Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, iulie 21, 2015

Fotografii cu spirite, îngeri, entităţi spirituale, extratereştri, OZN-uri, sau doar... fenomene optice ?



Există multe tipuri de iluzii perceptive vizuale, multe fenomene optice care crează iluzia existenței unor ”entități” fizice, şi multe sunt necunoscute oamenilor obişnuiţi. 
Mulţi oameni cred că au surprins în fotografiile sau filmările lor fenomene şi evenimente... paranormale, care de fapt sunt imagini normale, însă de neînţeles pentru ei. De aceea le par... anormale.
Nu afirm că nu există fotografii şi filmări care să fi surprins evenimente deosebite, OZN-uri, extratereştri, spirite, îngeri, energii ciudate, fenomene bioplasmatice, eterice, ci doar că multe din fotografii au fost INTERPETATE în mod eronat ca putând fi încadrate în cadrul unor astfel de... fenomene.
În plus, nu este uşor de definit nici ceea ce poate fi categorisit în mod corect ca fiind "paranormal", "OZN", şi nici măcar "extraterestru". 
Drept exemplu, te rog încearcă să dai acum câte o definiţie acestor termeni. Începe cu "paranormal". 
Ce este "paranormal" pentru tine? 
Iar apoi gândeşte-te: ceea ce este, conform definiţiei tale, paranormal pentru tine, este paranormal pentru... toată lumea?
Continuă apoi cu OZN, spirite, îngeri şi extratereştri...
Întreabă-te, de exemplu, dacă îngerii sunt... paranormali, dacă sunt extratereştri sau nu, dacă au ceva în comun cu spiritele. 
Căci în multe texte vechi se vorbeşte despre Ierarhia Spirituală, în sensul că toate formele de viaţă au... spirit. Deci, denumirea "spirit" / "spirite" este una... universală, din anumite puncte de vedere spirituale. 
Prin urmare, şi oamenii, şi îngerii, şi extratereştri sunt, în esenţa lor de bază... spirite. Toate sunt create de Spiritul Suprem, Spiritus Sanctis, Spiritul Sfânt. Denumirea "Duh" este doar un sinonim pentru "Spirit", aceşti termeni ai limbajului având origini lingvistice diferite, slavone şi latine. Dar ele definesc de fapt acelaşi concept... 

Am participat până acum la mai multe dezbateri privind explicaţii ce se pot atribui unor anumite fotografii mai... ciudate. 
Chiar şi eu însămi am fost autorul unor astfel de fotografii... anormale, ca să nu le spun altfel. 
Şi multă lume consideră că fotografiile în care apar sfere luminoase, numite şi orbs, pot fi interpretate ca fiind apariţii de entităţi spirituale, spirite, îngeri, arhangheli, entităţi energetice inteligente, spirituale, etc.
Mă refer la aceste tipuri de "apariţii" : https://www.google.ro/search?q=orbs+in+photos&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=fPVQVdyQK4uNsAGFoYDwBg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1400&bih=761

http://www.spiritus.ro/RAZVAN/Globii_luminosi_din_fotografii-ed2.pdf

Aceste "apariţii" ce dau impresia unor sfere luminoase, provin, în marea lor majoritate, de la... particule de praf ce plutesc în aer şi insecte, care, fiind luminate de blitz, de faruri de maşini, de razele de soare sau alte surse de lumină, apar ca mici cercuri luminoase cu aparenţă sferică. 
Mărimea lor aparentă creşte şi descreşte în funcţie de cât de aproape a fost particula de praf sau insecta de obiectivul aparatului foto. 

