Get Response Email Marketing

programarea-succesului.ro

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, aprilie 04, 2014

Sundar Singh - despre Lumea Spiritelor

LUMEA SPIRITELOR
Odată, cîţiva sfinţi din lumea invizibilă mi-au spus:
"După moarte, sufletul oricărei fiinţe omeneşti, va intra în lumea spiritelor şi fiecare, în funcţie de gradul său de evoluţie spirituală, în funcţie de vibraţia sa lăuntrică, de gradul de dezvoltare şi dominanta pe anumite nivele ale fiinţei sale, va ajunge să locuiască cu spirite asemănătoare cu el, la fel cum spune un proverb că: «cine se aseamănă, se adună».
Nimeni, în trupul fizic fiind, nu a intrat în lumea spirituală, cu excepţia unor mari înţelepţi şi realizaţi, şi a unor sfinţi. Totuşi, cîtorva li s-a acordat permisiunea ca, în timp ce locuiau încă în lumea fizică, să poată vedea lumea spiritelor şi chiar şi cerul cel mai înalt."
După această conversaţie, aceşti sfinţi m-au condus prin acel loc chiar şi pe mine, şi mi-au arătat multe lucruri şi locuri minunate. Am văzut atunci că din toate părţile, zeci de mii de suflete soseau necontenit în diferitele lumi ale spiritelor, şi toate erau însoţite de nişte făpturi luminoase sferice, care erau îngerii şi spiritele bune care le conduceau încă de pe patul morţii. Spiritelor rele nu Ii se permitea să se apropie de ele, ci stăteau departe şi priveau neputincioase, deoarece aura acelor fiinţe era o pavăză contra influenţei lor negative. De asemenea, am observat că spiritele bune nu însoţeau sufletele celor care într-adevăr fuseseră răi. În jurul lor erau doar spirite rele, care îi însoţeau încă de pe patul morţii, în timp ce îngerii tot la fel stăteau deoparte şi urmăreau, în anumite situaţii, să împiedice spiritele rele de a da cale liberă pornirilor lor, prin care încercau să Ie facă rău acestora. Aproape concomitent, spiritele rele conduceau aceste suflete către întuneric, pentru că, atunci cînd erau în trup, au permis ca în mod repetat spiritele rele să Ie influenţeze către rău şi au acţionat chiar malefic.
Îngerii nu împiedicau niciodată voinţa liberă a vreunui suflet, ci îl lăsau să acţioneze aşa cum el doreşte. El este întotdeauna liber să aleagă. De asemenea, am văzut acolo multe suflete, care au sosit mai tîrziu în lumea spiritelor şi erau însoţite atît de spirite bune cît şi rele, precum şi de îngeri. Dar nu după mult timp, tendinţa fundamentală a vieţii lor a început să se arate şi ei s-au separat, cei buni la cei cu caracterul cel bun, cei răi la cei răi şi, pînă la urmă, distincţia a fost creată. Cînd sufletele oamenilor sosesc în lumea spiritelor, cei buni se separă deodată de cei răi. În lume, ei sînt adeseori împreună, dar nu tot aşa este în lumile subtile. Acolo, niciodată cei buni nu stau cu cei răi şi nici cei răi cu cei buni. Totuşi cei buni, dacă doresc, pot să viziteze aceste lumi, fără a fi afectaţi de ele, uneori fiind chiar invizibili pentru aceste lumi şi putînd să o facă din curiozitate, dar niciodată nu sînt afectaţi de ceea ce se întîmplă acolo. În schimb, cei care prin natura lor lăuntrică vibrează Ia unison cu acele lumi rele, rămîn acolo şi sînt întemniţaţi pînă cînd faptele lor rele sînt consumate prin trăiri şi suferinţe asemănătoare cu coşmarurile unei fiinţe vii, şi abia atunci ei sînt în sfîrşit capabili să părăsească aceste lumi groaznice. Am văzut de multe ori că, atunci cînd spiritele celor buni, fii luminii, intră în lumea spiritelor, înainte de toate ei se scaldă în apele impalpabile astrale, care sînt întocmai ca ale unui ocean clar cum e cristalul. În acestea, ele află o împrospătare intensă şi reconfortantă, şi se încarcă cu energie sublimă divină. În aceste ape miraculoase, ele se mişcă încoace şi încolo la fel ca şi în aer. Nu sînt înecaţi cînd sînt în adîncime, nici nu se udă, ci în mod minunat ei sînt curăţiţi, împrospătaţi şi pe deplin purificaţi, conferindu-li-se o stare de fericire şi apoi ei intră în lumea gloriei şi a luminii, unde vor rămîne pentru totdeauna, în prezenţa iubitului lor domn Isus Cristos şi în comuniune cu nenumăraţi sfinţi, îngeri şi fiinţe foarte evoluate.

