Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, iulie 12, 2014

Divizarea și reunificarea energiei spiritului


Capacitatea spiritelor de a-și divide (extinde) esența energiei influențeză multe aspecte ale existenței lor. 
Toate spiritele care experimentează existența terestră alocă acestei experiențe doar o parte a energiei lor spirituale, și o parte rămâne în lumea spiritelor. 
La fel și cele care trăiesc vieți paralele în mai multe corpuri omenești. 
Procesul seamănă cu o divizare a atenției umane, în care o parte rămâne ancorată în realitate și altă parte este focalizată într-un joc pe calculator. 
Putem admite această analogie, considerând că esența spiritului rămâne ancorată în lumea spiritelor, și doar o parte este alocată jocului vieții de-a oamenii. 
Omul este astfel aparent divizat, putând chiar juca două jocuri în același timp, dacă are o atenție distributivă foarte bună.
 Există multe mărturii privind fenomenul de dedublare (bilocație), al unor sfinți, sau al unor maeștri spirituali, dar și legat de oameni obișnuiți. 
Acest fenomen susține ideea conform căreia spiritul se poate "împărți", poate fi în mai multe locuri deodată, dar în multe cazuri de fapt este vorba doar de decorporalizare parțială, deși ei au fost percepuți ca oameni corporali în două locații diferite, în același timp. Fenomenul acesta complex va fi discutat în cadrul altui capitol.

Procentul de energie pe care spiritele îl lasă în lumea spiritelor, poate să varieze, dar aceste energii rămân în legătură, nu sunt complet separate. 
Dar, dacă numai o mică parte din energie este lăsată în lumea spiritelor, acea parte este mai puțin activă. 
Un avantaj îl constituie faptul că rămâne în stare pură, necontaminată, o amprentă fidelă a identității.
Dacă bunicul tău a murit de douăzeci de ani, și acum el este reîncorporat într-un nou trup omenesc, tu vei putea totuși să îi întâlnești spiritul la întoarcerea ta în lumea spiritelor, deoarece vei întâlni partea sa rămasă permanent acolo.
Capacitatea spiritului de a se reuni cu partea din sine rămasă dincolo echivalează cu un proces natural de regenerare a energiei dupa moartea fizică.
Dacă ai fi luat toată energia ta în corpul actual uman, creierul omenesc ar fi fost total subjugat de puterea spiritului tău, și nu ai mai fi putut duce o viață normală de om. 
Procesul de dezvoltare a spiritului prin experiența terestră ar fi fost blocat, deoarece nu ar mai fi întâmpinat provocări (instinctuale) și rezistențe din partea creierului.
 Alt efect: uitarea (amnezia) instalată în apropierea momentului nașterii îți permite să fii condus spre locurile și situațiile terestre în care trebuie să fii pus la încercare, fără să cunoști (să îți amintești) rezolvările și răspunsurile la problemele și sarcinile pe care le ai de îndeplinit. 
În plus, amnezia te ușurează de povara psiho-emoțională privind eșecurile și nereușitele din trecut, de suferințele trăite, de traume, fiind astfel mai liber de a intra în noua viață cu încredere și optimism.

