Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, iunie 05, 2014

Migdalele amare, Caisele, Vitamina B17, Amigdalina, Laetrilul, Edgar Cayce și... Cancerul

CĂRŢI utile de Edgar Cayce :  http://bit.ly/1x989pV ; http://bit.ly/1HVY7t0 - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/edgar-cayce-si-tatal-nostru.html#.VQcVAhuf6a4.facebook
CĂRŢI utile de Edgar Cayce :  http://bit.ly/1x989pV ; http://bit.ly/1HVY7t0 - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/edgar-cayce-si-tatal-nostru.html#.VQcVAhuf6a4.facebook


Atenție : acest articol are scop pur informativ, nu oferă indicații medicale profesionale de urmat privind sănătatea dumneavoastră. 
Este doar o sinteză efectuată în urma studierii multor siteuri, privind tema din titlu. 
Pentru indicații terapeutice apelați la specialiști în domeniul terapiilor alopate, complementare și alternative. 
Nu pot garanta și valida acuratețea informațiilor preluate de pe alte siteuri, autori, producători, etc. 
În plus, atrag atenția că Vitamina B 17 nu este un medicament ci un supliment nutritiv care nu se supune rigorilor legate de producerea și distribuirea medicamentelor, putând exista pe piață produse false sau contrafăcute, știut fiind că bolnavii de cancer în disperarea lor sunt dispuși să cheltuie sume considerabile pentru vindecarea lor. 
Orice decizie luați în urma citirii acestui articol sau a altor articole de pe acest blog, o faceți pe propria răspundere, asumându-vă în totalitate efectul alegerilor și deciziilor proprii.

Extrase din citirile (readings) mediumului Edgar Cayce, care a salvat viețile multor oameni bolnavi, prin rețetele transmise în stare de transă hipnotică. 
Nu se știe exact ce sursă de informații putea accesa el în aceste transe.  
În starea de conștiență normală nu își amintea nimic, și nu putea accesa acea sursă :
Cei care vor consuma migdale în fiecare zi nu vor mai avea niciodată a se teme de cancer!”- Lectura 1158-31.
“Şi mai ales migdala cotidiană, căci ea conţine fosfor şi fier combinate într-o manieră mai uşor asimilabilă pentru corp decît orice alt tip de nucă.” (Lectura 1131-2).
“Mîncaţi o migdală pe zi - o migdală. Şi organismul dumneavoastră nu se va mai îmbolnăvi niciodată după ce va termina cu această boală.” - Lectura 3515-1
“În special migdalele sînt bune pentru dumneavoastră. Şi dacă mîncaţi o migdală pe zi, în mod regulat, nu veţi mai avea niciodată tumori sau proliferări de ţesuturi de acest gen. 
O migdală pe zi vă pune la adăpost de doctori, MULT MAI BINE DECÂT MERELE.  
Căci, reţineţi, mărul îl găsiţi toamna, dar migdala,nu. Migdalul înfloreşte atunci cînd tot restul vegetaţiei este încă mort. Aceasta este viaţa!” - Lectura 3180-3
Pentru combaterea stresului Cayce a recomandat unei persoane să consume de două sau trei ori pe săptămînă, migdale între mese ”şi cîte zece o dată”- Lectura 1158-21
Unei femei care suferea de anemie:
“Consumaţi o jumătate de livră (aproximativ 250 g) de migdale, la jumătatea după-amiezei, înţelegeţi?” - Lectura 954-2
În lectura 1206-13, a recomandat unei doamne interesate de starea tenului şi a pielii să mănînce toată viaţa câte 2 migdale pe zi, pentru a avea o piele frumoasă şi, în plus, va evita astfel și cancerul.
Din lecturile prezentate mai sus nu reiese clar dacă Edgar Cayce se referea la migdalele dulci sau cele amare. 
Trebuie reținut faptul că doar migdalele amare conțin Amigdalina, numită și Vitamina B 17, substanța care și conferă gustul amar, iar cel dulci nu conțin deloc această substanță !

