Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, mai 28, 2018

Jocul Vieții - o continuă păcăleală divină :)



SC - ”Cum se asortează ideea că noi suntem dzeu , creatori , miezul din gogoașă, cu ideea că tot noi suntem păcăliți, prinși într-o capcană (matrix ), supuși legilor karmei ?🤔”

Kato - Aşa cum copilul bebeluş neştiutor blank devine un adult cultivat om de ştiință şi cunoscător nevoie mare ca apoi să dea în... demență senilă
Cum se asortează bebeluşul cu ştiința şi cu demența senilă?
Este bebeluşul adultul și omul în vârstă, sunt ei acelaşi lucru, identici?
Sau sunt ca trei aspecte ale unui alt lucru, diferit, de un alt nivel?
Bebeluşul este adultul?
Bebeluşul este omul în vârstă?


Ceea ce se transformă poate rămâne identic cu sine în cursul transformării?
Dacă acum eşti păcălit, iar Dzeu nu poate fi păcălit dar se poate păcăli pe sine însuşi dacă vrea deoarece este omnipotent şi poate totul, atunci devine evident că fiecare se păcăleşte singur de către aceeaşi... singularitate care a creat jocul de-a personalitățile multiple
Glossă - Mihai Eminescu:   https://ro.wikipedia.org/wiki/Gloss%C4%83

SC - De ce s-ar păcăli Dzeu singur ? Dacă îmi răspunzi, ca sa experimenteze, te intreb anticipat : de ce după ce vrea să experimenteze, nu-i mai place și vrea să revină la ce era inițial ?

Kato - Te-ai păcălit singură cu raționamentul ăsta  Aşa face Dzeu... e un obicei de-al lui

SC - Păi de aia te întreb, să nu mă păcălesc.

Kato - Dzeu se amuză desigur, de plictiseală, de Unu singur, de aceea a creat iluzia - Creația, să păcălească tot ce creează, ca să se amuze de... Unu singur...


SC -  Da, sunt familiarizată cu toate ipotezele astea, însă lucrurile nu sunt atît de simple; este ca și cum ai spune, eu mă plictisesc și din plictiseală îmi tai un deget ; Nu puteam din plictiseală să-mi fac un deget în plus ? 
Cred că înțelegi ce zic. Adică, nu văd partea amuzantă...

Kato - Partea amuzantă e în păcăleală, în faptul că eşti atât de păcălită încât habar nu ai că te-ai lăsat păcalită
Nu poți fi păcălită de tine însuți decât cu voia ta.
Dar voia ta e şi voia mea, că eu sunt un alt aspect al singularității noastre, şi eu sunt aici pt tine, să mă amuz de ceva
Aspectul reprezentat de tine nu e conştient de sine, altfel s-ar amuza şi de un deget şi-ar tăia, în... joacă

Nimeni nu-şi taie un deget din plictiseală.
Eventual şi-l bagă undeva...  

Sub cuțit, de exemplu, din curiozitatea generată de plictiseala de Unu singur...

Cu ipoteza de mai sus nu aveai cum să fi familiarizată.
Poate seamănă cu alta familiara ție dar oricum tot o... păcăleală este, de tot râsu, de sigur

Tu, care ai venit aici la întrupare ca să te laşi păcălită, doar nu poți să crezi că cineva îți va spune... adevărul, nu-i aşa?
Toți suntem aici pentru tine, să te păcălim care cât putem mai bine şi mai tare
Doară suntem aici să ne amuzăm în jocu vieții, nu să ne plictisim în mod serios


Când copiii se joacă, ei, de obicei pun pasiune în ceea ce fac, "se pierd" în jocurile lor de rol, identificându-se cu diferite personaje, se transpun imaginativ, etc.
Asta ne arată că există ceva în ființa umană care rezonează cu asta, plăcerea de a juca un rol, într-un scenariu, în joacă.
Ei au "în sânge' asta, au în intuiția lor jocul de rol.

