Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, iulie 11, 2014

Energia spiritului. Refacerea energiei spirituale

Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :)Aici poti da o cafea :)


Nu putem defini spiritul ca pe ceva fizic, pentru că ar însemna să limităm ceva ce pare nelimitat și căruia nu îi cunoaștem limitele. 
Putem privi spiritul ca pe o energie luminoasă inteligentă, ce pare să se comporte ca niște valuri care vibrează, asemănătoare cu forța electromagnetică, dar fără limitele inerente particulelor de materie ce formează anumite câmpuri. 
Energia spiritului nu pare a fi uniformă, căci fiecare spirit are o identitate, o compoziție și o distribuție vibrațională unică.
Se pot discerne proprietățile de dezvoltare ale unui spirit după tonurile sale de culoare, dar, totuși, nimic nu definește esența a ceea ce este spiritul ca entitate.
Ceea ce este perceput ca aură energetică reprezintă de fapt o proiecție în afară a ceea ce se află undeva mai interior. 
Aura trebuie privită ca o manifestare, ca un efect.

Toate spiritele tind spre perfecțiune. 
Din punct de vedere energetic, procesul de perfecționare trebuie privit ca epurare și elevare energetică, o transformare, căci nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă.
Pentru înțelegerea energiei spirituale, ar trebui cunoscute toate aspectele creației și conștiința sursei sale, lucru imposibil de realizat. 
Este însă posibil de analizat modul de acțiune al acestei energii, modul în care reacționează la diferite stimulări, modul de interacțiune cu oamenii și cu evenimentele, în mediile fizice și psihice, etc. 
Natura spiritului îi permite să influențeze mediul fizic, dând armonie și echilibru vieții. 
Spiritele sunt expresia frumuseții, a imaginației și a creativității.

Tratamentul standard la intrarea în lumea spiritelor
Când un spirit decorporat trece în lumea spiritelor, este de regulă întâmpinat de ghidul său. 
Acesta este prezent, chiar dacă uneori nu este perceput încă de la început. 

Ghizii folosesc anumite tehnici de contact ce pot fi împărțite în două categorii :
1. Învăluirea - spiritele sunt învăluite complet într-o masă circulară de energie puternică a ghidului lor. 
Când se întâlnesc, spiritul are senzația că ambii ar fi închiși într-o sferă, ca într-un balon. Aceasta este metoda cea mai obișnuită, descrisă ca un extaz pur.
2. Efectul de focalizare - în timp ce ghidul se apropie, energia este focalizată asupra anumitor puncte situate la extremitățile formei eterice a spiritului, din orice direcție pe care o alege ghidul, spiritul putând fi luat de mână sau ținut de umeri dintr-o parte.

Refacerea energetică, ce poate fi privită ca un proces de vindecare, începe dintr-un punct anume al formei eterice, ca o mângâiere urmată de o adâncă pătrundere de energie. 
Alegerea procedurii depinde de preferința ghidului și de starea energiei spiritului.
În ambele situații are loc o infuzie de energie revigorantă, în timp ce spiritul este proiectat în față. 
Aceasta este faza introductivă a călătoriei spre destinația finală.
Cele mai avansate spirite, în special dacă sunt nevătămate energetic, nu au nevoie de ajutorul ghidului privind infuzia unei astfel de energii.
Atât efectul de focalizare, cât și cel de învăluire, pot fi aplicate și de un spirit care nu este ghid, unui om. 
Pentru spirite, acesta este un mod de a își începe practica de folosire a energiei tămăduitoare, înainte de a dobândi statutul de ghid.
 În timpul momentelor de extaz de după contactul inițial, ghidul poate aplica și un procedeu ce poate fi numit pătrunderea de energie, un efect al transferului de energie asemănător cu filtrarea. 
De exemplu poate fi folosit un proces de filtrare a energiei care implică mirosul.

Vindecarea suferinței fizice și emoționale, atât în lumea spiritelor, cât și în afara ei, emană dintr-o sursă de bunătate binevoitoare. 
Energia pozitivă curge în fiecare parte a ființei spiritului care o trimite, a cărui esență și înțelepciune sunt, de asemenea, transmise.            Această emisie se aseamănă cu un flux de energie care regenerează și întinerește.

Tratamentul de urgență
Când spiritele ajung la intrarea în lumea spiritelor cu energia deteriorată, unii ghizi vor proceda la o vindecare de urgență, un proces de vindecare fizică și mentală.
Când  spiritul ajunge la "poartă" ghidul percepe găurile din aura sa energetică, și începe imediat procesul de refacere a energiei. 
O modelează ca să umple, să refacă și să netezească marginile aspre și discontinuitățile, pentru reîntregire.

Corpul eteric este ca un contur al corpului fizic, pe care spiritele îl duc cu ele în lumea spiritelor. 
El reprezintă amprenta formei umane, de care spiritul  nu s-a eliberat odată cu decorporarea. 
Nu este o situație permanentă, deși acest corp va putea fi (re)creat și mai târziu, după eliberarea de el, în conturul unei energii colorate și luminiscente. 
Amprenta energetică a unui corp afectat, dintr-o viață anterioară, poate influența forma corpului fizic din viața actuală, dacă nu a fost înlăturată.
Există spirite care se eliberează complet de forma corpului în momentul morții. 
Totuși, multe spirite cu "răni" fizice și emoționale produse în viața omenească ajung înapoi cu amprenta energiei afectate.