MIGDALELE
Migdalele sunt fructul arborelui Prunus amygdalus (Prunus dulcis), din familia Rozaceelor (Rosaceae), care crește în stare sălbatică sau cultivat în Asia Centrală și pe coasta Mării Mediterane, California SUA, Bazinul mediteranean, Pakistan, Iran. Migdalele se pot coace de asemenea în Germania, fiind plantat în podgoorii de viță de vie, unde este mai ferit de frig. 
Culturile de migdale din Franța sunt compuse din varietățile Ferragnès 60 % și Ferraduel 30 % din cultura totală. 
Din varianta Ferraduel care se coace la mijlocul lunii septembrie se obțin drajeuri. 
Varianta californiană este numită migdal-Nonpareil, iar migdalele ce provin din Spania sunt numite Marcona, fiind comercializate sub numele de Valencia, pe când cele din Italia varianta mai importantă de migdale este Avola, care au o aromă deosebită.
Trebuie să se facă o diferențiere între migdalele amare și cele dulci. 
Migdalele dulci sunt acoperită de cuticulă de culoare brună aspră la pipăit, cuticulă care poate îndepărtată după opărirea fructelor. 
Migdalele se folosesc la prepararea și aromatizarea unor băuturi alcoolice, la lichioruri, marzipan. 
Mulți oameni cred că migdalele amare nu se pot consuma ca atare, deoarece conțin amigdalina (amygdalin), un glicozid din care cred că se eliberează acid cianhidric în organism. 
Se pare că este o informație eronată, conform studiilor recente.
Fructele sunt drupe de formă alungită și au un sâmbure comestibil, cu gust dulce sau amar. 
În țările calde este cultivat de regulă migdalul dulce, a cărui sâmburi utilizați în cofetărie, la marțipan, umpluturi și prăjituri, sau sunt consumați ca desert (sărați prăjiți).
Atenție : doar migdalele AMARE conțin AMIGDALINĂ, VITAMINA B17, migdalele dulci nu conțin deloc !
De reținut că migdalele trebuie consumate CRUDE, deoarece tratamentul termic afectează substanțele constituente și deci și proprietățile nutriționale.

Compoziție :
100 g migdale crude conțin 578 calorii.
Compoziție chimică (în procente %) :
------------------- migdale amare----migdale dulci
Apă %--------------------5,50--------------6,27 (pentru migdalele dehidratate)
Proteine---------------34,30-------------21,40
Grăsimi----------------42,80-------------53,10
Subst. neazotoase-14,20-------------13,20
Amigdalină------------2,03-2,30--------0

