Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, ianuarie 24, 2015

Relația ta personală cu DivinitateaMind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Am iniţiat acest material ca administrator al unor grupuri de socializare, unde s-au postat şi se vor mai posta afirmaţii eronate şi aberante, deoarece mă simt RĂSPUNZĂTOR pentru efectul SUGESTIILOR ERONATE pe care unii încearcă să le IMPLEMENTEZE altora în acele comunităţi.  
Nu doresc să creez şi să întreţin un mediu propice apariţiei şi dezvoltării unor viruşi ce pot infesta mintea celor ce frecventează mediul creat de mine, administrat de mine, controlat de mine.
Sau, mai bine spus, nu doresc crearea unui mediu septic 100%, căci ştiu că nu este posibil, şi nici de dorit, ci în principal conştientizarea prezenţei şi efectului manifestat de diversele tipuri de energii şi entităţi informaţionale şi spirituale. 
Gândurile sunt entităţi informaţionale, care se comportă asemenea unor fiinţe vii, deoarece în plan energetic se atrag şi se resping cu alte gânduri, pot forma sisteme, structuri, "organisme", etc. 
Tu simţi deseori cum unele gânduri, idei, teorii, pur şi simplu par că se "lipesc" de tine, de mintea ta, că rezonează cu ceva din tine, iar aceste senzaţii sunt adevărate, reale, şi analiza lor îţi poate dezvălui multe, foarte multe...
Tu simţi fenomenul de respingere manifestat faţă de anumite gânduri, idei, afirmaţii, teorii, şi această respingere este reală, are suport real în plan fizico-chimic, la nivelul legilor universale ce guvernează acest univers, care este, în sine, o creaţie... mentală...
Nu am nimic personal cu nimeni, dar vreau să scot în evidenţă ERORILE celor ce postează, pentru a nu permite IMPLEMENTAREA UNOR TIPARE ERONATE ÎN SUBCONŞTIENTUL CITITORILOR, CARE LE VOR INFLUENŢA NEGATIV  GÂNDIREA, COMPORTAMENTUL, VIAŢA...
Acest material poate fi preluat de orice comunitate, căci are ca scop conştientizarea efectelor negative exercitate de către unii membri asupra întregii comunităţi
Efectele pot fi atât neintenţionate, neconştientizate, cât şi (rău)intenţionate, exercitate în mod conştient, în diverse scopuri personale sau de grup restrâns, care nu urmăresc beneficiul tuturor.


1. Cine vrea să asculte vocea Divinităţii în conştienţa lui, trebuie să elimine orice alte STIMULĂRI şi STIMULI SENZORIALI (corporali, organici) din exterior şi interior, să se DETAŞEZE SENZORIAL de mediul exterior şi interior, cât şi de GÂNDURILE CARE ÎL ŢIN PRIZONIER BLOCAT ÎN SFERA AMINTIRILOR LEGATE DE EXPERIENŢELE SALE DE VIAŢĂ ANTERIOARE. 

Relaţia cu Divinitatea este PERSONALĂ, şi poate fi conştientizată doar în condiţiile în care tu te detaşezi de lumea şi viaţa terestră, de trăirile tale psiho-emoţionale, focalizându-ţi atenţia complet asupra conceptului de Divinitate şi asupra INTENŢIEI de a conştientiza legătura ta cu Sursa primordială a vieţii şi lumii în care îţi desfăşori acum existenţa. 
Acesta este "secretul" şi "cheia" afirmaţiilor emise de Isus şi alţi Mari Maeştri ai spiritualităţii, care au afirmat că pentru a intra în Împărăţia Cerurilor trebuie să "mori" pentru lumea terestră...
"A pleca înseamnă a muri puţin", iar detaşarea mentală şi emoţională de această lume, de acest plan existenţial terestru, este văzută în toate religiile şi sistemele ezoterice ca un fel de "PLECARE DINCOLO, de "moarte aparentă", un fel de "moarte clinică". 
Deci, pentru a putea conştientiza şi EXPERIMENTA legătura ta cu Divinitatea, este necesar să ai curajul de a trece dincolo de graniţele vieţii şi morţii CORPORALE, TRUPEŞTI, ORGANICE. 
Bineînţeles că această trecere este una spirituală, adică ea se efectuează "în spirit", prin intermediul minţii. 
Căci, aşa cum textele sacre străvechi afirmă : 
"Unde este mintea ta, acolo este şi spiritul." 
Deci : a-ţi îndrepta (focaliza, canaliza) mintea spre Divinitate, poate fi văzut ca o "călătorie spirituală", în spirit, în esenţa esenţelor, spre Sursa primordială a Totului existent...