FII ÎNTUNERICULUI
În ceea ce priveşte sufletele acelora ale căror vieţi au fost rele, stînjeniţi de compania fiilor luminii şi chinuiţi de lumina atotrevelatoare a gloriei Divine, ei se chinuie şi se ascund în locurile în care naturile lor impure şi pătate de păcate nu pot fi văzute. Din cea mai întunecată parte a lumii spiritelor se ridică adeseori un fum negru urît mirositor. Acolo se simte o influenţă negativă, rea, chinuitoare, tensionată, iar în efortul lor de a se ascunde de lumină, aceşti fii ai întunericului, dau năvală în jos şi se aruncă cu capul înainte spre această lume întunecată, de acolo auzindu-se constant amarele lor gemete de remuşcare. Însă cerul este aşezat în aşa fel încît fumul nu se vede, nici gemetele chinurilor lor nu se aud pentru cei care sînt buni şi evoluaţi. Ele sînt văzute sau auzite doar dacă cineva din lumile superioare, avînd un motiv deosebit, este curios şi doreşte să vadă suferinţele acelor suflete ce se chinuie în întuneric. Însă cei care sînt în acel întuneric nu pot niciodată ieşi de acolo ca să vadă slava, gloria şi fericirea celor aleşi şi buni. De aceea, ei nici măcar nu bănuiesc că există asemenea lumi paradisiace.

AJUTORUL OFERIT DE FIINŢELE DIN LUMILE NEVĂZUTE
Rudele şi cei dragi ai noştri, iar cîteodată chiar entităţi foarte evoluate, fiinţe eliberate, sfinţi sau chiar mari yoghini, vin adesea din lumea nevăzută, din lumile paralele, elevate, să ne ajute şi să ne protejeze. De asemenea, îngerii, la rîndul lor, ne ajută în tot ceea ce întreprindem pozitiv şi binefăcător. Totuşi, lor nu li s-a permis niciodată să devină vizibili pentru noi, cu excepţia cîtorva cazuri deosebite. Prin mijloace adeseori necunoscute de noi, ei ne influenţează prin impulsionare benefică către gînduri elevate, către trăiri sublime, spirituale şi ne îndrumă adeseori către Dumnezeu şi către o comportare bună. Iar Duhul lui Dumnezeu care coboară în sufletele noastre ne ajută pentru împlinirea vieţii noastre spirituale, care altfel, fără acest ajutor, nu ar putea fi realizată. Nivelul spiritual al unei fiinţe nu depinde de prieteni sau de poziţia sa socială. Nici nu poate cineva doar prin aceasta să fie cu adevărat mare. Omul este atît de mare cît de mult poate fi folositor altora, importanţa vieţii sale pentru alţii depinzînd de acţiunile şi serviciile sale pe care le face celorlalţi. Prin urmare, nu trebuie să urmărim să fim doar buni, trebuie să urmărim să fim şi buni la ceva. De aceea, măsura unui om se apreciază, în lumile invizibile superioare, după gradul de dăruire de care este capabil fată de alţii. După cum a spus chiar Isus Cristos: «Oricine va vrea să fie mereu între voi, atunci să fie slujitorul vostru.»

Bucuria celor care locuiesc în lumile superioare, în ceruri cum se spune, stă în faptul că ei se ajută unul pe altul, prin iubire şi dăruire şi astfel, îndeplinind menirea vieţii lor, ei rămîn pentru totdeauna uniţi cu Dumnezeu.
  
Cărţi despre Lumea de Dincolo : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribeto Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribeto Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/

O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');