Amazon USA

Get Response Email Marketing

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

3D Heading Maker

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, octombrie 21, 2015

Tu ştii şi înţelegi ce fel de oameni atragi ?Există pe internet multe informaţii şi recomandări privind vibraţia ta, energia ta, armonia ta. 
Există multe idei care par logice, frumoase, interesante, dar care nu sunt şi.... corecte, valabile, adevărate.
Când am semne de întrebare, neclarităţi, îmi imaginez  rapid scenarii reale în care "plantez" ideile, ca să văd dacă ele pot să crească, să înflorească, sau se... usucă rapid şi mor...
Cu alte cuvinte, dacă o teorie sau o idee este adevărată, atunci practica trebuie să confirme funcţionalitatea ei în viaţa reală de zi cu zi. 
După ce efectuezi câteva astfel de "probe" mentale, metoda devine tot mai uşoară, deoarece ştii tot mai bine şi mai clar ce ai de făcut, de verificat, de analizat.
Te raportezi la experienţa ta de viaţă, la experienţa altora, şi la viaţa şi învăţătura unor mari învăţători spirituali, cum ar fi Isus de exemplu, şi totul devine tot mai uşor, mai clar. 
Asta am făcut şi în exemplul de mai jos.
Am dat de un articol cu erori, scris de cineva care efectuează mentorat spiritual, şi am vrut să scot în evidenţă pe cele mai importante, spre beneficiul... tuturor. 
Citez :
"Fii atent de cine ești înconjurat.
Dacă în jurul tău se află doar oameni buni, prieteni adevărați, înseamnă că ai ajuns la un nivel la care rezonezi cu oamenii de o frecvență înaltă. 

Ține minte că suntem cu toții energie, iar a sta înconjurat de oameni cu o frecvență joasă înseamnă a prelua din energia lor până ajungi să te egalizezi cu ei."


Nu voi analiza întreg articolul, ci doar această porţiune citată.
Concepţia aceasta, care afirmă că atragem şi ne înconjurăm DOAR de cei care se situează pe aceeaşi "frecvenţă" cu noi, are anumite... lacune. 
Putem porni de la binecunoscuta idee "cine se aseamănă se adună", dar trebuie înţeles că, în privinţa atracţiei, există şi legi care privesc... compensarea, echilibrarea contrariilor, interacţiunea şi armonizarea lor.
Exemplu concret : de cine era înconjurat Isus, ce fel de oameni ATRĂGEA el, spre el ? ;)
Sper că nu e prea... grea întrebarea... :)
Isus atrăgea oameni... suferinzi, bolnavi, păcătoşi, dezorientaţi, etc, care aveau NEVOIE DE EL.
Când m-am apucat de Yoga, am observat că nu atrag doar practicanţi de Yoga, oameni cu aceeaşi afinităţi spirituale, vise, idealuri, scopuri, intenţii, etc, ci şi oameni care habar n -aveau de Yoga, de spiritualitate, de religie, etc.

