Kato Live embed Video

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, ianuarie 23, 2021

Vindecarea cu Magneți - Dr Bradley Nelson, Codul Emoțiilor


Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :)Aici poti da o cafea :)

Acest articol se încadrează în paradigma în care ființa umană este văzută ca un sistem ce funcționează pe baza unor fenomene electromagnetice. 
El face parte dintr-un ciclu de articole dedicate influenței câmpurilor electromagnetice asupra organismului omenesc. Unele articole sunt deja publicate, altele vor fi publicate ulterior.

Atrag atenția asupra faptului că acest articol are doar scop de informare și popularizare, și nu este destinat elaborării de diagnostice sau metode de tratament. 
Orice metodă de tratament cu magneți este bine să o efectuați numai după consultarea medicului dvs, căci o faceți pe propria răspundere!

În mediul nostru natural regăsim peste tot câmpul magnetic terestru, numit câmp geomagnetic, un câmp în care ne desfășurăm viața. 
Acest câmp reprezintă unul din factorii principali care ne definesc viața așa cum este ea acum.   
Cercetările științifice au arătat că în lipsa câmpului magnetic terestru proteinele se descompun, deci viața, așa cum o știm noi, nu este posibilă în lipsa lui. 
Putem formula chiar ipoteza că între câmpul magnetic terestru și ADN există o legătură directă, ipoteză pe care o voi studia și prezenta în alte articole.
Una din caracteristicile principale ale câmpului magnetic este polaritatea, faptul că există doi poli magnetici, Nord și Sud, notați și cu + și -. 
Ca urmare, tot ce există în mediul terestru este supus influenței câmpului magnetic terestru, și are o polaritate, la fel și organismul omenesc.
Câmpul magnetic în organismul omenesc, la fel ca și la Terra, are formă de tor (torus), formă toroidală.
Pentru mai multe informații despre polaritate accesează articolul meu 
Terapia prin Polaritate + - Atingerea Cuantică
Deoarece ne-am născut și ne desfășurăm viața în câmp magnetic, este simplu de înțeles faptul că câmpurile magnetice ne influențează viața, și că este logic să existe o terapie bazată pe influența câmpurilor magnetice asupra organismului omenesc.
La ora actuală se pare că oamenii civilizați suferă de o lipsă de câmp magnetic, doarece au pierdut contactul direct cu pământul, stau izolați în blocuri de beton la diferite etaje, poartă încălțăminte cu talpă de cauciuc, izolantă, nu mai au un schimb ionic adecvat cu pământul, care să ducă la reechilibrarea ființei. 
Suntem ființe electromagnetice de fapt.
Mai există o formă de terapie foarte simplă și naturală, numită Împământare, în engleză Earthing, Grounding, prin care se restabilește echilibrul energetic al organismului, subiect pe care îl voi prezenta în alt articol, aflat în lucru momentan. Aveți materiale video mai jos.

