri va da lucruri bune celor ce I le cer
12. Tot ce voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi la fel; căci în aceasta este cuprinsă Legea și Prorocii.

Iacov 4
1. De unde vin luptele si certurile intre voi? Nu vin oare din poftele voastre, care se lupta in madularele voastre?
2. Voi poftiti, si nu aveti; ucideti, pizmuiti, si nu izbutiti sa capatati; va certati si va luptati, si nu aveti, pentru ca nu cereti.
3. Sau cereti, si nu capatati, pentru ca cereti rau, cu gand sa risipiti in placerile voastre.

Marcu 11
23. Adevarat va spun ca, daca va zice cineva muntelui acestuia: "Ridica-te si arunca-te in mare", si daca nu se va indoi in inima lui, ci va crede ca ce zice se va face, va avea lucrul cerut.
24. De aceea va spun ca orice lucru veti cere, cand va rugati, sa credeti ca l-ati si primit, si-l veti avea.
25. Si, cand stati in picioare de va rugati, sa iertati orice aveti impotriva cuiva, pentru ca si Tatal vostru care este in ceruri sa va ierte greselile voastre.
26. Dar, daca nu iertati, nici Tatal vostru care este in ceruri nu va va ierta greselile voastre."


Report 1 milion Euro pe Duminecă 26 11 2017 la Loto 6 din 49! (4.653.795,79 lei) :)Doar cine va investi într-un bilet la Loto va avea o șansă de câștig, nu-i așa? :)
Cu ce se va mai aduna din încasări, dacă va fi un singur câștigător va lua chiar un pic mai mult de 1 milion de Euro în mână în urma impozitării. 

Poți vota, dacă vrei, sau să îți exprimi părerea la comentarii:

Obiceiurile bogaților în comparație cu ale săracilor

Ce ai face dacă ai avea azi 1.000.000 de Euro? - Lecturare Live și comentarii cu Genoveva TomescuCine dorește să susțină activitatea mea, poate contribui cu o Donație în PayPal, contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Link https://www.paypal.me/KatonaNicolae

eJobs

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK


Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"   
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');