Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, august 08, 2014

Nașterea spiritelor (după cercetările Dr Michael Newton)

Sinteza ce urmează este rezultatul afirmațiilor subiecților trimiși în transă hipnotică de către Dr Michael Newton să investigheze momentul creației lor, a nașterii lor ca spirite.
Puțini subiecți au putut "coborâ" în timp atât de mult, iar relatările lor reprezintă ceva ce pare desprins dintr-un film științifico-fantastic.
Nu recomand nici acceptarea nici respingerea ideilor de mai jos, ci doar o luare la cunoștință "la rece", cu detașare.
Citește și trage ce concluzii personale vrei :
Foarte puțini oameni au reușit să se întoarcă prin regresie până la starea originară a spiritului lor, de particulă de energie.
Spiritul este creat dintr-o mare masă noroasă, neregulată, și este expulzat ca particulă minusculă de energie din lumina pulsatorie, de o nuanță alb-gălbuie, cu irizări de un albastru intens.
Pulsațiile trimit vortexuri de energie din care este făcut spiritul.
Unele cad înapoi și sunt reabsorbite, altele își continuă traseul spre exterior, fiind purtate de un flux, împreună cu altele, asemănătoare.
Ulterior, spiritul se află într-un spațiu închis, strălucitor, în compania unor spirite iubitoare, care au grijă de el.
Spațiul seamănă cu o pepinieră, unde spiritele nou create stau ca niște ouă într-un stup.
Când devine mai conștient, își dă seama unde se află.
Nu știe cum a ajuns acolo, și se simte ca un ou în lichidul embrionar, așteptând să fie fecundat.
Simte că mai există multe alte celule de spirite luminoase tinere, care sunt pe cale să se trezească o dată cu el.
Acolo există și un grup de spirite evoluate, specializate, "mame" frumoase și iubitoare, care, la un moment dat înțeapă membrana spiritelor noi și le deschid.
În jurul spiritelor există niște curenți turbionari de energie luminoasă intensă, hrănitoare, și se aud sunetele unei melodii.

Conștiința de sine se trezește o dată cu manifestarea curiozității.
După un timp spiritul nou este transportat în altă locație, alături de alte spirite-copii.
„Mamele de Incubator” sunt spirite de un nivel superior, specializate în domeniul îngrijirii spiritelor nou create.
Acești specialiști în copii, au în general această preocupare atât în cadrul lumii spiritelor, cât si în viața terestră, în domeniul medical.
Există un loc unde spiritele sunt "clocite". Mamele de incubator sunt un fel de moașe în această "pepinieră", ajutând spiritele noi în primele momente ale existenței lor. Ele le întâmpină.
"Incubatorul" a fost descris ca un fagure de miere format din celule care au deasupra curenți turbionari de energie, existând și un mediu ce pare gazos, și o lumină intensă.
Pepiniera are structura unui stup, dar este totodată un spațiu vast, ce nu pare a fi limitat de dimensiuni exterioare.
Fiecare spirit nou are propria sa celulă de incubator, unde stă până când crește suficient de mult pentru a fi mutat din spațiul respectiv.


Camera de primire este o parte a pepinierei, și se află la un capăt al acestui spațiu.
Nou-sosiții sunt transportați sub forma unor cantități mici de energie albă, închisă într-un "sac" auriu, și vin spre mame încet, sub forma unui șir ascendent.
La capătul spațiului, sub o arcadă, tot peretele este plin cu o masă de energie fluidă, de mare intensitate și vitalitate, ce pare însuflețită de o forță a iubirii. Masa de energie pulsează și se ondulează într-o mișcare curgătoare.
În masă se formează niște umflături, în locuri diferite, care cresc și deplasează spre exterior, din care se separă spiritele individuale, complet vii, având o energie și o claritate proprie.
Altă relatare referitoare la incubație descrie masa ca având forma unui ou, cu o energie care curge în afară și înapoi, înăuntru. Când își mărește volumul, se formează fragmente de energie ale noului spirit. Când umflătura se contractă, pare că trage înapoi spiritele care nu s-au format bine, deoarece, din anumite motive, fragmentele lor nu au putut rezista până la următorul stadiu al individualității.

