Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, iulie 04, 2014

Moartea corpului, "reînvierea" spiritului în lumea spirituală


Moartea corporală

Credința în finalitatea existenței după moarte reprezintă un obstacol în calea alinării suferinței provocate de pierderea unei persoane îndrăgite.
Golul produs de persoana dispărută din viața ta nu poate fi umplut cu altceva. 
Pierderea pare definitivă și irecuperabilă, și asta cauzează un sentiment de neputință în fața sorții și a vieții. 
Ca urmare, este ușor să cazi într-o depresie destul de profundă, din care nu ai instrumente adecvate să poți ieși rapid.
Sau poate că instrumente există, dar tu nu te-ai gândit de fapt niciodată la ele, nu le-ai conștientizat ?
În cultura occidentală oamenii nu se pregătesc deloc în timpul vieții pentru trecerea în neființă, deoarece nici știința și nici religia nu le oferă instrumente adecvate acestui scop.
Omul de azi nu este pregătit pentru moarte, după cum nici pentru viață nu este pregătit în mod adecvat. 
Dacă îți întrebi prietenii care este scopul lor în viață, te vor privi... ciudat. 
Dacă îi întrebi și ce cred că va urma pentru ei după momentul morții lor, majoritatea vor deveni brusc ostili, iritați, nervoși, agitați. 
Asta deoarece gândul la moartea lor le trezește teamă, frică, sau chiar groază.

Credincioși și necredincioși, religioși și atei, cu toții simt teamă față de moarte, și o imensă neputință în fața ei. 
Pentru majoritatea oamenilor, după moarte nu mai urmează nimic, totul se va sfârși, în mod absolut, pentru ei. 
O viziune... sumbră, nu-i așa ? 
Poți să cazi rapid în depresie dacă îți concentrezi atenția asupra ei. 
De aceea toată lumea evită să se gândească la moarte, și se străduie să o ignore cât de mult posibil. 
De aceea, deci, oamenii nu sunt deloc pregătiți pentru momentul morții lor, și ce va urma ulterior. 
De aceea nu sunt deloc pregătiți nici pentru momentul morții celor apropiați și dragi lor. 
De aceea, trecerea în neființă a celor dragi produce multă suferință, multă disperare.

Dar teama și frica de moarte vine din necunoștință, din lipsă de informații, din neînțelegere, și lipsa de experiență personală privind fenomenul decorporării. 
Este dovedit faptul că oamenilor care au trecut prin experiența unei morți clinice, a fenomenului de decorporalizare conștientizată, le-a dispărut subit teama de moarte, ba chiar majoritatea au dobândit dorința de a repeta această experiență, dacă ar fi posibil în condiții de siguranță. 
Un om a afirmat în mod sincer, după ce a trecut prin fenomenul morții clinice, după un accident : "Cea mai frumoasă experiență din viața mea a fost trăirea morții mele."
Nimeni nu vrea să vorbească despre moarte, nici omul sănătos, nici omul bolnav, nici cel pe moarte. 
Doar cei ce au trecut prin moarte, în mod conștient, și s-au întors înapoi, la viața terestră. 
Marea majoritate a lor vorbesc chiar cu mare plăcere, cu nostalgie.

