Kato Live embed Video

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, aprilie 13, 2018

Recomandare lectură - Daniel J. Siegel - Mintea, Vâltoarea MințiiAtlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

Mintea - Daniel J. Siegel

”Mintea. O călătorie spre centrul ființei umane.
O carte ce va sta pe acelasi raft cu Teoria relativitatii a lui Einstein si cu Originea speciilor a lui Darwin.
Ce este mintea? 

Din ce e facut, in realitate, sinele? 
Prin ce difera mintea de creier? 
Desi continutul mintii – emotiile, gandurile si amintirile – au fost frecvent explicate, esenta mintii a fost arareori definita (daca s-a incercat vreodata cu adevarat).
In aceasta carte, celebrul neuropsihiatru Daniel J. Siegel, un apreciat autor de carti bestseller New York Times, face uz de rigoarea lui caracteristica si de instruirea interdisciplinara pentru a oferi o definitie a mintii care pune in lumina cine, ce, cum, cand, unde, ba chiar si de ce suntem asa cum suntem si de ce mintea omului este asa cum este, dar mai ales ce anume poate mintea sa devina.
Cartea il conduce pe cititor intr-o calatorie profund personala si stiintifica spre adancurile constiintei, pe taramul experientei subiective si in cotloanele procesarii informatiei – descoperind insusirea de auto-organizare a mintii, care emerge atat din organismul uman, cat si din relatiile pe care le avem unul cu altul si cu lumea inconjuratoare.

”Deși face accesibile și captivante variate științe (de la neurobiologie la fizica cuantică, antropologie și psihologie), această lucrare oferă o perspectivă inedită, ce răspunde unora dintre cele mai persistente întrebări de natură personală și globală – despre identitate, conexiune interumană și cultivarea stării de bine în viețile noastre.
Daniel Siegel lărgește perspectiva lumii noastre prin această explorare a minții – care deschide și transformă însăși mintea cititorului.
Din călătoria prin adîncurile Minții se naște sentimentul irezistibil că suntem conectați cu ceilalți și cu universul.” – Daniel Goleman

”Daniel Siegel este autorul pe care, daca nu l-ai citit pana acum, ai ratat nenumarate sanse de a trai o viata constienta si implinita. 
Mintea este cel mai important text dintre toate scrierile sale, fiindca trateaza complexitatea umanitatii dintr-o perspectiva unica, stiintifica si spirituala in acelasi timp. 
Este o carte epica!” – Gaspar Gyorgy – psiholog clinician, psihoterapeut relational si autor al cartilor Copilul invizibil si Revolutia iubirii.

”Dan Siegel este, in opinia mea, unul dintre cei mai mari cunoscatori ai mintii umane. Perspectivele lui au influentat enorm propria mea intelegere privind mintea si viata. 
Daca sunteti interesati de stiinta vindecarii, aceasta carte constituie o lectura obligatorie.” – Deepak Chopra – autor de carti, orator si sustinator al medicinei alternative.

”Dan Siegel este un adevarat pionier in aplicarea celor mai noi descoperiri din stiinta in sanatate, educatie si politici publice. 
Cu Mintea, el ne duce intr-o calatorie stiintifica si filosofica ce are profunde implicatii asupra felului in care gandim, simtim si traim.” – Arianna Huffington – personalitate media, femeie de afaceri si fondatoare a site-ului The Huffington Post

”Mintea e o carte cum numai inimitabilul Dr. Siegel putea scrie: o remarcabila fuziune intre stiinta, povesti de viata, invataturi despre mindfulness si metafore inedite. 
Nu e o surpriza ca Siegel a facut ca viata multor mii de oameni, din toata lumea, sa fie mai buna. 
Aceasta carte va deschide ochii si mai larg.” – Diane Ackerman – poeta, eseistă și naturalistă

Vâltoarea minții - Daniel J. Siegel
”Valtoarea mintii este o carte revelatoare si impresionanta, un dar minunat pentru noi toti. 

