Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, ianuarie 14, 2014

Terapia prin Polaritate + - Atingerea CuanticăTERAPIA
PRIN POLARITATE

Atingerea Cuantică 

Pământul și Soarele au câmp magnetic propriu, și prezintă doi poli magnetici, denumiți Polul nord și Polul sud, care nu coincid cu polii geografici. 
Acești poli magnetici există din cauza faptului că mișcarea de rotație în jurul centrului propriu creează un efect de dinam, generând câmp electromagnetic.
Deoarece Terra are Câmp magnetic, doi poli magnetici, N + și S - , tot ce există pe Terra a preluat această polaritate magnetică, în structura sa, din momentul formării sale.

Totul în organismul tău este bipolar, + - : 
- partea stângă față de partea dreaptă, 
- partea de sus față de partea de jos, 
- interiorul față de exterior, 
- fața față de spate. 
Ce este afară, în mediul terestru, câmpul și efectele de câmp, este și înăuntru, în organism.  


Toate membranele celulelor sunt polarizate.
Potenţialul membranar de repaus este reprezentat de diferenţa de ioni ce apare între cele două suprafeţe ale membranei. Există o distribuţie inegală a sarcinilor datorită pompei Na / K, permeabilităţii selective a membranei şi prezenţei anionilor proteici în celulă (A-).

Potenţialul de repaus este caracterizat prin dispunerea sarcinilor pozitive la exterior şi a celor negative la interior. Are o valoare de la -65 pana la -90mV.
Potenţialul de acţiune reprezintă modificarea rapidă temporară a potenţialului de repaus sub influenţa modificărilor de energie din mediu (electrică, mecanică, chimică, termică), care acţionează ca stimul. Excitabilitatea este proprietatea celulelor de a răspunde la un stimul printr-o manifestare specifică (potenţial de acţiune).


Experiențele științifice efectuate în spații în care câmpul magnetic a fost anulat (atenuat de aproximativ 50.000 de ori), au demonstrat 
faptul că ÎN LIPSA CÂMPULUI MAGNETIC TERESTRU VIAȚA NU ESTE POSIBILĂ DEOARECE PROTEINELE SE DESCOMPUN. 
Așadar, câmpul magnetic terestru stă la baza și originea vieții terestre, conferind anumite TIPARE structurale organismelor vii.  
De aceea, perturbațiile câmpului magnetic, cât și câmpul magnetic artificial produs de aparatura tehnică, exercită influențe perturbatoare asupra proceselor fiziologice care se desfășoară în organismele vii.

http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Polul_Nord_Magnetic
http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Polul_Nord
http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Sarcină_electrică
http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Magnetism
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Polarity
Energiile ‘’curg‘’ în organism prin anumite meridiane, canale energetice, care prezintă pe traseul lor și anumite puncte sau focare energetice cu caracter special. 
Se afirmă că ele “curg” deoarece clarvăzătorii percep faptul că energia se comportă ca un lichid care se mișcă într-o anumită direcție și sens, pe anumite trasee specifice, care seamănă cu niște canale care direcționează această energie. 
http://en.wikipedia.org/wiki/Meridian_%28Chinese_medicine%29
Există mai multe tipuri de energii care străbat organismul, dar așa se prezintă această “energie vitală” care, asemănător sistemului circulator sanguin, “irigă” energetic întregul organism, fiecare celulă. 
Este numită și “energie a viului”, “eterică”, și în alte feluri, deoarece nu se cunoaște exact natura ei. În plus, mai este confundată în mod curent cu alte forme de energie, mai “subtile”, ceea ce menține o mare confuzie în rândul celor ce studiază acest domeniu. 
Este bine de înțeles faptul că majoritatea clarvăzătorilor au susținut de-a lungul timpului faptul că toate formele de energie existente constituie în fapt transformări succesive ale unei energii primare, unice
Teoria unificării câmpurilor, la care și Einstein a lucrat, constituie un principiu științific privind această natură comună a oricărei forme de energie existentă. Câmpul electromagnetic reprezintă una din aceste forme.
Cine înțelege aceste lucruri, va înțelege mai ușor faptul că ființa umană reflectă, în mic, ceea ce se petrece, în mare, la nivel planetar, al Sistemului Solar, al galaxiei, și al întregului Univers, pe trepte de manifestare diferite, în cadrul aceluiași sistem organic corporal. 
Desigur, ființa umană cuprinde și anumite componente imperceptibile simțurilor, numite “corpuri energetice”, “chackre”, “nadisuri”, “meridiane energetice”, care au un corespondent în ‘’canalele‘’ de energie ce străbat Universul legând între ele toate astrele, în câmpurile energetice emanate de focarele de energie existente în spațiul cosmic, și în toate fenomenele de câmp generate de interacțiunea multiplelor câmpuri radiante la nivelul mediului terestru.
Cunoașterea rețelei meridianelor, a punctelor de intersecție, de cuplaj, a sistemelor de transformare, a modului de cuplare al diferitelor organe la acest sistem, cât și antrenamentul efectuat privind perceperea energiilor, permite aplicarea terapiei prin polaritate.
Dar chiar și cine nu cunoaște aceste lucruri în amănunțime, poate aplica exerciții simple de repolarizare a organismului unei alte persoane, prin închiderea anumitor circuite. 
De exemplu, în loc să strângi mâna cuiva, mai bine ar fi să vă dați amândouă mîinile așa cum stați față în față : dreapta ta cu stânga lui, stânga ta cu dreapta lui. În acest mod ați închis un circuit de reechilibrare energetică vindecătoare...