Acest articol reprezintă o sinteză a ideilor legate de vindecarea cu magneți, prezentate de Dr Bradley B. Nelson în cartea sa Codul Emoțiilor. Titlul original în engleză: ”The Emotion Code: How to Release Your Trapped Emotions for Abundant Health, Love and Happiness”, carte publicată în 2007 de Wellness Unmasked, Inc.
Cartea sa este orientată pe ”modul în care îţi poţi elimina emoţiile nerezolvate captive, pentru a te bucura de o sănătate perfectă, de iubire şi de fericire.”
În această carte, în Partea a 2-a: Lumea Energetică, există un capitol intitulat Vindecarea cu Magneți. 
În continuare voi face o sinteză a ideilor prezentate de Dr Bradley Nelson în acest capitol. 
Idei despre efectul câmpului magnetic și al magneților am mai postat și în alte articole, și voi mai posta, în completare, pe viitor, deoarece este un subiect deosebit de util și interesant.
Tratamentul cu magneți este simplu, neinvaziv, și necostisitor.
Am folosit și folosesc în continuare, în mod personal, magneți, în special pentru durerile mele de coloană
Am descoperit în urmă cu mult timp, când șofam mult și stăteam mult pe scaun în mașină, că durerile de coloană pot fi tratate simplu și destul de rapid cu magneți. 
De asemenea am mai descoperit în urmă cu mulți ani că un magnet pus sub perna unui somnamblul îi va schimba acestuia comportamentul nocturn, nu se va mai trezi să umble somnambul în somn
A fost o metodă intuitivă propusă de mine unei cunoștințe apropiate care avea un copil ce se trezea frecvent și umbla noaptea în somn, somnambul, și nici un fel de tratament medical încercat nu dăduse roade. 
Citisem despre efectul câmpului magnetic asupra psihicului și corpului omenesc, și știam că, câmpul magnetic (roci magnetice) a fost folosit din timpuri străvechi în ameliorarea problemelor psihice și corporale. 
În cazul somnambulismului, magnetul nu a vindecat copilul, în sensul în care să dispară complet somnambulismul, dar somnambulismul dispărea cât timp magnetul era ținut sub pernă (sub cap), noaptea, în timpul somnului. 
Deci am putea concluziona faptul că câmpul magnetic al magnetului are efect inhibitor asupra producerii activității motorii automate din timpul somnului.
Eu știam faptul că magneții au un efect de liniștire și calmare a agitației mentale, a activității prihice, în antichitate rocile magnetice fiind folosite pentru calmarea crizelor bolnavilor psihici. 
Deci am propus, în mod experimental, și a funcționat, imediat, foarte bine. Copilul nu s-a mai ridicat din pat noaptea, și a avut un somn liniștit. 
A efectuat și testul de control: după câteva nopți în care a dormit cu magnet sub pernă și nu a mai umblat deloc în somn, a scos magnetul și a dormit fără el. Fără magnet a umblat iar în somn. 
Somnambulismul (denumit și tulburare hipnică deambulatorie) este o tulburare a somnului care aparține familiei parasomniei. 
Persoanele care suferă de această tulburare efectuează activități motorii automate simple sau complexe, precum mișcări, mers sau vorbire, în timpul somnului, fără a fi conștiente. Somnambulismul se produce între fazele 3 și 4 ale somnului, respectiv în etapa somnului lent
Somnambulismul se petrece mai des în rândul copiilor și adolescenților și se estimează că 19% din populația mondială o experimentează, în grade mai pronunțate sau mai ușoare. 
În general episoadele de somnambulism sunt izolate dar sunt și persoane, între 1 și 6%, care prezintă episoade de somnambullism în mod repetat. 
Cauza producerii acestor tulburări este necunoscută și nu există un tratament eficient.” https://ro.wikipedia.org/wiki/Somnambulism
Nu știu cum a evoluat ulterior, dacă odată cu vârsta fetița a scăpat de somnambulism sau dacă magnetul a contribuit la eliminarea acestei probleme, într-un timp mai îndelungat, deoarece nu am mai ținut legătura, dar cert este faptul că efectul magnetului a fost imediat, real, benefic, fata afirmând că are un somn mai liniștit ca înainte.
Și eu folosesc un magnet sub pernă când dorm, și unul pe care îl pun sub mine, sub așternut, când am probleme cu coloana, în zona cu probleme. 
Mai folosesc ocazional magneți micuți prinși de maieu, ca acum, de exemplu, deoarece am petrecut multe ore zilele acestea la birou, la PC, scriind și citind, și mă doare iar spatele.
Nu folosesc magneți foarte puternici, deoarece excesul este mereu dăunător, în toate, în orice formă de tratament, ca și în cel medicamentos, totul fiind o problemă de dozaj corect. Un câmp magnetic prea puternic cred că ar putea fi dăunător, perturbând activitatea celulară. 
Mai pe larg despre efectul analgezic și recuperator, regenerativ, al câmpului magnetic și al magneților, în alte articole, revin acum la cartea de referință. 
Pe linkul de mai jos poți citi următoarele informații despre 
Dr Bradley Nelson și activitatea sa:
Dr. Nelson a creat sistemul Body Code pentru a-i ajuta pe alții să se ajute pe ei înșiși.
Body Code ™ este incredibil de intuitiv și simplu de utilizat. Acest sistem vă învață să efectuați vindecarea energetică pentru dvs. și pentru oamenii pe care îi iubiți - permițându-ne tuturor să trăim o viață mai fericită și mai sănătoasă.
„Scopul meu este să vă ofer cunoștințele care vă vor ajuta să deveniți un practicant al energiei. Cred că aceasta este dreptul tău de naștere: să știi cum să te ajute pe tine și pe cei dragi să se elibereze de bagajul emoțional și zidurile inimii, pentru ca toți să poată trăi la maximum potențialul lor.
Am creat DiscoverHealing.com cu scopul exprimat de a pune aceste tehnici puternice la dispoziția tuturor. ”

