Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, ianuarie 20, 2015

David Wilcock - "Cheia Sincronicitatii"

Deoarece multă lume îmi cere recomandări de cărţi, am să continui să postez pe blog astfel de recomandări de cărţi pe care eu le consider interesante şi utile, ca cea de mai jos. În plus, voi posta şi linkuri către materiale video Youtube, pe care le am în biblioteca canalului meu personal.

Cartea "Cheia Sincronicitatii" - David Wilcock

http://bit.ly/1umxQ50
http://bit.ly/1umzlQy
http://bit.ly/1J30VVS


CUPRINS :
Lista ilustraţiilor ... xi
Cuvânt înainte: Sincronicitatea este mult mai mult decât un simplu accident fericit, de Brian Tart ... xv
PARTEA ÎNTÂI: CĂLĂTORIA SUFLETULUI ÎNTR-UN UNIVERS VIU
Capitolul 1 Călătoria ... 3
Capitolul 2 Ciclurile istoriei şi Legea lui Unu ... 20
Capitolul 3 Ce este sincronicitatea? ... 40
Capitolul 4 Înţelegerea sociopaţilor ... 58
Capitolul 5 Adversarul global ... 84
PARTEA A DOUA: INTRAREA ÎNTR-O LUME MAGICĂ
Capitolul 6 Karma este reală ... 113
Capitolul 7 Reîncarnarea ... 129
Capitolul 8 Cartografierea lumii de dincolo ... 149
Capitolul 9 Eroul şi povestea lui ... 180
Capitolul 10 Primele două acte ale eroului ... 199
Capitolul 11 Confruntarea cu temerile şi încheierea călătoriei ... 208
PARTEA A TREIA: CICLURILE VICTORIEI ŞI ALE ÎNFRÂNGERII
Capitolul 12 Ioana d’Arc se ridică din nou ... 229
Capitolul 13 Ciclul de 2.160 de ani dintre Roma şi Statele Unite ... 242
Capitolul 14 Vietnamul, Watergate şi căderea Cortinei de Fier ... 259
Capitolul 15 Nu cerul cade pe noi – ochelarii de cal pe care îi purtăm ne cad de pe ochi ... 275
Capitolul 16 Atacurile de la 11 septembrie privite din ambele părţi ale vălului ... 304
PARTEA A PATRA: REZOLVAREA CRIZEI EXTERNE ŞI A CELEI INTERNE
Capitolul 17 Ciclurile şi profeţiile despre Sfârşitul Timpului ... 325
Capitolul 18 11 septembrie şi înfrângerea Cabalei privite din perspectiva ciclurilor ... 338
Capitolul 19 Istoria ne prezintă un caz teribil de déjà vu ... 346
Capitolul 20 Ciclurile istorice ale lui Fomenko şi cartea lui Daniel ... 358
Capitolul 21 Explicarea ciclurilor şi ascensiunea în densitatea a patra ... 373
Mulţumiri ... 415
Index ... 417


„În cartea Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei am combinat 30 de ani de cercetări extensive, încercând să răspund la cât mai multe din marile mistere ale Universului, scop în care am prezentat peste o mie de referinţe academice pentru a-mi susţine punctul de vedere. Ulterior am înţeles însă că simpla prezentare a faptelor nu este întotdeauna suficientă. 

 Pentru a înţelege cu adevărat cum operează Universul, noi trebuie să ne rafinăm studiul dincolo de nivelul gândurilor şi al sentimentelor, intrând în arena experienţelor directe şi personale. 
 Pe acest nivel, sincronicitatea devine cheia care deschide poarta către marile mistere ale Universului”.

– Capitolul 3, „Ce este sincronicitatea?“
Ştiinţa şi spiritul au început în sfârşit să cadă de acord. Există o stafie în maşinărie. Viaţa de pe Pământ nu este nici pe departe atât de aleatorie sau de întâmplătoare cum s-a crezut până nu demult. 

