Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, decembrie 06, 2013

Exercițiu de dezvoltare a empatiei


Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

Trăim într-o lume construită din gânduri, din idei, o lume creată de Mintea unui Creator, în care fiecare om este un co-creator, învățând cum să creeze și el în mod conștient, prin voința proprie. 
Lumea terestră este o școală a creației, în care fiecare trebuie să ajungă să conștientizeze tot mai bine faptul că prin gândurile sale, prin fiecare idee acceptată, el își transformă viața.
Fiecare om se înconjoară de mic copil de anumite idei, pe care le acceptă ca principii de viață, credințe, convingeri. 

Acestea constituie în timp o sferă în jurul său, prin care orice informație (idee, gând, judecată) ce intră în viața sa, va fi filtrată. 
Gândurile atrase, acceptate, formează așadar un filtru, o țesătură, o plasă, prin care nu va putea pătrunde orice, ci doar ceea ce această țesătură fabricată de tine va putea permite. Restul este blocat, respins.
Țesătura multor oameni devine în timp de o așa natură rigidă și densă, încât ea nu mai permite gândurilor de dragoste și iubire să pătrundă prin ea. 
Acei oameni, din cauza opacității țesăturii, nu mai pot primi gândurile-forță pline de energie și vitalitate, și, ca efect se dezenergizează, se îmbolnăvesc, din lipsă de dragoste și iubire, putem spune.
Fă un mic experiment : desfă, mental, această plasă de idei, în care ești prins, ca un pește în năvod. 

Ca metodă, imaginează-ți, de exemplu, că ea este o țesătură translucidă foarte densă, ca o salopetă, care are un fermoar pe care îl deschizi, și o îndepărtezi de tine. 
Imaginează-ți că, pentru moment, nu mai ești legat de nici o credință, nici o convingere, nici un tipar de gândire. 
Ești liber, ai mintea liberă, sufletul liber, nu mai filtrezi nimic, privind totul așa cum este, nu cum ai vrea să fie, nici cum crezi că ar trebui să fie, că ar fi bine să fie, prin prisma principiilor, credințelor, convingerilor tale. 
Privește lumea așa cum este ea, fără să judeci pe nimeni, fără să condamni pe nimeni, încercând doar să conștientizezi, în mod detașat emoțional, motivele care determină oamenii să acționeze, motivația care îi susține energetic să se afle în mișcare. 
Retrage-te din calea lor, ridică-te undeva puțin mai sus, nu interfera, doar observă, fii martor, și încearcă să înțelegi. 


Acest exercițiu practic, care cere implicare și un efort personal, este un pas important pe calea evoluției spirituale, a dobândirii în mod conștient a unor stări de conștiință tot mai superioare, și o conștiență tot mai cuprinzătoare. 
Detașarea mentală (de tiparele de filtrare mentale) și emoțională (de tiparele de reacție emoțională) creează condițiile eliminării factorilor distorsionanți în perceperea informațiilor pe baza cărora este construită realitatea. 
Astfel poți percepe și interpreta în mod corect ideile celorlalți oameni, și intențiile lor reale, neintervenind în mod subiectiv în procesul conștientizării lor, neîncercând să influențezi și să schimbi nimic din ceea ce percepi.
Acest exercițiu stă la baza dezvoltării capacității empatice de a “pătrunde” în mintea și sufletul celorlalți oameni, pentru a simți ceea ce simt ei.


Revino, după fiecare exercițiu, în tine, în sfera experienței tale de viață, pentru a putea să îți exerciți voința ta proprie, în scop creator. 
Cât timp vei rămâne prins în sferele altora, nu vei putea face asta. 
Dar exercițiul te va ajuta să înțelegi cum îți influențează viața ta ideile celorlalți co creatori ai realității, și cum influențează voința și ideile tale viața celor din jurul tău. 
Astfel te vei putea adapta mai eficient la realitatea în continuă transformare, și să îndeplinești ceea ce îți propui, fără a afecta în mod negativ viața altora, evitând totodată în mod conștient influențele negative exercitate de alții asupra ta.
Succes !  


Din playlistul meu youtube ”Programare-Deprogramare-Reprogramare”:






Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


 

software-deals.ro

  VigLink banner

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');