Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, iulie 20, 2015

RainMan Kato



În viaţa fiecăruia dintre noi există anumite momente pe care le-am putea numi "magice", "miraculoase", "paranormale".
Dar, bine-nţeles, fiecare om are reprezentarea sa proprie privind ceea ce numim "magic", "miracol", "paranormal".
Fiecare om conferă o interpretare subiectivă, personală, acestor noţiuni.
Pentru unii, de exemplu, aceste concepte par artificiale, rupte de realitate, în sensul că în realitate nu există, în viziunea lor, nimic magic, miraculos, paranormal...

MÁGIC, -Ă, magici, -ce, adj. 1. Care ține de magie, privitor la magie; ocult, misterios, tainic. 2. Fig. Care apare ca o realizare minunată, ca un efect de magie; fermecător, încântător, feeric. – Din fr. magique.

MIRÁCOL, miracole, s. n. Fenomen supranatural, minune; fapt, fenomen uimitor, extraordinar. – Din lat. miraculum, it. miracolo, fr. miracle.
PARANORMÁL, -Ă, paranormali, -e, adj., s. n. (Fenomen, manifestare etc.) care se află în afară de ceea ce este normal. – Din fr. paranormal.
Sursa: DEX '09 (2009)

După cum vedem, şi definiţiile sunt cam... lacunare, şi lasă loc de multe... interpretări personale. 
Poate că este mai bine aşa, mai.... interesant, mai palpitant. :)
Ce este "normal", ce este "normalitatea" ? :) 
Greu de definit cu exactitate, nu-i aşa ?
NORMÁL, -Ă, normali, -e, adj. 1. (Adesea adverbial) Care este așa cum trebuie să fie, potrivit cu starea firească, obișnuit, firesc, natural.
Plan normal = plan perpendicular pe tangenta dusă într-un punct al unei curbe. Linie normală (și substantivat, f.) = a) dreaptă perpendiculară pe planul tangent la o suprafață, în punctul de contact; b) dreaptă perpendiculară pe tangenta la o curbă, în plan sau în spațiu, în punctul de contact. 
 Spec. Sănătos (din punct de vedere fizic și psihic). 2. Care este conform cu o normă (1). 
 (Despre mărimi) A cărei valoare este apropiată de valoarea întâlnită cel mai des. 3. (Înv.; în sintagma) Școală normală (și substantivat, f.) = școală pedagogică. – Din fr. normal, lat. normalis, it. normale.   Sursa: DEX '09 (2009)
NORMALITÁTE s. f. 1. caracterul a ceea ce este normal. 2. (chim.) concentrație a unei soluții în comparație cu aceea a unei soluții normale. (< fr. normalité)
Sursa: MDN '00 (2000)  
 

NORMALITÁTE (‹ normal) s. f. (PSIH.) Stare a unei persoane care se poate aprecia prin raportarea simultană atât la o performanță medie, cât și la absența manifestărilor patologice.  
Normalitatea are limite largi, de o parte și de alta a mediei, ceea ce fundamentează acceptarea diferențelor interumane. 
Aceste limite largi ale normalului sunt condiționate în același timp de cultura, vârsta, sexul cărora le aparține individul evaluat.
Sursa: DE (1993-2009)


Deci, reţinem : normalitatea ARE LIMITE LARGI,  de o parte și de alta a mediei, ceea ce fundamentează acceptarea diferențelor interumane. ! :)    
Greu de categorizat atunci anumite cazuri, situaţii, comportamente, manifestări, dacă se înscriu în normalitate sau ba, nu-i aşa ? :) 
În sfârşit, am vrut doar să atenţionez asupra faptului că nimeni nu poate trasa limite clare normalului şi paranormalului, normalităţii şi anormalităţii, sănătăţii şi patologiei, etc...
Căci ele se... întrepătrund...

Ceea ce am să-ţi prezint în continuare va fi categorizat drept normal - normalitate de către unii, şi anormal, paranormal, magic, miraculos, de către alţii. 
Totul depinde doar de punctul de referinţă în care fiecare se situează privind abordarea sa. 
Ceea ce pentru unii pare normal, pentru alţii poate părea anormal, paranormal, şi asta mai mult din cauză de ignoranţă, neştiinţă, lipsă de experienţă...
Eu afirm că nu contează prea mult cum vei categoriza tu fenomenul descris de mine, ci contează în primul rând să asimilezi ceva din asta. 
Ce poţi, cât poţi...
În rest, discuţiile asupra normalităţii nu sunt de prisos, dar nu ar trebui să constituie obiectivul principal...

Te invit, aşadar, să citeşti ceea ce am postat în data de Duminecă 19 07 2015 în profilul meu Facebook, după care voi comenta puţin ceea ce s-a întâmplat atunci. 
Linkul de mai jos este posibil să se deschidă mai încet, mai târziu decât restul paginii. Trebuie să-ţi apară o pagină de facebook, cu o poză, în care te rog să dai click pe "Comment" sau pe "7 Likes · 43 Comments", pentru a vedea şi citi toate comentariile. 
Dacă nu o poţi accesa, atunci înseamnă că doar cei cu cont facebook o pot face, şi va trebui să apelezi la cineva cu cont, sau să-ţi faci tu unul, pe care vei putea să-l ştergi ulterior, dacă vrei. 


Estivală de... culoare... :DInspiraţie umedă şi rece, înspumată, de culoare black, pentru uz intern... :D
Posted by Katona Nicolae on 19 Iulie 2015


Dacă ai cont facebook, dând click aici ţi se va deschide direct pagina cu comentariile : https://www.facebook.com/katona.nicolae/posts/923310204379588:0
 
Atrag atenţia că nu este nimic măsluit, nu este o farsă, nimic pus dinainte la cale, ci totul a fost natural, spontan...
Citeşte materialul de pe Facebook - mai mult de 40 de comentarii, şi apoi revino aici...