Argumente :
1. nimeni nu vede nimic cu ochii lui, aceste efecte apar doar în poze şi filme, şi sunt detectate doar când se privesc ulterior fotografiile efectuate. 
Deci ele sunt efecte optice care apar din cauza aparatului şi a condiţiilor speciale de fotografiere / filmare, fiind imperceptibile ochilor
De altfel, majoritatea particulelor sunt foarte aproape de aparat, de obiectiv, şi sunt foarte mici. Nu este nimic de văzut, aşadar.
2. Aceste sfere luminoase sunt la fel în toată lumea, şi apar tuturor oamenilor, fără deosebire de credinţă, religie, vârstă, chiar şi ateilor. 
Şi... culmea, cam în aceleaşi condiţii de mediu şi iluminare, mereu. Marea lor majoritate sunt efectuate seara şi noaptea, la lumina blitzului. 
3. Am observat şi o altă regulă generală: aparatele care surprind cele mai multe sfere, şi cel mai des, sunt cele mai... slabe calitativ. :) 
Cu cât aparatul este mai bun, mai performant, mai profesional, cu atât mai puţine astfel de sfere ies în fotografii. Aparatele bune au mecanism de auto curăţare a lentilei de praf, lentilele nu dau aberaţii cromatice, refracţii, etc. 
Deci există o relaţie cauzală legată de aparatul folosit, ceea ce ar putea exclude rapid marea majoritate a imaginilor efectuate de "săpuniere" (cum spun unii fotografi aparatelor slabe :) ).
4. sferele pot fi REPRODUSE destul de uşor, în mod artificial, intenţionat, în modalităţi diverse: aruncând puţin praf în faţa obiectivului, un pic de făină, sau ce ai tu prăfos prin casă, în lumina soarelui ori în cea a blitzului. 
Mai poţi face sfere drăguţe luminoase şi dacă... sprayezi puţin în aer apă sau deodorant, şi apoi le... surprinzi... făcând poze cu blitzul.
Deci... atunci când cineva îţi prezintă astfel de fotografii cu "îngeri", întreabă-l întâi ce aparat a folosit, şi în ce condiţii...

Cele mai interesante fotografii ar rămâne, deci, după triere, cele care întrunesc aceste condiţii :
1. au fost efectuate cu aparate bune, de marcă, nu "săpuniere",
2. nu au fost făcute cu blitzul, 
3. nu existau surse de lumină puternice care ar fi putut produce iluminarea particulelor şi insectelor ce plutesc în aer,
4. nu au fost efectuate în medii închise şi pline de praf cum ar fi grote, etc., sau seara când ţânţarii angelici şi alte insecte ies la... lumină. La cea a... blitzului... :)   
Este clar că o sursă de lumină puternică, cum este blitzul aparatului, poate produce astfel de efecte... minunate, la un aparat de calitate...
Am remarcat că efectele apar în special la aparatele la care apare în general o supraexpunere luminoasă, care "ard" pozele, în poze albul apărând incandescent, prea luminos, ca o pată luminoasă în care nu distingi detaliile. 

Ce nu este clar: spiritele, îngerii, entităţile de care vorbesc mulţi oameni că le-au fotografiat, sunt ele... luminoase, sau ba? 
Aceasta este întrebarea! 
Au lumină proprie, emit lumină, sau sunt de fapt... întunecate, exact ca omul, doar reflectă lumina
Tu... ce zici? Pune-ţi acest semn de întrebare.
1. Dacă emit lumină, aşa cum susţin mulţi, atunci ar trebuie să poată fi văzute şi cu ochiul liber, căci emit fotoni, mai ales în întuneric, şi, în plus ar trebui să poată fi fotografiate mai uşor fără blitz decât cu blitz! 
Lumina lor nu este puternică, şi ar fi acoperită de cea a blitzului! 
Reţine bine asta... 
2. Dacă nu emit lumină, atunci ele doar reflectă lumina, şi în acest caz... se pune şi o altă întrebare... "ajutătoare" : sunt ele entităţi materiale, sau ba ? 
Căci, dacă sunt materiale, atunci ele pot reflecta lumina, a blitzului de exemplu, iar dacă nu sunt... ba
Mulţi "vânători de îngeri" nu s-au gândit niciodată la asta. 
Mulţi afirmă că aceste entităţi sunt imateriale şi au o natură intrinsec luminoasă
Ceea ce contravine cu realitatea perceptibilă în majoritatea pozelor.
Şi, în plus, eu mă întreb: poate ceva imaterial să emită lumină în spectrul vizibil, ce poate fi captată de senzorul aparatului?