Macronutrienți : (altă sursă)
Grăsimi - 58.1% - peste 90% din aceste grăsimi sunt sănătoase, contribuie la scăderea colesterolului LDL și previn ateroscleroza. Acest conținut uleios protejează pereții stomacului.
Proteine - 18.7%
Glucide - 2.3% - indicele glicemic scăzut arată că pot fi recomandate și diabeticilor
Fibre - 15.2% - fibrele previn bolile de inimă, diabetul, constipația, cancerul rectal și de colon
Apa 5.7%
Migdalele conțin Vitaminele E, A, B (B1, B2, B3, B6, B12), C, D și K., Minerale - magneziu, potasiu, mangan, calciu, fier, seleniu, zinc, fosfor, cupru, triptofan, Acizi grasi omega 6, fibre, proteine. 
Nu conțin carbohidrați. 
Deși conțin grăsimi, nu au colesterol, majoritatea grăsimilor fiind mononesaturate, sănătoase pentru inimă, la fel ca cele din uleiul de măsline. 
Au efect benefic și asupra tensiunii arteriale, protejează de apariția aterosclerozei.
Studiile de specialitate recomandă o porție zilnică de 34,5g de migdale, care trebuie să fie consumate de-a lungul unei zile, nu dintr-o dată. 
Această porție acoperă în următoarele procente Doza Zilnică Recomandată (DZR) pentru :
Mangan : 45 % - contribuie la : formarea oaselor, funcțiile tiroidei, formarea țesuturilor de legătură, funcțiile hormonilor sexuali, absorbția calciului, normalizarea nivelului de zahăr din sânge, funcțiile sistemului imunitar, metabolizarea grăsimii și carbohidraților;
Vitamina E : 44.8% - antioxidant. Antioxidanții ajută la prevenirea cancerului și bolilor de inimă, prin neutralizarea radicalilor liberi.
Magneziu : 24.6% - mineral esențial, cu rol important în procesele metabolice, menținerea echilibrului acido-bazic, prevenirea crizelor cardiace, prevenirea afecțiunilor cardiovasculare, menținerea sănătății oaselor, ameliorează circulația oxigenului, sângelui și a elementelor nutritive. Carența de magneziu reprezintă un factor de risc privind produceres infarctului miocardic.
Triptofan : 21.8% - aminoacid esențial, utilizat de creier împreună cu vitamina B6, nicotinamida și magneziu pentru a produce serotonina, - neurotransmițător important
Cupru : 20% - agent antiinfectios ce contribuie la apărarea organismului, în efectele antiinflamatorii privind reumatismul acut, și cel antitumoral , intervine în procesul de formare a țesutului osos, lipsa lui putând conduce la osteopatie. antiinfectios in apararea organismului, in efectele antiinflamatorii ale reumatismului acut, precum si in cel antitumoral. Sărurile de cupru ajută la menținerea integrității pereților vasculari.
Vitamina B2 : 17.6% - rol important în metabolismul glucidelor (scade glicemia), proteinelor, grăsimilor, în creșterea și respirația celulelor, vedere, tonusul muscular, piele, mucoase și intestine, fenomenele de oxidoreducere celulare, creștere și reproducere, sinteza hemoglobinei.
Fosfor : 16.8% - important pentru dinții și oase, are un rol important în multe reacții chimice din organism, regularizarea contracțiilor inimii, funcționarea normală a rinichilor.

ULEIUL se obține din sâmburii fructelor,prin presare la rece sau la cald. 
Uleiul obținut din migdalele amare și cele dulci este identic, fiind compus aproape exclusiv din troleină.
Conținutul în acizi saturați este de până la 3%, din care oleic până la 83%,linolic până la 16%, și substanțe nesaponificabile până la 0,5%.
ATENȚIE : Nutriționiștii recomandă HIDRATAREA migdalelor înainte de a fi consumate, acest proces având rolul de a neutraliza anumite enzime inhibitoare ce protejează migdalele de încolțirea prematură, care le fac mai greu digerabile. 
Aceste enzime pot genera probleme digestive ! Păstrarea migdalelor în apă circa 12 ore neutralizează enzimele și determină producerea unora benefice organismului, care ajută la digestie. 
Păstrarea în apă determină declanșarea procesului de germinare și neutralizează acidul fitic - substanță prezentă în aproape toate semințele, ce determină reducerea asimilării de calciu, magneziu, fier, cupru și zinc.

Vitamina B17 este conţinută si de sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. 
După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu, şi l-a inclus în metoda sa de combatere a cancerului.
Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de in, linte, unele soiuri de fasole, struguri, si alte plante pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.
Regula de urmat privind consumul de sâmburi, în profilaxie, este să nu consumați zilnic mai mulți sâmburi decât cei proveniți de la fructele pe care le-ați mânca în mod obișnuit într-o zi. 
În privința tratamentului, consultați un specialist. 
Nu uitati de hidratarea samburilor inainte de consum, pentru a nu avea probleme stomacale si digestive !