În primele poze, cea de titlu şi celelalte ce au urmat la comentarii, se poate vedea clar că era soare puternic, cald, caniculă.
Când am ajuns la terasă era senin, căutam umbra copacilor, căci am uitat să-mi iau ceapica de protecţie a intelectualului contra radiaţiilor UV solare...
Pe măsură ce am băut din berea neagră, deoarece am început să transpir instant, am dorit să mă răcoresc, şi am început să mă gândesc la răcoare atmosferică. 
Apoi mi-a venit ideea să forţez nota cu o... ploaie, deşi de sub umbrelele sub care eram nu vedeam cerul de loc, şi asta mă făcea să mă simt puţin frustrat că nu am feedback direct. 
Primul feedback au fost tunetele, şi briza răcoroasă...
Ploaia părea cu neputinţă de produs, de manifestat, căci şi când am ieşit de la terasă erau doar doi nori mai negri, deasupra mea, pe care i-am şi fotografiat, şi în rest nimic care să prevestească ploaia.
Chiar şi tunetele încetaseră.
Am simţit o dezamăgire pe moment, dar mi-am spus că voi continua, pe drum spre casă (300-400 m), şi dacă va ploua după ce intru în bloc, tot este ok dpdv al efectului manifestat...

Mă opresc aici...
Pe cei ce sunt convinşi că a fost o coincidenţă, îi invit să-şi păstreze în continuare această convingere personală, şi să nu facă nici o forţare să şi-o schimbe. S-ar putea să le dăuneze... :)
Nu mă interesează părerile lor, credinţele lor, convingerile lor...
Dar, pe cei interesaţi să afle mai mult despre latura spirituală a poveştii, mai multe amănunte privind legăturile efective existente între om şi forţele (spiritele) naturii, îi invit să se înscrie în grupul facebook închis numit "Kato - Iniţierea Spirituală" aflat la adresa : https://www.facebook.com/groups/598891923581509/
Asta deoarece nu toate informaţiile sunt pentru toţi, căci totul are o anumită... adresabilitate specifică, conform dictonului "caută şi vei găsi, bate şi ţi se va deschide"...
Doar cei cu adevărat interesaţi vor căuta, vor bate, şi li se va deschide...
Restul îşi vor continua viaţa lor... dezinteresată, aşa cum este ea...
În acel grup voi posta un material dedicat modului în care omul poate influenţa vremea, condiţiile atmosferice, mental... 
O poveste frumoasă, pentru... unii... ;)  

Îţi prezint în continuare filmul "RainMan Kato", în care sunt asamblate în ordine cronologică fotografiile şi filmele ce stau ca dovadă şi mărturie a reuşitei experimentelor :




Din data de Luni 20 07 2015, din conversaţia mea purtată pe facebook Messenger cu Genoveva Tomescu :

  • Luni
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 13:50
    Katona Nicolae

    Deci experimentul nr 2 : o nouă ploaie emoticon smile Când am ieşit din casă în ideea de a produce o nouă ploaie, era senin, soare, 31 grade. zăpşeală. Mi -am luat un suc şi ţigări, şi deja s -a... înnorat : emoticon grin
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 13:50
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 13:50
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 13:51
    Genoveva Tomescu

    Deci... ești omul care aduce ploaia... emoticon smile Adu-o și la mine...
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 13:51
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 13:54
    Genoveva Tomescu

    Vremea Cluj : La ora 13:30 încă nu avem o avertizare de la ANM, dar ploi cu caracter torențial, însoțite de frecvente descărcări electrice se îndreaptă spre județul Cluj.
    Coincidență ? emoticon smile
    Dacă, mai degrabă, presimți vremea ? Știi că sunt o novice dar nu pot să nu-mi pun întrebări și să văd de curiozitate starea vremii... emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:01
    Katona Nicolae

    Ce înseamnă "se îndreaptă " ? emoticon smile Vin mîine sau peste 10 zile ?
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:03
    Genoveva Tomescu

    Nu știu când vin ploile. E vorba totuși de azi. Prognoza e pt azi.
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:03
    Katona Nicolae

    Deci, nu sunt avertizări, dar eu vreau una acum, nu aştept zilele viitoare una care se îndreaptă spre Judeţul Cluj, deci care nu este în Judeţul Cluj acum...
    Cine ştie, deci, când vin ploile ? Cine poate zice : acum vreau să plouă, şi... plouă ?
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:04
    Genoveva Tomescu

    Zice de Cluj... Napoca... emoticon grin
    Cine ar putea să aducă ploaia când vrea mușchii lui ? Dă-mi niște exemple din istorie... emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:06
    Katona Nicolae

    Reciteşte ceea ce mi -ai trimis, mai atent. Scrie clar "se îndreaptă spre Judeţul Cluj " emoticon smile Deci asta înseamnă că NU SUNT ÎN JUDEŢUL CLUJ. Logic, nu ? emoticon wink
    Deja tună deasupra mea... emoticon smile
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:07
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:07
    Genoveva Tomescu

    Ai grijă să nu te trăznească vreun spirit înfuriat că abuzezi de amabilitatea lor... emoticon grin
    La Cluj specifică: CER PARŢIAL NOROS emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:09
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:09
    Katona Nicolae

    Da, şi acum e TOTAL NOROS emoticon grin
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:10
    Genoveva Tomescu

    vremea azi: orele 13 - 16 vremea Cluj-Napoca: 30°C Ploaie Presiune atmosferica: 1011 hPa Umiditate: 46% Precipitatii: 1.7 mm Punctul de roua: 17°
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:12
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:12
    Genoveva Tomescu

    Ce frumos... tună... emoticon smile Și tu unde ești ? Că nu te văd... emoticon grin
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:17
    Katona Nicolae

    După cum vezi, norii s -au adunat fix deasupra mea... emoticon grin
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:18
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:20
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:21
    Genoveva Tomescu

    Ești pe stradă ?
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:37
    Genoveva Tomescu

    Demult tot vreau să te întreb cum e camera web pe care ai cumpărat-o din Sinaia.
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 14:55
    Katona Nicolae

