Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, decembrie 29, 2017

Ce hrănești înăuntru prinde viață în afară


ASCULTĂ TEXTUL: Dacă selectezi cu mouseul un fragment de text, textul va fi citit de o voce text-voce, după ce pagina este încărcată complet în browser!


Când m-am născut existau 3 miliarde și ceva de oameni, acum suntem 7 miliarde jumate.
Ne adunăm tot mai mulți, continuu...  :)   http://www.worldometers.info/ro/

”Cine se aseamănă se adună” este un principiu, care explică un aspect al modului în care se adună lumea pe baza asemănărilor, a ceea ce au în comun.
În alte articole am vorbit despre alte principii care explică cum se adună oameni diferiți, pe bază de interese comune, pe baza cererii și ofertei, pe baza unor compensări reciproce, a unui schimb ce vizează transformarea.
De exemplu un om sănătos poate atrage mulți oameni bolnavi, dacă el îndeplinește condiția de a fi un doctor care oferă celor bolnavi ceea ce au ei nevoie - soluții de însănătoșire, tratamente.
Există multe principii, și fiecare caz specific trebuie analizat prin ceea ce are el specific, pentru a identifica principiile care au condus la manifestarea situației specifice de viață.

Când te poți simți în echilibru și armonie, cu tine însuți și cu ceilalți?
Când, în ce condiții poți (re)stabili un echilibru intern și extern?
Când și cum te poți simți stabil, bine, sănătos, în armonie cu lumea și viața?
Dacă aduni ”de toate și de toți” te poți simți în echilibru și armonie?
Dar dacă aduni doar oameni de un anumit gen, și experiențe de viață doar de un anumit gen, specific?
Sunt întrebări utile, căci ne determină să căutăm răspunsuri și soluții.

Este util să te întrebi cum ai atras în viața ta prietenii tăi, experiențele de viață de până acum, partenerii tăi.
De asemenea este util să te întrebi ce te-a atras și te atrage la anumiți oameni de care te simți atras, și ce stă la baza fenomenului de respingere pe care îl simți față de anumiți oameni, evenimente, stări, metode, tehnici, situații. 
Cu cine ar fi bine să te aduni, să relaționezi, și cu cine nu?
Și în ce măsură ar trebui să te lași atras și respins de oameni, situații, evenimente, etc? Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor

via GIPHY

Un principiu util la care mă relaționez când vine vorba de a găsi răspunsuri și soluții este: insuficiența și excesul dăunează.
Este o regulă generală, care își are excepțiile ei, căci situații extreme, excepționale, cer măsuri extreme, excepționale. 
Excesul este moderat prin insuficiență și insuficiența prin exces, deci extremele se ating, relaționează, sunt intercorelate funcțional.
Dacă în manifestările tale sau ale altora există un exces, la un moment dat, acesta este semnalul existenței unei insuficiențe, totodată.
Totul se compensează, dar totul este în transformare, deci mecanismul compensării face parte integrantă din transformare.
Insuficiența și excesul exprimă compensări, transformări.
La nivel psihofiziologic, vorbim de adaptare, mecanisme de adaptare complexe, care au rolul de a reechilibra ceea ce s-a dezechilibrat.
Însă dezechilibrele fac parte din fluctuațiile vieții.
Schimbările, dezechilibrele și fluctuațiile stau la baza transformării.
Viața reprezintă o necontenită transformare.
Deci, nu blama schimbarea, dezechilibrul, fluctuația, transformarea, căci este ca și cum te-ai opune manifestării lumii și vieții, așa cum sunt ele în mod natural.
Nu există echilibru perfect, nicăieri în lumea asta, doar echilibru relativ, bazat pe fluctuația permanentă a ceea ce numim ”constante”. 
Atâta doar că unele constante fluctuează în ritm mai rapid sau mai lent, dar totul variază în timp, inevitabil.


Echilibrul și armonia se realizează când forțele de atracție sunt egale cu cele de respingere. 

În acest Univers există și forțe de atracție și forțe de respingere, în tot ceea ce este manifestat. 
Dacă ar exista numai cele de atracție, dacă ar dispărea subit cele de respingere, tot Universul ar fi comprimat într-un punct, nu-i așa? 
Deci vei fi în echilibru psihoemoțional când vei înțelege și accepta că atragi și respingi în același timp, că asta este normal, natural, și că și ceilalți atrag și resping exact în același mod. 
Această conștientizare te va liniști.
O relație funcțională, echilibrată, este ca relația între Pământ și Soare, în care Terra se păstrează pe orbită deoarece se află în echilibru de forțe centripete și centrifuge. 
Dacă atracția ar crește, Terra s-ar prăbuși în Soare și ar fi distrusă în această relație, astfel. 
Deci nu ai nevoie de atracții puternice, deoarece atunci vei avea nevoie și de respingeri puternice, pentru a păstra echilibrul și armonia în relații. 
O relație funcțională are și atracție și respingere, și această constatare, conștientizare, ar trebui să bucure pe cel ce înțelege acest adevăr. 
Așa funcționează lumea asta, nu e nimic în neregulă cu noi, așa funcționăm, ca lumea și viața, pe aceleași legi și principii universale.