Daniel Siegel demonstreaza cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescentei au, de asemenea, avantajele lor. 
Lectiile de viata care ii asteapta pe adolescenti sunt lectii din care putem invata cu totii, indiferent de varsta.”
- Daniel Goleman, autor al cartii Inteligenta emotională

”Daniel Siegel priveste adolescenta nu ca pe o problema sau dificultate care trebuie depasita, ci mai degraba ca pe un izvor de curaj si creativitate. 
Prin atitudinea plina de consideratie, Valtoarea mintii este foarte potrivita atat pentru adolescenti, cat si pentru parintii si mentorii acestora.”
- Lawrence J. Cohen, autor al cartilor Retete de jocuri si Retete impotriva ingrijorarii

„Constructia cartii permite cititorului sa inceapa lectura cu partea care trateaza subiectul pe care doreste sa il aprofundeze. 
Poti citi Partea a III-a pentru relatii sau Partea a II-a pentru informatii despre creier. 
Daca inveti cel mai bine prin discutii inspirate din povestiri, ai putea incepe cu Partea a IV-a, citind sectiunile precedente si partile dedicate practicii mai tarziu. 
Experimenteaza si vezi ce ti se potriveste cel mai bine. 
Cele patru parti si sectiunile de Instrumente creeaza un intreg, dar cititorul poate spicui printre ele la un mod care sa raspunda nevoilor sale.”
- extras din Valtoarea mintii

”In valtoarea mintii se invart multe idei noi pe care le putem impartasi de o maniera constructiva prin explorari creative si prin cautarea noului in adolescenta, insa putem aluneca, la fel de usor, intr-un alt tip de valtoare a mintii in care pierdem controlul si echilibrul, iar emotiile actioneaza ca un tsunami de sentimente coplesitoare. 
In acele momente, ne umplem nu numai de exaltare mentala, ci si de confuzie. In adolescenta, trecem prin ambele tipuri de valtori ale mintii. 
Pe scurt, modificarile cerebrale din adolescenta prezinta atat riscuri, cat si oportunitati. 
Modul in care navigam pe apele adolescentei, ca tineri aflati in aceasta calatorie sau ca adulti insotitori, poate indrepta corabia care este viata noastra catre locuri periculoase sau catre aventuri palpitante. 
Decizia ne apartine.”
- extras din Valtoarea mintii

Mindfulness şi neurobiologie - calea către cultivarea stării de bine - Daniel J. Siegel
”Practica mindfulness nu este nicidecum o toană recentă. 

Culturile străvechi şi religiile de pe toată suprafaţa globului s-au folosit dintotdeauna de diverse metode - de la meditaţie şi rugăciune până la yoga şi tai-chi - pentru a ajuta oamenii să progreseze către starea de bine prin concentrarea atenţiei şi prin acordarea la clipa prezentă. 
Acum s-a dovedit ştiinţific că starea de atenţie conştientă ne potenţează bunăstarea fizică, mintală şi socială. Înarmat cu dovezi empirice, Siegel adoptă o abordare inovatoare: aduce laolaltă descoperirile rezultate în urma unor cercetări de ultima oră şi înţelepciunea practicilor de
mindfulness, pentru a demonstra cum ar putea funcţiona această abilitate accesibilă oricui şi modul în care cultivarea ei ne poate îmbogăţi viaţa.
În centrul acestei sinteze vizionare dintre ştiinţă şi practică se află ideea că, prin conştientizarea experienţelor noastre neîntrerupte, în noi se creează o legătură - sau rezonanţă - care controlează anumite circuite sociale şi emoţionale din creier. 
Practica mindfulness stimulează dezvoltarea acestor "circuite de rezonanţa" - o dezvoltare ce transformă starea de atenţie conştientă permanentă într-o stare de rezistenţă pe termen lung.Coroborând studii moderne cu sondări ale experienţei directe, volumul Mindfulness şi neurobiologie oferă o perspectivă unică asupra vieţii noastre lăuntrice, a relaţiilor interpersonale şi a dezvoltării stării de bine şi a fericirii.