Adolescentul se lasă prins în jocurile de realitate virtuală, preluând un avatar în cadrul jocului. Tot joc de rol.
Jocurile astea au înflorit şi evoluat tot mai mult, jocuri multilevel, singleplayer şi multiplayer.
Dacă joci singleplayer ai pe "ceilalți" oferiți de joc ca personaje în joc, personaje create de joc, de programatori - Creatorii, personaje fără suflet, fără spirit, "inteligențe artificiale" ca să zicem aşa, fără liber arbitru şi conştiință, ce urmează strict regulile lor de programare.
Întrebarea este: există astfel de personaje în acest joc al vieții terestre?



Corrado Malanga
zice că doar o parte din oameni au suflet, şi doar aceia sunt răpiți, pentru a li se "fura sufletul".
Sunt oamenii şi celelalte entități fără suflet personaje fictive create de creatori în joc?
Adică ele nu sunt avatari, nu le poți prelua corporalitatea ca să te joci "în pielea lor".
Dar ele (unele) pot percepe diferența şi vor să aibă ceea ce nu au dar văd că ai tu în plus față de ele: tu poți ieşi din joc şi să trăieşti mai departe ca jucător în lumea ta, realitatea din care ai intrat în joc. 
Pentru ele pari cumva un nemuritor ce preia ce corporalități vrea în joc, în "vieți" succesive.
Ele văd că tu ai un "suflet " în care se înscrie experiența de joc, care se downloadează la moartea corporală în spirit (informațiile din corpul sufletesc), şi ele cred că ar putea să îşi însuşească aceste informații, de aceea încearcă din cele mai vechi timpuri să "fure sufletul", păcălindu-te pe tine (pactul cu diavolul) să îl cedezi lor în momentul morți, oferind ceva în schimb, în joc

Jocul este astfel creat încât să devii amnezic la intrarea în avatar (naştere), altfel nu l-ai putea juca, atenția ta este captată cu totul prin filtrarea stimulilor de către corporalitatea avatarului.
Mari maeştri şi învățători clarvăzători spun că în timpul somnului se realizează o conexiune mai conştientă cu realitatea în care eşti jucător, o altă stare de conştiință pe care nu o poți accesa cât timp eşti conştient că eşti om treaz. 


Cine spune că el este Dzeu, divin, etc, de fapt doar se... joacă, păcălește, căci nimeni nu ştie cine este, ce este, de fapt, şi pe ce lume trăieşte.

De ce e lumea rea?
Păi dacă majoritatea nu au suflet, la ce te poți aştepta?
Personaje create sa ne pună bețe în roate continuu, ca să putem noi... evolua

Ceea ce transmit şamanii de multe generații privind destinul, liniile de destin, reîntregirea sufletului - recăpătarea întregii atenții acordate jocului în prezent, etc, spun şi subiecții lui Michael Newton regresați hipnotic în perioada dintre vieți, dar ei au capacitatea de a descrie mai exact tehnologia folosită prin care suntem "prinşi în joc".

Dacă cineva este interesat de aceste informații, să înțeleagă mai bine jocul, i-ar fi util să citească cărțile lui MN şi să compare cu ce zic şamanii, clarvăzătorii, marii maeştri, marile religii, ca sa observe firul roşu care leagă informația într-un tot unitar.
Cărțile lui Michael Newton și altele foarte interesante le găsești aici: https://loveblog4all.blogspot.ro/2014/08/carti-spiritualitate.html 



Noile teorii ştiințifice ale fizicii cuantice converg spre explicarea unui "univers mental", dar va mai dura ceva până se va înțelege ce este acest "mental", câmpul mental, corpul mental, gândirea, gândurile.
"Totul este Spirit, Universul este Mental"
Ce este Spiritul, această "substanță de conținut" pe care principiul conştient o structurează mental formal (în forme) în mod creator, formând universuri pe care le populează cu ființe, nimeni nu poate înțelege, de la acest nivel de gândire omenesc, prins în joc fiind.
Este necesar deci să te "ridici la un nivel superior", dar nivelurile superioare la care te poți ridica sunt de fapt alte planuri de joc, în care eşti tot prins în joc deşi ai impresia că ai ieşit din joc.
Nivelurile diferite ale jocului apar ca "dimensiuni diferite", dimensiuni necunoscute, cu alte necunoscute, alte probleme, care te... ajută să evoluezi, de sigur. 
Unde? În joc
În joc observi o evoluție, o transformare, o înțelegere tot mai cuprinzătoare, etc
Şi o poți observa deoarece la intrarea în joc ți s-a instalat amnezia, uitarea, ai intrat tabula rasa.