    Deci am filmat o ploaie torenţială care a trecut fix pe deasupra mea, cu fulgere şi trăznete, o ploaie minunată... emoticon grin Am să o pun prin PC pe facebook când ajung acasă. emoticon smile Nu sunt pe stradă, ci am venit în părculeţul de pe Cetăţuie, mi-am găsit un adăpost unde să mă pot adăposti şi filma, şi apoi... a început ploaia, grozav, la... fix... emoticon grin
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 14:57
    Genoveva Tomescu

    Realizezi că unii vor crede că nu ai toată țigla pe casă... emoticon grin Adică nu ești în toate mințile... Mi-ar fi plăcut să asist la... eveniment. Cred că a fost tare plăcut. emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:01
    Katona Nicolae

    Da, a fost minunat emoticon smile
    Am putea să zicem că a fost o sincronicitate, sau o coincidenţă, o premoniţie, o intuţie a faptului că va ploua, să nu bulversăm minţile celor ce nu pot accepta alte variante... emoticon smile
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:06
    Genoveva Tomescu

    Tu știi, tu decizi ce vrei să transmiți cititorilor. emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:06
    Katona Nicolae

    O sensibilitate... meteorologică, ceva... normal, natural, nimic ieşit din... comun... emoticon grin
    Aş vrea să transmit doar ceea ce s -a întâmplat. Să decidă fiecare cum vrea muşchii lui neuronali să interpreteze, personal...
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:09
    Genoveva Tomescu

    Dac-o bagi p-aia cu meditația, c-ai vrut să aduci ploaia, deja se poate trage o concluzie. emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:14
    Katona Nicolae

    Păi nu aşa s -a întâmplat ? emoticon grin Am plecat de acasă pe cer senin, am făcut poze şi am filmat să se vadă, am pozat şi termometrul, cu gândul să mai fac un experiment, o nouă ploaie, experimental. Interpretările fiecăruia pot fi însă foarte variate, după cum am spus. emoticon grin Tu cum interpretezi, de exemplu ? Aşa cum CONVINGERILE TALE te determină să o faci, nu cum convingerile mele mă determină pe mine să o fac... emoticon wink
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:16
    Genoveva Tomescu

    Eu nu pot interpreta acum. Aștept să citesc continuarea și poate nici atunci nu mă pronunț. Dar nebun încă nu te cred... emoticon grin
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:17
    Katona Nicolae

    Nu este treaba mea, problema mea, cum interpretează fiecare fenomenul. Este treaba fiecăruia, problema fiecăruia... N -am eu treabă cu asta... emoticon grin
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:18
    Genoveva Tomescu

    Chiar crezi că nu ai treabă cu ce vor crede alții ? Sper sincer să nu apară probleme.
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:19
    Katona Nicolae

    Ca de exemplu ?
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:19
    Genoveva Tomescu

    Ca cititorii, o parte, să-și piardă încrederea, interesul pt ce publici.
    Ce crezi că vor spune cei din familie ?
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:25
    Katona Nicolae

    Crezi că am vreo problemă cu ce crezi tu, de exemplu ? emoticon smile Eşti liberă să crezi ce vrei, aşa cum şi eu sunt la fel de liber să cred ce vreau eu. emoticon smile De exemplu, aş putea să cred că am fost manipulat de anumite entităţi, în sensul în care ele mi -au inoculat telepatic ideea cu experimentele, la momentul oportun, de fiecare dată, exact când se apropia ploaia de declanşarea ei în mod natural... emoticon grin Şi ce ar însemna asta, atunci, în mod logic ? Că există astfel de... entităţi, şi astfel de influenţe din partea lor, asupra oamenilor. emoticon smile Este o interpretare bună sau rea, validă sau eronată ? emoticon smile Cine ar putea să o valideze sau să o invalideze ? Eu, tu, alţii ? emoticon smile
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 15:30
    Genoveva Tomescu

    E foarte bună interpretarea. Nu știu de ce aduci în discuție libertatea de interpretare. Îți cunosc părerile demult, nu e nevoie să te repeți. Eram doar curioasă să știu cum ai reacționa la interpretările altora. Nu neapărat ale mele. Nu cred că nu te afectează deloc. Dar n-are rost să discutăm pe marginea unor interpretări nemanifestate.
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 15:42
    Katona Nicolae

    Da. Nu pot să prevăd cum mă va afecta... Dar vreau să privesc cât mai detaşat şi mai liber această problemă... Nu ţin să conving pe nimeni de nimic. Vreau doar ca lumea să -şi pună mintea la contribuţie, cu astfel de evenimente, de întâmplări, şi să -şi găsească fiecare răspunsuri, soluţii, calea... Să zicem că vreau să ofer doar sprijin şi ajutor, nu să impun cuiva ceva... Să zicem că nu -mi plac impunerile, forţările, constrângerile, şi de aceea admit că fiecare poate judeca şi interpreta orice experienţe de viaţă într -un mod propriu şi personal, unic, individual, subiectiv, etc... emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 16:13
    Katona Nicolae

    Ţi -e teamă de implicaţiile care s -ar putea repercuta asupra ta din povestea cu ploile ? emoticon smile Vreau să te rog să îmi acorzi acordul de a posta anumite părţi din conversaţia noastră, inclusiv cele despre timpul probabil şi atenţionarea ta privind reacţiile altora emoticon smile
    Vezi să nu te prindă... ploaia... emoticon grin
    Eu, culmea, deşi am plecat de acasă să declanşez o ploaie, nu mi -am luat nici umbrela nici foiţa. Cred că am fost foarte sigur pe mine privind faptul că se va declanşa şi se va opri exact când voi vrea eu emoticon grin Câtă... (in)conştienţă... emoticon grin
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 16:32
    Katona Nicolae

    Voi continua povestea ploilor pe facebook şi pe blog, în RainMan Kato emoticon smile
  • Genoveva Tomescu
    20.07.2015 17:00
    Genoveva Tomescu

