Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, august 01, 2014

Lumea Spiritelor


Lumea Spiritelor

Timpul nu are același sens în lumea spiritelor, ca în lumea terestră. 
Este însă dificil de conștientizat pentru oameni ce înseamnă asta. 
Spiritele există în timpul prezent, mereu, în lumea spiritelor, chiar când o parte a lor este "ocupată" cu încorporarea într-o viață terestră
Deci, o parte esențială a spiritului tău se află, acum, în lumea spiritelor.
O poţi simţi ca un fenomen al disocierii de personalitate, când tu comunici cu tine însuţi.
Nu eşti conștient de această disociere, dar totuși, uneori simți faptul că există această formă de divizare a esenței tale spirituale, asemănător procesului prin care atenția ta este focusată puternic, şi în acelaşi timp divizată, când ești acaparat de un film. 
În acel moment "uiți de tine", dar nu complet, nu în mod absolut, deși aproape cu totul. 
Prin intermediul orientării atenției tale, energia ta este oarecum divizată. 
În textele spirituale străvechi hinduse am regăsit această afirmație: "unde este atenția ta, acolo este și spiritul." 
Deci, este ca și cum atenția ta distributivă realizează un fel de diviziune a spiritului, care este prezent în mai multe locuri odată
O parte a atenției tale rămâne ancorată în lumea spiritelor, iar alta se "ancorează" prin procesul încorporării în corp fizic omenesc, în lumea terestră.
Aceasta este cauza pentru care există posibilitatea de a "vorbi cu tine însuți", și de a accesa un aspect al sinelui tău care se află într-o altă lume, alt plan de conștiință.
Înțelegerea ideilor de mai sus este fundamentală privind înțelegerea spiritualității, religiei, și a vieții în general.
Este un fapt esențial a cărui necunoaștere și neînțelegere nu permite înțelegerea adevărului, și te menține într-o confuzie și eroare continuă.
Este o cheie a dezlegării multor mistere privind lumea și viața.

După moartea corpului fizic omenesc, spiritul simte imediat o schimbare, pentru că nu mai este legat de trupul-gazdă temporar, care îi limita libertatea de percepție și mișcare.
Perioada de (re)orientare pe care o va petrece alături de călăuza sa spirituală, variază de la spirit la spirit, în funcție de diferitele vieți anterioare terestre trăite.
Aceasta este o perioadă de liniște, și oferă oportunitatea de a scăpa de frustrările legate de viața omenească încheiată.
Este ca o sesiune de informare și testare efectuată cu grijă de ghizii-profesor, care poate fi mai lungă sau mai scurtă, în funcție de ceea ce ai realizat din contractul vieții tale, asumat înainte de încorporare.
Problemele karmice speciale sunt revăzute, cu toate că vor fi discutate detaliat mai târziu în cadrul grupului tău de apartenență.
Grupurile de spirite variază între 3 și 25 de membri, având în medie cam 15.
Energia unor spirite care a fost contaminată de trupurile fizice folosite, datorită implicării lor în acțiuni distructive, nu va fi trimisă imediat în grupul lor. 
Însă este efectuată mereu o distincție între a face un rău fără intenție și răul săvârșit intenționat. 
Răul făcut altora este evaluat cu grijă, pe diferite grade, de la înșelătorie la rea-voință. 
Spiritele care au fost asociate cu răul sunt duse în centre speciale, unde energia lor este remodelată pentru a fi reîntregită. 
Unele pot fi retrimise pe Pământ în scurt timp, în funcție de natura faptelor lor. 
În acest fel vor avea posibilitatea de a alege să servească drept victime în viața următoare, suferind suferințe de aceeași natură produsă de ele altora.
Dacă manifestările au fost crude și s-au repetat de-a lungul mai multor vieți, acest comportament va putea determina spiritul să petreacă o lungă perioadă, chiar mai mult de o mie de ani tereștri, într-o experiență spirituală solitară, ca într-o carantină.

Un principiu de bază al lumii spiritelor: săvârșirea unui rău, intenționat sau nu, necesită să fie redresat într-o viață viitoare. 
Acest fapt nu constituie o pedeapsă sau o penitență, ci o posibilitate de creștere karmică.
Nu există iad, în sens biblic, ca loc de pedeapsă eternă a spiritelor, nici rai, în sensul de loc de eternă desfătare și fericire recompensatoare, dar există corespondențe datorate unor greșite interpretări date de oameni unor stări care, de la nivelul conștiinței omenești, pot părea eterne și neschimbătoare.
Unele vieți sunt atât de dificile, încât spiritul ajunge înapoi vlăguit energetic. 
În acest caz, în loc de a sărbători evenimentul întoarcerii acasă, spiritul are nevoie mai întîi de repaos și singurătate pentru refacerea sa energetică. 
Multe spirite care au nevoie de odihnă o primesc după reunificarea cu grupurile lor.