2. Orice stimul şi stimulare te INFLUENŢEAZĂ MENTAL ŞI EMOŢIONAL, declanşând AUTOMAT în mintea şi sufletul tău TRĂIRI, STĂRI EMOŢIONALE, LEGATE DE EXPERIENŢA TA ANTERIOARĂ, DE AMINTIRILE TALE DEPOZITATE ÎN MEMORIA TA.

De aceea eu susţin rolul, importanţa şi utilitatea DETAŞĂRII SENZORIALE
Şi nu numai eu, ci toate textele iniţiatice străvechi. 
Eu doar repet acum ceea ce mulţi alţii au repetat şi ei, de-a lungul istoriei omeneşti. 
Eu sunt doar un nou ecou, un mediu rezonant, în Acum şi Aici...Mă voi referi în continuare în special la EXERCIŢIILE DE MEDITAŢIE efectuate pe fond muzical şi cu ghidare vocală, care se practică acum tot mai mult în lumea întreagă.
Deci : audiţia muzicală declanşează astfel de trăiri, vocea cuiva care îţi narează ceva, declanşează astfel de trăiri, ceea ce vezi, citeşti, asculţi, pipăi, miroşi, etc, în cursul unui exerciţiu de "meditaţie", îţi declanşează astfel de trăiri, care te DIRECŢIONEAZĂ MENTAL ŞI AFECTIV ÎNTR -O ANUMITĂ DIRECŢIE ŞI SENS, ÎN TRECUTUL TĂU, ÎN EXPERIENŢA TA ANTERIOARĂ, ŞI NICIDECUM SPRE... DIMENSIUNEA SACRĂ ATEMPORALĂ ŞI ASPAŢIALĂ A DIVINITĂŢII. 
"Spaţiul sacru divin" este pretutindeni şi nicăieri, căci Divinitatea nu este legată de un LOC (SPAŢIU) şi UN TIMP.
CÂT TIMP EŞTI STIMULAT SENZORIAL NU POŢI CONTACTA ŞI RELAŢIONA CONŞTIENT CU DIVINITATEA, FIIND PRINS ÎN CAPCANA EXPERIENŢEI TALE ANTERIOARE, DE CARE NU TE POŢI DETAŞA !
Nu afirm că nu te poţi vindeca prin astfel de exerciţii ghidate muzical şi vocal. 

Nu afirm că ele nu sunt bune, că nu sunt utile, că nu au nici o eficienţă, etc. 
Afirm doar că cei ce îţi spun că prin astfel de exerciţii te pun în contact şi relaţie directă cu Divinitatea, se înşeală şi te înşeală ! 
Ei de fapt te poartă în cercuri în SPAŢIUL LIMITAT AL EXPERIENŢEI TALE ANTERIOARE, AL TRĂIRILOR TALE ANTERIOARE, AL VIEŢII TALE UMANE TERESTRE. 
Dacă vei avea viziuni în această stare, ele vor fi în directă legătură cu viaţa ta, cu experienţa ta anterioară, nu vor fi "viziuni divine" primite de la Divinitate. 
Dacă le vei analiza vei constata că sunt simbolice, la fel ca visele, că au legătură cu trăirile tale emoţionale legate de evenimente trecute, cu convingerile şi credinţele tale, nu cu Divinitatea.
Poţi să îţi vindeci în acest spaţiu traumele emoţionale, cu siguranţă, căci aşa procedează orice psiholog şi psihiatru, dar nu poţi să ai O RELAŢIE CONŞTIENTĂ CU DIVINITATEA ÎN ACEASTĂ STARE
Cine afirmă contrariul trăieşte în iluzie, minciună, înşelătorie. 