 Sincronicitatea este un instrument puternic, care acţionează în fiecare zi asupra noastră şi care ne ajută să ne trezim şi să ne redescoperim adevărata identitate, iar ea se poate petrece inclusiv la o scară mult mai mare, manifestându-se prin ciclurile istoriei, aşa cum vom vedea în continuare. 
 Dacă cercetările doctorului Newton sunt corecte, înseamnă că o mare parte din experienţele noastre sunt coordonate din lumea de dincolo, lucru valabil inclusiv pentru anumite cicluri temporale foarte precise de-a lungul cărora evenimentele se repetă cu o acurateţe uimitoare. 
Aceste informaţii ne pot ajuta dramatic să ne trezim în faţa realităţii mult mai mari în care trăim, lucru valabil îndeosebi pentru cei însetaţi de dovezi concrete. Aceste cicluri pot avea o durată de sute sau mii de ani şi pot opera cu o exactitate şi o eficacitate uluitoare.
Noua ştiinţă pe care o propovăduiesc afirmă că tot ceea ce există este viu, inclusiv planetele, stelele şi galaxiile. Fiecare nivel al Universului, de la cel cuantic la cel galactic, are o structură energetică ascunsă, al cărui motor este pulsul cosmic, ce ne influenţează direct liberul arbitru. Potrivit seriei Legii lui Unu, pulsul inimii noastre fizice este oglinda holografică a acestei realităţi mai mari care ne înconjoară de pretutindeni. 

 Pe măsură ce planeta noastră trece prin diferite regiuni energetice, noi experimentăm influenţe diferite. 
Gândurile pe care le emitem şi acţiunile pe care le întreprindem sunt ghidate de această arhitectură ascunsă a timpului, lucru valabil inclusiv pentru cei mai negativi oameni. 
Sincronicitatea devine astfel o ştiinţă, ieşind din domeniul subiectivismului personal şi intrând în cel al obiectivităţii uşor de dovedit.

– Capitolul 9, „Eroul şi povestea lui“
„Magnifică... Există foarte multă ştiinţă de bună calitate aici, în cea mai mare parte inedită pentru cititorii occidentali.“
– Graham Hancock, autorul cărţii Amprentele zeilor
Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei a stat pe lista de bestselleruri ale ziarelor New York Times, Wall Street Journal şi USA Today. Cartea descrie ştiinţa ascunsă şi profeţiile pierdute ce ne pot ajuta să înţelegem mai bine lumea în care trăim. În noua sa carte, Cheia sincronicităţii, David Wilcock ne prezintă o investigaţie incredibilă a factorilor care stau la baza acestei noi înţelegeri a manierei în care funcţionează Universul, oferindu-ne dovezi că tot ceea ce există în viaţa noastră nu numai că este interconectat, dar influenţează inclusiv restul lumii.
Prin folosirea istoriei, astrologiei şi teoriei sincronicităţii, dar şi a unor concepte precum fractali, geometrie spirituală, fizică cuantică şi alte aspecte ale cercetării de ultimă oră, Wilcock dovedeşte că există o arhitectură ascunsă a timpului care călăuzeşte indivizii şi naţiunile către iluminare de-a lungul unui sistem pe care Joseph Campbell îl numeşte Călătoria Eroului.. 

Evenimentele istorice se petrec în cicluri repetitive şocant de precise. 
Dacă vom înţelege şi vom identifica legile ascunse care guvernează destinul indivizilor şi naţiunilor prin intermediul „sincronicităţilor“ aparent întâmplătoare, vom descoperi un tipar remarcabil care ne va ajuta să ne trăim mai armonios viaţa în această lume nesigură şi generatoare de confuzie."

Vizionare şi lectură plăcută ! 

Materiale video cu David Wilcock
http://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARDpuqEDjA70XzWIeV5pKF6o

https://www.youtube.com/user/davidwilcock333  

CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/


Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');