Dr. Bradley Nelson, DC (ret.) Este dezvoltatorul celei mai avansate forme de medicamente energetice de pe planetă. Chiropractor holistic și intuitiv medical, Dr. Nelson este unul dintre cei mai importanți experți din lume în domeniile emergente ale medicinei bioenergetice și ale psihologiei energetice.
Cartea sa cea mai bine vândută, „Codul Emoțiilor” (The Emotion Code)
, ajută oamenii din întreaga lume să-și îmbunătățească viața, scăpându-se de bagajul lor emoțional dezechilibrat.
Mulți utilizatori ai tehnicii The Emotion Code® au raportat că au găsit eliberarea de probleme emoționale precum tristețea, anxietatea și furia, precum și de probleme fizice, inclusiv oboseală, disconfort și boli. 
Un element cheie al Codului Emoțiilor este îndepărtarea bagajelor emoționale strânse în jurul inimii, interferând cu capacitatea de a obține dragoste și succes. 
Dr. Nelson a numit acest grup de emoții „Peretele Inimii” (Heart-Wall), și a fost numită „cea mai importantă descoperire din istoria medicinei energetice”.
Dr. Nelson a absolvit cu onoruri la Life Chiropractic College West din San Lorenzo, California, în 1988. 
În calitate de chiropractor holistic practicant, Dr. Nelson s-a specializat în ajutorarea celor care suferă de sindromul oboselii cronice și fibromialgiei și a ajutat cu succes pacienții din întreaga Statele Unite și Canada până la retragerea sa din practica activă în 2004. 
Din 1995, dr. Nelson a ținut prelegeri la nivel internațional despre atenuarea bolilor cronice și incurabile prin muncă energetică și restabilirea echilibrului celor 6 elemente cheie ale sănătății în organism. 
În 2009, el și-a canalizat activitatea vieții într-un curs de auto-studiu simplu, dar puternic, cunoscut sub numele de sistemul The Body Code, care a fost conceput pentru a-i învăța pe elevi cum să echilibreze corpul în aceste 6 domenii cheie.
Dr. Nelson este un vorbitor apreciat și popular pe circuitul seminarului internațional, și acum călătorește în multe țări din întreaga lume, predând Seminarul Codului emoțiilor. 
A fost invitat la nenumărate emisiuni de radio și televiziune și și-a prezentat mesajul foarte oportun pentru milioane de oameni din întreaga lume.
Dr. Nelson și personalul său operează o rețea de practicanți certificați ai Codului Emoțiilor și ai Codului Corpului, care se întinde pe tot globul. 
Deoarece toate metodele Dr.ului Nelson pot fi realizate la distanță, majoritatea acestor practicanți au raportat că au găsit o nouă libertate și abundență în propriile lor vieți, lucrând cu clienții prin telefon sau internet.
https://discoverhealing.com/about/dr-bradley-nelson/

Ce instrument putem folosi pentru a elimina emoţiile nerezolvate captive?
Dr Bradley afgirmă că trebuie să folosim o altă formă de energie, care să o neutralizeze pe cea dezechilibrată. 
Și cea mai simplu de folosit, cea mai ieftină şi cea mai disponibilă energie este cea a unui magnet. 
Magneţii reprezintă un instrument puternic de reglare a dezechilibrelor energetice invizibile ale corpului.
De-a lungul timpului el a folosit tot felul de magneţi, de la cei mai scumpi şi mai puternici până la cei mai ieftini şi mai slabi. 
A descoperit că practic orice magnet poate fi folosit pentru a elimina emoţiile nerezolvate captive, prin folosirea Codului Emoţiilor.
Dr Bradley spune că a folosit în special magneți de la compania japoneză Nikken: Link

