Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, decembrie 22, 2018

PSYCH-K - metoda de schimbare a convingerilor limitative



Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Kinesiologia este studiul științific al mișcării corpului uman sau neuman. Kinesiologia abordează principiile și mecanismele de mișcare fiziologice, biomecanice și psihologice. 
Aplicațiile de kineziologie asupra sănătății umane (adică, kineziologia umană) includ biomecanica și ortopedia; rezistență și condiționare; psihologia sportului; metode de reabilitare, cum ar fi terapia fizică și ocupațională; și sport și exerciții fizice. 
Studiile privind mișcarea umană și animală includ măsuri de la sistemele de urmărire a mișcării, electrofiziologia activității musculare și a creierului, diverse metode de monitorizare a funcției fiziologice și alte tehnici de cercetare comportamentală și cognitivă. Cuvântul provine din greaca κινιζηsis, "mișcare" (ea însăși din κινεϊν kineîn, "a se mișca"), și -logia ”studiul”, "studiul".
Kinesiologia aplicată (AK - Applied Kinesiology) este o tehnică de medicină alternativă, prezentată ca un sistem care evaluează aspectele structurale, chimice și mentale ale sănătății, utilizând o metodă denumită testarea reacției musculare sau testare manuală a mușchilor (MMT), alături de metodele convenționale de diagnosticare. 
Premisa esențială a kinesiologiei aplicate este că fiecare disfuncție a organelor este însoțită de o slăbiciune a unui mușchi corespunzător, numită "relația viscerosomatică." 
Modalitati de tratament bazate pe de către practicienii AK includ manipularea și mobilizarea în comun, terapiile myofasciale, craniale și meridiane, nutriția clinică și consilierea dietetică.  
Un test muscular manual în AK se realizează prin faptul că pacientul rezistă folosind mușchiul țintă sau grupul muscular în timp ce practicianul aplică o forță. 
Un răspuns bun este uneori denumit "muschi puternic", iar un răspuns care nu este adecvat este uneori numit "răspuns slab". 
Acesta nu este un test brut al rezistenței, ci mai degrabă o evaluare subiectivă a tensiunii în mușchi și a fineții răspunsului, considerată a indica o diferență în răspunsul celular în timpul contracției. 
Aceste diferențe în răspunsul muscular sunt susținute a fi indicative pentru diverse stresuri și dezechilibre în organism.  
Un test muscular slab este echivalent cu disfuncția și cu dezechilibrul chimic sau structural, sau stresul mental, indicând funcționarea suboptimală.  
Poate fi o funcționare suboptimală a mușchiului țintă testat sau un mușchi funcțional optim poate fi folosit ca mușchi indicator pentru alte teste fiziologice. 
Un test cunoscut în mod obișnuit și foarte bazic este testul de retragere a brațului sau "testul Delta", caz în care practicianul exercită o forță descendentă asupra brațului întins al pacientului, care rezistă forței. 

PSYCH-K (prescurtarea pentru PSYCH-Kinesiologie) - este o metodă rapidă de schimbare a convingerilor limitative, creată de dr. Robert M. Williams și recomandată de dr. Bruce H. Lipton, Ph.D.
Inventatorul metodei PSYCH-K, Robert M. Williams, este psihoerapeut, filosof, absolvent al UCLA, doctor în Consiliere și servicii personale la Universitatea din Colorado. 
Robert M. Williams este acum presedinte al The Myrddin Corporation și director al PSYCH-K Centre International.