Cei care se dau drept ghizi mediatori ai căii tale spre experimentarea unei relaţii conştiente cu Divinitatea, nu pot să facă ceea ce îţi promit, prin exerciţii de ghidare sugestive, bazate pe sugestii vocale sau vizuale. 
Ei îţi induc iluzii prin sugestii, viziuni imaginare.
Aşa cum un hipnotizator TE POATE FACE SĂ ÎŢI IMAGINEZI CEEA CE EL ÎŢI SUGEREAZĂ SĂ ÎŢI IMAGINEZI, ACEŞTI GHIZI TE FAC SĂ ÎŢI IMAGINEZI, PRIN SUGESTIILE LOR, CEEA CE VOR EI, ceea ce mintea lor a produs, un tipar mental pe care îl au ei cu privire la Divinitate.
Dacă te aduc în transă prin muzică ambientală, şi te sugestionează să îl vezi pe Dumnezeu, TU VEI PUTEA VEDEA UN DUMNEZEU, ÎN MOD IMAGINATIV, CONFORMÂNDU-TE SUGESTIEI
Dacă te vor sugestiona că poţi vorbi cu Dumnezeu, că poţi dialoga cu el, şi că el îţi va răspunde, atunci tu îţi vei IMAGINA CĂ DIALOGHEZI CU DUMNEZEU
Pentru tine, această experienţă va avea un caracter real, văzând şi auzind în transă ceea eşti sugestionat să vezi şi să auzi. 
Dar asta nu înseamnă că tu, într-adevăr, l-ai văzut şi ai vorbit cu Dumnezeu, ci că ţi-ai imaginat că l-ai văzut şi că ai vorbit cu El. 
Puterea creatoare imaginativă este deosebită.
Este ca şi cum ţi-ai imagina că vorbeşti cu mine, dar de fapt noi nu comunicăm în realitate, ci doar în închipuirea ta. 
Şi există un mare pericol pentru cei ce practică astfel de exerciţii, privind faptul că, cu timpul, ei să nu mai poată disocia corect închipuirile lor de realitate, căci încep să trăiască într-o "realitate închipuită", imaginară, existentă doar în mintea lor. 
În acest mod în mintea lor se pot crea amintiri false, care le vor putea influenţa negativ viaţa.
Poate că, pentru a înţelege asta, prin experienţa ta concretă de viaţă, ar trebui să fac un astfel de exerciţiu de ghidare sugestivă, pentru ca orice om care îl efectuează să se poată convinge de ceea ce am afirmat mai sus, în mod practic. Dar... există pericolul declanşării unei isterii colective, în care o mulţime de oameni vor "vorbi" cu Dumnezeu, şi vor fi extrem de INFLUENŢAŢI EMOŢIONAL de această experienţă. 

Efectele unei astfel de experienţe pot fi diverse, căci PENTRU FIECARE OM, DUMNEZEU VA APĂREA ŞI ÎI VA VORBI CONFORM CONVINGERILOR SALE PERSONALE PROFUNDE, DIN SUBCONŞTIENT, TIPARE PE CARE LE ARE PRIVITOR LA DUMNEZEU ŞI RELAŢIA SA PERSONALĂ CU EL
Mai exact : unii oameni vor percepe un Dumnezeu bun, blând, calm, relaxat, alţii vor percepe un Dumnezeu energic, punitiv, răzbunător, ameninţător, etc. 
Dar ceea ce vor percepe în acea stare de transă indusă li se va părea real, şi vor putea fi convinşi că au avut o experienţă reală, pentru că "au văzut cu ochii lor" şi "au auzit cu urechile lor", deşi ochii erau... închişi şi experienţa se desfăşura în imaginaţia lor, în mintea lor...
Voi mai medita la posibilitatea şi utilitatea unui astfel de exerciţiu practic, şi, dacă voi primi semnale favorabile, îl voi produce. 
Ideea de bază este ca el să fie util, benefic, pentru toată lumea, nu să contribuie la implementarea unor noi tipare, negative, eronate, în legătură cu Divinitatea, religia, credinţa religioasă. 
Aştept păreri şi opinii în acest sens, şi voi asculta şi de ghidarea mea interioară...


Vorbesc aici de RELAŢIA PERSONALĂ a fiecărui om cu Divinitatea. 

