Get Response Email Marketing

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

3D Heading Maker

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, septembrie 17, 2014

Sinceritatea și Legea Atracției (în viziunea lui Kato)

Cel ce vrea să afle adevărul, dar nu este sincer cu sine și ceilalți, va avea calea blocată de fals, neadevăr, minciună, oameni falși și mincinoși, atrași rezonant de nesinceritatea sa.
Omul sincer pierde prieteni falși și câștigă prieteni sinceri. Conform principiului că nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.                      Prieteniile lui se vor transforma, locul unora va fi ocupat de alții, ca prin magie.
Astfel, TRANSFORMAREA TA INTERIOARĂ ANTRENEAZĂ TRANSFORMĂRI EXTERIOARE ÎN CONFORMITATE REZONANTĂ CU NATURA MODULUI ÎN CARE TU TE TRANSFORMI...
Sinceritatea din interior se manifestă în exterior prin oamenii sinceri care vor fi atrași de tine...

DL : "cred, mai degrabă, că poți atrage opusul tău, când te afli în una din dualități... Doar când transcenzi dualitațile și ești cumva neutru, atragi ceea ce ești...doar echilibru atrage echilibru...

Kato : Dă un exemplu-două din viața de zi cu zi.

DL : ...păi uite, vizavi de sinceritate...întotdeauna am agreat să fiu sinceră și să mi se răspundă la fel. Fals...am primit opusul sincerității. Până am invățat să mă detașez de rezultat... astfel situându-mă în afara așteptărilor, adică într-un punct neutru, cum spuneam... Sunt multe exemple, dacă stai să cauți, sigur găsești la tine... Altfel cum ar exista hoții, dacă s-ar atrage doar între ei...
Când te situezi în afara așteptărilor, ești în punct de echilibru, și abia atunci atragi echilibru...ceea ce ești... Până atunci atragi contrastul, opusul...indiferent de situație.