Cartea lui Robert M. Williams – “Partea/Pacea ce lipsește din viața ta” – a fost tradusă în limba română și poate fi comandată online: Link 1 Link 2, Link 3

Partea/Pacea ce lipseste din viața ta - Robert M. Williams
”În primii 14 ani de carieră, Rob a făcut parte din miezul lumii corporatiste din SUA, ocupand functii de conducere in managementul energiei si al telecomunicatiilor. 
Apoi viata sa a cunoscut o trezire spirituala, asa ca Rob a schimbat mediul de afaceri cu practica de psihoterapeut profesionist.
A studiat numeroase tipuri de schimbare, vechi si moderne. Cunostintele si intuitiile sale au devenit PSYCH-K, o metoda simpla si directa de schimbare a convingerilor autolimitative din subconstient, de unde provine aproape orice comportament uman, atat constructiv, cat si distructiv.
Rob e presedinte al Corporatiei Myrddin si director al PSYCH-K Center International.
Realitatea ta este creata de convingerile tale. De obicei subconstiente, ele sunt adesea rezultatul programarii pe care ai primit-o pe tot parcursul vietii si reprezinta o influenta puternica asupra comportamentului tau. 
Ca urmare, modul cel mai eficient de a-ti schimba un comportament presupune sa-ti schimbi convingerile subconstiente ce il sustin.
Bazandu-se pe ani intregi de cercetare a activitatii creierului, Robert M. Williams iti ofera prin programul PSYCH-K o varietate moduri de identificare si transformare rapida a convingerilor ce te saboteaza, din orice aspect al vietii tale: prosperitate financiara, stima de sine, sanatate si imagine corporala, relatii si cariera.
Cartea PSYCH-K. Partea / Pacea ce lipseste din viata ta! expune filosofia fundamentala si stiinta din spatele acestui proces revolutionar. Scopul sau general este de a accelera evolutia spirituala individuala si globala prin alinierea convingerilor subconstiente cu intelepciunea constienta din marile traditii spirituale si intelectuale ale lumii.
În această carte, vei descoperi:
- De ce nu facem intotdeauna ce trebuie, nici macar cand stim ce trebuie sa facem.
- De ce a te stradui sa fii mai intelept e mai bine decat a te stradui sa faci mai mult.
- Cum schimbi lumea prin faptul ca te schimbi pe tine.

„Cred ca, de fapt, toate problemele sunt probleme spirituale cu efecte secundare in fizic. 
Capacitatea de a schimba convingerile limitatoare ce ne impiedica sa ne dam seama de divinitatea noastra, sa ne descoperim maretia si sa devenim pacea pe care o cautam este cel mai mare dar pe care il aduce PSYCH-K pentru toti aceia care sunt pregatiti sa faca saltul.
Impreuna, putem schimba lumea!” Robert M. Williams
Secretul vietii este CREDINTA. 
Mai degraba decat genele, credintele noastre sunt ceea ce ne controleaza viata. 
PSYCH-K este un proces simplu si datator de putere pentru schimbarea credintelor si perceptiilor ce au impact asupra vietii voastre la nivel celular.” ”




CE ESTE PSYCH-K:
-un proces interactiv de schimbare non – invaziva, cu succes dovedit de peste 25 de ani!
-un proces simplu, dar puternic pentru a schimba convingerile subconstiente de auto-limitare si auto-sabotare
-un amestec unic de diferite instrumente pentru schimbare, unele contemporane și altele din vechime, derivate ale cercetarii din neurostiinta moderna, precum si ale intelepciunii stravechi a sistemului interactiv minte/corp
-o abordare revolutionara, pentru facilitarea schimbarii la nivel subconstient (acolo unde operam cel puțin 95% din timp)
-un proces care transcende metodele standard de vizualizare, afirmatii, vointa si gandire pozitiva, cu eficienta ridicata in special pentru schimbari de comportamente/obiceiuri, reducerea stresului, obtinerea si mentinerea unor stari generale de bine