Existenţa magnetică
Organismul omenesc generează un câmp electromagnetic creat de activitatea electrică din corp, de curenţii electrici din sistemul nervos şi de procesele electrochimice care se petrec în permanenţă în celule.
Ne desfășurăm viața în câmpul magnetic terestru, deci suntem magnetizați și de acest câmp în mod natural. 
Inima este organul care emite cel mai puternic câmp electromagnetic, perceptibil la o distanţă de 2-3 metri în jurul corpului, în toate direcţiile.
În organismul uman există forţe electrice şi magnetice. 
Corpurile subiecţilor supuși unor câmpuri electromagnetice pulsatorii, au generat schimbări electrice la nivelul celulelor şi al metabolismului celular, 
fenomen cunoscut în ştiinţa medicală sub numele de efect piezoelectric.
Electrocardiograma măsoară impulsurile electrice ale inimii, şi a început să fie folosită din anul 1895. 
Electroencefalograma măsoară activitatea electrică a creierului, şi a fost folosită din anul 1913.
O activitate electrică este însoţită inevitabil de un câmp magnetic asociat. 
Câmpul magnetic este măsurat prin folosirea magneto-encefalografului sau a magneto-cardiografului. 
Glanda pineală este înconjurată de mici acumulări de magnetită special acordate pentru a percepe şi pentru a interacţiona cu câmpurile magnetice. 
Aceste acumulări par a fi direct legate de simţul direcţiei. 
Un studiu publicat în Jurnal Medical Britanic a relevat faptul că oamenii care suferă de calcifierea sau de întărirea glandei pineale se rătăcesc mult mai uşor.

Oamenii de ştiinţă britanici şi olandezi au reuşit să ridice o broască în aer prin folosirea unui câmp magnetic de un milion de ori mai puternic decât cel al Pământului.
„Fenomenul este foarte posibil dacă dispunem de un câmp magnetic suficient de puternic“, a afirmat Peter Main, profesor de fizică la Universitatea din Nottingham, unul dintre savanţii care au colaborat cu colegii de la Universitatea din Nijmegen.
Rezultatele lor au fost descrise pe scurt în revista britanică New Scientist.
Pentru a ridica broasca în aer, câmpul magnetic a trebuit să fie de un milion de ori mai puternic decât cel al Pământului, numai aşa a devenit suficient de puternic pentru a perturba orbitele electronilor din atomii broaştei.
„În cazul în care câmpul magnetic împinge în sus broasca cu o forţă suficient de puternică, aceasta poate învinge gravitaţia şi poate levita", a spus Main. 
Principiul funcţionează şi în cazul altor vietăţi. Oamenii de ştiinţă au determinat plante, lăcuste şi peşti să leviteze în mod similar. 
„Orice obiect sau fiinţă, indiferent dacă este vorba de o broască, de o lăcustă sau de un sandvici, are proprietăţi magnetice. 
Cu toate acestea, rareori se întâmplă să vedem o demonstraţie atât de spectaculoasă a levitaţiei", a spus Main.
Savanţii au afirmat că broasca pe care au făcut experimente nu a prezentat semne de stres atunci când a plutit în aer în interiorul cilindrului magnetic.