Există o strălucire plină de fericire, de culoare galben-portocalie.
Dincolo de masă este eternitatea, un întuneric violet, dar nu rece.
Din galbenul portocaliu incandescent înaintarea este mai înceată, deoarece fiecare ou apare din masa de energie.
Ouăle sunt transmise în diferite puncte, unde se află spiritele-mamă.
Mamele "plutesc" în jurul ouălor din care urmează să iasă noile spirite, așa încât pot să "uște energia umedă" a noului suflet, un fel de îmbrățișare a noii energii albe, (proces intraductibil în termenii vocabularului omenesc), după ce deschid sacii aurii.
Progresia lor este redusă, pentru a putea să le înglobeze energia minusculă într-o formă eternă, desăvârșită.

Când spiritele create vin lângă mame, sus, aproape, se observă mai multe nuanțe de albastru și violet strălucind în jurul lor.
Există ceva asemănător unui ombilic, o legătură de energie a nașterii, care îi unește pe fiecare, ca un șir de perle pe o curea argintie.
Prin mame, dar nu de la ele, vine o forță de viață plină de dragoste și de cunoaștere atotștiutoare.
Ceea ce reușesc să facă prin vibrațiile lor în timpul "uscarii energiei noi" este esența unui început, speranța unei realizări viitoare. Mamele o numesc „îmbrățișarea iubirii”.
Acest lucru implică transmiterea unor gânduri despre ceea ce sunt și ce pot deveni spiritele.
Când înconjoară un spirit nou cu o îmbrățișare drăgăstoasț, îi insuflă acelei entități înțelegerea și compasiunea lor.

Spiritele dobândesc caracterul lor individual chiar de la sosire, deși spiritul nou nu știe încă cine este el.
Mamele aduc hrana, și anunță la clocitoare că este timpul să înceapă. Prin scânteierea energiei lor, dau spiritului conștiința propriei existente. Acesta este momentul trezirii.
În momentul în care mamele iau în grijă spiritele noi, ele știu câte ceva despre identitatea lor.
Trăsăturile individuale devin mai evidente, deoarece își unesc energia cu a lor, ca să le furnizeze hrana, și acest lucru le permite să își folosească mai eficient vibrațiile pentru a le activa conștiința. Toate acestea fac parte din primele lor clipe de viață.
Cunoștințele necesare folosirii potrivite a vibrațiilor la noile suflete, reprezintă ceva ce mamele trebuie să învețe. Dacă procesul nu este efectuat corect, spiritele nu vor fi pregătite pentru viață, și atunci unul dintre Maeștrii Pepinierei va trebui să intervină mai târziu.

Fiecare suflet este unic, în totalitatea caracteristicilor sale create de o perfecțiune imposibil de descris.
Nu există niciodată două spirite identice.
După ce Sursa „eliberează” fragmente de energie pentru a crea un spirit, ceea ce a rămas din masa inițială se transformă imperceptibil, astfel încât nu mai e la fel ca înainte.
Deci Sursa nu va da naștere niciodată la gemeni, la clone, la spirite identice, toate fiind unice.
Există spirite care prezintă asemănări, dar și spirite care nu se aseamănă deloc, în aceeași serie. Combinațiile sunt aleatorii. Deoarece mamele pot surprinde fiecare trăsătură majoră pe care o percep, pot spune că nu există două spirite care să aibă exact aceleași combinații de caractere.
Ele simt o Prezență puternică de cealaltă parte a arcadei, care coordonează totul. Însă ele nu cunosc cauzele, și dacă există o cheie, un cod pentru modelele de energie, nu este nevoie ca ele să cunoască acest lucru.
Mamele simt Creatorul ca fiind aproape, și faptul că El nu poate să facă, de fapt, partea concretă a muncii, sarcinile fiind delegate, după cum arhitectul nu construiește efectiv clădirea proiectată de el. Totul pare să fie perfect acolo unde sunt create spiritele.

