Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, mai 17, 2018

Cel mai bun








Maria Ciurduc Cine a fost întâi... bunul sau nebunul ?

Kato Cine spre ce evoluează în mod natural?




Cine e cel mai bun?
Altfel privind: cine e cel mai bun pentru tine?

Fiecare are o listă de priorități, pe interese personale, prin prisma căreia socotește pe cineva a fi cel mai bun.
Vorbim de domenii în care cineva e cel mai bun.
Nimeni nu poate fi cel mai bun în toate domeniile, nu-i așa?

Cât contează de fapt pentru tine cine e cel mai bun?
Și în ce domeniu?
Te-ai întrebat vreodată?
Poate te interesează domeniul în care activezi tu, un domeniu de interes mai restrâns sau unul mai larg.
În general pe oameni nu îi prea interesează alte domenii decât cele de interes, adică cele în care activează ei în momentul prezent, căci se compară doar cu concurența, își măsoară și valorizează concurența lor, în special.
Ca blogger sunt interesat de bloggerii de top, să mă compar cu ei, să compar articolele mele cu ale lor, pe nișa mea în special, altele nu mă prea interesează. :)
Și pot să mă compar cu ei din multe puncte de vedere, dar pe mine mă interesează în special calitatea articolelor.


În clasamentul Zelist blogul acesta Loveblog4all, la care lucrez zilnic, este pe poziția 20541 iar blogul meu de Parapsihologie și Extrasenzorial la care lucrez ocazional, și nu am mai postat nimic pe el cam de mult, și are articole mai puține, e mai nou, este pe o poziție mai bună - 14442 :)
La un moment dat urcasem la peste 90%, când mă ocupam mai mult de distribuirea articolelor pe Fb, dar nu m-am ocupat deloc de optimizări, SEO, rankuri, etc.
Stând să meditez un pic, îmi dau seama că niciodată nu m-a preocupat prea mult cine e cel mai bun, ci mai mult cum să devin eu mai bun, tot mai bun, și îmi evaluez critic articolele, fără a mă uita des la clasamente, poziția mea sau a altora în topuri, etc. 
Am criteriile mele, topurile le au pe ale lor, iar topurile pun accent pe alte criterii decât pe calitate, nu au cum măsura în mod direct calitatea, mai mult popularitatea.
Iar popularitatea, după cum bine știi, nu este indiciul cel mai bun al calității, ci a ceea ce consumă publicul, masele, care urmăresc mai mult plăcerea și divertismentul decât calitatea.
Dacă aș vrea să fac bani și interesul meu primordial ar fi banii, atunci nu aș pune calitatea pe primul loc ci accesibilitatea și interesul publicului, deci ar trebui să merg pe a da publicului ceea ce vrea să consume el, ceea ce este obișnuit el să consume, articole de tip manelist, povești ușoare plăcute, informații șocante, știri bombă, de scandal... :)
Nu sunt cel mai bun dpdv financiar și nici nu o să fiu vreodată probabil, dar m-aș bucura ca dpdv al calității articolelor mele să ajung să fiu apreciat ca printre cei mai buni calitativ. :) 
Eu oricum mă apreciez foarte pozitiv din acest pdv, și în topul meu sunt primul și mă mențin pe primul loc constant. :) 
Pentru mine contează să fiu foarte bun în ceea ce fac, și fac ce fac cu plăcere și interes, și privesc pe termen lung în ceea ce fac ca orizont al preocupărilor mele.
Nu țin să fiu considerat cel mai bun de alții, căci fiecare are criteriile sale subiective de măsurare, cuantificare, valorizare, dar când mă gândesc la valoare mă gândesc imediat și la utilitate, la faptul că doar utilitatea conferă valoare reală, și încerc să fiu valoros prin utilitatea a ceea ce scriu, în general.
Dacă ceea ce citești tu scris de mine îți poate fi de folos cu ceva, atunci putem spune că are valoare pentru tine. 
Ai putea să îți pui această întrebare acum, privind utilitatea, și să te întrebi dacă ai rămas cu ceva util ție citind până acum ceea ce am scris eu.
Dar din ce au scris alții?
Pe cine consideri cel mai valoros din acest pdv?
Ceea ce urmăresc eu este să pun mintea cititorului la contribuție, să îl stimulez să gândească, să găsească și singur răspunsuri la întrebările sale și soluții la problemele sale, nu să le ofer eu pe tavă.
Căci atunci meritul nu ar fi al tău ci al meu, și aș crea doar o dependență de mine, ca sursă de răspunsuri și soluții, iar dacă tu le aplici incorect vei da vina pe... mine, desigur. :) 
Bine-nțeles nu se poate fără să nu oferi nimic, fără raționamente duse până la capăt, fără concluzii deloc, dar încerc să mă abțin, cât pot, în acest sens, și încerc să stimulez gândirea celor cu care vin în contact. 
În fapt nu contează pentru ceilalți adevărul meu, ci adevărul lor, al fiecăruia dintre voi, și voi sunteți cei care vă formați fiecare sistemul vostru de credințe și convingeri.


