Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, ianuarie 14, 2014

‘’Apa vie‘’ săracă în deuteriu, ‘’QLARIVIA‘’ ,produsă la Râmniu Vâlcea, stopează cancerul


APA VIE - ‘’QLARIVIA‘’ - APĂ SĂRACĂ ÎN DEUTERIU, PRODUSĂ ÎN ROMÂNIA, STOPEAZĂ CANCERUL !

Se știe faptul că corpul omenesc conţine mai mult de 70% apă. 
Din această cauză se poate afirma că omul este ceea ce bea, mai curând decât ceea ce mănâncă.
Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Râmnicu Vâlcea produce ASD din1986. 
Inițial aici s-a produs “apă grea", apă cu un conținut ridicat de deuteriu, pentru Combinatul de Apă Grea Halanga-Turnu Severin.
Deoarece se știa faptul că apa grea are efecte distructive asupra materiei vii, putând provoca chiar moartea, a apărut firesc ipoteza ca, opusul ei, apa săracă în deuteriu, poate avea efecte benefice.
În 1992, biologul maghiar Gabor Somlyai a arătat că reducerea conținutului de deuteriu din apă conduce la obținerea unei ape mai pure, ce poate influența pozitiv metabolismul și regimul de funcționare a celulei vii, putând stopa dezvoltarea celulelor tumorale și chiar provoca disparitia lor.
ASD a adus cercetătorilor români 5 medalii de aur și 3 de argint, la saloanele de inventică de la Bruxelles, Geneva, Londra și Budapesta. 
ASD este fabricată numai în laborator, românii fiind singurii care o produc legal, având avizul Ministerului Sănătății.
Deuteriul este un izotop natural și stabil al hidrogenului, concentrația naturală a apei existente pe scoarța pământului (și a apei de la robinet) fiind situată între 144-150 ppm (la un milion de părți de hidrogen coexistă 144-150 de părți deuteriu). 
La Rm. Vâlcea apa este filtrată într-un mod special, fiind adusă la o concentrație de 25 ppm deuteriu, rezultând ASD, “apa ușoară", apa sărăcită în deuteriu.
Se consideră că deuteriul cauzează îmbătrânirea prematură, cât și alte efecte negative. 
Cercetătorii afirmă că este bine să avem cât mai puţin deuteriu în sânge.
Apa săracă în deuteriu (ASD) se produce la Râmnicu, la Institutul Naţional de Cercetare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice. Este rezultatul unor cercetări efectuate în domeniul separării izotopilor, desfășurate în cadrul INC-DTCI – I.C.S.I. Rm. Vâlcea.
Denumirea comercială a produsului ests ‘’Qlarivia‘’, o jumătate de litru costând 15 lei.
Procedeul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuteriu a fost medaliat la Salonul de Inventică de la Bruxelles.
‘’Process and installation for obtaining the deuterium depleted water. 
Gold medal: Romania. Inventor : Stefanescu Ioan, Titescu Gheorghe. Company: INC-DTCI-ICSI Rm Valcea. 
Section: Medicine – Health care. 
Description : The invention refers to a process and an installation for obtaining the deuterium depleted water by continuous isotopic distillation in the presence of a packing on minimum 100 theoretical plates with an efficiency of 8 theoretical plates per meter; which is preferably for food use.‘’ www.brussels-eureka.be
ASD este o apă microbiologic pură, cu o concentrație izotopică situată sub concentrația apei naturale. 
Este obținută prin procedeul brevetat de distilarea continuă în vid a apei naturale, pe coloane de separare, procedeul asigurând obtinerea ASD la concentrația izotopica dorită, în domeniul 10 – 120 ppm D/(D+H). 
Procedeul este în curs de patentare internatională la WIPO Geneva. 
Produsul ASD ‘’Qlarivia‘’ este prezent pe portalul www.finewaters.com, portal pe care se regăsesc cele mai deosebite ape potabile din lume.
Potrivit conducerii institutului, produsul are proprietăți curative în bolile de piele, ale stomacului, asigură protecție contra virușilor de orice fel, scade nivelul colesterolului, ajută la vindecarea unor forme de cancer, și prelungește durata vieții.
Efectele ASD asupra sănătății au făcut-o celebră în toată lumea. 
Se exportă anual peste 150 de tone, cei mai mari clienți fiind din SUA, Japonia, și Ungaria.
Directorul institutului, dl. Ioan Ştefănescu, a declarat că este un consumator al acestei ape, precum aproape toată lumea din secţia de producție. 
A afirmat că, din această cauză, toți sunt foarte energici şi cu poftă de viaţă. 
Totul a început de la informația potrivit căreia în Podișul Tibetan oamenii sunt foarte longevivi și nu se îmbolnăvesc de cancer. 