Spiritele create pot merge oriunde, doar o parte vin pe Pământ. Există multe lumi fizice similare cu Pământul, numite lumile plăcerii și lumile suferinței.
Mamele știu că spiritele care vin pe Pământ sau merg în lumi asemănătoare Pamântului, trebuie să fie puternice și optimiste, din cauza durerii pe care sunt nevoite să o îndure, pe lângă bucuria de care vor avea parte.

Perfecțiunea este acolo unde sunt spiritele abia create.
Maturizarea începe cu sfărâmarea inocenței spiritelor noi, și asta nu pentru că sunt stricate sau defecte inițial.
Depășirea obstacolelor le face mai puternice, dar imperfecțiunile dobândite nu vor dispărea niciodată total până ce toate spiritele nu se vor strânge laolaltă, adică atunci când încarnarea ia sfârșit.
Toate acestea se vor termina când toți oamenii, toate rasele, nationalitățile se vor uni și vor fi ca unul.
De aceea sunt trimise spiritele mame să muncească în locuri cum este Pământul.
Universul vizibil nu este singurul existent. Există și altele. Eternitatea nu se sfârșește niciodată, nu se sfârșește totul odată cu dispariția acestui univers.
Procesul de evoluție a spiritelor prin încorporări succesive este important pentru că ne permite să experimentăm, să ne exprimăm pe noi înșine, și să învățăm.

Diferențele existente între spirite, încă din momentul creării lor :
1. Există fragmente de energie care par să se întoarcă la masa de energie care le-a creat, chiar înainte de a ajunge la pepinieră. Nu știm motivul. Altele, care ajung la pepinieră, nu sunt capabile să se descurce, „să existe” ca indivizi în timpul începutului maturizării. Mai târziu, sunt asociate cu funcțiile colective și se pare că nu părăsesc niciodată lumea spiritelor.

2. Există fragmente de energie care au spirit individual, sau care dispun de resursele mentale necesare să se încorporeze în forma fizică a oricărei lumi. Le găsim adesea în lumile mentale, și par să se miște ușor între dimensiuni.

3. Există fragmente de energie cu spirit individual care se încorporează numai în lumile fizice.
Aceste spirite pot fi pregătite în lumea spiritelor cu ajutorul unor sfere mentale primite între vieți. Nu sunt călători interdimensionali.

4. Există fragmente de energie care sunt spirite cu abilitatea și înclinația de a se încorpora și a funcționa ca indivizi în toate tipurile de medii fizice și mentale. Acest lucru nu le dă neapărat mai multă sau mai puțină instruire decât altor tipuri de spirite. Cu toate acestea, numarul mare de experiențe practice le oferă multe posibilități de specializare și sarcini de răspundere.

Marele plan pentru spiritul nou creat începe să se desfășoare încet.
O dată eliberate din pepinieră, spiritele nu se încorporează și nici nu formează grupuri imediat.
Înainte de a fi repartizate la un grupul și de a începe să vină pe Pământ, li se dă posibilitatea să trăiască într-o lume semi-fizică, sub forma unei lumini, o lume ce pare mai mult mentală decât fizică, întrucât, ceea ce le înconjoară nu este complet solid, și nu există viață biologică.
Spiritele tinere se percep între ele și se mișcă cu ușurință în jurul Pământului, ca niște becuri luminoase asemănătoare formei omenești.
Nu fac nimic, doar există și își însușesc sentimentul pe care îl dă o structură solidă.
Deși locul este mai mult astral decât temporal, învață să comunice între ele ca ființe trăind într-o comunitate.
Nu au responsabilități, și viețuiesc într-o atmosferă de dragoste, siguranță și protecție deplină pretutindeni.
Atunci află că nimic nu este static, și că perioada aceea de început este cea mai ușoară perioadă a existenței lor.
În curând vor exista într-o lume în care nu vor fi protejte, în locuri unde vor avea amintiri ale durerii și singurătății, și totodată ale plăcerii, înțelegând că aceste experiențe reprezintă perioada în care învață...

Cărţile lui Michael Newton le poţi comanda online aici : http://bit.ly/1AN9GgE ; http://bit.ly/1NuZuA9 ;
http://profitshare.ro/l/767141#sthash.vZLGdhJj.dpuf
http://profitshare.ro/l/767141#sthash.vZLGdhJj.dpuf





Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');