Kato : Conform Principiului rezonanței, tu faci să rezoneze ceva în alți oameni în conformitate cu natura gândurilor și faptelor tale. În plus, activezi astfel ORICE lucru la care te gândești mai des, mai intens, și cu emoție.
Ex : De ce ți-e frică nu scapi. Nu contează că ești bun sau rău, nu contează intențiile tale, ci faptul că dacă ai urmărit la televizor știri despre hoți și hoții, și ai dezvoltat o frică de hoți care te face să te stresezi zilnic să nu fii furat, vei fi călcat de hoți inevitabil, deoarece tu îi atragi în viața ta prin gândurile tale, prin energia emoției tale de frică emisă, prin scenariile tale active în mintea ta, telepatic și nu numai..
Acest mecanism simplu cred poate fi înțeles de oricine. Păgubitul cheamă hoții în viața lui. Aici pare că ai atras ceea ce nu ești, ceva în opoziție cu ceea ce ești. Fals. Oamenii foarte cinstiți, cărora nu le este teamă de hoți, nu sunt călcați de hoți. Dar oamenii necinstiți, chiar dacă nu au o frică mare de hoți, pot fi călcați de hoți, deoarece hoțul hoț atrage.              Când ai fost furat ultima oară ? Dacă vei medita bine, vei constata că tu ai atras acea manifestare în viața ta. Dacă nu ai fost furat niciodată, ești o persoană foarte cinstită și fără frică de hoți.
Ai afirmat că : "Doar echilibru atrage echilibru". Eu nu am afirmat altceva, ci exact faptul că tu atragi ceea ce ești, gândești și simți emoțional. Deci, dacă ești în echilibru, psihic, atragi echilibrul în viața ta, oameni echilibrați, situații echilibrate. Dacă nu... nu.
Dar mai afirm ceva : Dezechilibrul atrage dezechilibrul ! 
Ai afirmat : "Când te situezi în afara așteptărilor, ești în punct de echilibru, și abia atunci atragi echilibru...ceea ce ești... Până atunci atragi contrastul, opusul...indiferent de situație."
Există mai multe erori aici. Principala sursă de erori constă în faptul că oamenii absolutizează importanța unui factor cauzal în detrimentul celorlalți factori, pe care ori nu-i cunosc, ori pur și simplu nu-i iau în considerare. Cauzalitate este complexă, în ansamblul ei, mereu acționând mai mulți factori cauzali în același timp sau succesiv, pentru producerea unui anumit efect. Acțiunea acestor factori influențează rezultatul conform compunerii vectoriale a forțelor care acționează asupra unui obiect. Unii factori acționează într-un sens, alții în sensuri diferite, rezultanta fiind conformă rezultantei compunerii vectoriale a acestor forțe diferite, care acționează în mod diferit și în sensuri diferite, unele chiar în direcții diferite. 
Un efect ce poate părea ciudat și inexplicabil, privind această compunere vectorială, este dat de un rezultat neașteptat, îndreptat într-o direcție în care nu a acționat nici o forță, nici un factor cauzal ! Asta deoarece rezultanta compunerii forțelor poate fi îndreptată într-un sens sau o direcție în care nici o forță nu a acționat. Compunerea lor a dat ceva diferit de fiecare.
Reține bine acest aspect : rezultanta - rezultatul unei acțiuni întreprinse de tine poate fi îndreptat într-o direcție imprevizibilă ție, dacă nu iei sau nu poți lua în calcul celelalte forțe ale celorlalți factori cauzali care acționează în același timp, în același cadru. Acești factori pot proveni din mediul exterior sau din mediul interior, din subconștientul tău. De exemplu, trăirile emoționale, cum ar fi frica, acționează din subconștient, influențând puternic orice rezultat scontat de tine, fără să-ți dai seama. De ce ți-e frică nu scapi. Deci, ori scapi de frică, ori trebuie să acționezi cu o altă forță, energic, care să fie mai mare decât forța fricii, pentru a obține ceea ce vrei în pofida fricii tale. 
Când te situezi în afara așteptărilor, nu înseamnă neapărat și automat că te situezi într-un punct de echilibru ! Deloc. Deoarece, chiar dacă nu ai nici un fel de așteptări, dar ți-e frică, ești în dezechilibru datorită fricii, care acționează cu o anumită forță asupra ta, dezechilibrantă. Când afirmi "eu nu am" ceva, de exemplu așteptări, este echivalent cu "eu nu acționez cu o forță în acea direcție", sau "nu mă las tras de o forță în acea direcție". Dar, faptul că nu acționezi cu o forță într-o anumită direcție, sau că nu te lași tras de o forță într-o anumită direcție, nu înseamnă că ai dobândit automat starea de echilibru, deoarece mai există multe alte tipuri de forțe care acționează în prezent concomitent asupra ta. 
REȚINE : EȘTI ÎN ECHILIBRU DOAR CÂND REZULTANTA VECTORIALĂ A COMPUNERII TUTUROR FORȚELOR CARE ACȚIONEAZĂ LA MOMENTUL DAT ASUPRA TA, ESTE ZERO ! 
NU EXISTĂ NICI UN MOMENT ÎN CARE SĂ NU ACȚIONEZE NICI O FORȚĂ ASUPRA TA, ÎNTOTDEAUNA ACȚIONÂND MAI MULTE, NECONȘTIENTIZATE DE TINE. INCLUD AICI PUTERNICELE FORȚE KARMICE, ALE DESTINULUI TĂU, CARE CONSTITUIE FORȚE CE ACȚIONEAZĂ ÎN PREZENT DATORITĂ ACȚIUNILOR TALE DIN TRECUT, PRIN LANȚURI DE EFECTE DECLANȘATE DE REZULTATELE FAPTELOR TALE.
În fiecare moment, forța destinului acționează asupra ta, în mod imperceptibil. Consecințele faptelor tale te urmăresc și te influențează astfel continuu. Ce înseamnă să-ți schimbi destinul, sau să-ți stingi karma ? Să poți opune forței destinului o forță de aceeași direcție dar de sens contrar, înseamnă să anulezi pe moment forța destinului, efectele, consecințele faptelor din trecut. Este deosebit de greu să faci asta, dar nu imposibil. Să-ți schimbi destinul înseamnă a dezvolta prin voință o forță mai mare decât cea a destinului, pe care să o orientezi conștient într-o anumită direcție, pe care tu o vrei. Este greu, dar nu imposibil. DACĂ NU DEZVOLȚI NICI O FORȚĂ, EȘTI TÂRÂT DE FORȚA DESTINULUI EXACT ACOLO UNDE CONSECINȚELE FAPTELOR TALE ANTERIOARE TE ÎMPING SĂ AJUNGI, CU FORȚA LOR ! 
Există o tehnică, spirituală, prin care poți opri declanșarea în continuare a efectelor faptelor, a unor consecințe noi, a unor forțe noi ale destinului. Este denumită "detașarea de fructul faptei", și în alte moduri, și constă în DETAȘAREA PSIHO-AFECTIVĂ față de efectele faptelor tale și a celorlalți oameni. Continui să acționezi, dar nici o trăire emoțională NU TE MAI LEAGĂ DE EFECTE, DE CONSECINȚE, DE FRUCTELE FAPTELOR. Fiind dezlegat psiho-afectiv, consecințele pur și simplu nu te mai pot urmări, deoarece nu mai au de ce să se lege. Legătura este atențională și afectivă. Când nu mai dai atenție (importanță) și nici nu te mai IMPLICI EMOȚIONAL, ești ELIBERAT de forțe, de rezultante, de consecințele faptelor. Karma ta se va stinge treptat, căci efectele se vor stinge treptat, și nu vor mai exista, din momentul prezent, din care ai aplicat tehnica, alte efecte care să te urmărească. Este extrem de dificil de aplicat în practică această tehnică, dar nu imposibil. Yoghinii aplică tehnica închinând toate fructele faptelor lor, Divinității...
Mai există metode, spirituale, care anulează forța de acțiune a destinului asupra ta, prin diverse tehnici. Unele au ca efect "ascunderea" ta față de aceste forțe, ca și cum te fac invizibil față de ele. Așa poți scăpa automat de o boală cronică, de exemplu, care reprezintă în fapt o consecință a acțiunilor tale din trecut. Altele, cum ar fi rugăciunea, un anumit tip de rugăciune combinat cu mărturisirea și spovedania, au ca efect anularea energiilor amprentate asupra ta, existente în ființa ta energetică, prin care forțele karmice acționează. Este tot un fel de ascundere, dar prin eliberare, epurare, purificare. Este destul de corect spus "izbăvire de păcate", căci te salvează față de acțiunea forțelor (energiilor) negative care "te urmăresc" ca efect a greșelilor (păcatelor) tale efectuate în trecut...
Nu este așadar nevoie să fii în echilibru ca să atragi ceea ce ești, căci în echilibru de forțe nu atragi ceea ce ești, ci doar... echilibru. Nu poți atrage bani, de exemplu, când rezultanta este zero, nici sănătate, nici altceva. Dar această stare de echilibru absolut, cu rezultantă zero, este utopică, nerealizabilă, și nici măcar de... dorit. Echilibrul absolut înseamnă de fapt neființare, nu moarte, căci nici în moarte nu există echilibru absolit, corpul inyrând în procesul activ de putrefacție, iar spiritul fiind atras de forțe karmice în noi experiențe...
Este NECESAR SĂ GÂNDEȘTI, SĂ TE COMPORȚI, ȘI SĂ TRĂIEȘTI EMOȚIONAL AȘA CUM EȘTI, SAU CUM VREI SĂ FII, ÎN MOD CONȘTIENT. Căci doar astfel vei atrage, în conformitate cu ceea ce ești sau ce vrei să fii, lucruri și oameni în viața ta, în conformitate cu atitudinea ta PREPONDERENTĂ (manifestată în mod repetat, des, zilnic), gândurile tale PREPONDERENTE, trăirile emoționale preponderente. Ceea ce tu întărești prin trăire emoțională intensă, este atras mult mai repede decât ceea ce declanșează trăiri emoționale slabe. Cu cât îți este mai tare frică de ceva, cu atât mai tare atragi acel ceva spre materializare în viața ta. 
Ceea ce te lasă rece dpdv emoțional, nu poți atrage în viața ta ! Ex : dacă față de bani nu ai nici o trăire emoțională, nu vei fi niciodată un om bogat. Dacă ți-e frică de faptul ca ai putea pierde bani, vei pierde conform activării acelui scenariu, ceea ce ai câștigat. Dacă îți dorești intens și cu emoție plăcută să obții bani, vei obține... Privește în jurul tău : nu cei ce MERITĂ dpdv moral au bani, ci cei cărora LE PLACE să facă bani, să aibă bani... Meditează la acest aspect... Nu este după merit, așa cum în mod eronat cred mulți...