Cazul rămâne deschis, oricum, deschis dezbaterilor, argumentelor.
Nu susţin că eu am răspunsuri şi soluţii la toate întrebările şi problemele, pentru că... nu am. Nu la toate. Doar la unele... La altele, caut şi eu, şi îmi folosesc gândirea în acest sens. 
Mai efectuez şi unele experimente, din când în când, pentru a testa anumite teorii. Mai bat netul în lung şi-n lat, şi caut informaţii. 
Şi încerc să abordez această temă fără preconcepţii şi prejudecăţi. 
Accept argumentele şi contra argumentele celor care le expun în mod logic, raţional. Mai ales cele validate ştiinţific deja...
Ceea ce voi prezenta la cazul următor vine în completare şi la cel de mai sus, cu sferele (orbs). Toate informaţiile se leagă între ele...

Un alt caz interesant este cel al dârelor şi dungilor luminoase care par că pulsează cu o anumită frecvenţă.
Astfel de "apariţii" sunt mult mai rare, şi mult mai interesante. Pentru mine, cel puţin. 
Din punct de vedere ştiinţific, ele sunt mai complexe decât sferele, din cauza faptului că este vorba de mai multe fenomene optice implicate în realizarea acestui efect. 
Şi faptul că sunt mult mai rare decât sferele, îmi incită curiozitatea mult mai mult. 
Ipoteză: în realitate, pe internet sunt puţine astfel de poze postate, dar asta nu înseamnă că acest fenomen se petrece foarte rar, ci că OAMENII CRED CĂ ACELE FOTOGRAFII SUNT ERORI ALE APARATULUI, ŞI PUR ŞI SIMPLU LE... ȘTERG ! 
Din păcate lumea şterge astfel de fotografii, deoarece ele, spre deosebire de cazul sferelor, par compromise total sau în mare parte. Asta am observat eu, în mai multe cazuri. 
Doar cei atenţionaţi, care au citit câte un articol de genul celui de faţă, le păstrează şi le arată şi altora. 
Dar, ele par atât de... distruse, încât nimeni nu ştie cum să explice fenomenul, dând vina uşor pe... aparat. 
Este posibil ca aparatele să cauzeze aceste fenomene, în totalitatea lor. 
Dar... pentru mine, cel puţin, este foarte dificil să pot emite o JUSTIFICARE LOGICĂ privind CAUZA reală a acestor "apariţii". 
Un exemplu foarte frumos şi elocvent îţi prezint mai jos. 
Unii dintre cititori vor fi surprinşi să constate că şi ei au avut astfel de poze, dar le-au şters. 
Rugămintea mea este să nu le ştergeţi, şi să încercăm să facem o colecţie care să poată fi analizată mai serios, prin comparaţii, analizând asemănările şi deosebirile, condiţiile de mediu, natura aparatelor folosite, etc. 
Pe internet pur şi simplu este foarte greu să dai de astfel de poze. Este plin de orbs, dar de dâre luminoase pulsatorii nu...
Pozele de mai jos au fost efectuate de prietenul meu Edward Popescu, în Anglia, şi mi-a cerut părerea despre ele. A vrut să le şteargă iniţial, pe primele două, dar s-a răzgândit, amintindu-şi că eu studiez astfe de de "ciudăţenii". 

Această fotografie este normală. A efectuat mai multe fotografii normale în acea locaţie, şi doar 2-3 au ieşit anormale, după care au ieşit iar normale. 




Un film interesant despre relaţia dintre Orbs, OZN-uri, entităţi energetice-spirituale, extratereştri, demoni, satanişti, fenomenele paranormale din lanurile de grâu, Illuminati, psihicul uman... - "OZN-urile - Dovada unei Înşelări Demonice" 
Urmăriţi şi celelalte filme care vin în continuarea acestuia, din  playlistul meu despre OZN, Extratereştri, Aliens, şi fenomene conexe :





Distribuie dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico


-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSULblogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole!   http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro




Entitățile elementale (după Rudolf Steiner)

Entitățile elementale sunt entităţi care există în cadrul realităţii noastre ca fiinţe spirituale, care, însă, într-un anume fel s-au abătut de la mersul regulat al evoluţiei şi a căror însemnătate constă tocmai în faptul că ele se abat de la curentul normal de evoluţie.

Spirit, spirite. Ce este Spiritul

Încep o serie de sinteze efectuate pe baza unor materiale studiate de mine cu mare atenție. Postările mele vor suferi modificări, adăugiri, cu timpul. Este vorba de o muncă de analiză și sinteză a unor teorii care au multe lucruri în comun, și cu care eu personal rezonez.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');