Cazurile în care unii ghizi (studenți, începători) nu au reușit să vindece cum trebuie energia afectată, la intrarea unui spirit în lumea spiritelor, este destul de rar și neobișnuit, dar există și astfel de cazuri. 
Spiritele cu energia afectată au trecut prin vieți grele, murind în accidente. 
Energia spiritului care nu este într-o stare bună trebuie refăcută. 
Dacă spiritul a trecut printr-un război, de exemplu, poate fi încărcat cu o energie negativă, și în plus, faptul că a fost și ucis, creează o situație specială "patologică", căreia nu orice ghid începător îi poate face față. 
Energia poate părea dată peste cap, sfărâmată, neregulată, fără nici un contur, din cauză că spiritul nu a ieșit din corp suficient de repede în momentul morții violente, fiind luat prin surprindere. 
De obicei spiritele se desprind de corp rapid atunci când văd moartea violentă venind.
Spiritul se poate ajuta și singur, poate asculta sugestiile ghidului, dar îi este greu să se descurce bine singur, căci dezechilibrul poate fi prea mare.
Energia regeneratoare este resimțită ca un flux puternic care este țintit asupra sa, ca apa dintr-un furtun, și îl ajută să înceapă să-și recapete forma și să elimine ceva din energia negativă acumulată. Energia este de la  ghidul spiritului, care știe cum trebuie să lucreze cu astfel de energii tulburate.

Zone de refacere
Indiferent de tratamentul energetic primit la intrare, aproape toate spiritele se vor mai opri o dată pentru a fi vindecate înainte de a se alătura grupurilor lor. Toate, în afară de cele mai avansate, sunt întâmpinate la trecere de spirite binevoitoare care fac contact cu energia lor pozitivă, și le însoțesc pe cele care au nevoie de ajutor, în locuri liniștite unde se pot reface. 
Numai sufletele foarte dezvoltate, cu energia în stare bună, se întorc direct la activitățile obișnuite. 
Cele mai avansate par să treacă peste greutățile unei vieți, mai repede și mai ușor decât celelalte. 
Cele mai multe spirite trebuie să se oprească și să se odihnească, dar unele nu au nevoie de nimic, grăbindu-se să se întoarcă și să-și continue programul.
Cele mai multe zone de refacere implică un fel de orientare înapoi către lumea spiritelor, ce poate fi intensă sau moderată, în funcție de condiția spiritului, și include, de obicei, o trecere în revistă a vieții omenești încheiate.
Sfaturi mult mai profunde vor fi date mai târziu de către ghizi, în timpul conferințelor de grup și în Consiliul Bătrânilor. 
Împrejurimile zonelor de refacere sunt locații pământene, care iau naștere din amintirile spiritului, și din ceea ce ghizii spirituali cred că favorizează vindecarea. 
Nu sunt aceleași după fiecare viață omenească, existând diferențe în ceea ce privește peisajul fizic, în funcție de viața trăită.
Dacă te întorci dintr-o viață plină de orori, frig și tristețe, totul ți se pare luminos și îți alină suferința.
Poate fi chiar și un un foc plăcut lângă tine, pentru a-ți genera un sentiment de căldură. 
Totul are scop terapeutic. 
Frecvente sunt grădinile și învăluirea cristalină. 
Scena din gradină este plină de frumusețe și seninătate.
Cristalele apar în camerele de orientare, peșterile de cristal apar în mințile unor oameni care petrec un timp singuri, cugetând, după ce au încheiat o viață terestră.
Refacerea într-un mediu de cristal are ceva specific. 
Acest loc de refacere are o compoziție cristalină și ajută gândurile să se lege. 
Pereții de cristal au pietre multicolore care reflectă prisme de lumină.
Unghiurile geometrice ale acestor cristale trimit raze de lumină în zig-zag, fapt care aduce claritate în gândurile spiritului.
Cristalele au ca efect o îmbunătățire a gândurilor, printr-o echilibrare a energiei, ajută la potrivirea tiparului vibrațional personal la o forță energetică universală, în timp ce se elimină energia negativă.
 
Motivul principal pentru care spiritul se află într-un loc de refacere spirituală, este ca prin vindecare să perceapă înțelepciunea unei conștiințe extinse.
Unele spirite aflate în zona de refacere pot resimți un sentiment de eșec și deprimare, datorat evenimentelor petrecute în viața lor terestră, a irosirii unor oportunități. 
Scena liniștită poate atenua sentimentele de descurajare. 
Ghidul conduce spiritul în acest peisaj, și îi transmite energie, care este resimțită ca o gură de aer dupa ce a fost la un pas de înec. 
Ghidul îndeplinește rolul unei gazde ospitaliere. 
Îi vorbește despre corectarea greșelilor sale din trecut, și despre ceea ce a vrut să facă și n-a reușit, sau a finalizat doar parțial. 
Îl încurajează spunându-i că a avut de învățat din această viață, care o va face pe următoarea mai bună. 
Îi explică ce este important, de exemplu faptul că nu i-a fost teamă să se schimbe.
Toată atmosfera din gradină este foarte relaxantă, și spiritul se va simți mai bine.

Ghizii folosesc amintirea simțurilor pe care spiritele le-au avut în corpurile fizice, ca să le ajute la refacere.
Sunt mai multe feluri de a realiza acest lucru, cum ar fi folosirea amintirii gustului.
După ce au primit fluxuri de „energie lichidă” de un alb strălucitor, urmează tratamente suplimentare cu senzații de sunet și lumini multicolore.
După un "duș" curățitor, spiritul se îndreaptă spre o încăpere alăturată, care este locul de reechilibrare.
În timp ce plutește spre centrul acestui loc, vede multe pete de lumină deasupra capului, și este întrebat dacă este gata.
Când își dă consimțământul, sunetele vibrează în el, până când energia lui este gata să facă bule, ca baloanele de săpun.

Regenerarea spiritelor grav afectate:
Unele spirite devin atât de contaminate de corpurile gazdă omenești, încât trebuie tratate într-un mod special, deoarece în viața terestră ele devin distructive pentru alții și pentru ele însele. 
Acest comportament include, în primul rând, spiritele care au fost asociate cu răul făcut altora în mod intenționat. 
Există spirite care s-au contaminat progresiv în mai multe vieți, și spirite complet subjugate de un singur corp. 
În ambele cazuri ele sunt duse în locuri de izolare, unde energia lor are parte de un tratament mai radical decât cel normal, aplicat tuturor.