Nu contează prea mult cine este cel mai bun, ci contează să vrei să fii tot mai bun, continuu, să fii motivat în acest sens.
Și să faci ceea ce faci cu plăcere, căci atunci devii rapid mai bun, tot mai bun.
Dacă nu îți place ceea ce faci zilnic, ar fi bine să schimbi domeniul, să activezi în unul de interes real pentru tine.
Este foarte important să activezi într-un domeniu în care îți place să faci ceea ce faci, căci asta îți conferă echilibru și armonie și nu depui prea mult efort, ba chiar depui mult mai puțin decât cei ce fac fără plăcere și interes real ceea ce fac în acel domeniu.
Nu am o ștachetă sau vreun standard pe care vreau să îl ating, nu mă stresez cu asta, urmăresc doar adevărul și numai adevărul în tot ceea ce fac, și încerc să trăiesc tot mai mult și mai bine în adevăr, în realitate, să înțeleg tot mai bine și mai corect lumea și viața. :)
Am întrebările mele, problemele mele, de un nivel tot mai ridicat, constant, în timp, și merg mai departe, tot mai departe, până voi dispărea cu totul, căci este inevitabil să dispari când cauți să înțelegi și să testezi, să experimentezi, ceea ce nu se vede, ce nu se poate percepe cu simțurile... 








Adrian Toma a ramane intre cele 2 extreme la o distanta asemanatoare inseamna a fi in echilibru

Kato A te mișca între cele două extreme dar situându-te la aceeași distanță față de centru înseamnă a fi în echilibru?  Adică bine centrat  

Echilibru față de centru  
E ca și cum extremele ar fi în dreapta și stânga ta pe o verticală iar tu te miști în... cerc pe un plan orizontal trecând consecutiv prin cele două extreme dar menținându-te mereu la aceeași distanță față de un punct fix central  
O extremă te ATRAGE iar cealaltă te RESPINGE, și uite așa viața ta se desfășoară după această regulă a Jocului Vieții fără să îți dai seama cum și de ce te ÎNVÂRȚI de fapt în... sfera ta  
Ca un electron în jurul nuclelului său, ca Pământul în jurul Soarelui, ca Sistemul Solar în jurul nucleului galaxiei... 
Ce e înăuntru e și în afară, aceleași legi operează în tine și în afara ta, în mintea ta și în creațiile mentale manifestate ”afară” în mod... obiectiv  
Totul este un joc bazar pe forțe de atracție și respingere, iar echilibrul nu este niciodată unul static ci unul dinamic, dar asta oamenii nu prea pot... conștientiza
”Echilibru = Proporție justă între două lucruri, fenomene, situații etc. opuse” - este una din mai multele definiții...

Adrian Toma in cazul in care pastrezi distanta de centru, insa te apropii de una din extreme, dispare echilibrul, centrul este punctul, extremele cercul exterior si cu toate astea ai spatiu de miscare cercul dintre punct si cercul exterior

Kato Greu de înțeles, dar echilibrul există tocmai deoarece există extremele, forțele de atracție și respingere...  
În orice punct de pe cerc ești în echilibru dacă nu te oprești/ blochezi în acel punct  
Forțele centrifuge și centripete sunt echilibrate, te mențin în echilibru constant să nu ieși de pe traiectoria ta
Când te oprești e bai...

Genoveva Tomescu Unele persoane mi-au spus că persoanele născute în zodia Balanței nu-s echilibrate... Dacă ar fi știut ce zici tu aici nuș ce-ar fi argumentat. Crecă lumea își imaginează echilibrul ca starea aia fără fluctuații spre nicio extremă.