Este posibil ca spiritele să prevadă în mod greșit cantitatea de energie necesară pentru a trece cu bine peste toate încercările vieții. 
Ghizii recomandă, dar fiecare spirit decide singur pentru el, iar cele fără experiență se pot înșela destul de ușor din cauza tendinței de a se supra aprecia. 
Un spirit mai evoluat ia un procent mai mic decât unul mai puțin evoluat, deoarece experiența sa este mai mare, și nu contaminează așa ușor. 
În general, spiritele foarte avansate iau până la 25% din energia lor totală, iar cele obișnuite, majoritare, între 50 - 70 %. 
În plus, există diferențe calitative, energia celor evoluate fiind mai rafinată, elastică, viguroasă. 
Nu doar cantitatea energiei oferă potențial, ci și calitatea, care reprezintă un efect al cunoașterii, experienței și înțelepciunii acumulate. 
Altfel privind, natura vibrațiilor nu este la fel.
Fiecare spirit are un tipar individual al câmpului energetic care reflectă amprenta personalității sale, indiferent de numărul părților în care se disociază. 
Când sinele spiritual se combină cu personalitatea mai bine structurată a unui creier fizic, se produce un câmp cu densitate mai mare. 
Este foarte dificil de cunoscut și înțeles natura subtilă a acestei simbioze. 
Ambele amprente energetice reacționează într-un mod foarte complex, pentru a forma un tot funcțional unitar.
Organismul uman are o anumită programare genetică, care determină un anumit comportament instinctual, pe care spiritul trebuie să încerce să îl controleze, să îl supună, și totodată să se adapteze lui, cât mai eficient posibil. 
Aceasta este esența. 
Spiritul este supus continuu unor condiționări care vin din partea organismului omenesc și a modului în care creierul este construit și programat (genetic) să lucreze.
 Dacă un spirit preia activitatea a două corpuri omenești în același timp, și alocă fiecăruia 40% din energia  totală, aceasta se va manifesta diferit în cele două corpuri.
Energia spiritului are un tipar specific, dar după încorporare tiparul se trannsformă, deoarece trebuie să se adapteze condițiilor locale conferite de fiecare corp diferit. 
Tiparul spiritului întâlnește tiparul corpului, și din interacțiunea lor va rezulta un nou tipar al personalității acelei persoane.

Înainte de fiecare încorporare, fiecare spirit primește de la ghidul său sfaturi în legătură cu energia de care are nevoie, conform cu caracteristicile trupului și încercările vieții la care va trebui să facă față. 
Spiritul va hotărâ în final câtă energie va aloca. 
Dar multe spirite vor să lase în lumea spiritelor cât mai multă energie, pentru a continua în bune condiții și activitățile desfășurate acolo. 
De aceea sunt tentate să aloce insuficientă energie corpului și vieții terestre.
Traumele emoționale și fizice sunt mari consumatoare de energie. 
Spirite pierd cantități importante, când cedează intenționat altor oameni, dar și când alții o absorb datorită negativității lor, fără să ceară și să primească vreun acord. 
Crearea mecanismelor de apărare și menținerea lor funcțională se face tot cu consum energetic.
Un mijloc natural de revitalizare, eficient, este somnul. 
În timpul somnului spiritul își mai divide încă o dată energia, și cea mai mare parte este alocată unui voiaj extracorporal, rămânând doar o mică parte atentă la corp și mediul său ambiental, care să monitorizeze și să avertizeze în caz de nevoie. 
Această capacitate are utilate atât în somn cât și în boală, în stare de inconștiență, în comă. 
Perioada în care spiritul se detașează de trup permite revigorarea sa.
Nu este ceva obișnuit pentru spirite să trăiască vieți paralele terestre. 
Cele care aleg să se încorporeze în două sau mai multe trupuri, în aceeași perioadă de timp, vor să învețe mai repede, ca studenții care fac două facultăți în paralel, în același timp. 
Un spirit poate să lase nealocată până la 10% din energia sa, și să aloce restul pentru două sau trei corpuri. 
Datorită liberului arbitru, ghizii permit efectuarea unor astfel de experiențe, dar nu le recomandă. 
Deoarece cantitatea de energie absorbită este enormă, cele mai multe spirite încearcă doar o dată sau de două ori astfel de experiențe, după care renunță să mai trăiască vieți paralele. 
Doar cele foarte ambițioase se aventurează în astfel de experiențe.
Spiritele nu-și divid energia pentru a se încorpora în gemeni
Nu are rost, căci nu este eficient să-ți împarți energia pentru a fi în aceleași condiții de viață, aceeași familie, cu același material genetic, aceeași influență din partea părinților, același mediu, naționalitate, etc. 
Spiritele gemenilor au o legătură spirituală  strânsă, făcând parte din același grup spiritual, dar nu înseamnă că sunt suflete pereche. 
Motivul pentru care se încorporează astfel este dublu: au chestiuni nerezolvate, din relația pe care au avut-o în vița anterioară, dar principalul motiv îl poate constitui faptul că împreună, câmpul lor de energie combinată se dublează, ceea ce îi face mai eficienți.