Contaminarea poate avea multiple forme, și poate  fi mai mult sau mai puțin gravă în timpul unei încarnări. 
Un corp gazdă dificil are posibilitatea de a face ca un spirit mai puțin experimentat să se întoarcă în lumea spiritelor cu energia vătămată, în timp ce un spirit mai avansat ar supraviețui cu bine aceleiași situații, rămânând cu energia relativ intactă.
Energia unui spirit obișnuit va fi umbrită când acesta a trăit într-un corp gazdă obsedat de frică și de furie.
Gândurile, sentimentele, dispozițiile și atitudinile oamenilor sunt mediate de către substanțele corpului, care sunt eliberate datorită semnalelor percepute de organism și interpretate de creier ca reprezentând amenințări sau pericole. 
Mecanismele de luptă sau fugă din fața pericolului provin din creierul primitiv, nu din spirit.
Spiritul are o mare capacitate de a controla reacțiile biologice și emoționale, dar puține spirite sunt capabile să regleze (controleze) un creier care nu funcționează bine.
Spiritele prezintă "cicatrici" când părăsesc un corp care s-a deteriorat.

Spiritul intră în făt și începe să fuzioneze cu mintea umană înainte de a se naște copilul, prin luna a treia de sarcină. 
Dacă copilul se maturizează cu sindromuri mentale organice, psihoze, sau cu nereguli afective majore, rezultatul este comportamentul anormal. 
Când spiritul nu mai poate controla comportamentul aberant al corpului, cele două entități încep să se separe, formându-se o personalitate disociată.
Sunt mulți factori, psihici, emoționali și de mediu, care contribuie atunci când o persoană devine un pericol pentru ea însăși și pentru ceilalți. 
În acest caz, Eul combinat a fost afectat.
Un semnal de alarmă pentru spiritele care pierd capacitatea de a dirija ființele umane care se abat de la normal, este atunci când aceste spiritele au traversat o serie de vieți în corpuri care au demonstrat o lipsă de intimitate, și au exprimat tendințe violente.

Deoarece spiritele au liber arbitru, ghizii sunt indulgenți. 
Un spirit nu este absolvit de responsabilități pentru o minte umană tulburată pe care nu este capabil să o regleze, deoarece face parte din aceasta.
Problema spiritelor care învață mai greu, este că s-ar putea să fi avut o serie de lupte în viețile anterioare, înainte de a ocupa un corp care, depășind nivelul săvârșirii răului, a atins pragul maleficului.
Spiritele tulburate care se întorc în lumea spiritelor sunt duse într-o zonă numită Orașul Umbrelor, unde se elimină energia negativă
Deoarece acolo sunt adunate multe spirite cu energie negativă, acel loc apare întunecat pentru cei de afară. 
Spiritele normale nu pot intra acolo unde cele asociate cu ororile trec printr-un proces de transformare. 
Este un loc de vindecare, care de la distanță pare o mare neagră privită de pe o plajă luminoasă. Lumina care înconjoară zona pare mai puternică, prin contrast. 
Acel întuneric, privit cu atenție, nu este perceput ca fiind chiar negru, ci un amestec de verde închis, un aspect al forțelor unite ale vindecătorilor care lucrează acolo.
Spiritele care sunt duse și tratate acolo, nu sunt absolvite, ci, în final, într-un fel sau altul, ele trebuie să îndrepte răul facut altora, pentru a-și putea recăpăta energia pozitivă.
Unele dintre cele mai cumplite amintiri ale faptelor lor rele nu dispar complet. 
Este imposibil ca spiritul să nu rețină ceva dintr-o viață în care a făcut rău, această cunoaștere fiind relevantă pentru deciziile viitoare.
 După tratament, spiritul nu reține în totalitate detaliile referitoare la răul făcut altora în viețile terestre, deoarece sentimentul de vină legat de aceste amintiri le-ar putea determina să refuze să se reîncorporeze ca să îndrepte răul facut. 
Ar putea să nu mai aibă destulă încredere în ele pentru a ieși din disperare.

Există spirite ale căror acte au fost atât de negative, încât nu li se permite să se întoarcă pe Pământ.
Spiritele sunt fortificate prin procesul de regenerare, în speranța că vor putea ține sub control viitoarele corpuri cu potențial malefic. 
Odată ajunse în noul corp, amnezia anumitor greșeli din viețile anterioare nu le lasă să fie atât de inhibate încât să nu progreseze.

Diferențe în procesul de regenerare a spiritelor:
1. Remodelarea energiei - este proces aplicat în cazurile mai grave,
2. Îndreptarea formei energetice - este un proces aplicat în cazurile mai puțin grave.
 Arta reconstituirii energiei este stăpânită de maeștrii care nu se reîncorporează în corpuri omenești. 
Ucenicii lor sunt spirite care și în viețile lor terestre acționează ca vindecători. 
În lumea spiritelor ei sunt pregătiți în probleme specifice legate de energie, pentru a deveni regeneratori. 
Exersează ca să îndrepte, să reorganizeze și să echilibreze energia dislocată a diferitelor spirite aflate într-o stare proastă, care nu se vor întoarce la grupurile lor imediat, ci vor sta o perioadă în locul de ancorare. 
Decizia privind carantina e luată de ghizii lor, care îi vor chema pe maeștrii care îi învață și pe ucenici. 
Ucenicii sunt chemați la locul de ancorare de instructorii lor, când se consideră că pot ajuta în procesul de vindecare a energiei.