Magneţii şi procesul de vindecare
Bolile, senzaţia de ameţeală (vertij) şi oboseala pot dispărea, iar durerea scade în intensitate. 
Există mii de oameni care şi-au restabilit starea de sănătate cu ajutorul puterii terapeutice a magneţilor. 
În martie 2005, revista Time a publicat povestea unor medici de la Universitatea Columbia care au descoperit o modalitatea de a vindeca depresia prin folosirea energiei magnetice.
O femeie din Connecticut care a fost afectată de depresie timp de aproape 20 de ani, fără succes, prin toate metodele tradiţionale cunoscute,
s-a decis să participe la procedura terapeutică experimentală de la Columbia.
Medicii i-au aplicat o serie de pulsuri magnetice în creştetul capului, tratament pe care l-au numit: stimulare magnetică transcraniană repetitivă, sau RTMS.
A urmat această procedură de o oră timp de cinci zile pe săptămână pe durata a şase săptămâni, și a început să perceapă semne ale schimbării în cea de-a treia săptămână, iar apoi a scăpat de depresie.
Medicii nu pot explica încă științific de ce vindecă stimularea magnetică depresia şi alte boli. 
După cum a declarat dr. George Wittenberg, un neurolog de la Universitatea Wake Forrest: „Stimularea magnetică reprezintă o modalitate inteligentă de inducere a unui curent electric fără o conectare la un aparat electric.“ 
Institutul Naţional pentru Sănătate Mentală (NIMH) a fost de acord că eficacitatea tehnicii nu poate fi contestată şi a finanţat un studiu efectuat la Columbia şi la alte trei instituţii de profil pentru a testa în continuare efectele vindecătoare ale stimulării magnetice.
Într-un studiu publicat în anul 2002 în prestigiosul Jurnal de neuropsihiatrie şi neuroştiinţe clinice, 75% din pacienţii care sufereau de depresie au experimentat o îmbunătăţire semnificativă a stării lor de spirit după ce au efectuat acest tratament magnetic.

0 introducere în ştiinţa magneţilor
Dr Bradley am aflat pentru prima oară de puterea magnetoterapiei de la fratele său Greg, care aplica tratamente magnetice în cabinetul său de chiropractică. 
Greg era entuziasmat de eficacitatea magneţilor produşi de o companie japoneză, și l-a convins să îi încerce şi el la clinica sa.
Bradley a tratat o pacientă cu fibromialgie, care
simţea cea mai mare parte a durerilor în partea superioară a corpului. Gama mişcărilor pe care le putea executa braţele era foarte limitată şi de-abia reuşea să le ridice la poziţia orizontală fără a fi oprită de dureri.
I-a trecut în mod repetat magnetul înainte şi înapoi de-a lungul braţului stâng, între umăr şi cot, și după câteva minute i-a testat din nou gama mişcărilor braţului. A pus-o la început să ridice braţul drept, cel pe care nu a aplicat magnetul. L-a ridicat până la o poziţie aproape orizontală faţă de sol. Își dădea seama că are dureri, aşa că i-a spus să se oprească. 
I-a cerut apoi să ridice braţul stâng, cel care fusese tratat cu magnetul. Spre surpriza amândurora, ea şi-a ridicat cu uşurinţă braţul până la verticală, fără să dea dovadă de vreun disconfort.
A afirmat că nu mai simte niciun fel de durere în zona în care s-a folosit magnetul.
Avea o libertate absolută de mişcare la nivelul braţului stâng, fără niciun fel de dureri. 
Acesta a fost primul ”miracol” la care Dr Bradley a asistat, legat de magnetoterapie.
Ipoteza lui Dr Bradley este că principala cauză a fibromialgiei este ceea ce japonezii numesc SDCM sau „sindromul deficienţei câmpului magnetic“, adică un „deficit“ al energiei magnetice, la fel cum poţi avea un deficit de vitamine sau de minerale.
SDCM ar putea fi un sindrom asociat cu foarte multe boli. 

Dr Bradley a testat efectele magneților pe pacienții săi. Unele rezultate obţinute au fost surprinzătoare.  
Spre exemplu, a avut o pacientă cu o problemă foarte veche la un umăr, care a dispărut instantaneu când şi-a pus tălpi magnetice în încălţăminte. 
În patru ocazii diferite a reuşit să oprească un atac acut de astm prin simpla plasare a unui magnet pe pieptul pacienţilor. 
A văzut cum alergiile dispar foarte rapid prin aceeaşi metodă. 
A văzut vânătăi care au dispărut peste noapte şi oase care s-au vindecat în mai puţin de jumătate din perioada normală.
În multe cazuri, le-a cerut anumitor pacienţi să poarte tot timpul magneţi asupra lor, ca parte a protocolului de tratament, întrucât aceştia păreau să le scurteze dramatic perioada de recuperare.
Spre exemplu, una din pacientele sale avea o deplasare a unui disc intervertebral, care era mult ieşit în afară, creând o umflătură de 8 milimetri. Femeia refuza să se supună operaţiei chirurgicale, și nu mai avea nici un fel de senzaţie la nivelul piciorului drept, din cauza compresiei nervilor. 
La 24 de ore după ce a început să poarte un magnet asupra zonei afectate, ea a început să simtă dureri ascuţite în piciorul până atunci complet amorţit, fapt care a indicat începerea procesului de vindecare. 
După numai o săptămână a renunţat complet la analgezice, dar a continuat să poarte magnetul pe spate, iar durerea şi inflamaţia au continuat să se reducă până când au dispărut complet. 
Un an mai târziu, radiologul ei nu a mai găsit nici o urmă a deplasării discului şi nici o umflătură.