Cu ajutorul ghizilor, unii oameni au posibilitatea de a comunica sau de a apela temporar la rezerva proprie de energie, în timpul unei crize.
Procesul reunirii spiritelor cu restul energiei lor devine cel mai evident atunci când subieții își amintesc experiența unei morți anterioare. 
Dacă nu există complicații din viața precedentă, cele mai multe spirite își redobândesc echilibrul energetic la una dintre cele trei stații spirituale primare: lângă poarta spre lumea spiritelor, în timpul orientării, sau după reîntoarcerea la grupul lor. 
Spiritele avansate se opresc, de obicei, numai la finalul călătoriei spre casă.
Energizarea spiritelor prin primirea propriei energii, la intrarea în lumea spiritelor, are loc mai rar, în cazuri de excepție. 
Un exemplu ar fi cazul spiritului unui soț decedat, care i-a adus spiritului proaspăt decorporat al soției sale, o mică parte din energia ei rămasă în lumea spiritelor. 
Iubirea ei a făcut să primească cu ușurință puțina energie pe care o lăsase, și pe care el i-a adus-o și a împrăștiat-o blând asupra ei cu mâinile, ca și cum ar fi acoperit-o cu o pătură, în timp ce se îmbrățișau. 
Deoarece el știa cât este ea de bătrână și obosită, a cerut să meargă în întâmpinarea ei. 
O dată ce ea a luat contact, restul energiei sale s-a întors în ea ca atrasă de un magnet, simțind că se reîntregește.
Imediat după reîntregire a observat că poate citi gândurile, telepatic, mult mai bine, și că simte mult mai mult din ceea ce se află în jurul ei.

Când ghidul ajunge la concluzia că ar fi un avantaj să primești mai mult din energia ta la cea de-a doua stație, în timpul orientării, această decizie are diverse consecințe. 
În principiu, hotărârea se bazează pe credința că reîntregirea după o viață dificilă este mai productivă. 
Apoi, s-ar putea ca, din diverse motive să nu ne întoarcem la grupul nostru imediat după orientare.

Topirea formei fizice - într-o încăpere simplă, cu pereți netezi, albi, este o masă cu două scaune, o mobilă fără colțuri. Ghidul îngrijorat pentru lipsa de reacție a spiritului, deține restul energiei acestuia într-un vas frumos, translucid, care radiază, și vine cu el în mîini. 
Spiritul simte că energia sa se înalță ca o încărcătură electrică. 
Ghidul se apropie de el, stimulându-i frecvența vibrațiilor naturale pentru ca să primească mai ușor energia rămasă în lumea spiritelor. 
Pe măsură ce miezul i se umple cu propria esență, amprenta învelișului extern al trupului său fizic se topește. 
Particulele pământești nedorite sunt înlăturate, dizolvate, și energia sa începe să sclipească din nou, încetând a mai fi doar o lumină slabă, tristă.
Majoritatea spiritelor se reunesc cu energia lor după ce se întorc la grup.
Este mai ușor pentru ele să se reunească după ce ajung acasă, la prieteni, acolo putând să asimileze energia în propriul lor ritm.
Când sunt gata, se duc singure să o ia.
Unor ghizi le place să facă o ceremonie din această reunificare. 
Rezerva de energie a spiritului se află într-o nișă a spațiului grupului, unde este păstrată într-o urnă de sticlă, fiind în grija ghidului.
Dacă spiritul a lăsat o mică parte ca rezervă, de exemplu numai 15%, deoarece i-a trebuit multă energie pentru viața terestră, care a fost foarte dificilă și grea, acea rezervă nu a putut fi prea activă, reușind să se alăture grupului și să se poată mișca împrejurul zonei, dar nu a putut participa la activitățile recreative.Rezerva este o reprezentare completă a spiritului, ca o versiune mai mică a sa.
Acea mică parte a fost în stare, într-o oarecare măsură, să țină pasul cu lecțiile de grup și să întâmpine spiritele unor oameni decedați, în timp ce 85% era pe Pământ, spiritul dobândind cunoștințe în ambele dimensiuni.Spiritul ar putea să-și ia singur rezerva, dar ar strica ceremonia pusă la cale de ghidul care "i-a menținut flacăra" în timp ce a fost plecat. 
În plus, ar fi o încalcare a prerogativelor de a-l asista în timp ce se reunește cu energia sa.
Ceremonia se desfășoară în mod festiv, grupul fiind adunat pentru a aplauda spiritul care și-a încheiat cu bine misiunea sa pe Pământ. 
Ghidul se apropie cu urna și aruncă norul de energie asupra spiritului, ca pe o mantie a unei personalități deosebite. 
Îl asistă la reîntregire, cu propriile sale vibrații puternice.
Momentul contopirii este ca și cum două cantități de mercur se întâlnesc pe un platou de sticlă, intrând una într-alta în mod natural și devenind omogene instantaneu. 
Spiritul simte o creștere a puterii și o reafirmare a identității, iar căldura fuziunii îl face să se simtă senin și împăcat, nemuritor.