Locul de ancorare este o sferă în care spiritul deteriorat este ținut până ce regenerarea sa devine completă, și este din nou sănătos. 
Sfera arată ca un stup acoperit de faguri, în care fiecare spirit are propriul său loc în care va sta pe toată durata vindecării. 
Este un spațiu asemănător cu cel în care se realizează incubația noilor spirite după crearea lor, înainte ca ele să fie repartizate unui grup.
Sunt spații în care energia spiritelor este "hrănită".
Spiritele nou-create nu sunt deteriorate, ele au nevoie de alt fel de energie și specialiști.
Ucenicii sunt repartizați în acest domeniu datorită marii lor experiențe acumulate în multe vieți în care au lucrat cu oameni răniți. 
Ei aleg să se specializeze ca regeneratori, și dorința le este îndeplinită, fiind repartizați într-o clasă de inițiere. 
Ei sunt solicitați să meargă în locurile de regenerare numai pentru a lucra cu energia moderat dislocată, cât timp sunt începători, deoarece există multe lucruri pe care nu le cunosc încă.
Spiritele afectate sunt trimise la locul de ancorare deoarece au fost subjugate de ultimul lor trup. 
Multe au fost oprimate în mod repetat în viețile anterioare, și din această cauză devin blocate în existența lor din lumea spiritelor, nereușind să facă nici un progres, deoarece fiecare trup le-a contaminat tot mai mult. 
Ucenicii lucrează cu aceste spirite mai mult decât cu cele care au avut distrugeri semnificative de energie, într-o viață sau în mai multe, repetat.
Nici un spirit nu este forțat să meargă în sfera de ancorare. 
Spiritele strigă după ajutor, deoarece văd că au devenit total ineficiente, repetând mereu aceleași greșeli. 
Profesorii lor văd că nu se regenerează suficient între vieți, și că ele vor să fie regenerate.
 
Este posibil ca o viață să fie atât de distructivă încât să distrugă identitatea spiritului. 
Un motiv ar fi implicarea în acte crude de violență.
În cazurile în care este vorba despre energie grav afectată, unul dintre Maeștrii de Restabilire conturează meridianele de energie care vor fi regenerate. 
Este revăzut ceea ce se știe despre spiritul vătămat (istoric). 
Există trei pași  principali:
1. Se începe cu examinarea tuturor particulelor de energie vătămată.
2.  Zonele întunecate de blocaj sunt înlăturate, și 
3. ceea ce rămâne, golurile, sunt reumplute cu o infuzie de energie nouă, purificată, care este suprapusă peste energia reparată, pentru fortificare.
Reumplerea înseamnă doar reîndreptarea formei, căci există un procedeu și mai radical.
Ucenicii sunt antrenați pentru prima etapă a evaluării, și pot să ajute puțin și la a doua etapă, acolo unde modificările nu sunt foarte complexe.
Când energia unui spirit a avut mult de suferit, energia vătămată arată ca un ou prăjit, atunci când albușul s-a întărit.
Trebuie înmuiată și să fie umplute găurile negre.
Energia vătămată poate cauza și leziuni, fisuri care sunt și ele goluri, provocate de vătămări grave fizice sau emoționale.
Locurile în care energia nu este distribuită în mod egal apar datorită deteriorării energiei pe termen lung.
Rearanjarea și repararea energiei vechi cu energie nouă, pură, pentru vindecare, se realizează prin raze intense, încărcate.
Este o muncă delicată pentru cel ce o efectuează, deoarece el trebuie să își păstreze propriul tipar vibrațional. 
Se realizează în secvențe care se potrivesc cu cele generate de către spirit.
Energia unui maestru este folosită drept cale de transmitere, dar există și alte surse de energie nouă, purificată, pe care novicii nu le utilizează mult, despre care ei știu prea puține lucruri, din cauza lipsei lor de experiență.
Energia solidificată este fluidizată, și i se permite să se întoarcă în spațiile potrivite.
Sunt efectuate schimbări în scopul întăririi a ceea ce există deja, pentru a aduce spiritele aproape de forma lor originală.
Identitatea spiritului nu este schimbată prin acest proces terapeutic.
Testarea eficienței rezultatelor se face prin simularea unui câmp de energie negativă, lichidă, în jurul spiritului regenerat, pentru a se observa dacă acesta se poate infiltra prin structura reparațiilor efectuate.
Spiritele vindecate, cu energia regenerată, mai rămân, toate, cu vindecătorii lor, un timp, în care sunt vindecate mai complet, prin sunet, muzică vibrațională, lumină, culoare.
Când sunt eliberate, li se acordă multă grijă în ceea ce privește următoarele lor încorporări și selecția corpurilor umane.
Dacă spiritul a fost într-un corp care a produs rău altora în vieți anterioare, ele sunt fortificate de vindecători pentru a se întoarce și a începe un nou drum.

Remodelarea radicală a energiei - spiritele hibrid au tendința de a se autodistruge pe Pământ, deoarece ele s-au încorporat în alte lumi înainte de a veni în planul terestru, și multe dintre ele se adaptează foarte greu vieții terestre.
Mai puțin de un sfert dintre subiecți și-au amintit că au vizitat alte lumi între viețile terestre.
Această activitate nu înseamnă că sunt spirite hibrid.
Un procent și mai mic și-au amintit că s-au încorporat în alte lumi înainte de a veni pe Pământ, acestea fiind spiritele hibrid.
Hibridul este, de obicei, un spirit mai vechi, care, din anumite motive, a decis să-și trăiască restul de vieți fizice pe Terra. 
Vechea sa lume fizică poate să nu mai fie locuibilă, sau este posibi să fi trăit într-o lume blândă, unde viața a fost prea ușoară, și își dorește încercări și provocări noi, într-o lume ca Pământul, care încă nu și-a atins potențialul.
 