    Nu mi-e teamă. De ce mi-ar fi teamă ? Poate dacă eram eu RainMan sau mai exact RainWomen nu cred că aș fi avut curajul s-o spun public. Tocmai pentru a nu fi luată în balon, bășcălie etc... emoticon grin Câți oameni au reușit să aducă ploaia fără fi o notorietate în domeniul paranormal ? Ai acordul meu privind postarea unor fragmente din conversația noastră... emoticon smile
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 17:20
  • Katona Nicolae
    20.07.2015 17:29
    Katona Nicolae

    OK, mersi. Am să te rog să copiezi conversaţia noastră, şi de ieri şi de azi, privind povestea cu ploile, şi să faci şi nişte printscreenuri, ca mărturie pt cei ce vor aduce diverse acuzaţii de fals, rea intenţie, etc Mersi emoticon smile

OK... Revin asupra hotărârii de a posta amănunte, din cauza faptului că cititorii sunt bulversaţi de fenomenul prezentat, din cauză că nu prea înţeleg nimic, în sensul că, din cauza neînţelegerii, nu pot accepta existenţa unei relaţii reale între minte (psihicul uman) şi fenomenele naturii - cum este de exemplu ploaia.
Mulţi oameni CRED că mintea influenţează materia, dar când sunt puşi în faţa unor EVIDENŢE tind să nege cu vehemenţă, din cauza FRICILOR lor ascunse, faptul că ALŢI OAMENI, poate chiar cunoscuţi, ar putea, totuşi, să exercite în mod REAL astfel de... influenţe... :)
Este, totuşi, amuzant, nu-i aşa ? :) 
"-Dacă eu nu pot, nimeni nu poate, deşi accept ÎN PRINCIPIU POSIBILITATEA..."
Cam aşa gândesc majoritatea oamenilor. :) 
Tind să nege ceea ce ALŢII pot dar ei nu pot, deoarece se simt mai slabi, mai neputincioşi decât cei ce pot... ;) 
Este logic, normal şi natural să fie aşa, din acest punct de vedere...
Aşa că, mă voi rezuma să postez DATE ŞTIINŢIFICE privind fenomenul influenţei minţii asupra materiei - Natura şi fenomenele naturale, păstrând, totuşi, deocamdată, latura spirituală, rezervată celor care vor deveni membri ai grupului amintit mai sus...
Am să prezint în continuare o parte a materialului postat pe grup :

RainMan Kato 
Am citit destul de multe despre modul în care oamenii aduc ploaia, şi despre ceea ce se întâmplă fizico-chimic când plouă.
Dar niciodată nu este destul, îndeajuns, căci nu am răspunsuri la toate întrebările, bine-nţeles.
Privind, însă, din altă perspectivă, nu trebuie să cunoşti la perfecţie teoria, ca să pui ceva în practică.
De exemplu, campionul mondial la tenis de câmp nu cunoaşte la perfecţie legile fizico-chimice ale mişcării, care acţionează în viaţa sa sportivă, nici psihologie pentru a-şi putea domina psihic adversarul.
Nimeni nu cunoaşte nimic la perfecţie. Dar cu toate astea, există campioni mondiali în toate sporturile, ei sunt cei mai buni dintre toâi, dar nu sunt perfecţi.
Există în toate domeniile oameni "cei mai buni", oameni foarte buni, buni specialişti, care, deşi cunosc multe şi au multă experienţă practică, nu cunosc totul...
Nici eu nu cunosc totul, şi împărtăşesc doar ceea ce ştiu.
În sfârşit, o parte din ceea ce ştiu... ;)

Ca întotdeauna, voi atrage din nou atenţia asupra CONDIŢIILOR DE MANIFESTARE.
Dacă vrei să obţii un anumit EFECT, trebuie să cunoşti CAUZA / Cauzele care pot genera acel efect.
Mergând mai în esenţă, trebuie să cunoşti condiţiile cauzale de manifestare şi factorii cauzali implicaţi, determinanţi.
Apoi trebuie să faci în aşa fel încât să REPRODUCI CONDIŢIILE cauzale, pentru a manifesta efectul dorit.
În mare, teoria este simplă, până aici. De aici încolo se complică...
Căci este greu să găseşti condiţiile, factorii, este greu să-i găseşti pe toţi, şi în fiecare fenomen / proces / eveniment sunt implicaţi o mulţime de factori cauzali.
Deci, te învăţ acum să recurgi la o şmecherie : găseşte PRINCIPALII factori cauzali, cei principali, cei mai "puternici", şi jonglează -experimentează apoi cu ei. ;)
Cum ? Prin tehnica întrebărilor pe care ţi le pui (aparent) ţie însuţi, prin care vei obţine răspunsurile necesare. :)
Exemplu : ce se schimbă în natură cînd plouă ?
Îţi pui această întrebare, după care închizi ochii, şi o repeţi de câteva ori în minte, în mod calm şi relaxat, până apare primul răspuns.
Te duci apoi pe fiecare variantă de răspuns, cu noi întrebări, până te lămureşti mai detaliat.
Pentru a înţelege mai bine ESENŢA fenomenului pe care vrei să îl manifestezi / produci.
Este un exerciţiu de durată, căci răspunsurile nu vor toate deodată, ci pe rând, în timp.
Google-itul îşi poate fi de un real ajutor, oricum, în deschiderea unor perspective noi privind fenomenul, la care vei putea medita.
În ceea ce priveşte fenomenul specific al ploii, una din condiţiile esenţiale este PRESIUNEA ATMOSFERICĂ.
Alta este UMIDITATEA ATMOSFERICĂ.
Meditează, deci, la instrumentul numit Barometru, care indică schimbarea care se produce privind presiunea aerului, când este senin faţă de atunci când este înnorat, şi când plouă...
Presiunea aerului SCADE cu atât mai mult cu cât aerul devine mai încărcat de vapori de apă, cu cât aerul este mai umed.
De ce oare ? Meditează...
Greutatea moleculară a moleculelor de apă (H2O) este mai MICĂ decât a celorlate elemente din care aerul (atmosfera Terrei) este compus.
Google-eşti şi găseşti compoziţia aerului :


După volum, aerul conține:

Urme de:

masa moleculara relativa 28.98 °/mol
greutate aer 1 dm^3=1.293 g
densitate aer uscat la temperaturile

[°C]   [kg/m³]
-25    1.424
0      1.2929
20     1.2047
225    0.7083
Mai găseşti şi alţi indici aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/Aer
Apoi poţi arunca o privire şi aici : https://ro.wikipedia.org/wiki/Atmosfera_P%C4%83m%C3%A2ntului 
Ai câteva subiecte frumoase de meditaţie în acest ultim link. 
De exemplu acest citat : "Procesele de formare a atmosferei sunt legate de compoziția ei chimică, care la rândul ei a influențat procesele climatice
În urmă cu 4,56 miliarde de ani, când s-a format globul pământesc, hidrogenul (H2) și heliul (He) erau deja prezente.
Ulterior, datorită densității și greutății specifice scăzute a acestor două gaze, ele nu au mai putut fi atrase și reținute de planetă, disipându-se treptat în spațiul cosmic.
Datorită răcirii lente a Terrei și prin activitatea vulcanică de pe glob au fost aduse la suprafață diverse gaze, care rezultaseră din reacțiile chimice ale straturilor interne.
De la aceste procese a luat naștere o atmosferă cu o compoziție de circa 80% vapori de apă, 10% de dioxid de carbon și 5 până la 7% hidrogen sulfurat.
Această combinație de gaze poate fi și astăzi întâlnită în emanațiile și erupțiile vulcanice.
Lipsa precipitațiilor din acea perioadă de formare se explică prin faptul că în ciuda prezenței apei, inclusiv în stare de vapori de apă, suprafața fierbinte a Pământului nu permitea condensarea acestora.
Proveniența apei pe pământ este, de fapt, o temă controversată.
Prin scăderea temperaturii atmosferei sub punctul de fierbere al apei, aerul saturat, adesea chiar suprasaturat cu vapori de apă, a determinat condensarea apei sub forma unor ploi de scurtă durată.
În această perioadă s-au format, foarte probabil, mările și oceanele.
Radiația ultravioletă intensă a determinat o descompunere fotochimică a moleculelor de apă, a metanului și a amoniacului, astfel acumulându-se dioxid de carbon și azot.
Gazele mai ușoare, precum hidrogenul și heliul, au urcat în straturile superioare ale atmosferei, ulterior disipându-se în spațiul cosmic, pe când gazele mai grele, ca de ex. dioxidul de carbon, s-au dizolvat în mare parte în apa oceanelor.
Azotul, inert din punct de vedere chimic în condițiile existente atunci, a rămas neschimbat în atmosferă, fiind încă înainte cu circa 3,4 miliarde de ani partea componentă cea mai importantă a atmosferei.
Oxigenul, care joacă un rol esențial în evoluția și existența vieții pe Pământ, a apărut sub formă liberă, gazoasă, acum circa 3,5 miliarde de ani, fiind eliberat datorită activității de fotosinteză a bacteriilor care descompuseseră substanțele bazate pe grupe cianhidrice.
Oxigenul format s-a dizolvat în mare parte în apa oceanelor, oxidând metalele feroase.
În urmă cu circa 350 milioane de ani o parte din oxigen a format prin ionizare în straturile superioare ale atmosferei ozonul, combinație alotropică a oxigenului ce protejează pământul de razele ultraviolete.
Se consideră că, începând cu acea perioadă și pănâ astăzi, compoziția aerului atmosferic a rămas relativ stabilă."

Dizolvare, condensare, saturaţie, descompunere,... concepte (procese) la care poţi medita privind producerea ploii...
Meditând vei putea ajunge la multe concluzii logice, printre care cea privind faptul că dacă ai putea schimba presiunea aerului, când este cer senin, în sensul de a o MICŞORA, asta va cauza automat creşterea UMIDITĂŢII ca efect, şi cu cît vei scădea presiunea mai mult, cu atât mai mult vor creşte şansele de a se produce / manifesta o ploaie în zona de scădere a presiunii atmosferice ! ;)
Dacă vei scădea temperatura aerului, vaporii din aer se vor condensa şi vor cădea pe pământ sub formă de... ploaie...
Dacă vei produce un fenomen de materializare, el se va efectua automat prin extragere de energie din mediul înconjurător, ceea ce va produce... scăderea temperaturii (frig), cu efecte ce ţin de condensarea vaporilor de apă din acel volum de aer...
Înţelegi ceva din ceea ce afirm ? :) Înţelegi cum SE LEAGĂ PROCESELE FIZICO-CHIMICE ÎNTRE ELE, CUM SE ÎNLĂNŢUIESC ? 
Încă un PONT, o CHEIE : PUNCTUL DE ROUĂ
"Temperatura punctului de rouă sau punctul de rouă al unui amestec format dintr-un gaz și vaporii unui lichid (cel mai adesea aer umed) reprezintă temperatura la care trebuie răcit amestecul pentru ca vaporii să devină saturanți și deci să înceapă să se condenseze, presupunînd că pe durata răcirii presiunea amestecului și cantitatea de vapori sînt constante." ;) https://ro.wikipedia.org/wiki/Punct_de_rou%C4%83
"Roua este un fenomen metereologic care face parte din categoria precipitațiilor. Ea se formează de obicei seara sau în cursul dimineții, prin răcirea aerului vaporii de apă existenți la suprafața solului se condensează formându-se pe diferite obiecte de pe sol picături de apă. 
Acest fenomen este influențat de gradul de saturare al aerului cu vapori de apă și de temperatura aerului, care trebuie să asigure anumite valori pentru a atinge punctul de condensare
Acest proces este asemănător cu alte fenomene metereologice care au loc în aer, ca ceața sau norii." https://ro.wikipedia.org/wiki/Rou%C4%83