"Sâmburii de caise sunt faimoşi pentru că în ei se gaseşte cea mai mare sursă de vitamina B17, cunoscută şi sub numele de amigdalină.
Vitamina B17 este folosita pe scara larga impotriva cancerului, aceasta ataca celulele canceroase.
Pentru preventie, dr. Ernst Krebs jr., biochimist renumit care a produs pentru prima data vitamina B17 in formula concentrata in anii 1950, a afirmat ca daca o persoana consuma zilnic 10-12 samburi de caise, acele persoane este foarte putin probabil ca vor dezvolta vreo forma de cancer.
Nu consumati mai mult de 5-6 samburi intr-o ora. Ideal este sa consumati 5-6 samburi dimineata, si 5 sau 6 samburi seara.
Pentru persoanele care sufera de cancer, aceasta cantitate poate fi mărită treptat."

Pentru comenzi online samburi caise, migdale, si alte produse naturiste :
http://profitshare.ro/l/3615225
http://profitshare.ro/l/3615231
http://profitshare.ro/l/3615241


https://www.youtube.com/watch?v=69XUzw98paM

Rândurile de mai jos reprezintă un text citat, care este prezent în cadrul postării de pe youtube de mai sus :
Publicat pe 22 nov. 2012
"I am CANCER FREE because of Vitamin B17
Learn about B17: http://www.worldwithoutcancer.org.uk
Genesis 1:29 Then God said, "Behold, I have given you every plant yielding seed that is on the surface of all the earth, and every tree which has fruit yielding seed; it shall be food for you."
I've been a cancer patient for two years. If you want to save your life, you need to take the reins into your own hands. Do the research! You can start by looking up the book WORLD WITHOUT CANCER by G. Edward Griffin on Amazon, which is also the only place you can get B17 (online). The first time I was on B17, my cancer went into remission. When I got off it because of the "cyanide scare" my cancer came back. After discovering that B17 is a concentrated form of apricot kernels, I learned that it can't be dangerous if taken in the appropriate doses. So, I refused chemo (which is FAR MORE DANGEROUS than B17, by the way). After two months passed with no conventional treatments at all, I got back on the B17. WITHIN TEN WEEKS of taking 500 mg twice a day, the B17 wiped out FIVE tumors, and I am now CANCER FREE!
WILL B17 WORK ON ALL CANCERS?
Dr. Krebs MD [who discovered B17] says "yes". Cancer cells all have the exact same characteristics. Cancer cells, no matter the type of cancer, are known as Trophoblasts. These cells contain an enzyme called Beta-glucosidase, also known as the unlocking enzyme. When Laetrile [B17] comes in contact with the enzyme beta-glucosidase, the Laetrile is broken down to form two molecules of glucose, one molecule of benzaldehyde and one molecule of hydrogen cyanide (HCN). Within the body, the cancer cell-and only the cancer cell-contains that enzyme. The key word here is that the HCN must be FORMED. It is not floating around freely in the Laetrile and then released. It must be manufactured. The enzyme beta-glucosidase, and only that enzyme, is capable of manufacturing the HCN from Laetrile thereby affecting the cancer cell-and only the cancer cell. If there are no cancer cells in the body, there is no beta-glucosidase. If there is no beta-glucosidase, no HCN will be formed from the Laetrile(  www.worldwithoutcancer.uk 
B17 is NOT FDA approved!!! Therefore, you can't buy it in the "land of the free." Here's where I get mine. It comes out of Mexico.
http://www.amazon.com/Novodalin-B17-5...
www.worldwithoutcancer.org.ukI do not work for these people, I do not know them personally, nor am I selling any products. I just want you or your child to be HEALED. ~Sandi Rog

https://www.youtube.com/watch?v=aaadzJdc15U

Lista cautare videoclipuri youtube referitoare la Viamina B 17 si Laetril, in limba engleza, caci subtitrate in romana nu am mai gasit. 
Daca aveti cunostinta despre documentare subtitrate, rog postati la comentarii. Multumesc :
https://www.youtube.com/results?search_query=Vitamin+B17%2C+Laetrile+