Poți folosi oricând curenții energetici care îți trec prin palme, pentru a elibera și echilibra energii din corpul tău sau corpul altei persoane. 
Cei ce percep extrasenzorial acești curenți, îi văd ca pe niște canale luminoase ce străbat întregul organism, asemănător sistemului circulator sanguin, ajungând a nivelul tuturor celulelor. Cei ce se antrenează în perceperea lor, ajung să perceapă energiile + și - ca senzații calde - reci, atracție - respingere, furnicături, înțepături, umed - uscat, aspru - neted, etc.
Legea a IV-a Hermetică - Legea Polarității : "Totul este dublu, orice lucru are doi poli, totul are două extreme, asemănătorul și neasemănătorul au aceeași semnificație, polii opuși au o natură identică, însă de grade diferite, extremele se ating, toate adevărurile nu sunt decât semi-adevăruri, toate paradoxurile pot fi conciliate."
Partea superioară a corpului tău, capul, este polarizată pozitiv +, iar partea inferioară, picioarele, este polarizată negativ - . 
Partea dreaptă a corpului tău, de exemplu mâna dreaptă, este polarizată pozitiv, iar cea stângă negativ - .
Liniile de câmp magnetic ies din organism prin polul nord (cap) și reintră prin polul sud (picioare), după un tipar structural toroidal (toroid - formă de gogoașă inelară goală înăuntru). http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Tor  ;  http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Toroid ; http://en.m.wikipedia.org/wiki/Torus
Curenții energetici care străbat organismul, și îl țin cuplat la sursele de energie din mediu, pot slăbi, se pot bloca, din variate motive, dintre care unul principal este stresul = tensiune, încordare, provenit din tensiunea și încordarea prelungită a gândirii și musculaturii, prin activarea continuă simpatică (blocajul în simpaticon). 
Relaxarea, activarea parasimpatică, detensionarea, lipsa încordării mentale și corporale, sunt absolut necesare ‘’curgerii‘’ eficiente a energiei prin meridiane, în întregul corp.
Nu există energie rea sau bună, ci doar energie corect sau greșit direcționată, energie în cantitate normală fiziologic sau în surplus / deficit. 
Polaritatea este un principiu care direcționează în mod natural energia prin canalele ei naturale. 
Prin folosirea terapiei prin polaritate terapeutul poate debloca blocajele energetice cauzate de stresul fizic și emoțional. 
În mod firesc și natural, exercițiile de repolarizare au ca efect relaxarea profundă a ființei, la toate nivelurile ei.


Recomand de citit cartea lui Richard Gordon - “Terapia prin polaritate”. 
Cu un mic efort, vei învăța rapid cum “să iei durerea cu mâna”, prin simpla poziționare a palmelor tale acolo unde este necesar pentru a activa anumite circuite energetice.