Creierul copilului tău - 12 strategii revoluţionare de dezvoltare unitară a creierului copilului tău
Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson

”În această carte practică şi deschizătoare de drumuri, Daniel J. Siegel, neuropsiholog, autor al cărţii de succes Mindsight (Observarea minţii) şi specialistul în consiliere parentală, Tina Payne Bryson, ne oferă o abordare revoluţionară pentru creşterea copiilor, cu ajutorul a douăsprezece strategii cheie, care încurajează o dezvoltare cerebrală sănătoasă, ceea ce îi face pe copii mai calmi şi mai fericiţi. 
Autorii explică – şi fac accesibilă – noua ştiinţă a modului în care creierul copilului creează căi neuronale şi se maturizează. 
Creierul "superior" – care ia decizii şi echilibrează emoţii – se formează până la aproximativ douăzeci şi cinci de ani. 
Şi, în special la copiii mici, emisfera dreaptă şi emoţiile ei au tendinţa de a domina logica emisferei stângi. 
Nu e de mirare că cei mici au accese de furie, se bat, sau stau îmbufnaţi. 
Aplicând aceste descoperiri, în fiecare zi, părinţii pot transforma orice ieşire, conflict, sau teamă, într-o ocazie de a integra creierul copilului şi de a încuraja o evoluţie vitală.
Completată de strategii de rezolvare a dificultăţilor zilnice, potrivite vârstei şi de ilustraţii care vă vor ajuta să-i explicaţi copilului, aceste concepte, cartea CREIERUL COPILULUI TĂU vă arată cum să cultivaţi o dezvoltare emoţională şi intelectuală sănătoasă, astfel încât copiii să poată avea vieţi echilibrate, pline de sens şi armonie.”Inteligenţa parentală - disciplină dincolo de drame şi haos emoțional - 
Daniel J. Siegel, Tina Payne Bryson

”Experţii din spatele bestseller-ului Creierul copilului tău – Daniel J. Siegel şi Tina Payne Bryson – explorează acum provocarea finală în creşterea copilului: disciplina. 
Un bol cu micul dejun aruncat prin toată bucătăria. 
Laptele şi cerealele împroşcate pe tot peretele. Sau unul dintre copiii tăi îşi ameninţă fratele mai mic. 
Sau primeşti un apel telefonic de la directorul şcolii, a treia oară în această lună. Ce faci?
Inteligenţa parentală îţi oferă o hartă eficientă, plină de compasiune pentru a trata aceste accese de furie, tensiuni şi lacrimi – fără a provoca o
scenă.
Bazat pe descoperiri recente despre creier, care ne oferă perspective profunde asupra copiilor pe care îi creştem şi cărora le oferim dragostea noastră, asupra educării în moduri care favorizează dezvoltarea optimă, această carte oferă o abordare de tip “relaţional" care se bazează pe dorinţa înnăscută a copiilor de a-i mulţumi pe părinţi şi de a se înţelege cu ceilalţi.
Plină de poveşti sincere şi ilustraţii jucăuşe care dezvăluie sugestiile autorilor asupra vieţii, Inteligenţa Parentală prezintă mesaje clare într-un format practic şi îmbietor.
Folosind aceste tehnici, vă puteţi creşte copiii într-un mod puternic concentrat pe construirea relaţiilor, respect şi mai puţină dramă şi conflicte. 
Ca urmare, viaţa ta de părinte va fi mai uşoară şi parentajul tău mai eficient. Şi, cel mai important, vei crea conexiuni în creierul copilului tău care să-i dezvolte aptitudinile emoţionale şi sociale care îi vor fi de folos începând de acum şi până la sfârşitul vieţii – toate acestea în timp ce îţi vei consolida relaţia cu copilul tău.”


4. Link 3Distribuie articolul, mulțumesc! -DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs


APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink bannerEmbed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');