Nu înţelegeam ce-i atrage, căci de fapt luau mai mult în derâdere spiritualitatea, ca pe ceva ce nu este şi nu poate fi... practic. 
Ei, de fapt, căutau răspunsuri, la mine, privind incertitudinile lor, căci nimeni nu este convins 100% de nimic, niciodată...
Mai în glumă, mai în serios, lumea caută, tatonează, provoacă pentru a studia reacţiile altora, etc.
Fiind şi eu atunci sub influenţa acestor tipuri de învăţături populare, care afirmă că atragi doar ceea ce ţi se aseamănă, am fost bulversat, şi mirat, uneori şocat, şi dădeam VINA pe mine, că sunt prea... involuat, prea puţin spiritualizat, că am mult de lucrat, dacă atrag astfel de oameni. :)
Evitam compania lor, îi îndepărtam de mine, căutam să mă scap rapid de ei, şi mă simţeam naşpa, credeam că am "frecvenţe joase", etc, deoarece nu eram încă... pregătit...
Acum poate înţelegi... ideea, eroarea.
Cu cât evoluezi mai mult spiritual, mai repede, cu atât atragi, în mod automat, mai mult, şi oameni care au NEVOIE de tine, de puterea ta, de forţa ta, de cunoaşterea ta, de conştienţa ta, de capacităţile tale.
Devii "mama răniţilor ", părinte spiritual, la care oamenii vin ca şi... copiii la părintele lor, instinctiv, să caute sfaturi, îndrumări, sprijin, protecţie.
Oameni necunoscuţi, în suferinţă, încep să ţi se destăinuie, tot mai liber, mai uşor, mai des.
Şi tu te simţi tot mai apăsat de suferinţa celor din jur, mai stresat, mai presat, şi te întrebi ce au aceşti oameni bolnavi şi suferinzi cu tine, căci tu nu eşti aşa, nu vă asemănaţi, de ce tot vin la tine şi te tot sâcâie cu problemele lor ? :)
După ce am făcut Psihologia, s-a accentuat, şi apoi, după ce mi-am făcut forum, bloguri, grupuri de facebook, mai mult...
Deci, dragă cititorule, nu lua de bun tot ce citeşti, căci legile naturii terestre nu sunt atât de simple cum cred... unii.
1. Cu cât evoluezi spiritual mai mult, cu atât vei fi mai singur, privind "prietenii adevăraţi ", căci tot mai puţini vor înţelege ceea ce faci, ceea ce gândeşti, ceea ce practici, iar comportamentul tău va fi interpretat tot mai... greşit, din cauza lipsei de experienţă, de înţelegere.
Tot mai mulţi prieteni te vor evita, tot mai mult, căci interesele voastre comune vor fi tot mai... diferite, mai divergente.

 
2. Vei atrage oameni situaţi la un nivel asemănător de înţelegere cu al tău, prin "simpatie", empatie, dar şi oameni diferiţi, care au în mod real NEVOIE DE TINE.
Şi aceşti oameni care au nevoie de tine, vor fi tot mai numeroşi, cu cît vei evolua mai mult, şi vor forma, cu timpul, mediul tău natural, normal, în mijlocul cărora îţi vei desfăşura activitatea ta spirituală...

Totul se compensează, deci ceea ce tu ai de oferit altor oameni va atrage automat, prin rezonanţă, oameni care au nevoie de ceea ce ai tu de... oferit.
De aceea, se poate spune că viaţa, sau Dumnezeu, sau Legea Atracţiei, sau Rezonanţa, îţi trimit oamenii de care ai nevoie când eşti pregătit : atât mentori pentru tine cât şi cei ce au nevoie de tine ca mentor.
Când tu eşti pregătit, prin experienţa ta, să oferi mentorat altora, acei oameni pregătiţi să accepte un mentor în viaţa lor, apar.
Şi, la fel cum un copil de grădiniţă nu are nevoie de un profesor universitar, vei începe prin a fi un fel de... educator pentru copii, şi vei evolua, în timp, devenind ca un învăţător, un profesor de liceu, un profesor universitar...
Deci... lasă copiii să vină la tine... ;) 