Indiferent de circumstanțele în care un spirit părăsește o lume, aceste încorporări implică în mod tipic forme de viață care au fost ușor superioare, aproape egale, sau ușor inferioare posibilităților creierului uman. 
Spiritele hibrid care s-au încorporat pe planete cu civilizații cu o tehnologie mai avansată decât cea de pe Pământ, cum ar fi cele care călătoresc în spațiu, au un nivel de inteligență mai ridicat, deoarece sunt o rasă mai veche.
Spiritele hibride încorporate în corpuri omenești au în general abilități psihice paranormale.
Uneori, subiecții hibrizi confundă primele lor încorporări în alte lumi fizice cu viața terestră, până realizează că de fapt prima lor lume seamănă doar cu unele locuri de pe Terra.  
Este posibil ca amintirile existenței în alte lumi să constituie sursa unora dintre miturile pământene străvechi.
"Spirit hibrid" este un termen folosit pentru spiritele care au experimentat încorporări mixte, și s-au dezvoltat folosind corpuri gazde care sunt diferite morfogenetic de cele omenești. 
Există oameni înzestrați, care și-au început dezvoltarea în altă lume, extraterestră. 
Cu toate acestea, există o latură întunecată a acestei experiențe.

Există o secțiune specială în sfera de vindecare unde sunt tratate spiritele care s-au pierdut într-un vârtej de răutate. 
Există spirite vindecătoare acolo, care tratează numai spiritele care s-au încorporat în alte lumi înainte de a veni pe Terra. 
Este o zonă de refacere unde sunt tratate numai acele spirite care au devenit atroce, care au făcut fapte atât de rele, încât nu pot fi salvate în stadiul de față.
Există restauratori specializați pentru etapa a doua.
.
Când spiritele se desprind de trupul omenesc, sunt întâmpinate de ghizi și, poate, de vreun prieten apropiat.
Această primă fază nu durează mult, și atunci, spiritele contaminate care au comis acte teribile sunt aduse în această secțiune a sferei de vindecare.
Prima fază nu durează pentru ele la fel de mult ca în cazul celorlalte spirite, deoarece vindecătorii nu vor ca ele să înceapă să uite efectul faptelor lor, răul și durerea pe care le-au provocat în existența terestră.
Faza a doua le separă de spiritele necontaminate.
Nu toate spiritele care comit fapte foarte rele sunt spirite hibrid, dar există o secțiune specială, și vindecători specializați, pentru spiritele hibrid. Trebuie înțeles că unii care au fost adevărați monștri pe Pământ sunt hibrizi.
De ce sunt admise în plan terestru aceste spirite: marea majoritate a spiritelor sunt bune, și aduc mari contribuții societății omenești. 
Dar nu se poate refuza tuturor sufletelor ocazia de a veni pe Pământ, doar pentru că unele dintre ele apucă pe căi greșite.
Vindecătorii superiori le examinează energia contaminată prin prisma efectului pe care l-a avut lumea în care și-au trăit primele experiențe asupra corpului lor omenesc. 
Ei vor să știe dacă a fost un caz izolat, sau dacă și alte spirite de pe acea planetă au avut probleme de adaptare pe Pământ. 
Dacă se dovedește astfel, atunci e posibil ca accesul altor spirite din acea lume să nu mai fie permis pe Terra.
Există o zonă de tratament care se ocupă de spiritele care au trăit vieți de cruzime sistematică.
Ele pot acum să aleagă.
Vindecătorii fac tot ce le stă în putință ca să le purifice energia, și, dacă consideră că pot fi salvate, li se oferă șansa de a se întoarce pe Pământ în încorporări în care vor avea parte de aceeași durere pe care au provocat-o, dar sporită. 
Această ofertă reprezintă o șansă de a se stabiliza și de a-și ispăși păcatele.
"Durerea sporită" rezultă din faptul logic că, de obicei, le ia mai mult de o viață să îndure exact aceeași durere pe care au provocat-o mai multor oameni.
 Majoritatea spiritelor se tem prea tare că vor avea din nou același mod de viață. 
În plus, le lipsește curajul de a fi victime într-o serie de vieți viitoare. 
Dacă nu vor să se întoarcă pe Pământ, vor lua calea spiritelor care sunt considerate că nu pot fi salvate. 
Apoi vindecătorii le aplică un procedeu de remodelare, le diseminează energia, printr-un un procedeu numit "fragmentarea energiei". 
Ei descompun energia în particule, fără să o distrugă, fiind doar schimbată și convertită. 
Pot amesteca o particulă din vechea energie cu particule de energie nouă, proaspătă, această "diluare" făcând energia contaminată inofensivă, și, în același timp, o mică parte din identitatea originală rămâne intactă. 
Nu se poate spune că este o energie „bună”, ci una proaspătă, curată.

Motivul principal pentru care spiritele pot refuza să li se disemineze energia, constă în dorința de a nu le fi alterată deloc identitatea proprie. 
Cele care acceptă aceste proceduri, spre binele lor, își revin, și vor duce vieți productive pe Pământ și în alte lumi.
Multe din cele ce refuză vor ajunge într-o stare de incertitudine, într-un loc singuratic, în solitudine.
.
Contaminarea spiritului - nu provine doar de la corpul fizic, ci poate avea și alte cauze. 
Deteriorarea energiei poate proveni de la faptul că spiritele respective sunt entități impure, care contribuie la propriile trăiri emoționale negative. 
Nu toți oamenii care sunt victime și duc o viață de suferință au făcut fapte rele într-o viață trecută, pe care acum le trăiesc pe pielea lor. 
Un spirit care nu a cauzat răul, poate totuși să aleagă să experimenteze suferința emoțională, pentru a învăța mai multe despre compasiunea față de alții, despre empatie, alegând benevol și nesilit de nimeni și nimic să experimenteze o viață de chin și suferință.
Sunt cazuri în care energia unui spirit nu este foarte deteriorată, astfel încât, deși are nevoie de tratament special, nu necesită prezența și intervenția unui Maestru de Reabilitare. 
Tehnicile de refacere și reprogramare a energiei sunt diverse, diverși vindecători putând folosi diverse tehnici. 
De exemplu, vindecătorul trage spiritul spre el, pătrunde în interiorul său, și își amestecă energia sa cu cea "obosită", deteriorată. 
Spiritul simte infuzia vibrațiilor sale stimulatoare, și faptul că îl remodelează puțin, ca și cum i s-ar reîmprospăta propria energie.
.
Spiritele tăcerii și singurătății:
Spiritele tăcerii și singurătății au trăit experiența morții fizice, au părăsit trupul, dar s-au izolat o perioadă. 
Nu sunt fantome, nu bântuie oamenii, dar ele nu acceptă moartea, și nu vor să se ducă acasă, fiind în impas.
Tendința lor majoră este de evitare
În final sunt convinse de către ghizi capabili să stabilească o legătură empatică să se întoarcă în lumea spiritelor.
Este normal pentru multe spirite să petreacă un timp liniștite, departe de celelalte, la întoarcerea acasă, după moartea corpului omenesc. 
Ele folosesc această perioadă pentru a reflecta asupra destinului lor, sau ca să contacteze oamenii dragi care au rămas pe Pământ.
Dar există o categorie de spirite tăcute, suflete singuratice sau suflete ale singurătății, care se deosebesc de sufletele izolate. 
Diferența principală constă în faptul că cele care doresc singurătatea sunt sănătoase, s-au supus procesului de recuperare, dar simt în continuare efectele contaminării cu energie negativă.
După fiecare viață, se retrag într-un loc special pentru a medita în liniște.
Meditează la ceea ce vor să salveze și să recupereze din ultimul lor trup omenesc, și la ce ar trebui să renunțe.
Salvează lucruri pozitive și renunță la lucruri negative, încercând să scape de ele (slăbiciuni, neputințe).