"Ceața este un fenomen meteorologic, care constă dintr-o aglomerație de particule de apă aflate în suspensie în atmosferă în apropierea suprafaței solului, care reduce vizibilitatea orizontală sub 1.000 de metri.
La o temperatură dată, cantitatea de vapori de apă din aer se poate mări substanțial (de exemplu, în urma evaporării intense a apei din sol), până când vaporii devin saturați
De cele mai multe ori, vaporii de apă nu ating punctul de saturație doar datorită evaporării și/sau condensării, dar pot deveni saturați prin răcire, dacă temperatura aerului coboară mai jos de așa-numitul "punct de rouă", care este temperatura la care vaporii de apă din aer, aflați la o presiune constantă, devin saturați și încep să apară primele picături de lichid. 
În această stare, din cauza suprasaturării, vaporii nu mai pot să se afle numai în stare gazoasă și încep să se condenseze în mici picături de apă care, fiind în suspensie în diferite straturi de aer aflate deasupra suprafaței solului, micșorează transparența aerului, provocând fenomenul căruia i se spune ceață.
Ceața este mai frecventă toamna și primăvara, când temperaturile sunt mai scăzute și vaporii ating starea de saturație la o cantitate mult mai mică în unitatea de volum decât în timpul verii
Ceața se formează îndeosebi dimineața și seara.
Ceața se formează mai frecvent în văi unde temperatura este mai scăzută și umiditatea este mai mare.
Practic, ceața este un nor aflat în contact cu solul. 
Ceața se distinge față de nori numai datorită faptului că norul nu atinge suprafața pământului. 
Același nor, considerat astfel de la altitudini joase, poate deveni ceață la altitudini mai înalte, de exemplu la vârful unor dealuri sau munți.
Condițiile de formare a ceții sunt strâns legate de existența concomitentă a umidității de la sol (între 90-100%), un vânt în general calm sau cu viteză de până la 3 m/s și a unei inversiuni termice (creșterea cu înalțimea a temperaturii aerului) la sol. 
Dacă una din aceste condiții nu e realizată șansele de formare a ceții sunt foarte mici. 
Din punct de vedere al cauzei formării ceții pot fi distinse cauze termice și cauze dinamice :
Astfel, răcirea radiativă produsă în timpul nopții poate fi enumerată ca principală cauză termică
iar advecția termică (deplasarea unei mase de aer cu o anumită temperatură peste o masă de aer cu temperatură diferită), ca principală cauză dinamică, însă pot exista și cauze complexe, având ca și origine mai mulți factori." https://ro.wikipedia.org/wiki/Cea%C8%9B%C4%83
 
În celălalt sens, dacă vrei să opreşti o ploaie, atunci o poţi opri, schimbând (modificând) presiunea aerului, în sensul creşterii presiunii atmosferice, care va determina în mod automat micşorarea umidităţii aerului, şi dispariţia norilor de ploaie ca o consecinţă... 
De asemenea, poţi modifica şi alţi factori, pentru a produce aceeaşi reacţie în lanţ : temperatura, cantitatea de vapori, etc... 
Norii vor dispărea, cu atât mai mult şi mai repede cu cât mai mult şi mai repede vei mări presiunea aerului atmosferic în acea zonă...

Logic, nu-i aşa ? :) Şi de-a dreptul... ştiinţific ! ;)

Am citit relatări despre experienţe ştiinţifice efectuate în acest sens, care confirmă ceea ce am afirmat mai sus.

Aparatele de schimbare a presiunii aerului au diferite principii funcţionale, pe care nu le voi lua în discuţie aici, dar le poţi studia pe internet, google-ind.
Despre NORI şi formarea norilor : https://ro.wikipedia.org/wiki/Nor

Subiecte de meditaţie găseşti şi aici.
"Norii se formează când vaporii invizibili de apă din aer se condensează în picături de apă vizibile sau în cristale de gheață.
Acest fenomen se produce în trei modalități distincte :
1) Aerul este răcit sub punctul de saturație. Aceasta se întâmplă când aerul intră în contact cu o suprafață rece sau cu o suprafață care se răcește prin iradiere, sau în cazul în care aerul este răcit de expansiunea adiabatică, care este datorată creșterii în altitudine. Aceasta se poate întâmpla:

2) Norii se pot forma atunci când se amestecă două mase de aer care sunt ambele sub punctul de saturație. De exemplu respirația într-o zi rece, evaporarea apei Oceanului Arctic, etc.
3) Aerul rămâne la aceeași temperatură dar absoarbe mai mulți vapori de apă, până când ajunge la saturație.
Apa dintr-un nor obișnuit poate avea o masă de câteva milioane de tone.
În orice caz, volumul unui nor este corespunzător de mare, iar densitatea vaporilor este de fapt destul de scăzută încât curenții de aer de desubtul și din interiorul norului să fie capabili să susțină picăturile suspendate în aer. De asemenea, condițiile din interiorul unui nor nu sunt statice: picăturile de apă se formează și se evaporă în mod constant.
O picatură de apă obișnuită are o rază de 1 x 0.00001 m și o viteză terminală de circa 1–2 cm/s.
Aceasta oferă picăturilor de apă destul timp să se reevapore când cad în aerul mai cald de sub nor.
Majoritatea picăturilor se formează când vaporii de apă se condensează în jurul unui nucleu de condensare, o particulă minusculă de fum, praf, cenușă sau sare.
În condiții de suprasaturare, picăturile de apă se pot comporta ca nuclee de condensare.
Picăturile de apă care sunt destul de mari pentru a cădea pe pământ sunt produse în două feluri :
Cel mai important se presupune a fi Procesul Bergeron, descoperit de către Tor Bergeron, care afirmă că picăturile de apă suprarăcite, împreună cu cristalele de gheață dintr-un nor, interacționează și duc la creșterea rapidă a cristalelor de gheață, care precipită din nor și se topesc în timp ce cad. Acest proces are loc de obicei în nori ai căror vârfuri au temperaturi de mai puțin de -15 °C.
Al doilea proces important este acela de coliziune și captare, care are loc în nori cu vârfuri mai calde, în care coliziunea picăturilor de apă care se ridică și coboară, produce picături din ce în ce mai mari, care sunt în final destul de grele pentru a cădea pe pământ sub formă de ploaie.
În timp ce o picătură cade printre alte picături mai mici care o înconjoară, ea produce o “trezire” care atrage câteva dintre picăturile cele mici în coliziuni, ajutând astfel la răspândirea procesului.
Această metodă de producere a picăturilor de ploaie reprezintă mecanismul primar în norii stratiformi joși, și în micii nori de tip Cumulus."