Grupul de apartenență din lumea spiritelor se manifestă în concordanță cu faptele spiritului din timpul încorporării. 
Toate grupurile își întâmpină prietenii în felul propriu, dar întotdeauna cu sentimente de dragoste și camaraderie. 
Întoarcerea acasă este un prilej de bucurie, mai ales dacă urmează unei vieți fizice în care nu a avut prea multe contacte cu rudele apropiate spirituale. 
Majoritatea sunt întâmpinați cu îmbrățișări, zâmbete și mult umor, ceea ce pare un mod de comportament definitoriu al vieții în lumea spiritelor. 
Grupurile entuziaste care au plănuit sărbătoarea în cinstea celui întors, își pot suspenda, în acest scop, orice altă activitate momentană.
Există momente când spiritele dintr-un grup alăturat vor să intre în contact, fiind implicate mai des cele mai experimentate, care și-au făcut mulți prieteni în alte grupuri, de-a lungul sutelor de vieți anterioare.
Modul în care un spirit percepe alcătuirea grupului său de apartenență este legat de nivelul său de dezvoltare, cu toate că amintirile atmosferei unei "săli de clasă" sunt întotdeauna foarte clare.
În general, componența unui grup de spirite este dată de similaritatea lor ca nivel de dezvoltare, care asigură un grad de simpatie și empatie ridicat, o atracție puternică, ce mențin echilibrul și coeziunea grupului.

Spiritele se ajută reciproc în asimilarea informațiilor din experiențele de viață, și în revederea felului în care au fost folosite sentimentele și emoțiile trupurilor lor gazdă, trăiri aflate în legătură direcă cu experiențele lor terestre. 
Fiecare aspect al unei vieți este studiat și analizat, procesul mergând până la inversarea rolurilor, ca joc în cadrul grupului, în scopul creșterii gradului de discernământ și conștientizare.

Lumea spiritelor este ierarhică din punct de vedere al gradului de conștiență mentală. 
Sistemul se situează în cadrul unei matrici a compasiunii, armoniei, eticii și moralității, cu mult diferită de realitatea de pe Pământ. 
Există un departament de personal centralizat, având menirea de a atribui sarcini, și un sistem de valori centrat pe toleranță, amabilitate, răbdare și iubire.
Toate spiritele au avut posibilitatea unei multitudini de alegeri în trecut, această stare continuând și în viitor. 
Un stadiu avansat în asumarea propriei responsabilități nu include dominația sau ierarhia statutelor, ci recunoașterea unui potențial. 
Pretutindeni în lumea spiritelor ele au integritate și libertate personală.
Nimeni nu te obligă să te reîncorporezi sau să participi la proiecte de grup. 
Dacă dorești solitudine, o poți avea, și dacă nu vrei să avansezi momentan în rezolvarea sarcinilor tale, poți să nu o faci. 
Ghidul spune: "Noi suntem gata atunci când ești și tu pregătit”.
Acolo există atât de multă libertate a voinței, încât, dacă nu ești pregătit, din diferite motive, să părăsești planul astral al Pământului, după moarte, ghizii îți vor permite să rămâi câtă vreme ai nevoie pentru a deveni pregătit să te reîntorci acasă.
Ai o mulțime de posibilități de alegere, atât în cadrul lumii spiritelor, cât și în afara ei.
Există însă o dorință intensă a celor mai multe spirite de a se dovedi la înălțimea încrederii investite în ele, dar este firesc și de așteptat ca fiecare să facă și greșeli. 

Încorporarea în trupuri fizice conferă posibilitatea experimentării sentimentului umilinței. 
Motivația principală constă în efortul de a avansa în planul moralității, pentru a intra în conjuncție cu planul Sursei care a creat toate spiritele. 
Va exista o conjuncție, un moment al alăturării „Celei Mai Sacre Dintre Toate”, o sferă de lumină densă, roșie, în care există o Prezență atotcunoscătoare.

Consiliul Bătrânilor: nu este un tribunal al judecătorilor, nici o curte unde spiritele se înfățișează spre a fi triate și pedepsite pentru faptele rele comise, deși, uneori, este resimțit un sentiment asemănător cu al unui elev chemat în biroul directorului.
Când spiritele se înfățișează în fața Consiliului Bătrânilor, simt o Prezență. 
Ele vizitează acest grup de ființe superioare o dată sau de două ori, în timpul dintre încorporări. 
În prezența acestor maeștri, aflați aproape de Creator, experimentează o sursă mai înaltă a cunoașterii divine, o forță energetică numită „Prezența”.
Membri Consiliului doresc să discute cu fiecare spirit despre greșelile efectuate și despre ceea ce spiritele pot efectua în continuare pentru a-și corija comportamentele negative, în următoarea viață terestră. 
Aici încep considerațiile asupra trupului optim din viața viitoare.