Locul de retragere este ales ca fiind oportun pentru realizarea procesului de sortare a anumitor însușiri și a ceea ce decid să păstreze pentru a face parte în continuare din caracterul lor.
Se vor debarasa de ceea ce consideră că nu au nevoie în continuare, nepăstrând (nesalvând) acele lucruri.
Doar un anumit gen de spirite efectuează acest gen de activitate un timp îndelungat. 
Deseori, sunt spirite mai avansate care reflectează mai mult dacă sunt singure. 
Acestei categorii îi aparțin conducătorii a căror energie a fost epuizată deoarece au apărat alți oameni, folosindu-și energia pentru a sprijinii și ajuta pe alții.
.
Spiritele protectoare:
Acestea au luptat în viața trecută împotriva unor nedreptăți, ajutând oamenii. 
Ele au nevoie de o perioadă mai lungă de singurătate după existența terestră, deoarece, fiind spirite protectoare, energia lor nu și-a revenit încă după efectele vieții omenești.
Spiritele protectoare încearcă să îi protejeze pe oamenii care trebuie să-și păstreze bunătatea înnăscută și dorința intensă de a face viețile multor oameni mai bune.
Ei experimentează mulți ani de sacrificiu, având o responsabilitate socială foarte mare, implicându-se în mișcări politice și sociale, războaie, fiind luptători ai cauzelor bune.
Spiritele protectoare se disting prin perseverență și calm în situații limită, în timp ce îi ajută pe cei care merită.
Înfruntarea celor care caută să le facă rău oamenilor pe care îi protejează prezintă o anumită doză de subiectivitate privind deciderea în privința cui merită protecția lor.
De aceea spiritele protectoare reflectă mult privind modurile în care pot fi de folos cel mai corect și eficient oamenilor.
Activitățile lor pot fi ofensive sau defensive prin natura lor, dar nu se implică în nici o acțiune agresivă lipsită de principii.
Epuizarea energiei lor după aceste încercări nu a revenit la normal în urma „dușului” energetic vindecător, și după alte procedee de refacere. 
"Dușul" acționează ca un spălător de mașini, ca un tub care se ondulează și te freacă pe toate părțile cu energie pozitivă, ca periile unui spălător de mașini. 
Multe spirite care trec prin acest duș energetic după ultima lor viață se simt foarte bine. 
Dar pentru spiritele protectoare poate să nu fie de ajuns, deși impuritățile sunt îndepărtate în mare parte, deoarece miezul ființei lor a fost afectat de cruzimea vieții și de suferințele dure îndurate. 
De aceea au nevoie să se retragă în solitudine, într-un loc retras, unde pot să realizeze o conexiune deplină cu ființa lor interioară. 
Pot folosi un spațiu închis, întunecos, numit "camera de dormit", unde sunt și alții care se odihnesc, dar nu se văd între ei. 
Pot fi câteva zeci, care se simt atât de goliți de energie încât nu doresc să ia legătura unii cu alții un timp. 
Există și paznici care au grijă de ei.
.
Paznicii Neutralității - sunt gardienii camerelor de dormit, care au multă îndemânare în ceea ce privește non-interferența. 
Ei pot avea grijă de spirite, fără a interveni absolut deloc în gândurile lor, au gânduri opace, veghiind la liniștea deplină a spiritelor pe care le au în protecție. 
Nu sunt pasivi, seamănă cu călugării care se plimbă printr-un sanctuar, au mantii și glugă pe față, pentru a nu-și dezvălui identitatea lor. 
Nu veghează doar, ci se pricep foarte bine să aibă grijă de spirite, preocuparea lor fiind de a le regla energia pe care au acumulat-o în lumea spiritelor, înainte de a începe o viață fizică.
Spiritele care se retrag nu utilizează metodele privind caracteristica spiritului de a se divide, mergând în zona lor spirituală ca să-și ia restul de energie și să se contopească cu ea, nici regenerarea energiei contaminată de către o echipa de Maeștri ai Restabilirii, deoarece consideră că nu au nevoie de aceste metode. 
Ele doresc să se vindece de efectele impurităților, și chiar să își recapete propria energie, purificată și odihnită.
Paznicii le ajută la refacerea propriei lor energii. 
Este ca și cum ar face o transfuzie de la propria bancă de sânge, nu de la alții. 
Nu vor să o facă în grabă, nici nu au nevoie de o refacere radicală. 
Primesc lent infuzii din propria energie, pe o perioadă prelungită, pentru mai multă elasticitate. 
Își doresc să-și recapete puterea pe care au avut-o înainte de o viață grea, sporită după experiența fizică prin care au trecut.