Kato Adică a fi... mort?  
Orice om fluctuează continuu și muulți cam rămân blocați în câte o stare un timp, doi...  
Unii în activare simpatică, alții parasimpatică
E mică sfera fiecăruia da fiecare se tot învârte în ea, prin ea...  
Cine stă... îi stă norocu  ăla chior...

Nu știi ce va urma, nu poți prevedea totul, dar poți învăța să anticipezi mai bine.
Iar dacă nici nu știi ce vrei să faci în continuare, clar, sau nu ai motivație, viața devine un haos, și ai parte de multă suferință.
A anticipa ce va urma în viața ta este strâns legat de a voi în mod clar să faci ceva și de motivația ta.
"A te lăsa în voia vieții" te conduce spre a trăi ceea ce alții vor să se întâmple în viețile lor și în viața ta.
Deci ai de ales, zilnic, ce vrei să experimentezi în continuare, dacă... vrei ceva.
Dacă nu vrei, există mereu alții care vor câte ceva, de la tine.
Echilibrul și armonia cred că presupun a face zilnic ceva din ceea ce vrei tu dar și din ceea ce vor alții de la tine, căci și tu vrei zilnic ceva de la alții, deci exista o... compensare, un fairplay.
Ceea ce vrei cam are legătură mereu cu alții, cu ceva ce ai nevoie de la ei.
Și invers.
Deci... să trecem la treabă, adică să ne punem la treabă, unii pe alții, într-o... veselie generală, spre beneficiul tuturor.


Mă interesează feedbackul (reacţia de răspuns) primită de la cititori, pentru a putea conştientiza mai bine valoarea reală, utilitatea textelor mele.
De asemenea pentru a putea conştientiza erorile mele, lipsurile, slăbiciunile raţionamentelor emise, dar şi punctele forte, subiectele şi temele, domeniile de interes în care excelez şi sunt considerat bun de alţii.
Este foarte bine să te poţi evalua corect, iar reacţiile celorlalţi ne ajută în acest sens, desigur.
Dacă e să vorbim de succes personal, de exemplu, atunci e bine de ştiut că fiecare are mai mult şi mai repede succes în ceea ce excelează el, în ceea ce este el bun cu adevărat, în ceea ce are talent, dotare, aptitudini, competenţe, în ceea ce are pregătire, experienţă bogată.
Nu-i aşa?
De exemplu dacă un copil are talent nativ spre un sport, va excela mult mai uşor în acel sport decât în unul la care nu are talent, unul care nu îi place, care nu îl atrage, etc.
La fel este şi cu succesul în viaţă în general şi cu utilitatea fiecăruia pentru ceilalţi.
Avem "daruri" cu care ne naştem şi care sunt cu adevărat apreciate de ceilalţi, şi pe care este mai uşor să îţi clădeşti o carieră de succes.
Orientarea strictă spre un domeniu în care se câştigă bine, şi nu spre un domeniu în care tu eşti dotat nativ şi faci cu plăcere ceea ce faci, este greşită din start dacă nu se suprapun deloc sau foarte puţin.
Unii spun că succesul este 90 % transpiraţie şi 10 % inspiraţie, şi alte slogane de acest fel, care pun accentul pe efortul personal aproape total.
Eu cred că cei ce fac cu plăcere ceea ce fac aproape că nu simt efortul depus, ci simt plăcerea şi bucuria în activitatea lor zilnică, şi asta îi face fericiţi.
A avea succes cu costuri uriaşe privind efortul, frustrările, neplăcerile, suferinţa, nu te face fericit, nu îţi aduce împlinirea visată.
Succesul obţinut cu eforturi şi costuri uriaşe îţi aduce la pachet durere, suferinţă, decepţie, depresie, nemulţumire.
Crezi că vei fi mulţumit, te aştepţi la asta, şi constaţi că eşti... gol pe dinăuntru, că te-ai chinuit pe tine şi alţii, că ţi-ai sacrificat bucuriile şi plăcerile vieţii pentru succes, pentru o carieră de succes, pentru un scop ales în mod greşit.
Nu este rău să ai succes, dar este rău să nu poţi fi mulţumit de succesul tău, succes pe care alţii îl invidiază dar tu... nu te poţi bucura de el, privind în urmă la cât te-a costat.
Deci este bine să cauţi succesul în domenii de activitate care te atrag, care îţi aduc plăcere, bucurie, împlinire.
Este un fel de reţetă a fericirii, căci dacă iei "pastile" de bucurie zilnic asta te va menţine continuu bucuros, nu-i aşa ?
Şi dacă vei fi bucuros vei fi şi relaxat, sănătos, şi vei putea iubi, e tine şi ceilalţi, în mod natural.
Dacă eşti stresat, nervos, obosit, frustrat, nu poţi iubi în această stare, nici pe tine nici pe ceilalţi, fiind plin de defulări în actele tale comportamentale.
Nu-i aşa?