Un aspect particular al atracţiei : 
în general oamenii care au nevoie de sprijin şi ajutor se orientează mai mult emoţional decât logic în demersul lor. 
Am putea spune că se orientează după preferinţele lor personale, dar ce au în comun aceste preferinţe este faptul că majoritatea preferă să relaţioneze cu oameni uşor abordabili, sinceri şi deschişi, care au o atitudine permisivă, relaxată, optimistă.
Oamenii aleg emoţional şi iau majoritatea deciziilor pe bază afectivă, nu intelectuală.
Astfel, articolele scrise de mine, nu au mare "trecere" la majoritate, deoarece se bazează pe logică, şi deşi au un bun nivel calitativ, nu sunt accesate la fel de mult ca cele de o calitate mai slabă, dar care ţintesc cititorii în mod afectiv, apăsând butoanele lor emoţionale. :) 
Omul obişnuit poate fi manipulat emoţional destul de uşor, fără să poată conştientiza asta, şi chiar este manipulat astfel, masiv. 
Există o mulţime de articole pline de aberaţii, dar care au trafic mare şi multe likeuri, doar deoarece sunt scrise de oameni care manipulează emoţional în mod conştient, urmărind doar traficul, ratingul, numărul de accesări, nu şi calitatea, adevărul. 
Un exemplu elocvent îl constituie siteurile de scandal, de ştiri-bombă, de informaţii senzaţionale, care prezintă crime, violuri, tâlhării, sinucideri, accidente mortale, etc.
Şi această modă a pătruns, bine-nţeles, şi în domeniul spiritualităţii, căci naivi şi creduli sunt peste tot, nu-i aşa ? :)
Numărul siteurilor educative şi culturale, de calitate, sunt foarte puţine, comparativ cu cele "comerciale", care manipulează emoţional, şi nu pun bază deloc pe calitate, ci pe cantitate...

"Ține minte că suntem cu toții energie, iar a sta înconjurat de oameni cu o frecvență joasă înseamnă a prelua din energia lor până ajungi să te egalizezi cu ei."
Înţelegi acum, poate, eroarea conţinută în această afirmaţie, şi singur. Sper... :)
La un doctor sănătos nu vin... doctori sănătoşi, ci oameni suferinzi, bolnavi, care au nevoie de un... doctor...

Dar doctorul nu se îmbolnăveşte din această cauză.
Nu-i scade energia, nici frecvenţa, nici capacitatea vindecătoare, ajungând să se... egalizeze cu pacienţii săi. 
Şi, cu cât doctorul este mai bun, mai capabil, cu atât mai mulţi pacienţi va atrage spre el...
Isus nu era înconjurat de maeştri spirituali, de mentori, de iluminaţi...

Nu asta a atras, preponderent, spre el, nu-i aşa ? 
El a spus în mod clar că a venit pentru cei păcătoşi, nu pentru cei credincioşi, căci păcătoşii au nevoie de el...
Cel ce trăieşte în iubire, în lumină, nu poate fi "supt" de nimeni în aşa fel încât să ajungă să se... întunece, să rămână lipsit de iubire, deoarece, pur şi simplu, Sursa luminii şi iubirii nu este... epuizabilă, aşa... cu unu, cu doi... :) Nici cu mii, bine-nţeles... ;)
Ce zici ?... :) Ţi-e teamă că îţi vei... egaliza energia ta cu cea a celor care au nevoie de ceea ce tu ai de oferit lor ? :) 

Ai vrea să stai doar în preajma unor... iluminaţi, să le... furi din energia lor, să-ţi... creşti tu astfel... frecvenţa ? 
Că de... coborât tu, pe a lor... :)
Crezi că te poţi dezvolta şi evolua, fără nici un efort din partea ta, doar stând în preajma unor maeştri, a unor iluminaţi ? :)
Nimic nu se câştigă, nimic nu se pierde, totul se transformă.
Dacă ţi-e frică de faptul că ai putea pierde ceva, frica ta îţi va bloca transformarea, dezvoltarea, evoluţia...

Părerea mea...
Meditează la ea, înainte de a o... respinge sau accepta... 
;)

Bunăstarea şi Fericirea ta depinde şi de educaţie, de pregătirea ta, de informaţiile pe care le deţii.
Studiază oferta bogată, de mai jos, de CURSURI ONLINE ŞI OFFLINE, în cazul că tu sau altcineva apropiat ţie se hotărăşte să se mai... instruiască un pic: http://bit.ly/1RqpuCj

Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori:


http://bit.ly/1RqqtCu

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...  


software-deals.ro

Trimiteți un comentariu
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');