THE ULTIMATE GUIDE  TO  VITAMIN B-17  METABOLIC THERAPY 
Published by Worldwithoutcancer.org.uk Editor COPYRIGHT © 2000
Address Enquiries to the Publisher: Worldwithoutcancer.org.uk PO Box 2038 Leigh-on-Sea SS9 2ZB First Edition June, 2001
All rights reserved.  No part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by any means without the prior written consent of the publisher, nor be otherwise circulated in any form or binding cover other than in which it is published and without a similar condition being imposed on the subsequent purchaser.  This book may be downloaded from the internet free of charge for educational purposes only.  It may not be reproduced, transmitted, reprinted, nor sold without the prior written consent of the publisher.
Ghidul de mai sus, în limba engleză, despre Vitamina B17, îl puteți downloada de pe unul din siteurile din linkul de mai jos :
https://www.google.ro/search?q=THE+ULTIMATE+GUIDE+TO+VITAMIN+B-17+METABOLIC+THERAPY+Published+by+Worldwithoutcancer.org.uk+pdf&oq=THE+ULTIMATE+GUIDE+TO+VITAMIN+B-17+METABOLIC+THERAPY+Published+by+Worldwithoutcancer.org.uk+pdf&aqs=chrome..69i57.6349j0j4&client=chrome-mobile&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8
Dacă are cineva un link spre o traducere în limba română a acestui material, este rugat să îl posteze mai jos la comentarii. Mulțumesc.

De curiozitate, dar și pentru informare, am efectuat o căutare online privind produse și prețuri comercializate pe piața românească. 
Mi s-a părut interesant acest site, care oferă și ceva consultanță specializată clienților, la achiziționarea produselor, se pare:  http://www.cancertratament.info/megrendeles.html
http://www.cancertratament.info/item1.html


CĂRŢI utile de Edgar Cayce :  http://bit.ly/1x989pV ; http://bit.ly/1HVY7t0 - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/edgar-cayce-si-tatal-nostru.html#.VQcVAhuf6a4.facebook 
CĂRŢI utile de Edgar Cayce:  http://profitshare.ro/l/3615277 ;  http://bit.ly/1x989pV
CĂRŢI utile de Edgar Cayce :  http://bit.ly/1x989pV ; http://bit.ly/1HVY7t0 - See more at: http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/edgar-cayce-si-tatal-nostru.html#.VQcVAhuf6a4.facebook

Cărți spiritualitate şi nu numai, ci din toate domeniile

În lista de mai sus nu sunt incluse încă postările de pe Forumul meu "Universul Spiritual", situat la adresa http://universulspiritual.twilight-mania.com/
care vor fi revizuite şi incluse în cadrul blogurilor mele în curând, şi în lista de mai sus. 
Acolo mai găseşti încă un mic... tezaur. :) 

APARATE DE TERAPIE BAZATE PE REZONANŢĂ !
Acest aparat - Vital Protect, este un generator de rezonanţă Schumann pe 7,83 Hz, singurul produs în România, cu efecte foarte benefice asupra organismului omenesc. 
Există două modele, pe care le poţi cumpăra online dând click pe linkurile de mai jos: Tehnologie pentru Viață
Aici ai informaţii detaliate în linkurile de mai jos:
1. Link - Vital Protect  

BIO SYNERGY - TERAPIA ALTERNATIVĂ PRIN REZONANŢĂ CU AUR COLOIDAL !
Un Cadou Minunat pt cineva drag ţie !  Link
Terapie alternativă pentru  REÎNTINERIRE și  REGENERARE celulară
-Reface țesutul nervos
-Reîntinerește
-Amplifică forța vitală !
Bio Synergy nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa (curent electric sau baterii).
Vibrațiile energetice ale aurului coloidal sunt transmise prin fenomenul de REZONANŢĂ în interiorul organismului și acționează în profunzime asupra ADN-ului, refăcându-i structura și stimulându-l să funcționeze la parametri optimi. 
Bio Synergy se află în topul celor mai performante soluții pentru reîntinerire și regenerare celulară.

Informaţii detaliate, prezentarea video şi preţul, aici:  link1 şi aici link2


Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori: 
http://bit.ly/1RqqtCu


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  


software-deals.ro





Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');