Mai simplu
1. Oamenii creează jocuri. 
De ce le creează? De divertisment.  
Şi suntem facuți "după chipul şi asemănarea" unui creator care face si el jocuri ale vieții de divertisment.
2. Cel mai complex joc e cel care te prinde aşa de tare ca atenție, senzorial, mental, încât să "uiți de tine" cel... real.
Spre asta evoluează acum jocurile de realitate virtuală, spre prinderea tot mai completă în joc, în scenariul de joc, senzorial. 
Se lucrează intens la senzorii prin care jucătorii vor avea tot mai mult impresia că sunt senzorial în joc, vizual, auditiv, tactil, gustativ, olfactiv. 
Acum se lucrează intens pe tactil, au fost creați deja senzori să simți la distanță, prin conectarea la internet, cum atingi ceva sau pe cineva.
Nu doar industria jocurilor are de câştigat din asta ci şi cea a filmelor, a serviciilor legate de plăcerile sexuale, etc.
Realitatea virtuală se infiltrează tot mai mult în viața noastră, si o va face cu paşi mari şi repezi curând.

3. Creatorul unui joc de realitate virtuală are tot interesul să creeze un joc atât de bun încât să uiți de tine când joci, să îți ofere o experiență de joc ruptă de realitate cât mai complet, din care să îți revii la realitate doar când este momentul să ieşi din joc.
Deci creatorul (echipa de programare) creează desigur mecanisme de protecție care ÎMPIEDECĂ jucătorii să îşi aducă aminte în joc de faptul că se joacă, cine sunt ei de fapt, unde sunt ei de fapt ca jucători în afara jocului, etc.
Asta poate crea la unii incertitudine, confuzie, angoasă, anxietate, psihoză... Este exact ceea ce trăim acum, în acest joc, faptul că ne este împiedecat accesul la informațiile din realitatea din care am venit să ne jucăm jocul vieții terestre. 

Ce spune Calogero Grifasi
Nu este nimic în neregulă cu noi, de fapt, este vorba doar de faptul că suntem FILTRAȚI PRIN IMPLANTURI, adică TOATĂ informația care ne parvine este FILTRATĂ, şi aşa deci suntem menținuți în joc ca jucători.
Implanturile fizice, eterice, reprezintă de fapt tehnologia la care sunt conectați jucătorii la intrarea în joc.
În plus, pt a putea înțelege asta, s-a creat şi în cadrul jocului posibilitatea de a reproduce jocul în joacă, ca visul în vis.
Deci ni s-a creat totuşi o portiță de scăpare, pt a se vedea cine este destul de capabil să scape pe ea.
Şi, când ajungi să înțelegi asta, de fapt înțelegi natura vieții ca joc de realitate virtuală, şi devii mai tentat să rămâi în joc folosind "puteri paranormale" pe care ajungi să le poți manifesta controlând ceea ce înțelegi din principiile şi regulile de joc, tehnologia folosită, etc. 

Malanga a fost atenționat în comunicările sale că arderea "extratereştilor" nu este o soluție bună şi că trebuie să renunțe la ea, şi în final a înțeles rolul şi scopul "răpirilor" în cadrul jocului.
Malanga spune că suntem Dzei, dar asta din perspectiva jucătorului care ar putea să conştientizeze faptul că este jucător şi poate schimba ceva din această perspectivă.
Este metaforică, însă, această exprimare, deoarece ca jucător totuşi nu îți este permis să îți faci de cap cum vrei în joc, fiind monitorizat continuu.
Calogero explică că suntem Dzei doar în sfera noastră personală energetică, în care facem ce vrem, dar nu suntem și în sferele altora, așa cum ei nu pot fi în sfera noastră ci fiecare în a lui.
Realitatea deci este o cocreație, iar influența are loc doar cu acordul fiecăruia, iar acest acord poate fi... manipulat, poți fi păcălit să îți dai acordul. :)