Despre regenerarea cartilagiilor
Un unchi al doctorului, când era tânăr, a avut un accident la genunchi, dar nu s-a operat deoarece medicii nu i-au putut garanta că operația
îl va ajuta.
El îşi ţinea de mult timp genunchiul bandajat cu bandaje elastice, și avea frecvent dureri.
După ce a purtat o pereche de magneţi de mărimea unui dolar de argint pe genunchi, abia în a zecea zi a simțit, spre imensa sa uimire, pentru prima dată în ultimii 60 de ani, că nu mai are nici o durere la nivelul genunchiului.
A continuat să poarte magneţii zi şi noapte timp de încă două luni, și durerile nu i-au mai revenit niciodată.
A făcut o radiografie cu raze X pentru a o compara cu cele anterioare. Ultima radiografie făcută cu trei ani în urmă indica faptul că nu mai avea aproape deloc cartilagii la nivelul genunchiului afectat, iar oasele se atingeau efectiv.
Noua radiografie a arătat o regenerare a cartilagiilor sale.
O astfel de regenerare rapidă a cartilagiilor este considerată o imposibilitate de către ştiinţa medicală.


Amplificarea intenţiei
Ființa omenească este o ființă a cărei funcționare se bazează pe tot felul de energii, deci orice act terapeutic ar trebui să ţină cont de aspectul energetic al vindecării. 
Emoţiile nerezolvate captive reprezintă tot forme de energie. De aceea eliminarea lor poate fi efectuată eficient prin folosirea unei alte forme de energie.
Intenţia reprezintă o formă foarte puternică de direcționare a energiei mentale, de aceea, emoţiile nerezolvate captive pot fi eliminate prin manifestarea intenţiei personale.
Dr Bradley crede că cea mai importantă parte a ecuaţiei vindecării emoţiilor nerezolvate captive este cea care implică intenţiile.
S-a folosit de magneţi deoarece crede că ei amplifică puterea intenţiilor de a ne vindeca.
După ce ți-ai stabilit o intenţie clară privind vindecarea, poți folosi un magnet pentru a amplifica intenţia, obţinând rezultate concrete în acest sens.
Un alt sistem care permite energiei intenţiilor să pătrundă în corp şi să elibereze emoţiile nerezolvate captive este acupunctura.
Acupunctura se bazează pe existenţa unui câmp energetic uman, a unor trasee energetice care străbat organsismul, şi a fost practicată de mii de ani. 
Punctele şi meridianele de acupunctură sunt descrise în cea mai veche carte de medicină cunoscută, Tratatul clasic de medicină internă al împăratului Galben sau Ti Nei-Ching, scrisă în jurul anului 2500 î.Ch.
Meridianele sunt ca niște mici râuri de energie care curg sub piele, urmează trasee foarte precise, şi sunt la fel la toți oamenii.
Meridianul Guvernator
Există meridiane de acupunctură considerate a fi rezervoare de energie, ele
fiind conectate cu celelalte meridiane, pe care le aprovizionează cu energie.
Un important astfel de meridian-rezervor este cel numit Meridianul Guvernator. 
Începe în centrul buzei superioare, urcă şi trece prin creştetul capului, după care coboară de-a lungul coloanei vertebrale până la coccis.
Datorită conexiunilor care există între Meridianul Guvernator şi celelalte meridiane, traseul lui a fost folosit de Dr Bradley ca și cale ideală pentru eliminarea emoţiilor nerezolvate captive, prin folosirea Codului Emoţiilor. 
Metoda folosită de el se bazează pe a menţine ferm intenţia de a elimina emoţia nerezolvată captivă, şi a trece un magnet pe deasupra corpului, de-a lungul Meridianului Guvernator. 
Intenţia de a elimina emoţia captivă, amplificată astfel, pătrunde în Meridianul Guvernator, de unde trece rapid în celelalte meridiane şi zone ale corpului, iar acest aport subit de energie intenţională eliberează permanent emoţia nerezolvată captivă.
Dr Bradley nu a înregistrat nici măcar un singur caz de emoţie nerezolvată care să redevină captivă în corpul vreunui pacient, după aplicarea acestei metode. Odată eliminată, ea dispare din corp pentru totdeauna.Unde dispare emoţia nerezolvată captivă?