Fiecare relaţie are un CARACTER PERSONAL, ce are directă legătură cu PERSONALITATEA FIECĂRUI OM...
Reţine, însă, faptul că PUTEREA MINŢII CONSTĂ ÎN A EFECTUA, prin IMAGINAŢIE, SCHIMBĂRI ŞI TRANSFORMĂRI ASUPRA EVENIMENTELOR ŞI ASUPRA MATERIEI, CARE ESTE O "ENERGIE CONDENSATĂ".
Puterea minţii constă în capacitatea sa de creaţie prin transformare !
"Totul este Spirit, Universul este mental."

Deci, exerciţiile de ghidare prin sugestii vocale şi vizuale pot avea rezultate în conformitate cu modul în care aceste sugestii sunt formulate. 
Ele pot fi formulate în sensul manifestării unei vindecări, a implementării unei amintiri false, a ştergerii unei amintiri, a implementării unei credinţe, convingeri, reacţii, etc. 
Scopurile sunt diverse, foarte variate. 
Dacă sugestiile sunt bine formulate, ele îşi vor atinge scopul
Eu doresc însă să îţi atrag atenţia privind scopul exerciţiilor existente pe piaţă, gratuite sau nu. 
Studiază atent, înainte de a efectua aceste exerciţii, natura sugestiilor existente în cadrul lor. 
Căci sugestiile pot avea atât caracter pozitiv cât şi negativ. Negativ au cele compuse de ignoranţi în domeniu şi de specialişti în domeniu care urmăresc anumite scopuri ascunse, legate de influenţarea populaţiei în diverse scopuri personale sau de grup elitist retrâns. 
Fii vigilent, căci este vorba de viaţa ta, de sănătatea ta, de bunăstarea şi prosperitatea ta, de libertatea ta. 
Merită efortul unor analize... preliminarii, nu-i aşa ?...

3. CUM POŢI DOBÂNDI SIGURANŢA FAPTULUI CĂ AI O RELAŢIE PERSONALĂ REALĂ CU DIVINITATEA ? 
Asta este întrebarea de bază. 
Căci, în principiu, nu este greu deloc să iniţiezi o astfel de RELAŢIE MENTALĂ ŞI SUFLETEASCĂ, EMOŢIONALĂ. 
Sau... ţi se pare greu ? 
Totul ţine de...IMAGINAŢIA TA.  
În asta constă, de fapt, PUTEREA MINŢII tale, nu ?  
În CAPACITATEA DE A-ŢI IMAGINA diverse şi variate lucruri.

Am vorbit de Puterea Minţii, şi am explicat că CEEA CE EŞTI SUGESTIONAT SĂ FACI, ÎN TRANSĂ, SAU TE AUTOSUGESTIONEZI, ARE EFECTE ÎN PLANUL MANIFESTĂRII
Deci, vindecarea poate avea loc dacă sugestiile şi autosugestiile sunt eficiente, şi ţi le imprimi puternic în conştient şi subconştient.
NU NEG ŞI NU AM NEGAT EFECTELE EXERCIŢIILOR MEDITATIVE DE RELAXARE.
Intenţia mea constă în A SCOATE ÎN EVIDENŢĂ ERORILE PREZENTE ÎN AFIRMAŢIILE CELOR CE SUSŢIN CĂ EI POT GHIDA (media) PE ALŢII CORECT PRIVIND DETERMINAREA UNEI RELAŢII CONŞTIENTE PERSONALE CU DIVINITATEA, CU DUMNEZEU. 
ATENŢIE : nu afirm că nimeni nu te poate ghida spre a iniţia în mod conştient o relaţie cu Divinitatea, în sensul că relaţia aceasta a existat şi există, chiar acum, însă tu nu o conştientizezi. 
Afirm doar că există mulţi înşelători şi farsori în acest domeniu, cât şi ignoranţi cu intenţii bune care comit o serie de greşeli, şi că eu am intenţia de a atenţiona asupra erorilor pe care aceştia le fac, cu voie sau fără de voie. 
 Cunoscând astfel de erori, îţi va fi destul de uşor să îi depistezi singur în continuare.
Cine ştie, cunoaşte faptul că ORICE EXERCIŢIU CARE INDUCE RELAXAREA PROFUNDĂ, CONTRIBUIE LA VINDECARE. 