Cea mai buna descriere este data de Bruce H. Lipton, Ph.D. in cartea sa “Biologia credintei”:
“Procesul PSYCH-K este simplu, direct si poate fi verificat. El foloseste interfata minte/corp a testarii muschilor (kineziologie), pentru a accesa “fisierele” auto-limitative din mintea subconstienta. 
De asemenea, foloseste tehnici de integrare a partii drepte si a partii stangi a creierului, pentru a induce modificari rapide si de durata.
In plus, PSYCH-K integreaza Spiritul in procesul de schimbare. Folosind testarea muschilor, PYSCH-K acceseaza ceea ce Rob numeste “mintea supraconstienta”, pentru a se asigura ca obiectivele declarate ale persoanei sunt sigure si potrivite. 
Aceste protectii integrate fac ca acest sistem de schimbare personala sa poata fi predat oricui este interesat sa preia controlul asupra propriei sale
vieti, sa paraseasca frica si sa patrunda in iubire.
Eu folosesc PYSCH-K in viata mea. PYSCH-K m-a ajutat sa-mi anulez credintele autolimitative, printre care si pe aceea ca nu sunt in stare sa-mi termin cartea. Faptul ca tineti in mana aceasta carte, este un indiciu despre puterea acestei metode. 
De asemenea, tin multe prelegeri impreuna cu Rob. Iar la sfarsitul prelegerilor mele, in loc sa ofer Solutia gandirii pozitive si a vointei, sunt fericit sa las publicul pe mainile lui Rob.
Cred ca PSYCH-K reprezinta un pas important catre Noua Psihologie a secolului al 21-lea, si mai departe.”



CUM TE POATE AJUTA ACEASTA TEHNICA?
– te ajuta sa-ti descoperi adevaratele convingeri despre tine, despre lume;
– poti implementa convingeri care sa te ajute sa ai relatii sanatoase si placute;
– poti reduce stresul emotional;
– te poti programa pentru sanatate, vitalitate, abundenta;
– iti poti creste increderea in sine si vointa de a intreprinde actiuni pozitive in viata ta;
– poti gestiona amintirile dureroase.

Așa cum spunea Herny Ford; “Dacă tu crezi că poți, sau dacă tu crezi că nu poți… ai dreptate!”


Un material pdf util îl poți downloada de AICI

Dr. Bruce Lipton este un biolog remarcabil, genetician, renumit la nivel mondial datorita ideii sale revolutionare ca genele si ADN-ul pot fi modificate odată cu schimbarea credintelor noastre. Recunoscut si pentru puntile între stiinta si spiritualitate pe care le construieste permanent in articolele si conferintele sale, este autorul mai multor carti best-seller dintre care s-au tradus in limba română “Biologia credinței” si “Evoluție spontană”, le puteti comanda online: Link 1  Link 2  Link 3
Pentru mai multe informații vizitează site-ul oficial al lui Bruce Lipton: https://www.brucelipton.com/
Playlistul meu youtube Bruce Lipton cu materiale video subtitrate ro: https://www.youtube.com/watch?v=S7eENM8qr0c&list=PLbN5sJc5PARAXHdNYFZHCZoSeSsiqMpKf