Dr Bradley crede că fiecare emoţie nerezolvată captivă are propria sa frecvenţă de vibraţie. 
Și aşa cum două unde se pot anula reciproc, intenţia amplificată poate neutraliza energia emoţiei nerezolvate captive. 
Când se trece un magnet de-a lungul Meridianului Guvernator se crează un flux de energie opusă pe frecvenţa intenţiei amplificate, ce anulează emoţia nerezolvată captivă, care se disipează şi dispare.
Un exemplu concret este cel al cardurilor de credit, la care
banda magnetică de pe spatele lui conţine anumite informaţii codificate magnetic, iar plasarea unui magnet în apropierea sa poate şterge aceste informaţii.
Informaţiile referitoare la emoţia nerezolvată captivă sunt şterse rapid şi permanent prin trecerea unui magnet de-a lungul Meridianului Guvernator.

Contraindicații
: Magneţii sunt în general consideraţi foarte siguri, dar există cazuri în care nu ar trebui folosiţi fără aprobarea unui medic. 
Printre acestea se numără sarcina, folosirea pompelor cu insulină, a implanturilor bionice în urechi şi a stimulatoarelor cardiace. Aș mai adăuga cancerul, căci am găsit pe siteurile de magnetoterapie informația că câmpul magnetic (pulsator) poate accelera producerea celulelor tumorale.

În concluzie
Emoţiile nerezolvate captive
 pot produce daune fizice, emoţionale şi mentale, ele fiind o formă de energie cu o vibraţie negativă.
Un simplu magnet de frigider este suficient pentru a elimina emoţiile nerezolvate captive.
Pe măsură ce intenţia, luciditatea şi credinţa ta în propriile capacităţi vor creşte, vei constata că folosirea magnetului este opţională. 
Asta privind eliminarea emoțiilor captive, căci pentru metodele referitoare la remedierea sindromului deficienţei câmpului magnetic sunt necesari magneți mai puternici, un câmp magnetic mai mare.
Mâna este şi ea un instrument magnetic, are un câmp magnetic, de aceea bioenergeticienii în mod special antrenați pot vindeca ”cu palmele”.

”Deşi tratamentele magnetice par să facă minuni, ele nu pot vindeca totul, nu sunt un remediu minune.” Asta spune Buryl Payne în cartea sa Magnetoterapia (link mai jos).
Este necesar de înțeles anumite principii de bază, lucruri pe care le regăsiți în cartea sa, și le voi prezenta și eu în articole viitoare, sintetizat.
De asemenea voi prezenta o sinteză și despre Codul emoțiilor - modul în care îţi poţi elimina emoţiile nerezolvate captive, conform Dr Bradley Nelson.

Dr Bradley B. Nelson 
Siteurihttp://www.drbradleynelson.com/


Poți comanda cartea online aici:
Link1
  Link2   Link3 

Alte articole corelate publicate de mine:
TERAPIA PRIN POLARITATE
Atingerea Cuantică
 

Torul, torusul, un patern universal

În articole viitoare voi prezenta sinteze din cărți precum: 
Magnetoterapia. Tehnici avansate de aplicare a forţelor magnetice, de Buryl Payne
O poți comanda aici: Link1, Link2, Link3

Electroterapie - Andrei Radulescu

Puterea Vindecătoare A Magneților - A.k. Bhattacharyya, A.r. Davis, R.u. Sierra Link1


Lecturarea articolului
 

Playlistul meu Youtube ”Energetica corpului uman 497 videouri

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:


Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');