Voi continua cu câteva idei despre substratul psiho-spiritual al determinării cauzale, fără să intru prea mult în detalii, aici : 
Mulţi oameni acceptă ideea (în teorie) privind faptul că omul poate influenţa mental (psihic) materia. 
Dar, când este vorba de influenţarea mediului, a naturii, a vremii, a producerii unei ploi, a unei furtuni, sau a "alungării" ploilor şi furtunilor, aceeaşi oameni devin instant foarte... circumspecţi, neîncrezători, negând această posibilitate, deşi ei acceptă la modul general ideea că mintea poate influenţa materia... :) 
De ce, de unde această atitudine contrară ? 
Ea provine de la SCARA fenomenelor considerate a putea fi influenţate mental. 
Poţi crede că ai putea schimba presiunea aerului dintr-o mică incintă (cutie) închisă ermetic, sau chiar dintr-o încăpere, dar... ce greu este să poţi să crezi că ai putea schimba presiunea aerului într-o zonă a atmosferei aflată deasupra ta, în aşa fel încât să înceapă să... plouă, nu-i aşa ?... :) 
Este normal ca majoritatea oamenilor să se integreze în acest... tipar de gândire : nu pot influenţa prea mult, prea tare, o zonă extinsă, mult mai mare decât corpul meu, deoarece AM O MINTE MINTE MICĂ, CARE ESTE RAPORTATĂ DIRECT PROPORŢIONAL LA DIMENSIUNEA CORPULUI MEU, CARE ESTE... MIC. 
:D Această afirmaţie relevă CAPCANA MENTALĂ în care majoritatea oamenilor cad, în care sunt prinşi, şi din care nu găsesc nici o scăpare... ;) 
Mintea trebuie să fie, în viziunea lor, proporţională dimensional cu corpul lor, cu trupul lor fizic, şi deci şi efectele ei sunt limitate dimensional la anumite ordine de mărime spaţiale... :) 
Poate că vei înţelege acum că oamenii se sugestionează şi autosugestionează în mod negativ privind LIMITĂRILE lor, auto limitându-se singuri privind POSIBILITĂŢILE lor, CAPACITĂŢILE lor.
Indiferent de ceea ce CREZI, că nu poţi să faci (obţii) ceva, sau că poţi să faci (obţii) ceva, aşa va fi, mereu, conform CREDINŢEI TALE FERME ! :)

Să schimbăm acum puţin registrul, sistemul de referinţă fizico-chimic, orientându-ne asupra laturii cauzale PSIHOLOGICE şi SPIRITUALE a fenomenului ploii, cea mai dificilă parte, cea mai greu de înţeles şi de... acceptat, din această cauză (a neînţelegerii) :

Într-un interviu dat de unul din ultimii specialişti în aducerea / producerea / manifestarea ploii, omul povestea că secretul este starea de conştiinţă, atitudinea psiho-afectivă...  
A fost chemat într-un sat în care nu plouase de vreo 3 ani. 
A spus că mentalul şi atitudinea oamenilor de acolo este de vină. 
El a simţit, când a ajuns acolo o mare apăsare, o tensiune, încordare...
Reţine bine : " o mare apăsare, o tensiune, încordare" ! 
Meditează, analizează...
Fă legătura cu ceea ce am spus mai sus privind condiţiile fizico-chimice de manifestare a ploii...
Ai prins ideea ? :) 
Cer senin, mediu uscat, secetos = presiune mare (" o mare apăsare, o tensiune, încordare"), iar

cer înnorat, ploios, mediu umed = presiune mică = relaxare, detensionare,... ;)
Aceste procese fizico-chimice atmosferice sunt în CORESPONDENŢĂ DIRECTĂ cu procesele PSIHO-AFECTIVE !
Ce este sus este şi jos, ce este înăuntru este şi în afară... ;)  
După vreo trei zile de stat acolo, a început să plouă...
A fost întrebat cum a procedat, ce metode şi tehnici a folosit ?  
A răspuns că doar a stat singur, la marginea satului, netulburat de nimeni, şi a meditat, într-o stare de echilibru şi armonie, care a readus în acel loc ceea ce lipsea : pacea minţii şi echilibrul sufletesc, armonia energetică a zonei respective...
Deci : schimbând starea de conştiinţă (încărcătura energetică) a zonei, a determinat schimbarea presiunii atmosferice, în sensul în care relaxarea a determinat scăderea presiunii atmosferice, creşterea umidităţii, manifestarea ploii. 
Dar a spus că, dacă acei oameni, care trăiau din agricultură şi creşterea animalelor, acum faliţi, dacă nu-şi schimbă mentalitatea, atitudinea, seceta va continua, după ce va pleca el de acolo, cât timp oamenii vor continua să se certe, să se duşmănească, să gândescă negativ, dezechilibrat..,
 

Citeşte aici, acest articol de pe blogul meu despre materializare şi dematerializare şi vei înţelege şi mai bine cum se "materializează" ploaia : http://loveblog4all.blogspot.com/2015/07/materializare-si-dematerializare.html

Pe blogul meu mai ai multe articole ajutătoare. Descoperă şi... singur... :)

La primul experiment m-am concentrat foarte tare.... :)
Îmi zvâcneau tâmplele, şi imaginea, cînd priveam în faţă, spre telefon sau intrarea de la terasă, pur şi simplu... pulsa, în ritmul bătăilor inimii... se mărea şi se micşora, şi se mişca, aşa cum nu am mai păţit niciodată...
Este posibil să fi influenţat şi berea neagră tensiunea craniană, în oarecare măsură... :)
De fapt atunci m-am oprit din meditaţie, căci m-am speriat să nu fac vreun infarct sau atac cererebral, şi am luat-o către casă, agale, la pas, încet...