Oamenii îşi urmează natura lor, dar în natura lor stă scris şi ceea ce au dobândit prin experienţa anterioară, prin experienţele lor de viaţă.
Avem instincte dar avem şi reacţii condiţionate, dobândite, învăţate în mod inconştient, reflex, prin asocieri repetate.
Suntem educabili, programabili, şi evoluăm conform normelor impuse de societate, la modul general, conform valorilor sociale impuse de societate.
Doar cel ce înţelege bine asta, şi mecanismele care stau la baza dezvoltării personale, de fapt, poate începe să îşi modifice în mod conştient "destinul" său, şi să devină Cel mai Bun, nu din pdv social ci dpdv al valorilor sale, cărora el le conştientizează adevărata lor... valoare.
Avem nevoie de învăţături, de mentori, dar şi de experienţă practică, de testare în practică, de exerciţiul de validare/ invalidare în practică a teoriilor proprii şi ale altora.
Nu poţi fi cel mai bun în mod real dacă nu aplici în practică teoriile tale, dar poţi să pari bun sau foarte bun la nivel... teoretic, dacă eşti "bine documentat".







De obicei, in stare de veghe, experimentam lumea prin intermediul simturilor, clasic. 
Intr-o meditatie profunda, realitatea se transforma si se muleaza pe starea interioara experimentata. 
Cu cat activitatea mentala, emotionala si corporala ajung intr-o zona tot mai linistita, cu atat mai mult accesam zone de experienta care sunt mai apropiate de Esenta noastra, cu atat puterea mintii noastre incepe sa radieze si sa vibreze, activ si cu urmari profund benefice in viata de zi cu zi.
Din acest eBook vei afla:
- cum te ajuta stimularea mentala sa iti folosesti creierul ca un geniu si sa atingi stari profunde de meditatie in mai putin de 15 minute ce este stimularea alternativa a emisferelor cerebrale si ce beneficii aduce la nivel fizic, psihic si emotionale
- ce sunt starile mentale de varf si care este cheia atingerii lor indiferent de circumstantele exterioare
- care este secretul reprogramarii rapide a subconstientului pentru concretizarea oricărei idei
- cum sa preiei controlul absolut asupra propriei minti si sa accesezi starea de calm ori de cate ori iti propui
- cum poti combate stresul, anxietatea si depresia cu ajutorul tehnologiei de stimulare cerebrala prin lumini si sunete
- care sunt efectele pe care le experimentezi in timpul unei sedinte de stimulare cu Mind Synergy: cea mai complexa tehnologie de antrenare a creierului la cote de varf

Daca esti pasionat de explorarea si amplificarea propriului potential mental, vrei sa-ti aprofundezi practica meditatiei, ai nevoie de stari-resursa noi pe care nu ti le poti crea singur (ori iti solicita prea multa energie), sau pur si simplu subiectul iti starneste interesul, te invit sa achizitionezi [eBook] Beneficiile Stimulării Alternative a Creierului prin Lumini si Sunete.




Pentru cei mai buni :)







Cărţi despre FERICIRE:
https://www.facebook.com/katona.nicolae/posts/1083691131674827
1. http://profitshare.ro/l/3545697
2. http://bit.ly/1XqVzwq ;
3. http://bit.ly/1R1VKXp ;
4. http://bit.ly/1XqWZqK ;



Distribuie articolul, mulțumesc! 



-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor



-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun
Vinci3D https://pdctrk.com/a/58cc93f9 
Explaindio https://pdctrk.com/a/261014d3 
StopMotionCreator https://pdctrk.com/a/f7520ab5 
UpNextEngage https://pdctrk.com/a/32e6486e 
Storyxy https://pdctrk.com/a/5431c4de 
Promoyze https://pdctrk.com/a/046bdb94 
AscendPages https://pdctrk.com/a/4a3854b7 
OptInUp https://pdctrk.com/a/be6f28af 
FanInviter https://pdctrk.com/a/d6967d36 
Viddipop https://pdctrk.com/a/76d4438c

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');