Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, mai 24, 2018

Suntem din naștere bolnavi genetic de moarte?







Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)

Oamenii trăiesc de parcă ar fi nemuritori, dar toți murim, şi moartea pare a fi înscrisă în codul genetic, îmbătrânirea, deprecierea treptată, bolile.
Va eradica oare vreodată omenirea această "boală mortală”? 
Şi dacă o va eradica, ce se va face apoi?
În scurt timp ar urma suprapopulația, o viață de calvar din cauza resurselor ce vor deveni rapid insuficiente. Va trebui stopată înmulțirea populației, reproducerea, naşterile, se va da voie să se nască doar atâția copii câți oameni vor muri în accidente şi nu vor putea fi recuperați. 
Sau va fi stabilită vreo limită de vârstă, totuşi, şi oamenii vor fi eutanasiați prin lege?
Ar fi o viață mai plăcută, dacă nu am mai îmbătrâni?
Să fie oprită prin inginerie genetică evoluția organismului pe la vreo... 25 de ani.

”Telomerii se scurtează odată cu trecerea anilor, și din cauza unor maladii. Există teorii care leagă micșorarea lungimii telomerilor de procesul îmbătrânirii și de apariția unor boli specifice bătrâneții, și implicit, durata vieții individului de lungimea telomerilor. 

Odată cu diminuarea importantă a telomerilor, cromozomul își pierde stabilitatea și apar numeroase rearanjări cromozomice determinând moartea celulară (apoptoză), sau intrarea într-o stare numită senescență replicativă.” Wikipedia

Tinerețe fără bătrânețe şi viață fără de moarte.
Legendele spun că există un astfel de "tărâm".
Este un plan existențial ce va fi experimentat în viitor, sau un fel de lume paralelă, sau existența spiritelor decorporate, nelegate de un trup material perisabil?
După moartea corpului fizic redevenim la o stare gen tinerețe fără bătrânețe şi viață fără de moarte? 


Există mărturii ale unor oameni care au fost în morți clinice, care au relatat că s-au reîntâlnit cu rudele decedate, care aveau aspectul lor din tinerețe.
Dacă ar fi așa, ce sens ar avea să ne prelungim prea mult viața corporală, acest joc al vieții terestre, în care suferința este inevitabilă, iar suferințele par a se înmulți cu înaintarea în vârstă?


O clarvăzătoare spunea că dacă oamenii ar şti ce îi aşteaptă după moartea corpului, mulți s-ar sinucide, ar renunța la această viață.  De aceea este preferabil să nu știm, să nu aflăm, pentru a juca jocul vieții până la capăt.
De aceea există un mecanism de protecție privind conştientizarea a ceea ce ai fost înainte de naştere şi ce vei fi după moarte. 

Pare logic să fie aşa, zic eu. :)
Să rămâi în joc, să joci jocul până la capăt, indiferent ce ți s-ar întâmpla.

Este cineva perfect sănătos?
Există posibilitatea de a fi perfect sănătos toată viața?
Are rost să investească lumea bani, timp şi efort ca să obținem o veşnicie în trup, când există oameni care suferă de foame și sete?
Pentru cei speriați de moarte, de inexistența corporală, are cu siguranță un rost.
Dar, parcă, să trăieşti toată viața, câtă o ai, tânăr, este o opțiune foarte... atractivă.

Îmi vine în minte acum o reclamă de pe pachetele de țigări care m-a amuzat mereu şi mi-a dat prilej de meditație: "Fumătorii mor mai tineri"
Probabil de aia fumez, să mor mai tânăr.
Cine vrea să moară mai bătrân?
Aş muri mai tânăr decât sunt acum, dar nici nu aş vrea să regresez la stadiul de bebeluş, aşa că... fumez cu măsură
Ce fumez?
Trag viața în piept, că viața asta-i ca un fum, vorba cuiva... :)


Adam o luat un virus când a ajuns pe Terra, nu-i așa? 
Până atunci nu era muritor... 
Oamenii de știință zic că omul, dpdv genetic, este ce este datorită virușilor care au modificat codul genetic constant de-a lungul istoriei, operând transformări continuu până în zilele noastre și în continuare în viitor.

GT - veneric?
Kato - Probabil, de la ceva... animale... 


”22. Domnul Dumnezeu a zis: "Iată că omul a ajuns ca unul din Noi, cunoscând binele și răul. Să-l împiedicăm, dar, acum ca nu cumva să-și întindă mâna, să ia și din pomul vieții, să mănânce din el și să trăiască în veci."
23. De aceea Domnul Dumnezeu l-a izgonit din grădina Edenului, ca să lucreze pământul din care fusese luat.
24. Astfel a izgonit El pe Adam; și la răsăritul grădinii Edenului a pus niște heruvimi, care să învârtească o sabie învăpăiată, ca să păzească drumul care duce la pomul vieții.”

Deci Eva a fost de vină, nu-i așa? :) 
Că a luat din pomu cunoașterii, nu din pomu vieții... :) 
Dacă lua, trăia în veci. Și dacă îi dădea și lui Adam, veșniceau amândoi și-n ziua de azi. Atâta doar, că, poate, dacă nu apucau și la pomu cunoașterii, nu li deschideau ochii, și am fi trăit cu toții, azi, ca ei pe atunci, în fundu gol, plimbându-ne toată ziua prin grădină... :) 

”4. Atunci șarpele a zis femeii: "Hotărât, că nu veți muri,
5. dar Dumnezeu știe că, în ziua când veți mânca din el, vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul."
Hmmm... ce zici, mai bine veșnic și necunoscător de bine și rău, sau mai bine muritor și cunoscător? :) 
Întrebare... încuietoare, că de unde să știi tu cum ar fi să fii veșnic și necunoscător, oare? :) 
Dar probabil te-ai plictisi prea tare... :) 
Întrebare ajutătoare: cum ar fi să stai o veșnicie lângă același om? 
Poate de aia o luat Eva din pomu cunoașterii, să afle răspunsul la întrebare, înainte de a face pasul următor în veșnicie, alături de Adam. :)
Că n-a mai apucat, o fi spre binele lor, și poate de aia nici n-au mai încercat, de fapt, că li s-au deschis ochii, și s-au văzut mai bine, unu pe altu... :)  

aimgroup.ro







Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)
Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 




Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

Softuri utile pt reclame video la preț foarte bun (dă click pe titluri)
StopMotionCreator
Storyxy 
Promoyze
AscendPages 

Offeo - creezi videoclipuri uimitoare pentru social media
Designrr - Creare ebook-uri
VOOPLAYER - Video Hosting and Marketing Platform for Business
StreamYard - studio emisie live


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');