Tu aduni ”ce trebuie” tot timpul, conform cu ceea ce gândești și simți emoțional, și respingi (îndepărtezi) ceea ce nu aduci în atenția ta. 
De ce ți-e frică nu scapi până nu scapi de frică.
Când scapi de frică, când nu mai investești atenție și trăire emoțională în ceva, abia atunci acel ceva va dispărea din viața ta. 
Căci ce hrănești energetic prin atenția ta, aia aduci în viața ta, în manifestare, în experiența ta de viață.
Ce vrei să atragi trebuie să aduci constant în atenția ta, predominant, și ce nu vrei să atragi trebuie să nu aduci în atenția și gândirea ta. 
Ce aduci predominant în atenția ta și în trăirile tale emoționale va ”prinde viață” în viața ta.
Ce hrănești înăuntru prinde viață în afară. 
Deci ai grijă la ce te gândești, ce ai și păstrezi în mintea și sufletul tău, în atenția ta, în mod predominant, căci aia aduci de fapt în manifestare, în viața ta, indiferent că vrei să obții sau vrei să eviți acel ceva.
Dacă te gândești la succes atragi succesul, dacă te gândești la insucces atragi insuccesul în manifestare.Ce e înăuntru e și în afară, modul în care fiecare om se raportează la lume și viață se reflectă în interior, în funcționalitatea internă a organsimului său.
Relațiile interumane sănătoase, funcționale, ne ajută să ne menținem sănătatea, iar cele nesănătoase ne îmbolnăvesc. 
Boala îl însingurează pe cel bolnav, căci cei sănătoși văd în boală ceva ce nu îi aseamănă, ci îi diferențiază de cei bolnavi. 
În plus, tiparele de gândire și comportamentale care conduc la boli cronice se bazează în general pe separatism, alienare, lipsă de comunicare și împărtășire, interiorizarea stresului, fricii, anxietății, nesiguranței... 
Problemele de comunicare conduc la probleme de sănătate, și, privind dintr-un anumit pdv, este ca și cum sistemul numit omenire îi elimină pe cei ce nu colaborează, pe cei ce nu comunică, pe cei ce nu contribuie la binele sistemic general, pe cei ce se izolează, se înstrăinează... 
Este ca un mecanism de protecție al organismului ce tinde să distrugă celulele care nu își mai îndeplinesc funcțiile normale în cadrul sistemului numit organism. 
Din alt pdv avem o programare internă care ne menține sănătoși sau ne îmbolnăvește, strâns legat de modul în care cooperăm și colaborăm cu ceilalți oameni, celelalte ”celule”, reflectând continuu în mediul intern celular relațiile noastre din exterior cu ceilalți. 

Tu atragi, tu respingi, ceea ce se manifestă în viaţa ta, efectele pe care le resimți.
Același eveniment poate fi resimțit și interpretat în mod diferit de diferiți oameni, în mod subiectiv, și fiecare reacționează în mod subiectiv, personal.
Totul este o problemă de control a atenției, gândurilor, ideilor, trăirilor emoţionale, oamenilor, evenimentelor asupra cărora îţi îndrepţi şi focalizezi atenţia.

Tu ne atragi, tu ne respingi, în şi din viaţa ta, subiectiv, selectiv, prin ceea ce gândeşti, prin
gândurile pe care le exteriorizezi.
Noi reacţionăm la gândurile și faptele tale, fiecare în modul său specific, individual.
Tu faci ordine şi dezordine în viaţa ta.
A conştientiza asta, ar trebui să te liniştească şi să te umple de bucurie, deoarece deții liber arbitru, deții control.
Oamenii sunt ca nişte aspecte diferite ale Sinelui, pe care fiecare le accesează, prin ceea ce gândeşte.
Fiecare are în jurul său toate aspectele de care are nevoie, la un moment dat.
Dacă nu le are, momentan, este deoarece a ales să se izoleze, din diferite motive.

Există o mare varietate şi diversitate, în orice societate.
Fiecare alege ce aspect al Sinelui vrea să acceseze, în fiecare moment prezent, mai mult sau mai puţin conştient...Lecturarea articolului, cu comentarii: 


Distribuie articolul, mulțumesc! 
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs

APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK


Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun
Vinci3D https://pdctrk.com/a/58cc93f9 
Explaindio https://pdctrk.com/a/261014d3 
StopMotionCreator https://pdctrk.com/a/f7520ab5 
UpNextEngage https://pdctrk.com/a/32e6486e 
Storyxy https://pdctrk.com/a/5431c4de 
Promoyze https://pdctrk.com/a/046bdb94 
AscendPages https://pdctrk.com/a/4a3854b7 
OptInUp https://pdctrk.com/a/be6f28af 
FanInviter https://pdctrk.com/a/d6967d36 
Viddipop https://pdctrk.com/a/76d4438c

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).


-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email


-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');