Spiritul nu poate lua 100% din energia sa în corpul omenesc, deoarece nici o minte omenească nu ar face față în acele condiții. 
Memoria ar fi afectată. 
O viață foarte grea poate necesita 85%, dar nu mai mult.
Dar există planete unde spiritele își pot lua toată energia, și pot păstra toată memoria. 
Multe din aceste forme de viață sunt capabile astfel de telepatie. 
Dar lumile fizice, cum este Pământul, cu genul de corp omenesc actual, sunt la un anumit stadiu de dezvoltare mentală. 
În momentul de față, faza de evoluție în care ne aflăm pune condiții în care trebuie să ne descurcăm pe cont propriu, și este bine să avem limite acum.

Nivelul energiei unui spirit este controlat de ghidul său și de către consiliul său, pentru fiecare corp, în funcție de caracteristicile fizice și mentale ale fiecărui trup, deoarece unele corpuri au nevoie de mai multă energie spirituală decât altele, și știu ce condiții le așteaptă, înainte de a se încorpora.
Un corp omenesc poate fi puternic, dar să aibă nevoie de ajutorul spiritual al spiritului, și spiritul de forța lui, ca să-și exercite cât poate influența, pentru a supraviețui cu o oarecare identitate într-o viață de lipsuri.
Spiritul și corpul nu sunt întotdeauna în armonie. 
Când nu ești în armonie cu trupul, spiritul tău are nevoie de mai multă energie, și, dacă mediul îți este potrivnic, acest lucru trebuie luat în considerare, de asemenea.
Spiritul tău a fost până acum mult mai bine sincronizat cu unele corpuri decât cu altele.
Există multe variabile, multe necunoscute, mult neprevăzut, și asta constituie o provocare, de aceea viața terestră este interesantă, captivantă, distractivă.

Există cazuri în care unele spirite preferă să aștepte mai mult decât ar fi normal, pentru a se reuni cu propria energie.
De exemplu pot prefera să aștepte până după întâlnirea cu consiliul, deoarece nu vor ca energia proaspătă să le dilueze amintirile din viața pe care tocmai au trăit-o. 
Daca ar lua infuzia de energie, viața terestră le-ar părea mai puțin reală. 
Ele vor să se concentreze să răspundă cu luciditate la întrebările legate de experiențele lor din întrupare, păstrând amintiri clare despre fiecare întâmplare. 
Vor să rețină fiecare emoție pe care au trăit-o în timpul evenimentelor trăite, cât mai fidel, pentru a putea explica cât mai bine motivele acțiunilor lor.
Ele se vor reîncărca și odihni mai târziu.
Sinteză din cercetările lui Michael Newton. 

Cărţi despre Lumea de Dincolo : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Cursuri Online Dezvoltare Personală - LINK

Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 


Toate blogurile, conturile, paginile și grupurile mele Facebook:

Link de abonare la canalul meu Youtube:   https://www.youtube.com/user/katonanico?sub_confirmation=1

Poți asculta podcasturile mele aici: https://anchor.fm/kato-podcast

Poți susține activitatea mea prin sponsorizare pe platforma Patreon sau Buy Me A Coffe, și vei beneficia de bonusuri importante pentru dezvoltarea ta personală (articole și materiale video destinate sponsorilor - memebership):https://www.buymeacoffee.com/7a4dFhE


-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢII PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


software-deals.rosoftware-deals.ro









Nașterea spiritelor (după cercetările Dr Michael Newton)

Sinteza ce urmează este rezultatul afirmațiilor subiecților trimiși în transă hipnotică de către Dr Michael Newton să investigheze momentul creației lor, a nașterii lor ca spirite. Puțini subiecți au putut "coborâ" în timp atât de mult, iar relatările lor reprezintă ceva ce pare desprins dintr-un film științifico-fantastic.

O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');