În ziua de azi oamenii pot să-și construiască o viziune logică și chiar științifică privind influența minții asupra materiei, a creației prin cuvânt, prin gândire, a posibilității existenței vieții sub forme energetice mult mai subtile decât corpurile materiale omenești.
Existența Spiritului Suprem (Spiritus Santctis) și a spiritelor emanate din acesta, dobândește credibilitate tot mai mare, pe măsură ce știința avansează în cercetările ei.
Noile curente spirituale, care tind să prindă teren tot mai mult, în defavoarea marilor religii tradiționale, se situează pe poziții îndepărtate față de credințele ce postulează că după moarte urmează neantul și uitarea sau o existență imuabilă lipsită de transformare și evoluție, de tip rai-iad. 
Ideea că existența își urmează cursul, neîntrerupt, în noi și noi forme de viață, nu este nouă, ci foarte veche, precedând cultul creștin. 
Nu este o nouă invenție, nici măcar o inovație, ci doar o redescoperire a adevărului, care are loc în prezent pe toate meridianele globului pământesc.
"Totul este Spirit, Universul este Mental."
Omul decedat și-a încetat existența sa umană, dar spiritul încorporat în organismul uman își continuă existența sa neîntreruptă, neafectată de distrugerea instrumentului folosit pentru experimentarea condițiilor de viață terestre.
În momentul decesului, a morții corpului fizic, spiritul se desprinde de corpul care l-a găzduit pe perioada vieții terestre, și se eliberează complet de el.
De fapt, în fiecare noapte, în timpul transei din timpul somnului, spiritul se detașează de corp, dar nu în mod complet, rămânând conectat printr-un cordon energetic luminos, ca un cordon ombilical, numit "coarda de argint", sau în diverse alte feluri. 
Acest cordon "elastic" își subțiază diametrul cu cât lungimea lui crește datorită deplasării spiritului față de poziția corpului omenesc. 
Cordonul se rupe doar în momentul morții, făcând ca procesul detașării să fie definitiv, și reatașarea (reconectarea) spiritului de corp să devină imposibilă.

Spiritul unei persoane decedate, pe care ai iubit-o, dorește în mod natural ca tu să fii conștient că el se află în realitatea timpului „acum”, că nu a dispărut cu totul, și că el te poate percepe, deși tu pe el nu, însă totuși îl poți simți, telepatic. 
Spiritele care rămân o vreme în apropierea locului decesului vor să aducă alinare cuiva drag aflat în suferința doliului, sau au alte motive legate de planul terestru. 
Ele nu resimt timpul ca pe o pierdere. Pentru spirit timpul devine timpul Acum, care e diferit de timpul linear.

Dacă spiritul este mai "vechi", cu o experiență mai bogată, acumulată din mai multe vieți anterioare, va conștientiza faptul că a fost eliberat, și va ști totodată să parcurgă drumul pentru a se întoarce "acasă", în locul său din Lumea Spiritelor. 
Nu este nevoie ca spiritele avansate să fie întâmpinate de altele, de călăuze, pentru a fi conduse, spre deosebire de spiritele mai "tinere", mai puțin evoluate, cu mai puțină experiență, care au nevoie de călăuze pentru a fi călăuzite dincolo.
Multe spirite se simt foarte dezorientate imediat după momentul morții și eliberarea lor de corporalitatea fizică. Ele sunt însă întâmpinate și îndrumate.
Există spirite care preferă să rămână un timp la locul morții, dar cele mai multe pleacă de acolo imediat.
Pe măsură ce se îndepărtează de Pământ, spiritele se învăluie într-o lumină din ce în ce mai strălucitoare. Unele vor percepe pentru câteva momente o întunecime cenușie, și vor simți cum trec printr-un tunel sau printr-o poartă, percepția depinzând de viteza lor de ieșire din corp, care este legată de experiența spiritului.

Senzația de a fi condus de călăuze poate fi plăcută sau forțată, în funcție de maturitatea sufletului și de capacitatea lui de a se adapta în mod cât mai rapid.
La începutul perioadei de desprindere, spiritul percepe „fâșii de nori” în jurul său, care, în scurt timp se destramă. După aceea va vedea o formă fantomatică de energie venind spre el, apariția fiind constituită din unul sau două spirite, din care unul este călăuza sa. 
În situațiile în care este întâmpinat de spiritul partenerului de viață sau de un prieten decedat anterior, călăuza se va afla în apropiere, așteptând. 
Nici un spirit nu a fost întâmpinat de o personalitate religioasă marcantă, cum ar fi Isus sau Buda.
Spiritul poate fi întâmpinat de unul sau mai multe spirite cunoscute, familiare, pentru ca apoi acestea să îl lase în compania unui spirit-ghid, care îl va conduce într-un tur orientativ de refamiliarizare cu lumea spirituală.
De obicei, comitetul de întâmpinare al grupului său de apartenență așteaptă până în momentul în care el se întoarce în acel grup. 
Acest grup poate fi perceput ca fiind situat într-o clasă, adunat în jurul treptelor unui templu, sau așezat într-o grădină. 
Se mai poate întâmpla ca spiritul să dea peste mai multe grupuri reunite într-o atmosferă de bibliotecă. 
Spiritele care trec pe lângă alte grupuri în drumul spre propriul grup, remarcă, adesea, faptul că alte spirite, cu care au intrat în contact în viețile trecute, le recunosc, și le salută amical.