Succesul metodei kinesiologiei aplicate, se datoreaza faptului ca poti pune intrebari si primi raspunsuri clare si directe la orice problema, din orice domeniu. 
In kinesiologie, atunci cand intrebi, te adresezi subconstientului, iar raspunsul vine din acea zonă.
Metoda cunoscuta sub numele de kinesiologie aplicata, sau testare musculara, il are ca parinte pe Dr George Goodheart Jr. DC chiropractor din SUA, care, in anul 1960 adescoperit faptul ca verificand reactia si raspunsurile muschilor, poti afla o serie de informatii ascunse despre organismul investigat si nu numai.
După International College of Applied Kinesiology metoda este un sistem care evalueaza aspecte ale sanatatii, structural, chimic si mental, prin metode manuale de testare musculara, care se inscriu in alte standarde si metode de diagnosticare. 
Dr George Goodheart credea ca muschiul reflecta circulatia energiei vitale (chi, ki, prana) si ca prin masurarea rezistentei sale, oricine poate determina sanatatea unui organism, a organelor, sau deficientele nutritionale.
Unul dintre adeptii kinesiologiei, John Thie sustine ca metoda poate fi predata, si invatata de oricine, ca o tehnica de auto vindecare si ingrijire personala. 
In 1972, impreuna cu Mary Marks, au publicat o carte intitulata “ATINGERE PENTRU SANATATE : ghid practic pentru o sanatate naturala, folosind acupunctura, atingerea si masajul”, care a fost tradusa in douasprezece limbi si din care s-au vandut mai mult de 500.000 de copii.
Probabil cel mai proeminent continuator al Dr George Goodheart, care a dezvoltat si atins subiecte si niveluri nebanuite cu ajutorul testarii musculare, este Dr. David Hawkins, psiholog si cunoscut in lume ca o autoritate in domeniul constiintei si spiritualitatii.
Folosind aceasta metoda simpla si usor de aplicat si verificat, Dr. Hawkins, a alcatuit un tabel, in care sunt descrise mai multe niveluri la care se calibreaza (aliniaza) constiinta umana si cu ajutorul careia, poti verifica, masura si in final alege in orice domeniu care influenteaza viata omeneasca, varianta buna si benefica.
În mare, metoda de aplicare a kinesiologiei, este următoarea:
- se iau doi oameni, unul este “operatorul” (cel care testeaza) iar celalalt “subiectul” (cel care este testat);
- subiectul sta in picioare, cu mana stanga intinsa lateral, paralela cu solul;
- operatorul se asaza in fata subiectului, cu mana stanga pe umarul acestuia, iar dreapta pe antebratul subiectului, imediat deasupra incheieturii palmei;
- operatorul cere subiectului sa reziste cand va incerca sa-i apese mana in jos;
- operatorul apasa mana subiectului, cu o miscare ferma, rapida si o presiune constanta.
Ideea este de a apasa suficient de tare, pentru a verifica gradul de rezistenta si opozitie asubiectului. 
In nici un caz nu se foloseste o forta excesiva sau o apasare prelungita, care sa oboseasca bratul subiectului, astfel incat acesta sa oboseasca si sa cedeze. 
Nu se verifica cine este mai puternic, ci daca muschiul are suficienta energie pentru a bloca articulatia umarului in pozitia respectiva.
O alta demonstratie interesanta de kinesiologie aplicata, a facut Doamna Jasmuheen, autoare a multor carti despre spiritualitate, la prima sa vizita in Romania. 
Metoda descrisa de Jasmuheen, originara din Australia, face parte din tehnicile aborigenilor si este de a relaxa cat se poate de bine corpul, care se va dezechilibra in fata sau spate, pentru un raspuns pozitiv, sau negativ.
In multe tehnici si metode de vindecare si autovindecare, dezvoltare personala si spiritualitate, testarea musculara este prezenta ca si demonstratie finala, sau metoda de verificare a faptului ca respectiva tehnica a avut succes sau nu, obiectivul a fost atins, sau mai trebuie insistat. 
Trei dintre cei mai proeminenti “vindecatori si lucratori in spiritualitate” autori ai unor metode originale foarte puternice si cu raspandire mondiala, care folosesc kinesiologia aplicata, pentru verificarea propriilor tehnici:
- Garry Craig, Initiator al EFT (Emotional Freedom Techniques), sau TEE (Tehnici deEliberare Emotionala)
- Dr. Gerald Epstein, autor al unei extraordinare tehnici, “The Phoenix Process” (Procesul Phoenix)
- Robert M Williams, care sta la originea “PSYCH-K”.
De cele mai multe ori, in testarea musculara, se foloseste tehnica in care exista un operator si un subiect, dar se obtin rezultate foarte bune si cu metodele de autotestare. 
Pe linga cea mentionata mai sus, dezvaluita de Jasmuheen, mai sunt cateva metode, mai simple si comode, in care cu ajutorul degetelor poti obtine rapid un raspuns pozitiv sau negativ la subiectul ales.

Un film care merită vizionat este conferinta susținută de cei doi, prima parte de Bruce Lipton și a doua parte de Rob Williams:

A DOUA PARTE: Rob Williams despre PSIHOLOGIA SCHIMBARII si procesul PSYCH-K

Psihologia schimbarii from Adina A. on Vimeo.

Biologia percepției - Bruce Lipton

Biologia perceptiei from Adina A. on Vimeo.

Playlistul meu youtube Bruce Lipton




Lecturarea articolului:

Venit suplimentar din sondaje online (dă click mai jos)



Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');