Cercetările au relevat că această situație este cauzată de apa consumată de localnici, care provine din ghețari (zăpadă înghețată) aflați la mare altitudine. 
Această apă pură este săracă în deuteriu, fiind rezultatul evaporării, condensării și înghețării naturale, proces asemănător distilării și congelării artificiale. 
De la aceste informații au pornit experiențe de laborator desrășurate la Budapesta și Bucuresti, cercetătorii romani și maghiari putând fi considerați pionieri în acest domeniu. 
S-a constatat ulterior faptul că ASD are rol protector în dezvoltarea unor tipuri de cancer provocate experimental la șoareci, cât și că le sporește forța fizică, instinctul de supraviețuire și potența (efect de întârziere a îmbătrânirii). 
Cercetătorii români au extrapolat rezultatele la oameni, ghidându-se după lucrările științifice și experiența celor maghiari, care au experimentat ASD pe diverse tipuri de afecțiuni canceroase, pe un lot de 40 de bolnavi.
Cercetări efectuate pe şoareci şi găini au relevat faptul că animalele care au consumat această ‘’apă vie‘’ au trăit mai mult şi au fost mai sănătoase decât cele netratate.
Prof. dr. Traila Nicola, șeful Clinicii de chirurgie oncologică din cadrul Spitalului municipal Timișoara, folosește ASD în tratamentul complementar al bolnavilor de cancer, cărora se pare că cel puțin le dublează astfel durata de viaţă. 
Nu cunoaște exact mecanismul prin care această apă stopează / încetinește evoluția cancerului, dar încă nimeni nu îl cunoaște încă, cu exactitate.
Există mai multe mărturii în media privind cazuri de persoane a căror evoluție a bolii a încetat, odată cu începerea consumării acestui produs. 
În cazurile avansate de boală nu s-a realizat vindecarea, dar s-a dublat durata de viaţă. 
Rezultatele cele mai bune au fost obținute în cazurile incipiente ale bolii, la copii şi la tineri. 
În cazul tratamentului chemoterapeutic, ASD ‘’taie‘’ greaţa, dispar vărsăturile, pacientul fiind totodată mai energic.
ASD a fost folosită și în dermatologie, fiind utilizată de doctorul dermatolog Ioan Nedelcu, medic dermatolog din cadrul Spitalului Militar Central, care a creat și o gamă de creme (19 produse diferite) pe baza ei (Deuteria Cosmetics). 
Dânsul a afirmat că încetineşte îmbătrânirea cutanată în mod spectaculos. 
Este folosită cu succes în cazul acneei, erupțiilor cutanate, a psoriazisului, ameliorarea efectelor radierilor în cazul cancerului. 
Recomandă o cură cu ASD, care să se bea ca apa de masă.
Se pare că, în urmă cu mai mult timp, cercetători de la NASA și-au manifestat intenția de a folosi ASD pentru un transport de fiinţe vii pe Marte, după ce acest produs a fost încununat cu premii şi medalii, la Saloanele de la Bruxelles, Geneva, Londra şi Budapesta.
Cercetările efectuate în țară și străinătate au evidențiat următoarele efecte bioactive ale ASD : creșterea reactivității vasculare, întărirea imunității, cresterea rezistenței la radiații, remisia liniilor celulare tumorale și a afecțiunilor dermatologice.
Qlarivia se poate achiziționa din farmacii și drogherii. Mai jos aveți o mică listă. 
Pentru o listă actualizată la zi, efectuați o căutare pe Google.
Qlarivia.com / Drogheria.ro.
Râmnicu-Vâlcea - Mecro System (incinta ICSI), Str. Uzinei nr. 4, Tel. 0731.038.241;
București - DROGHERIA, Calea Dorobanților 111-135, Tel: 021.230.37.25; Farmacia 2NA 2003 , Șos. Ștefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Telefon. 021.212.4726; Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Tel. 021.340.03.05 ; Apa Vie SRL, Str. Veronica Micle nr. 7, Tel. 021.310.79.50 ; Brașov - Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321 ; Magazin naturist online, www.natural100.ro .
Informaţii actualizate găsiţi aici: http://www.apasaracitaindeuteriu.ro
http://www.apasaracitaindeuteriu.ro/apa_vie_contra_cancer-s40-c3.html
Atenţionare : produsul nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia. 
Ca să aibă efect, trebuie consumat zilnic. (Recomandare medicală făcută de un doctor oncolog român).
Citește și :
http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Deuteriu
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Deuterium
http://www.apaviekangen.ro/