 ŞI CĂ, A-L AMESTECA ÎN ASTFEL DE EXERCIŢII DE RELAXARE PE DUMNEZEU, REPREZINTĂ O TENTATIVĂ DE... MANIPULARE, CONŞTIENTĂ SAU INCONŞTIENTĂ...
Cu toţii aţi văzut şi vedeţi la tembelizor cum ţigănci ghicitoare afirmă că ele lucrează cu Dumnezeu, cu Fecioara Maria, cu sfinţi, cu îngeri, etc, nu ?
Unii oameni aduc "mărturii " privind efectele exerciţiilor recomandate de ei, de la persoane care afirmă că acele exerciţii le-au fost de real sprijin şi ajutor privind diverse probleme ale lor, personale. 

 Eu nu neg din start, orbeşte, aceste efecte, deşi ele pot fi puse sub semnul... îndoielii. 
 De ce şi cum ? 
 Păi uite aşa : am postat pe blogul meu materiale referitor la efectele SUGESTIEI, AUTOSUGESTIEI, EFECTUL PLACEBO, NOCEBO. 
 Ultimele postări (ianuarie) sunt chiar pe această temă, şi pot fi consultate de oricine este dornic de informaţie de calitate. 
 Somnul raţiunii naşte monştri, şi de aceea eu vă invit să nu vă... adormiţi raţiunea, ci să vă folosiţi de ea, ca de un instrument util şi minunat primit în dar de la Divinitate, Natură, sau de unde consideraţi voi că este cazul. 
 Este foarte... logic şi raţional ce spun, nu -i aşa ? 
 Nici un... monstru nu se poate naşte şi perpetua aici. :)
 Unii oameni se STRĂDUIE DIN RĂSPUTERI SĂ FACĂ PE ALŢI OAMENI SĂ RENUNŢE LA... RAŢIUNE ! 

Oricine poate observa asta, nu-i aşa, analizând ÎNDEMNURILE lor, SUGESTIILE lor... raţionale, cu atenţie. 
Nu este şi cazul... meu, după cum se poate atent observa. :)
De exemplu, ei afirmă faptul că meditația nu este ceva logic, că explicațiile, analizele şi interpretările logice ale mele sau altora nu au nici un rost, că, vezi Doamne, meditaţia este ceva dincolo de raţiune, că ea se adresează inimii, sufletului, nu intelectului, şi alte asemenea sugestii aberante, care au ca efect... somnul raţiunii şi implementarea monştrilor (demonilor) lor, care le bântuie şi posedă lor... mintea.
Ei spun că omul care se bazează pe logică are sau va dobândi o inimă de gheaţă, că nu este capabil de iubire, de afecţiune, etc. 
Ce urmăresc ei astfel ? 
O manipulare emoţională, evident, nu ? 
"Nu mai gândi, frate, nu mai judeca, fă fără să gândeşti ceea ce EU îţi sugerez că este bine pentru tine, căci eu te iubesc de numa, şi vreau binele tău, şi nimic altceva..." Aceasta este esenţa textelor lor. 
Îi poţi recunoaşte uşor, acum, astfel.
Este evident că aceşti falşi "ghizi", "învăţători spirituali", "maeştri", au o... problemă destul de serioasă privind... logica şi raţionamentele mentale. 