În momentul în care spiritele se îndreaptă spre locul numit „acasă”, natura lor pământească este schimbată, căci ele nu mai sunt umane în sensul atribuit unei ființe omenești, deoarece s-au desprins de legăturile cu organismul omenesc și laturile sale, emoțională, temperamentală și fizică.

Spiritul nu deplânge moartea corpului fizic, care a servit doar drept instrument de experimentare al planului terestru. Spiritul e cel care imprimă anumite trăsături umane ale ființei omenești terestre, însă, fără corpul omenesc nu am putea fi ființe omenești, specia Homo Sapiens.

Fiecare spirit își păstrează o parte a energiei sale în lumea spiritelor, încă din momentul încorporării. 
Când omul moare, se eliberează partea energiei spiritului găzduit de trup, și acea parte se îndreaptă înapoi spre "acasă", în lumea spiritelor, unde o parte importantă din energia spiritului său există, în așteptare. 
Este ca și cum spiritul a suferit un fel de dedublare. 
Această energie, similară cu cea care l-a însoțit în viața pământească, este ținută în rezervă, pentru a se uni cu spiritul care se întoarce.
Datorită acestei dedublări, rudele spirituale nu sunt niciodată separate cu adevărat, complet, una de alta, indiferent de starea lor, corporalizată sau nu.

Spiritul desprins de corp poate fi îngrijorat cu privire la pornirea spre locul său din lumea spirituală, căci densitatea pământului îl golește de energie. 
El este eliberat pe neașteptate, prin moarte.

Comunicarea spirituală : spiritele decorporate pot contacta oamenii, oricând doresc, dar nu toate au aceleași aptitudini în această privință.
Condițiile adecvate pentru instalarea unui dialog spiritual : relaxarea psiho-fizică, contemplația tăcută și meditația, pot crea o receptivitate crescută față de comunicări, căci te transpun într-o stare de conștiință de transă, în care mesajele verbale nu mai sunt necesare, comunicarea efectuându-se la un nivel superior, telepatic, fără necesitatea exprimării ideilor în cuvinte. 
Acest subiect va fi detaliat într-un alt capitol.
Sinteză din cercetările prin regresie hipnotică efectuate de Michael Newton.

Piaţa de tip religios şi spiritual este plină de "îndrumători" care se comportă ca orbii ce conduc alţi orbi pe căi pe care au fost sugestionaţi să le urmeze, telepatic, în mod orbeşte.
Comunicările cu "îngeri", "sfinţi", "extratereştri avansaţi", etc, sunt tot mai numeroase, în ziua de azi.
Şi, în general, este de ajuns să efectuezi o invocare, ca să primeşti răspuns.
Vorbesc şi din proprie experienţă, şi din experienţa altora, căci am fost şi sunt interesat de experienţele de acest gen.
Caz clasic: am fost contactat de o tânără domnişoară care, împreună cu o prietenă, au efectuat o invocare şi au primit răspuns destul de repede.
Spiritul le-a răspuns amabil, le-a oferit răspunsuri, soluţii, după care experienţa s-a transformat în ceva... straniu, malefic, chiar îngrozitor.
În scurt timp legătura s-a transformat şi stabilizat telepatic, comunicarea s-a transformat în una directă, ele au început să audă voci răspunzând în "mintea" lor, după care nu au mai putut scăpa de ele, căci ele îşi făceau prezenţa şi când nu erau chemate, invocate.
În plus, vocile au trecut la un atac psihic, la sugestii şi afirmaţii răuvoitoare, batjocoritoare, etc.
Fetele nu ştiau cum să scape de această comunicare devenită incontrolabilă, căci nu mai puteau să scape de aceste voci.
Şi totul a început în glumă, din curiozitate adolescentină de ceva nou, inedit, exotic, interesant.