Perioada prelungită de refacere în "sanctuar" durează douăzeci și cinci până la cincizeci de ani, și este plăcută, de aceea ar vrea mereu să fie mai lungă, deoarece Paznicii își folosesc frecvențele vibraționale să le "maseze" energia. 
Paznicii sunt foarte discreți, nu vor să fie văzuți și să le vorbești, dar știu că pacienții lor le sunt recunoscători pentru grija pe care le-o poartă.
Pacienții știu când este timpul să se alăture grupurilor lor și să ne întoarcă la lucru, și atunci sunt împinși afară.
Unul dintre cele mai bune moduri de a repara energia deteriorată este de a o primi înapoi lent. 
Multe spirite singuratice sunt destul de avansate și nu necesită refacere în zonele speciale, dar unele pot avea uneori prea multă încredere în ele, luând cu ele prea puțin din energia lor înainte de a începe viața terestră, încărcându-se insuficient energetic.
.
Vindecătorii planetari care lucrează în medii fizice:
Sunt spirite care mai trec încă prin procesul repetat de încorporare fizică, pe care subiecții nu le consideră maeștri. 
Includ spiritele transformatoare. 
În munca terestră spiritele sunt expuse la multe lucruri variate și deosebite, asta constituind un teren de bază pentru pregătirea și dezvoltarea lor.
.
Vindecători ai corpului uman:
Spiritele specializate în refacerea energiei deteriorate în lumea spiritelor, aplică aceste cunoștințele spirituale din subconștient când lucrează în plan terestru. 
Unele pun foarte mult accent pe acest aspect al abilității lor de a ajuta ființele umane. 
Ele lucrează folosind multe manifestări ale energiei, utilizând diverse tehnici energetice  (tehnici bio-energetice, reiki, tehnica polarității, radiestezie, yoga, etc).
Acești vindecători nu prea cunosc sursa puterii lor spirituale de vindecare.
Ajustările energiei sunt necesare și pentru spiritele încorporate și pentru cele neîncorporate.
.
Transformatorii:
Spirite care își folosesc pregătirea spirituală pentru refacerea energiei spiritelor în sarcinile lor de pe Pământ. 
Efectuează  o muncă de reparație, făcând parte din echipa care purifică, redând trupurilor sănătatea. 
Există oameni care au pete cenușii de energie, care le creează probleme, blocaje, efectul constând în repetarea continuă a acelorași greșeli.
Rolul transformatorilor constă în a se încorpora, a găsi acei oameni, și a încerca să le îndepărteze petele, pentru ca ei să poată lua din nou decizii bune, să capete încredere și apreciere de sine. 
Astfel ei sunt transformați în persoane mai productive.
.
Diferența dintre vindecarea spiritului în lumea spiritelor, și transformarea energiei într-o lume fizică
Unele părți din pregătirea vindecătorilor sunt la fel, dar transformatorii - spiritele cărora le place să lucreze cu forme fizice, sunt trimiși în alte lumi să studieze.
Există entități făcute din lumină care vin din altă dimensiune ca să lucreze cu spiritele care se dedică vindecării energetice. 
Ele le arată cum să își concentreze și să-și mențină energia vibrațională concentrată într-o rază, focalizată, ca să fie mai eficientă. 
Împrăștierea energiei scade eficiența tratamentului energetic.  
Aceste entități extraterestre seamănă cu niște sfere de gaz în care inteligența lor se află sub formă de sfere, bule.
Razele focalizate sunt folosite ca niște raze laser pentru îndepărtatea unui țesut.
Modalitatea rapidă constă în îndreptarea razei asupra petei de energie cenușie pentru a o îndepărta.
Procedura lentă este mai complexă, durează mai mult, dar este mai eficientă.
Metoda lentă: se închid ochii și se intră într-o semitransă odată cu apropierea mîinilor de capul pacientului. 
Ceea ce a învățat vindecătorul în lumea spiritelor îl ajută mai mult decât ce a învățat din cursurile efectuate în plan terestru.
Se lucrează cu forme geometrice, de exemplu cu spirale de energie, pe care vindecătorul și le formează în minte, în așa fel încât să fie potrivite cu configurația zonei afectate, apoi suprapune aceste structuri energetice peste petele cenușii. 
Datorită vibrațiilor lente, vindecătoare, emise, zonele tratate astfel se refac.
 
Multe spirite au suferit dereglări energetice când s-au încorporat, iar aceste infirmități se accentuează pe măsură ce corpul fizic se dezvoltă. 
Energia contaminată de suferințele vieții reprezintă doar o parte a problemei.
Când spiritul pătrunde în corpul uman, el vine în contact cu materia densă, deoarece trupurile gazdă omenești conțin energie animală primitivă, densă.
Spiritul are o energie naturală pură, rafinată, care nu se amestecă (combină) ușor cu cea a unor anumite organisme umane
Este nevoie de o anumită experiență dobândită pentru ca spiritul să se obișnuiască cu tehnicile necesare. 
De aceea, spiritele tinere sunt cele mai afectate.
Munca transformatorului constă în a proiecta diferite configurații specifice de energie adaptate pentru pacienții lui.
Liniile de energie deteriorate sunt neregulate, ele trebuind rearanjate, pentru eliminarea energiei nocive. 
Aceste spirite sunt atât de dezechilibrate, încât trebuie insistat mult asupra țesuturilor celulare din zonele în care energia negativă împiedică fluxul normal energetic. 
Când se realizează corect procedura de tratament, energia spiritului fuzionează deplin și armonios cu creierul uman.
Transformatorii au satisfacții personale privind rezultatele pozitive obținute, dar mai au multe de învățat până vor deveni  Maeștri.
Ei se autodenumesc "bureți psihici pentru curățirea energiei".