Şi cu mine şi cei ca mine, deoarece eu sunt un om deosebit de... rece, calculat, detaşat, raţional... :)
Cum manipulează falşii ghizi spirituali minţile adepţilor lor, pe care îi fac să devină DEPENDENŢI de EI şi de IDEOLOGIA LOR, adormindu-le raţiunea, este relevat şi în filmul de mai jos, pe care vi-l recomand : "Secretele controlului minţii".
Am pe canalul meu Youtube un playlist intitulat Psihologie. Acolo Dl psiholog profesor universitar Daniel David explică raţional influenţa efectului placebo în cursul terapiilor neconvenţionale. 
Mergând mai departe, se constată că doar cei ce sunt sensibili la sugestii se vindecă prin proceduri care nu au efect decât la nivel mental, în sens placebo, prin autosugestie (credinţă în efectul unei terapii, medicament, obiect, metodă, tehnică, etc ). 
Extrapolând, eu afirm următoarele : NU TOŢI CEI CE AU EFECTUAT UN EXERCIŢIU NECONVENŢIONAL RECOMANDAT S-AU VINDECAT, CI DOAR CEI FOARTE SUGESTIBILI, CARE AU PRELUAT CA AUTOSUGESTII SUGESTIILE PRIMITE, PRIN CREDINŢA ÎN FAPTUL CĂ EI POT FI VINDECAŢI PRIN ACEL EXERCIŢIU
Raportul de astfel de "autovindecări asistate " de regulă nu depăşeşte 30 % din totalul celor care efectuează un astfel de exerciţiu. 
Deci, ASTFEL DE EXERCIŢII NU AU UN EFECT 100% GARANTAT, GARANŢIA CARE POATE FI OFERITĂ FIIND DE REGULĂ SUB 30%, mai ales pt exerciţiile pentru care nu se efectuează un training raţional anterior, pt ca practicanţii să CONŞTIENTIZEZE MECANISMUL VINDECĂRII, CARE DE FAPT ESTE O... AUTOVINDECARE PRIN PUTEREA AUTOSUGESTIVĂ (CREDINŢĂ ) A MINŢII LOR RAŢIONALE. 
Că procesul nu este conştientizat de cei ce se vindecă, neştiind mecanismul, este o realitate. 
 Exemplul cu medicamentul placebo de pe blogul meu, este foarte relevant : un om s-a vindecat de cancer prin efect placebo, dar cancerul a revenit după ce el a auzit că medicamentul aflat în perioada de testări, pe care şi el l-a luat, nu a avut rezultate pozitive relevante la nivelul lotului de testare. 
După aceea doctorul său, înţelegând că a fost un efect placebo, i-a spus că îi dă o doză superconcentrată, care nu a fost dată la testări, şi cancerul a regresat puternic din nou, rapid. 
Dar pacientul primise în realitate doar... apă distilată ! 
După care a aflat de raportul final al comisiei de evaluare a testărilor, şi, influenţat mental major de acest raport negativ, a decedat a doua zi...  
Puterea minţii, a autosugestiei, a credinţei, te poate, deci, şi vindeca, dar şi... ucide...
Despre asta este vorba privind Puterea Minţii. 

Despre SUGESTIE ŞI AUTOSUGESTIE
Restul sunt nişte... poveşti adiacente, care, de fapt, îşi au şi ele rolul lor, mai mult sau mai puţin... binefăcător... 


Aici aveţi linkul către canalul meu Youtube :  https://www.youtube.com/user/katonanico 

Daţi click pe Categoriile de playlisturi pentru a se deschide toate listele. Sunt două mari categorii : playlisturile create de mine, şi cele salvate de mine de la alţii.  
Studiaţi postările pe blogul meu, şi căutaţi în lista de etichete cu albastru din stânga, jos, cuvintele : vindecare, sugestie, autosugestie, puterea minţii, etc, şi daţi click pe ele, pt a citi postările ce au acea etichetă, şi a înţelege mai bine ceea ce am afirmat http://loveblog4all.blogspot.ro/
 
Deci, care este PROBLEMA REALĂ PRINCIPALĂ, de fapt : faptul că doar sub 30% din practicanţii unor terapii şi exerciţii neconvenţionale se vindecă, de fapt, şi restul... 

 Cu RESTUL apar probleme majore. 
 Căci dacă ei se bazează doar pe această "terapie", care la ei nu dă roade, boala lor se va agrava, se poate croniciza, şi ei pot chiar deceda dacă nu urmează şi alte terapii, MAI ADECVATE LOR, PT PERSONALITATEA LOR !
 Înţelegi problema ? 

 Nici un autor de astfel de "exerciţii de vindecare prin puterea minţii" nu poate garanta eficienţa exerciţiului, nici măcar pt 50% din practicanţi ! 
 Aici includ şi vindecările prin credinţă, de tip religios, pelerinajele la locurile tămăduitoare, rugăciunile de vindecare, etc. 
Dar, dacă în inconştienţa lor, ca să nu zic din alte motive şi interese personale, autorii exerciţiilor DAU GARANŢII ABSOLUTE, ei devin, din această cauză, automat, nişte FARSORI, ÎNŞELĂTORI, DEZINFORMATORI, etc, care MANIPULEAZĂ INCORECT OPINIA PUBLICĂ. 
Este asta o problemă demnă de sesizat, analizat, dezbătut, de luat în seamă ? 
Pentru mine, da, este. 
Pentru că eu sunt CONŞTIENT de ceea ce se întâmplă în... realitate.
În realitate, dacă subiectului nu îi oferi o INSTRUIRE COMPLETĂ ŞI ADECVATĂ tipului său de personalitate, nu îi poţi oferi nici un fel de garanţie de vindecare sau ameliorare a stării sale de sănătate. 
Nici un doctor nu poate oferi garanţii absolute, şi doctorii ştiu asta, dar pacienţii nu. 
Şi, de aceea, în principiu, pacienţii care au convingerea că doctorii şi medicamentele îi vindecă, au şanse mult mai mari de vindecare decât cei neîncrezători
La cei neîncrezători, mintea lor efectiv se opune vindecării. 
Bolnavul care renunţă la viaţă, convins că va muri, va muri, conform convingerii sale, chiar și în spital.