Acesta este un TIPAR, pe care l-am regăsit la mai mulţi oameni, în special cei ce au efectuat invocări în mod copilăreşte, naiv, din curiozitate, din joacă.
Nu este, însă, o joacă, căci pierderea controlului conduce la patologii destul de severe, şi chiar sinucidere, în unele cazuri.
Vocile devin incontrolabile, devin batjocoritoare, injurioase, se amuză de teama şi frica victimelor, îi îndeamnă la fapte reprobabile, şi apoi la crime şi sinucidere.

Nu este singurul tipar existent, ci este tiparul celor naivi şi fără experienţă, care cred că pot să se "joace" cu astfel de ”comunicări”, iar joaca lor atrage spirite "jucăuşe", care se prind în joc şi apoi devin conducătorii jocului.
La bază, de fapt, stă rezonanţa, în sensul că atitudinea morală a evocatorului atrage spirite ce rezonează cu această atitudine.
Lipsa de seriozitate, de discernământ, naivitatea, credulitatea, credinţa că poţi dobândi putere, informaţii, etc, atrag entităţi spirituale de ordin inferior, care profită uşor de victimele lor.

Când ceri ajutor spiritual, unui spirit ce a părăsit corporalitatea terestră, de exemplu unui sfânt, sanctificat de Biserică, asta înseamnă a comunica cu morţii, nu-i aşa ?
Dar Vechiul Testament blamează acest tip de comunicare cu morţii, deşi încurajează rugăciunile adresate sfinţilor, care sunt şi ei, tot oameni morţi.

Există un film - interviu în playlisturile mele youtube, în care un fost satanist explică faptul că, comunicările cu morţii se realizează de fapt cu entităţi care "se dau" drept spiritele decedaţilor şi manipulează astfel pe cei ce comunică cu ele în mod foarte naiv şi încrezător.
Ele au acces telepatic la memoria - amintirile oamenilor cu care comunică, şi astfel le este foarte uşor să le câştige încrederea.
Deci prevederea e mama înţelepciunii, iar simţul critic este bine să fie menţinut treaz, continuu.
Dpdv religios, a te ruga la un sfânt şi a primi răspuns, rezolvare, reprezintă o potenţială tentativă de manipulare, în scopul de a-ţi fi câştigată încrederea, după care începe etapa de tip sugestiv-persuasiv, în care îţi sunt inoculate diferite sugestii ce vizează anumite modificări de gândire şi comportament.
Nu afirm că este singurul scenariu, ci unul din scenariile posibile, căci mai sunt şi altele, unele mai "amuzante" ca altele.

În orice caz, sprijinul şi ajutorul primit din... nevăzut, ce scapă controlului conştient, poate ascunde tot felul de... surprize, căci vorba cuiva: "totul se... plăteşte"...




Distribuie articolul, mulțumesc! 




-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 



Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs




APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).


-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email


-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Nașterea spiritelor (după cercetările Dr Michael Newton)

Sinteza ce urmează este rezultatul afirmațiilor subiecților trimiși în transă hipnotică de către Dr Michael Newton să investigheze momentul creației lor, a nașterii lor ca spirite. Puțini subiecți au putut "coborâ" în timp atât de mult, iar relatările lor reprezintă ceva ce pare desprins dintr-un film științifico-fantastic.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');