Nașterea terestră: când se apropie timpul nașterii, spiritul merge într-un spațiu special unde poate vedea și chiar încerca o serie de trupuri, pentru a observa și alege care se potrivește cel mai bine cu cerințele și nevoile sale. 
I se oferă ocazia de a privi în viitor, și de a testa diferite trupuri, înainte de a efectua alegerea finală.
Multe spirite aleg corpuri imperfecte și vieți dificile, în scopul unei evoluții mai rapide, pentru a-și plăti datoriile karmice, sau a lucra la anumite aspecte ale unei lecții la care au avut probleme în trecut. 
Cele mai multe spirite acceptă un corp dintre cele prezentate în camera de selecție, dar ele pot refuza toate corpurile și chiar și să se reîncorporeze.
Spiritul poate alege și cere să meargă pentru o vreme pe o altă planetă.
Spiritul care acceptă noua sarcină privind încorporarea sa terestră, este trimis într-o clasă de pregătire, spre a-și reaminti principalele semnificații și indicii ale vieții ce va urma, în special cele în care rudele primare spirituale îi vor intră în viață.
Când vine timpul, își ia rămas bun de la spiritele prietene, și este escortat spre un loc de "îmbarcare" pentru călătoria pe Pământ.
Spiritele se alătură trupurilor omenești care le găzduiesc, după a treia lună de sarcină, când au la dispoziție un sistem nervos suficient de evoluat pentru a-l putea studia și a putea începe procesul de acomodare-adaptare cu el. 
În timpul sarcinii ele sunt încă în stare să gândească în calitate de spirite, până se obișnuiesc cu circuitele creierului și alter-egoul gazdei lor.La naștere se declanșează o amnezie, spiritul preluând conștiența temporarei minți omenești, pentru a se realiza o combinație de trăsături necesare unei noi personalități umane.

Aceste idei prezentate mai sus constituie o sinteză a cercetărilor efectuate prin regresie hipnotică de Michael Newton, la care am efectuat anumite adăugiri personale. 

Cărţile lui le poţi comanda online aici : http://bit.ly/1AN9GgE .

  

Cărţi Despre Lumea de Dincolo : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:

Link de abonare la canalul meu Youtube:   https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

Poți asculta podcasturile mele aici: https://anchor.fm/kato-podcast

Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - memebership):https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE


-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro









 http://bit.ly/1AN9GgE#sthash.vZLGdhJj.dpuf
contact cu scrierile acestuia."
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE

2. Viața dintre vieți - Michael Newton - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html#sthash.vZLGdhJj.dpuf
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html#sthash.vZLGdhJj.dpuf
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html#sthash.GFTKVNAX.dpuf
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html#sthash.GFTKVNAX.dpuf
http://profitshare.ro/l/767141  ; http://bit.ly/1AN9GgE - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html#sthash.GFTKVNAX.dpuf

Mediul lumii spirituale

Mediul este descris de subiecți în termenii unor structuri fizice terestre, care acolo pot fi reproduse mental, prin voință, unele de către ghizi sau cu ajutorul ghizilor, altele de spiritele subiecților, conform dorinței și voinței lor. Personal am senzația că acea lume este ca un mediu gol de elemente, în care mintea poate crea orice, umplând acel gol cu creații mentale.

Entitățile elementale (după Rudolf Steiner)

Entitățile elementale sunt entităţi care există în cadrul realităţii noastre ca fiinţe spirituale, care, însă, într-un anume fel s-au abătut de la mersul regulat al evoluţiei şi a căror însemnătate constă tocmai în faptul că ele se abat de la curentul normal de evoluţie.

Spirit, spirite. Ce este Spiritul

Încep o serie de sinteze efectuate pe baza unor materiale studiate de mine cu mare atenție. Postările mele vor suferi modificări, adăugiri, cu timpul. Este vorba de o muncă de analiză și sinteză a unor teorii care au multe lucruri în comun, și cu care eu personal rezonez.

Nașterea spiritelor (după cercetările Dr Michael Newton)

Sinteza ce urmează este rezultatul afirmațiilor subiecților trimiși în transă hipnotică de către Dr Michael Newton să investigheze momentul creației lor, a nașterii lor ca spirite. Puțini subiecți au putut "coborâ" în timp atât de mult, iar relatările lor reprezintă ceva ce pare desprins dintr-un film științifico-fantastic.



O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');