Atingerea CuanticăPuterea de a vindeca” - carte scrisă de Richard Gordon
Introducere : ‘’Atingerea Cuantică este o metodă de vindecare cu mâinile atât de eficientă, încât literalmente trebuie să vezi cu ochii tăi pentru a crede în ea. Cu o simplă atingere ușoară pe propriul corp sau pe corpul unei alte persoane, orice om poate accelera dramatic răspunsul vindecător al organismului în cauză. Efectul este atât de imediat și de ieșit din comun încât poți asista chiar la o realiniere spontană a oaselor în urma unei simple atingeri ușoare cu mâna. Vindecătorul nu trebuie să se gândească la alinierea corectă a oaselor, întrucât acestea știu ce au de făcut.
În afară de realinierea structurală, Atingerea Cuantică permite reducerea rapidă a durerilor și a inflamațiilor, precum și echilibrarea organelor, sistemelor fiziologice și a glandelor.
În vederea practicării Atingerii Cuantice, tot ce trebuie să faci este să înveți câteva tehnici de respirație, o serie de meditații de conștientizare a corpului și un număr de poziții ale mâinilor. Toți cei care aplică principiile și tehnicile descrise în această carte pot deveni terapeuți extrem de eficienți într-o singură zi. Explicația este simplă: capacitatea de a vindeca face parte integrantă din natura esențială a omului.  
Așa cum toate mașinile noi care ies de pe linia de asamblare sunt echipate cu roți, geamuri și portiere, la fel, capacitatea de a ne autovindeca sau de a-i vindeca pe alții este încorporată automat în sistemul fizic cu care ne naștem. Așa cum copiii sunt înzestrați cu capacitatea de a merge, de a învăța să vorbească, să râdă, să plângă și să iubească, cu toții avem capacitatea de a vindeca.
Odată ce ai învățat să practici Atingerea Cuantică, nu vei mai putea uita niciodată cum trebuie aplicată ea. 
Este ca și cum ai învăța să mergi cu bicicleta. Înainte de a încerca, ideea de a merge drept pe numai două roți atât de subțiri ți se pare de-a dreptul imposibilă.
Când reușești prima dată să îți menții echilibrul, ți se pare un miracol, dar după o vreme procesul devine natural. 
În mod similar, atunci când vei observa pentru prima dată efectele Atingerii Cuantice , experiența ți se va părea uimitoare și de neuitat. 
La fel ca în cazul mersului pe bicicletă însă, ceea ce inițial ți se pare miraculos ajunge să devină în timp, natural și firesc
În plus, apare însă o bucurie și o satisfacție interioară care nu mai dispar niciodată, generate de conștientizarea faptului că îi poți ajuta pe alți oameni să se vindece. 
Şi un mic avertisment: convingerea mea este că această bucurie este contagioasă !
Deepak Chopra scria: „Pentru a declanșa procesul de vindecare, trebuie să treci de nivelele grosiere ale corpului fizic – de celule, țesuturi, organe și sistemele fiziologice – și să ajungi la punctul de intersecție a minții cu materia, acolo unde conștiința chiar poate influența corpul”. 
Eu cred cu convingere că există un asemenea punct în care conștiința și materia se intersectează și consider că această joncțiune se produce pe nivelul cuantic (subatomic). 
Consider, de asemenea, că această fuziune între minte și materie este posibilă numai prin iubire și prin intenție. 
Prin controlarea puterii înnăscute a iubirii noastre, noi ne putem activa singuri procesul de vindecare a propriului corp, într-o manieră dinamică și pozitivă. 
De la ADN la oase, toate celulele și toate sistemele fiziologice reacționează la vibrația vindecătoare a iubirii.

Iată câteva aspecte interesante referitoare la Atingerea Cuantică pe care doresc să ți le comunic : Practicanții altor modalități de vindecare cu mâinile care au studiat Atingerea Cuantică în Statele Unite, Canada și Europa mi-au spus că această metodă le-a amplificat considerabil puterea sau eficacitatea practicii lor terapeutice.
Chiropracticienii o consideră o formă avansată de chiropractică. Fizioterapeuții o consideră o formă avansată de fizioterapie. Chiar și practicanții acupuncturii mi-au spus că metoda acționează ca o formă avansată de acupunctură. Maeștrii de Reiki o numesc „dinamizarea sau amplificarea energiei Reiki” . 
Atingerea Cuantică se combină perfect cu nenumărate alte tehnici, sporindu-le eficacitatea. Printre acestea se numără: masajul, shiatsu, jin shin do, acupresura, terapia polarității, terapia craniosacrală, atingerea terapeutică, atingerea vindecătoare, și așa mai departe.
În același timp, Atingerea Cuantică se dovedește un instrument terapeutic de sine stătător pentru cei care nu au nici un fel de antrenament anterior. 
Probabil că nu există o tehnică de vindecare mai ușor de învățat decât aceasta. Aproape orice om de pe această planetă poate învăța cum să devină un vindecător extraordinar după numai două zile de antrenament. Metoda este incredibil de ușoară. Ea poate fi învățată cu ușurință doar citind această carte.
Chiar și copiii pot învăța să practice această metodă aproape instantaneu.
Atingerea Cuantică le dă oamenilor puterea de a-și ajuta prietenii și pe cei dragi să scape de foarte multă durere și suferință. Ea se dovedește astfel una din acele arte pe care orice om ar trebui să le învețe și să le cunoască.
Pe un nivel personal egoist, mi-aș dori să trăiesc într-o lume în care procesul de vindecare să fie considerat real, să fie învățat de toată lumea și în care natura generoasă și bună a umanității să se manifeste deschis. Pentru ca această dorință să se poată îndeplini, te invit să iei parte împreună cu mine la o călătorie fascinantă – aceea a descoperirii Atingerii Cuantice.‘’
Richard Gordon


CĂRŢI de Richard Gordon : http://bit.ly/1Np6HBv ; http://bit.ly/1a3j3mB

Linkuri interesante în limba engleză : http://www.polaritytherapy.org/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=21 
http://www.digitaldrstone.org/

Playlistul meu Youtube "Eric Pearl - Vindecarea Reconectivă Reconectarea + QuantumTouch"
katona nicolae 70 de videoclipuri sep 2016

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro
Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');