Singura posibilitate în care tu ai putea fi Dzeul întregii creații ar fi situația în care TU AI CREAT JOCUL şi restul personajelor sunt doar personaje imaginare, şi nu există nici un alt avatar preluat de un alt jucător ca tine, în cadrul acestui joc, care să aibă și el Liber Arbitru personal, individual, separat de tine.
Ar fi vorba deci de un joc singleplayer dar multilevel, creat de tine pt tine, iar această posibilitate ridică noi întrebări.
În principiu evoluția jocurilor va lăsa şi posibilitatea de a juca singleplayer, dar nu jucătorul creează jocul, ci doar poate alege tipul de joc, având tot felul de opțiuni disponibile privind lumea aleasă, tipul de ființă, specia, rasa, sexul, familia, locația, conjunctura spațio-temporală, etc.
Este în fapt ca un film interactiv în care restul personajelor sunt de umplutură dar au inteligență artificială şi se comportă strict conform regulilor de joc, legi ale naturii, ale lumii de joc alese.

MN - Poi, nu e la fel pt. toate entitatile, doar pt. oameni, cei incarnati aici,pe Pamant!
Ca doar sunt si alte planete populate cu fiinte constiente de tot si entitatile care ne implanteaza si cele fara corp care ne intra in minte, si...si..etc.. 
DE CE? Ar fi 1000 de "DE CE-uri" ,de intrebat, la teoria asta!

Kato - În realitate este la fel pt toate entitățile, asta ne arată în mod clar regresiile lui Malanga şi Calogero!
Toate cele care interferează oamenii și îi păcălesc, de fapt sunt interferate la rândul lor de altele "superioare" lor, care le pacălesc la rândul lor, şi tot aşa
La capătul fiecărei investigații se descoperă o linie de astfel de entități care se dau drept altceva decât sunt, cu intenții care demonstrează că de fapt nici una nu înțelege prea bine pe ce lume trăieşte şi toate se străduiesc să obțină câte ceva de la altele, prin intermediul altora, prin păcăleală
Mulți au întrebat unde sunt "cele bune" în aceste regresii, de ce nu apar?
Toate care par bune şi bine intenționate se demonstrează că nu sunt ce par a fi, ce vor să pară a fi.
Dar eu întreb: există vreun om care nu vrea să pară a fi ceva ce nu este de fapt?
Suntem aşa de bine păcăliți de joc încât nu ştim si nu putem accesa ceea ce suntem de fapt în afara jocului.
De aceea este logic să fim păcăliți continuu, de fapt, pt a fi menținuți continuu în joc, să avem motivația de a ne juca mai departe, căutând... ce?
Adevărul, nu-i aşa?
Un adevăr inaccesibil, privind realitatea de dincolo de joc, dar accesibil privind realitatea jocului.
Eşti prins în mod REAL în joc, este o realitate asta, şi poți sonda realitatea asta "virtuală", adevărurile ei, "virtuale".
Jocul este minunat, de fapt, nu-i aşa?
Ce nu este minunat în el este suferința resimțită în urma actelor comportamentale proprii, modul în care eşti penalizat prin neplăcere, durere, suferință.
Dar tu te-ai băgat ca sa vezi ce şi cât poți rezista, ce şi cât poți duce, ca jucător.
Vrei să ieşi din joc?
Nu cred, căci altfel te-ai sinucide şi ai "evada" astfel rapid.
Vrei de fapt să joci, şi ne jucăm, bine-nțeles, în continuare.
Continuăm să ne păcălim unii pe alții, cu adevărurile noastre minunate, mai mult sau mai puțin ştiințifice.

MN - Tu spui : "Vrei să ieşi din joc?
Nu cred, căci altfel te-ai sinucide şi ai "evada" astfel rapid." => Da, eu vreau sa ies din joc si daca as fi convinsa 100% ca asa chiar ies din joc,ca ma eliberez ce acest joc, as face-o!

Dar, s-a demonstrat, tot prin hipnoza, si nu numai, ca prin sinucidere, nu reusesti sa te eliberezi de joc, ba mai rau iti faci, pt ca esti o prada si mai usoara pt. entitatile de dincolo, din nevazut!