Pe internet am găsit circulând următoarea informație interesantă : se pare că savantul român Henri Coandă, specialist în fluide, înainte de a muri, a dezvăluit unui prieten mai tânăr, american, Patrick Flanagan, o descoperire a sa : „apa vie”. Această apă deosebită o căutase în zonele diferitelor comunități în care trăiesc oameni deosebit de longevivi, ce depășesc frecvent vărsta de 100 de ani. 
Secretul varstei lor nu constă în alimentație, deoarece ea diferă mult în funcție de zona geografică, ci într-un element comun : apa potabilă provine din ghețarii situați la mare altitudine.
În ideea creerii în laborator a acestui tip mai special de apă, Coandă a încredințat această misiune lui Patrick Flanagan, care, după experiențe desfășurate timp de 30 de ani, împreună cu soția sa, a reușit să creeze două produse (denumite ‘’Active-H‘’ si ‘’Crystal Energy‘’) identice cu apa provenită din ghețarul Hunza din Pakistan, una din zonele cercetate de Coandă.
Coandă a vizitat cinci regiuni renumite pentru longevitatea locuitorilor lor, care trăiesc peste 100 de ani, și se bucură de o sănătate foarte bună, fără cancer, fără carii dentare, putând avea copii chiar și la vârste înaintate : Țara Hunzilor din nordul Pakistanului, Vilcambamba în Ecuador, o vale muntoasă în Georgia, una în Mongolia, și alta în Peru. Locuitorii au o alimentație diferită, însa cu toții beau același fel de apă : apă de ghețar, cu o structură diferită față de apa de robinet.
Dupa 5 ani de cercetări, Coandă putea să prezică durata medie de viață a oricărei comunități  umane, prin stabilirea calității apei consumate zilnic. 
A încredințat lui Patrick rezultatele cercetărilor sale, precum și caracteristicile de excepție ale apelor din cele 5 regiuni vizitate, recunoscând că nu știe nimic despre cauza care le face deosebite. 
I-a oferit și un eșantion de apă Hunza, colectată în urmă cu 40 de ani, provenită dintr-un ghețar albastru, vechi de mii de ani. 
Băștinașii beau această apă care are cu un aspect foarte lăptos din cauza mineralelor conținute.
Patrick a început cercetările, încercând tot felul de experimente cu câmpuri energetice, reușind să obțină o apă cu aceleași caracteristici, dar, dacă lichidul se mișca, ele dispăreau și apa revenea la starea anterioară. 
Apa provenită din Țara Hunza, deși era veche de 40 de ani, nu își schimbase deloc proprietățile, care se păstrau chiar daca era scuturată, fiartă sau înghețată. Patrick a reușit însă să descopere în ea un mineral foarte mic de formă sferică, de 2.000 de ori mai mic decât o globulă roșie. 
Acesta are un potențial electric foarte ridicat, numit potential Zeta, cu o încărcătură negativă, datorită căruia atrage hidrogenul, formând astfel structuri cristaline speciale. 
Se pare că aceste structuri interacționează energetic favorabil cu procesele biologice, exercitând influențe pozitive asupra sănătății...


 Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui : 
https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ 
Mulţumesc !

Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! 

http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');