Citez  - DL : "păi uite, vizavi de sinceritate...întotdeauna am agreat să fiu sinceră, și să mi se răspundă la fel... Fals...am primit opusul sincerității..."
Te contrazic, cu fapte concrete, nu cu povești : eu sunt sincer, tu ești la fel, și noi comunicăm acum. De ce oare ? Datorită rezonanței.
Tu ești sinceră cu mine eu am fost sincer cu tine întodeauna. Deci de la mine nu ai primit niciodată OPUSUL, după cum ai afirmat.
Dacă ai primit opusul, de la cineva, înseamnă că ai interacționat cu oameni nesinceri, atrași de vreo teamă ascunsă de-a ta, sau de cine știe ce alte trăiri emoționale. Ex : dacă ți-e frică de faptul că lumea este nesinceră cu tine, vei atrage nesinceritatea și oameni nesinceri, ca un magnet... Nu contează că ești sinceră, dacă ți-e frică de faptul că vei fi mințită, că vei avea de-a face cu oameni nesinceri.                                Frica de minciună și mincinoși va atrage minciuna și mincinoși în viața ta. În perioadele în care frica te cuprinde, ei apar.
În plus, nimeni nu poate fi complet sincer, în mod absolut, cu el însuși. Fiecare om se amăgește singur, mai mult sau mai puțin conștient. Cu cât te amăgești mai mult, cu atât mai mulți amăgitori și amăgiri în viața ta.

DL : da asa e, din frica atragi opusul... Și atâta timp cât te situezi în una din tabere, în subconștient ți-e teamă de partea cealaltă, "întunecată'' să zicem... ,,Ceea ce te lasă rece'' este exact punctul de echilibru... adică nu ai așteptări, esti detașat... accepți și îmbrățișezi totul așa cum e... Da, recunosc că mă mai contrazic câteodată... Mersi.

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/
Trimiteți un comentariu
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');