Reiki actual are la bază o formă străveche de vindecare energetică, care se realizează cu ajutorul mâinilor
Întâi sunt evaluate pagubele produse energiei, după care terapeutul începe să acționeze în vederea refacerii acesteia, astupând găurile existente în câmpul energetic, pentru a produce echilibru și simetrie.

Posedarea- Există o credință străveche potrivit căreia energia dereglată generează goluri în aura energetică, prin care pot pătrunde forțe negative, malefice, demoniace. 
Dar terapeuții afirmă că acest lucru nu se poate întâmpla, deoarece nu există astfel de entități malefice exterioare care să intenționeze să pună stăpânire cu forța lor pe trupurile omenești. 
Blocajele produse în câmpul energetic al ființei umane pot cauza o reducere și o perturbare a capacității sale funcționale.
Secretul terapeutic al vindecării constă în desprinderea terapeutului de sinele său conștient, pentru a evita inhibarea fluxului de energie dintre el și pacient. 
Obiectivul său constă în fuzionarea cu fluxul de energie al pacientului, pentru a aduce la suprafață tot ce este mai bun în acel trup. 
Metoda necesită cunoștiințe tehnice, dar și efectuarea ei cu un sentiment de dragoste față de pacient.
Dacă pacientul se opune, datorită unei atitudini mentale negative, contrare, el inhibă fluxul liber al energiei vitale, și poate efectiv împiedeca detectarea câmpului său energetic de către vindecător.

În ziua de azi, datorită circulației foarte rapide a informațiilor, tot mai mulți oameni devin conștienți, într-o măsură tot mai mare, de proprietățile terapeutice ale relaxării și meditației, și învață să se încarce singuri cu energie. 
Masajul energetic, tehnicile yoghine, acupunctura și vindecarea biomagnetică reprezintă câteva dintre tehnicile disponibile pentru refacerea și echilibrarea câmpului energetic propriu.
Energia organismului și cea sufletească sunt afectate de disonanțe vibraționale care produc dizarmonii.
Energiile trupului și cele ale spiritului trebuie să se combine în mod armonios, să intre în rezonanță, căci rezonanța produce (amplifică) energie, iar disonanța scade (consumă, pierde energia) nivelul energetic.
.
Vindecători ai mediului:
Pământul are un câmp energetic propriu, un câmp magnetic propriu, o rată vibrațională, și un tipar propriu. 
Există oameni capabili să perceapă și să capteze această energie terestră.
Persoanele sensibile simt în corp diferite senzații când schimbă mediul, când se  află în preajma unei zone cu vegetație abundentă, când sunt schimbări de climă, în apropierea faliilor, prăpăstiilor, a liniilor de înaltă tensiune, a debitelor mai mari de apă, la apropierea unei furtuni, etc. 
Pot simți furnicături, mâncărime, senzații termice cald-rece, amețeală, senzații vizuale, auditive, gustative, etc.
Unii vindecători tind să se reunească în grupuri de studiu și practică, mai ales cei care folosesc aceleași metode și tehnici.
Reuniunea lor le ajută să își îmbunătățească (stimuleze reciproc) conștiința și abilitățile când sunt împreună. 
În plus, indivizii  care lucrează împreună la același proiect pot să susțină un flux de energie mai mare, care să reziste mai mult, și să aibă în mod garantat efectul necesar unui proces de vindecare complex.
În mod colectiv se poate elibera energia la unison, și această energie poate fi stocată și acumulată în rezerve concentrate, ca în niște acumulatori electrici.
Vindecătorii care lucrează individual nu pot emite o energie puternică, rafinată, foarte concentrată, ea disipându-se în toate direcțiile.
Vocația vindecătorilor le apare în mod mai mult sau mai mult simbolic în visele lor, prin teme legate de influența lor asupra energiei, și a energiei asupra lor.
Aceste vise reprezintă adevărate mesaje pentru cei ce vor deveni sau sunt terapeuți
Oricum, însă, în mod logic, oamenii își aleg meseriile și hobbyurile din motive care sunt legate de abilități, și totul este o problemă de timp până ce omul cu abilități spirituale de vindecător va deveni un terapeut.
Pe Terra se manifestă multe procese distructive asupra mediului natural. 
De aceea este nevoie de mulți vindecători.
Membrii unor grupuri de studiu și-au pus energia în slujba mediului, în multe vieți trecute pe Pământ, mult timp. 
Vindecătorii fac schimb de energie cu pământul și mediul înconjurător, în cadrul unui proces de meditație în transă. 
Ghizii spirituali își oferă și ei ajutorul.
Când omul creează și întreține frumusețea și rodnicia pamântului, le dă forțe și altora care trăiesc în jurul său. 
Prin intermediul mâinilor sale oferă un mijloc prin care ceilalți sunt motivați de frumusețea a ceea ce văd în jurul lor, și primesc sprijin din partea mediului.
Interesul primordial al oamenilor este scopul în viață.
Sinteză din cercetările efectuate prin regresie de către Michael Newton. 


Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:


Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma  Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri (articole și materiale video destinate sponsorilor): 
https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE

-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com

CONTUL MEU PE PLATFORMA BUY ME A COFFE unde cine vrea poate sponsoriza activitatea mea, iar cei ce vor deveni Membri cu sponsorizare lunară au acces la articole și videouri bonus Mulțumesc

Publicată de Katona Nicolae pe Vineri, 11 decembrie 2020

Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro

Nașterea spiritelor (după cercetările Dr Michael Newton)

Sinteza ce urmează este rezultatul afirmațiilor subiecților trimiși în transă hipnotică de către Dr Michael Newton să investigheze momentul creației lor, a nașterii lor ca spirite. Puțini subiecți au putut "coborâ" în timp atât de mult, iar relatările lor reprezintă ceva ce pare desprins dintr-un film științifico-fantastic.

Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');