Kato - De demonstrat nu s-a demonstrat NIMIC, doar ești continuu... păcălită!
Ți-a demonstrat ceva ȚIE vreun om de știință?  
Da tu ce ai demonstrat altora, până acum, oare?  
Eu nu am nimic de demonstrat, am înțeles asta  
Sinucigașul care rămâne LEGAT afectiv de această viață poate fi interferat și relegat de ea, de sigur, este logic să fie așa, căci e exact ca și cum te-ai sinucis dar nu vrei totodată să scapi de viața asta omenească  
Totul se face cu voia ta, asta spun toți. 
Dar poți trăi ce vor alții, cu voia ta!
Viața îți demonstrează sau nu asta?
Facă-se voia ta!

Kato - Ți se promite eliberarea de suferință, mântuire, spălarea de păcate, de efectele faptelor tale, ți se spune că poți fi fericit.
Dacă... şi numai dacă urmezi pe cineva, învățătura sa, cursurile sale, sistemul său, etc
Asta fac religiile, asta fac şi mentorii moderni din ziua de azi, nu-i aşa?
Eterna promisiune, devenită azi curățare energetică, psihoterapie, programare neurolingvistcă NLP, etc.
Funcționează?
Păcăleala a funcționat mereu, şi funcționează în continuare, nu-i aşa?
În realitate nimeni nu îți garantează nimic şi nimeni nu este dat în judecată şi condamnat în cadrul acestor sisteme, căci nici nu ți se dau garanții, ci doar ți se flutură nişte promisiuni, DACĂ... COOPEREZI!
Eternul PACT CU DIAVOLUL, acceptarea cooperării, a ”ajutorului” din afară, care îşi oferă serviciile ca să poată să îți ia ceva în schimb: energie, vitalitate, sufletul, viața...
Acum ți se iau banii în schimb, căci oamenii s-au mulțumit mereu cu bunuri materiale şi bani, deoarece nu ştiu cum ți-ar putea lua altceva (energia) nu de alta.
Unii ştiu totuşi cum pot să îți ia puterea, și aşa sunt ei "la putere", nu-i aşa?
CINE ESTE LA PUTERE ÎNTOTDEAUNA S-A FOLOSIT DE PUTEREA ALTORA!
Nu-i aşa?
Dacă ştii cum să foloseşti puterea altora (energia lor) în scopurile tale personale, ajungi la putere, tot mai mare, cu cât mai mult te foloseşti de puterea altora.
Este eterna poveste, pe care o regăsim în istoria omenirii, în relațiile interumane şi în relațiile oamenilor cu alte entități.
Asta este o realitate din cadrul jocului: fiecare păcăleşte pe cine poate, ca să devină tot mai puternic.

Mulți încearcă să devină mai puternici folosindu-se de proprii lor copii, si asta este tot o realitate.
Vor să se "împlinească" prin ei, forțându-i să facă ce nu au putut ei.
Şi se mai şi laudă cu asta, cu realizările lor, cu puterea exercitată asupra lor.
Păcălelile sunt la fel, peste tot, în micro şi macro sistemele sociale, grupuri şi organizații.
Mari maeştri spirituali se dovedesc a fi (în regresii) nişte păcăliți prin intermediul cărora niste entități sug energia luminoasă vitală de la toți adopții lor, energie conferită de bună voie de adepți fără a conştientiza cine şi cum îi mulge de ea, şi în ce scopuri.
Nu este demonstrat, este doar mărturisit. 


Deci, cine e bun şi cine e rău?
Inconştientul păcălit care crede că face bine dar este un instrument folosit în scopuri ascunse pt manipularea altora, poate fi socotit a fi bun sau rău?
Toți suntem păcăliți, nu există bun sau rău absolut, chiar şi entitățile sugace şi manipulatoare denotă că nu sunt rele la modul absolut, că oamenii oricum au multă energie de dat, că vor să îşi salveze pielea, specia, să construiască ființe mai bine adaptate, hibrizi mai buni, specii mai bune, şi alte scopuri nobile de numa.
Oamenii fac experiențe pe animale spre "binele omenirii" oferind astfel dreptul altor "ființe superioare" lor să îşi exercite acest drept asupra lor, nu-i aşa?
Suntem cobaii altora deoarece le-am dat dreptul de a fi, folosind experimente pe cobai!
Ce nu este drept si corect în asta?
Nu îți meriți soarta?


Lecturarea articolului:

Distribuie articolul, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner



Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');