Revin :  Partea bună a exerciţiilor de meditaţie pe muzică ambientală : ele au un EFECT RELAXANT, DETENSIONEAZĂ SOMATO -PSIHIC, CEEA CE FAVORIZEAZĂ VINDECAREA DE ORICE FEL. 
Am spus FAVORIZEAZĂ, nu PRODUCE! 
Căci vindecarea nu se poate produce doar ca efect al relaxării, deoarece, după cum probabil ştii, problemele de sănătate apar din cauza TIPARELOR MENTALE.  
Deci, cât timp efectul acestor tipare mentale negative nu este ANULAT, prin transformare, vindecarea nu se poate produce, deşi tu, ca practicant de exerciţii de relaxare TE VEI SIMŢI MAI BINE PE PERIOADA ÎN CARE AI REUŞIT SĂ TE RELAXEZI. 
Efectul pozitiv al relaxării psihosomatice este evidenţiat şi în psihologie, şi în psihiatrie. 

Dar psihoterapeuţii ştiu bine că, oricât de des se va relaxa un bolnav, el nu îşi poate reveni complet din boală doar datorită acestui efect de relaxare. 
Nu este de ajuns, deşi este necesar, benefic, ajutător, pozitiv, etc. 
Cât timp bolnavul continuă să gândească şi să acţioneze conform unui TIPAR DE GÂNDIRE ŞI COMPORTAMENTAL NOCIV PENTRU EL, boala va persista, şi se poate agrava continuu, chiar efectuând exerciţii de relaxare zilnic. 
De exemplu, tiparele bazate pe teamă şi frică sunt atenuate pe timpul efectuării exerciţiului, dar ele revin în forţă în viaţa subiectului, de îndată ce efectul de relaxare al exerciţiului încetează.
Ce înseamnă asta, de fapt, care este MECANISMUL : Mintea subiectului se defocalizează de pe acel tipar, pe perioada exerciţiului de relaxare, CÂT TIMP EL ÎŞI FOCALIZEAZĂ ATENŢIA ASUPRA ACELEI STĂRI DE DETAŞARE ŞI RELAXARE. 
Când exerciţiul încetează, atenţia lui revine asupra problemelor vieţii sale cotidiene, şi el este din nou automat prins în cadrul tiparului său de gândire OBSESIV, care i-a acaparat atenţia, gândirea, comportamentul
Şi aici se poate vorbi despre fobii, stări de anxietate, stări depresive, stări de panică, nelinişte, îngrijorare, stres, etc.

 Ce legătură are asta cu relaţia ta personală cu Divinitatea ? 
 O mulţime de oameni afirmă că exerciţiile de meditaţie create de ei au efecte vindecătoare, deoarece TE RACORDEAZĂ LA DIVINITATE, LA STAREA DE IUBIRE, LA FRECVENŢE SUPERIOARE VINDECĂTOARE, LA SINELE TĂU, etc. 
În aceste cazuri de tot felul de practici şi tehnici vindecătoare, eşti MANIPULAT EMOŢIONAL spunându-ţi-se că ceea ce simţi este LEGAT DE PLANUL DIVIN, DE DIVINITATE
Acum înţelegi ? 
Ţi-am explicat mai sus cum puterea minţii tale creatoare te poate VINDECA, dar şi UCIDE
De aceea, îți recomand: nu lăsa pe alţii să CONTROLEZE PUTEREA MINŢII TALE ! Vital Protect -
Scapă de oboseală și crește-ți nivelul de vitalitate

Secretele Controlului Minţii :


BONUS - trebuie să vezi asta ! :)


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! -DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobsAPARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');