Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, iunie 01, 2018

Accesezi informația sau ești accesat de ea? :)




Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)

A accesa informația și a te lăsa accesat de informație sunt două aspecte ale aceluiași lucru - conștientizarea.
Nu eu știu, eu accesez informația, și informația pe mine.

Când spun că ”informația pe mine” este datorită fluxului de informații (inforenergie) care susține corporalitatea în manifestare, programarea sa, programele de background, etc. 
Tot ce este în mintea noastră a trecut anterior prin simțuri. Accesăm toată informația prin simțurile corporale, prin receptori, dar în realitate receptorii accesează informația sau informația accesează receptorii? 
O întrebare bună pentru meditație.


Altfel spus, știu atât cât pot accesa, cât permit să fiu accesat, cât de deschis sunt la informație.
Echivalent cu ”fiecare știe și face ce poate”, ce conștientizează că poate.
Este ca și cum lumea ar exista în mine, și în afara mea, ca două aspecte diferite ale aceluiași lucru, ce se oglindesc / reflectă unul pe altul cumva.
Ce este înăuntru este și în afară, spun inițiații, dar există sub aspecte manifestate diferit, în planuri diferite de manifestare.
Unii spun că este necesar să pătrunzi în altul, în mintea lui, ca să îl poți înțelege mai bine. 
Eu simt că dacă nu aduc pe altul, din afară, în mine, în mintea și sufletul meu, nu îl pot înțelege, accesa. Deci trebuie să îl las să pătrundă în mine, ca să zic așa. Și numim asta ”empatie”.
Dar a-l lăsa să pătrundă în mine, și a pătrunde eu în el, sunt două aspecte ale aceluiași proces. Iar la bază stă accesarea, accesul la informații.

Dacă merg mai departe cu meditația, aș spune că simt faptul că lumea exterioară este cumva simbolică, încărcată de simbolism, de sensuri și semnificații, și ea oglindește astfel o lume existentă în interior, o viață interioară. 
Ceilalți sunt pentru mine instrumente de manifestare, la fel eu pentru ei.

Când eram copil aveam momente în care simțeam cumva ciudat că nimic nu este real, nici oamenii din jur, că este ca o proiecție holografică cumva, cu care interacționezi. Acele momente erau ca niște experiențe de ieșire din timpul liniar, în afara timpului și spațiului, o detașare de această ”realitate” care își dezvăluia percepției falsitatea ei iluzorie, ca un soi de realitate virtuală cu care interacționam.
Ulterior m-a atras teoria aia care spune că de fapt toate personajele ești TU, și tu le ”joci” pe toate, în ”vieți” diferite, dar jocul e totuși cumva interactiv, căci orice schimbi în prezent schimbă totul, toată viața, tot jocul, și toate viețile. 
Deci nu ar fi o înregistrare simplă, ci ca un joc interactiv, un film interactiv, dar în care interacționezi cu personaje care își fac jocul de altundeva, din alt timp, nu din timpul tău.
Pentru mine păreau că nu erau reale, ca și cum nu ar aparține acestui timp prezent, fiind cumva absente, dând doar iluzia prezenței lor aici și acum.
Senzația era... neplăcută, de aceea am inhibat-o, am fugit de experiența asta, în loc să o dezvolt, să cercetez fenomenul.
Și nu aveam cu cine discuta asta, deoarece eram considerat dus cu pluta dacă vorbeam de așa ceva.
Greu de explicat în cuvinte, dar astfel de idei apar în multe curente spirituale, și chiar în ședințele de regresie hipnotică, la Corrado Malanga, Calogero Grifasi, etc.





Este o ”realitate” foarte complexă, pe care mintea umană nu poate să o înțeleagă, deoarece are iluzia sincronicității, a curgerii timpului liniar, și limitarea conferită de capacitatea de procesare a sistemului nervos și a simțurilor limitative.
Nu știi și nu înțelegi cine / ce ești tu de fapt, nici ceilalți, nici ”lumea și viața”, deși... trăiești, viețuiești, experimentezi continuu, acest joc al vieții terestru, un joc de tip realitatea virtuală, multilevel (multinivel, cu mai multe niveluri de joc). 

Altfel privind: există întreaga informație necesară ție, în jurul tău, dar tu nu știi că o poți accesa, cum o poți accesa, căci, de fapt, te blochezi oarecum de ea, pentru a avea propria ta... proprietate privată, intimitate, spațiul tău privat, Eul, personalitatea, secretele tale ascvunse, în care NU PERMIȚI INTRUZIUNI, deci nici accesul neautorizat al... informației.  
A permite, pare să fie echivalent cu a lăsa garda jos, a deveni vulnerabil, vizibil, tangibil, relaționabil, manipulabil, controlabil...   
Oamenii blochează telepatia tocmai din această cauză, ca struțul, crezând că au nevoie de o intimitate inviolabilă, și că cunoașterea / accesarea gândurilor altora i-ar pune în deschiderea în care și alții le-ar putea percepe și accesa gândurile proprii. 
Deci, mai bine fără asta.   
Mai bine separabili și separați, inviolabili, nemanipulabili, incontrolabili.
Așa pare, logic, dar nu este așa. 
Și tu nu ai nici o șansă să vezi de ce și cum, căci ești închis acestei perspective, prin... voința ta.
Întrebarea este: ai fost manipulat să te închizi ca să nu poți vedea cum ești... manipulat, sau tu ai luat o hotărâre eronată, în urmă, cândva? 
Tu cam ce simți?  
Simți... ceva? 
Sau ești foarte bine... închis, blocat, inaccesibil? 




Lecturarea articolului


Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 




Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');