Experimentele au fost efectuate din curiozitate, dar şi din mândrie şi orgoliu, să văd dacă aş putea (primul), şi apoi să dovedesc că aş putea face aşa ceva (al doilea).
Dar asta ar... putea să-mi aducă în final mai mult necazuri decât bucurii, de la ignoranţii necredincioşi ai lumii, care doresc mereu noi şi noi... demonstraţii, teste, dovezi, mărturii, experienţe ştiinţifice, şi totul în... zadar, căci majoritatea lor nu vor crede niciodată că e posibil aşa ceva, chiar de ar vedea cu ochii lor, pe viu, nu fotografiat şi filmat... :)
Deci, aş putea spune că sunt foarte mulţumit, satisfăcut în mândria şi orgoliul meu, dar că nu am nici un chef să mă transform într-un cobai, pentru alţii...
Deşi se zice că fiecare om are un... preţ... :)



(...) Nu ajunge să ceri, ci trebuie să emiţi şi imaginea exactă a ceea ce ceri. 
Şi această imagine este MENTALĂ, este sau trebuie creată, construită în mintea ta, de tine, sau trebuie să o PREIEI de undeva.
Dar, indiferent de originea ei, tu va trebui să o păstrezi în minte, în ATENŢIA ta, şi să manifestezi-emiţi cu constanţă, hotărâre  şi fermitate, INTENŢIA ta, VOINŢA ta de a manifesta ceea ce vrei. 
Asta spune şi Isus, şi Abrahamii - Legea Atracţiei, şi mulţi alţi Învăţători spirituali, nu este o noutate pentru omenire, deşi poate fi o noutate pntru... tine... ;) 
Asta am simţit şi eu...
Şi atunci, "colaborarea-conexiunea" fiind iniţiată, m-am concentrat cu totul asupra modelului de ploaie pe care îl doresc...
Putem interpreta colaborarea cu entităţile-forţe ale naturii ca o ancoră psihologică, sau ca ceva real, nu contează prea mult asta, contează că asta a ajutat manifestării...
Greu de descris în cuvinte starea de conştiinţă în care te situezi în acest caz... 
Conform Principiului meu sănătos : Insuficienţa şi excesul sunt dăunătoare, voi căuta să urmez în continuare Calea de Mijloc, Calea Echilibrului Interior, ceea ce îţi doresc şi ţie, cititorule care eşti... :) 
Voi mai aduce completări acestui articol... ;)


"Cine ajunge, prin investigaţie spirituală, să devină conştient că pe globul pământesc esenţa Tronurilor sau a Spiritelor voinţei guvernează elementul solid, terestru, esenţa Spiritelor înţelepciunii guvernează elementul lichid, că în elementul gazos se află esenţa Spiritelor mişcării, iar în elementul de căldură găsim prezentă esenţa Elohimilor, acela recunoaşte, încetul cu încetul, că în fenomenul de formare a apei care se condensează în atmosferă acţionează entităţile care aparţin Ierarhiei Heruvimilor. 
În viaţa elementară a pământului, în elementul solid, am văzut manifestându-se acţiunea combinată a Elohimilor şi a Tronurilor; dacă privim mai sus, vedem cum în elementul aer, în care guvernează Spiritele mişcării, acţionează şi Heruvimii, şi prin aceasta elementul aer iese din domeniul Spiritelor mişcării, pentru a se putea transforma sus, în atmosferă, în nori. 
În atmosfera globului terestru, Heruvimii acţionează într-un mod tot atât de concret ca şi Tronurile, Spiritele înţelepciunii şi Spiritele mişcării, care guvernează existenţa elementară pe pâmânt. 
Dacă ne gândim, apoi, la natura însăşi a acestor formaţiuni de nori şi la elementul profund care se găseşte acolo şi care nu se manifestă decât uneori, din timp în timp, ajungem la fulgerele şi trăznetele care izbucnesc din nori. 
Sunt fenomene care, ca şi altele, nu apar din nimic, în spatele acţiunilor se găsesc, pentru un clarvăzător, acţiunea acelor înalte spirite pe care le numim Serafimi. 
Şi astfel, rămânând totuşi în sfera pământului, inclusiv în atmosfera sa, am ajuns să întâlnim toate treptele Ierarhiilor spirituale."
http://www.spiritualrs.net/Conferinte/GA122/GA122_CF06.html

Pax Vobiscum +

Locaţia a fost aceasta - Parcul Cetăţuia situat pe locul vechii Cetăţi a Clujului, o locaţie cu un trecut istoric foarte bogat ;) :

Eu am filmat ploaia, din părculeţ, aflat aproape de intersecţia Str Călăraşilor cu Str Cetăţii, dintr-un foişor de lemn ce nu apare pe Google Maps...


BONUS ;) : 
Celebrul Albert Ignatenko a făcut în emisiunea de mai jos o demonstraţie privind influenţa sa asupra Naturii. 
Nu a produs o ploaie, dar a modificat nişte nori :)

Emisiunea este integrată în Playlistul meu Youtube "Albert Ignatenko", situat pe canalul meu Youtube.




Linkuri utile : http://www.formula-as.ro/2009/870/societate-37/omul-care-alunga-ploaia-11152
http://www.orgoni.ro/energia-orgonica-poate-alunga-norii-si-produce-ploaia/
https://ro.wikipedia.org/wiki/Minuni_evreie%C8%99ti
http://totb.ro/cum-sa-aducem-ploaia-mituri-credinte-fantezii/

Bunăstarea şi Fericirea ta depinde şi de educaţie, de pregătirea ta, de informaţiile pe care le deţii.
Studiază oferta bogată, de mai jos, de CURSURI ONLINE ŞI OFFLINE, în cazul că tu sau altcineva apropiat ţie se hotărăşte să se mai... instruiască un pic: http://bit.ly/1RqpuCj

Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori:


http://bit.ly/1RqqtCu

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  


software-deals.ro

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');