Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

sâmbătă, mai 05, 2018

Tu știi care este rolul tău? :)



Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)





Rolul este creat de autorul piesei / jocului, dar este dirijat de scenarist si regizor, iar actorul are destul de puțină libertate în sine privind interpretarea sa, a rolului său, fiind condiționat de programarea corporalității sale, familia în care s-a născut, educația primită, materialul genetic, etc..   
Câtă libertate au oamenii privind interpretarea rolurilor lor, habar nu au de fapt, nu-i așa?  
Habar n-au cine e autorul rolului, a piesei, cine e scenarist, cine regizor, si cine naiba sunt de fapt cei ce joacă celelalte roluri, ce actori sunt ei în realitate...  
Jucăm cu toții rolurile noastre sub masca corporalității omenești preluate din joc, oferită de joc, sub formă de avatari corporali. 

Când pică masca de rol, ești... mort, ca om, și trezit la viața de actor din realitate, ieșit din joc...
Acum ești în joc, în rol, deci... dă-i bice, nu te lăsa, că sfârșitu rolului tău nu e departe, arată-ne tot ce poți să dai din tine, mai bun, mai frumos, mai genial, scoate la iveală în manifestare, să ne... amuzăm împreună...  
Suntem atât de limitați ca oameni că uneori mă apucă depresia într-o veselie iar alteori râsu isteric cu lacrimi până la urechi...


Actorii rolurilor umane au în primul rând curajul de a juca un rol în care ştiu că vor suferi dar nu ştiu exact dinainte ce şi cum, în detaliu, ca să nu li se strice plăcerea surprizelor, neprevăzutului, etc. 
De aceea oamenii au "intuiţii" deseori, privind pericolele existente, atât pt a le evita pe cele ce nu sunt înscrise în destinul lor, rolul lor, cât şi pt a putea alege ca liber arbitru dacă vor sau nu să experimenteze ceva.
Actorii au libertate de alegere dar cumva toate căile alegerilor lor sunt preprogramate, aşa cum tu conduci o maşină prin oraş şi zici că ai libertatea să o iei pe ce stradă vrei la orice intersecţie, dar această libertate nu este deplină deoarece îţi sunt IMPUSE de fapt dinainte căile (străzile) posibile pe care poţi circula, la fel ca în labirintul experimental al unui... cobai
Suntem deci DIRECŢIONAŢI în anumite direcţii şi sensuri programate, circulăm de fapt în viaţa noastră doar pe unde AVEM VOIE, şi oamenii nu pot conştientiza asta, programarea care le dirijează traseul vieţii conform regulamentului de joc

Cred că actorul este programat prin corporalitatea preluată (avatarul de joc), prin personalitatea rolului astfel preluat, să aleagă şi să decidă în mod preprogramat, în cadru strict limitativ.
Nu spiritul (actorul) decide, ci personalitatea corporalităţii care intermediază tot ceea se preia senzorial din mediul de joc.

Cu cât te identifici mai mult cu avatarul, rolul, corporalitatea, cu atât mai mult accepţi ideea că sunt alegerile şi deciziile TALE personale, iluzionat şi prins de joc.
Cel "trezit" de fapt se detaşează progresiv de această identificare
cu rolul, masca, avatarul, corporalitatea, şi face alegeri şi ia decizii tot mai mult de... altundeva, mai mult sau mai ouţin conştient de faptul că gândirea sa operează altundeva, că gândeşte de altundeva, nu din corporalitatea omenească.
Corporalitatea doar FILTREAZĂ ceea ce gândim și simțim, asta afirmă şi Calogero, Malanga, etc, că avem FILTRE diverse instalate în această corporalitate, fizice şi eterice, care ne canalizează gândurile, ideile, trăirile emoţionale, direcţionându-ne astfel viaţa, experienţele de viaţă, alegerile şi deciziile.
Există influenţe din afară, imperceptibile, ale altor entităţi, fiecare tip cu interesele lor, în acest joc multilevel şi multiplayer.
Fiecare îşi urmăreşte interesele sale iar aceste interese converg sau sunt divergente, paralele, existând o reţea complexă ca o matrice în interelaţiile lor, conexiunile lor.

- Și dacă nu îți place uneori... ce faci ?
KatoPrincipiul plăcerii face parte din Regulamentul de joc, adică faptul de a ne ghida acțiunile și comportamentul pentru a căuta și găsi și trăi plăcerea

Căutăm plăcerea și evităm / respingem ceea ce ne aduce neplăcere, dar suntem obligați totodată să învățăm să facem concesii, compromisuri, din acest pdv, deoarece orice schimbare și transformare aduce cu ea atât plăcere cât și neplăcere, inevitabil.  
Deci lumea de fapt tinde să se adapteze focalizându-se pe plăcerea urmărită neluând în seamă neplăcerile inerente traseului de parcurs, și doar așa ducem sarcinile la capăt, motivați de scopul pe care vrem să îl atingem, cu gândul mereu la el, autosugestionându-ne că atingerea scopului și obiectivelor noastre ne vor produce o mare... plăcere.  
În general oamenii se mint astfel pe ei însăși, se păcălesc sau... sunt păcăliți...
Plăcerea sperată nu e niciodată așa cum te aștepți să fie...  
Noroc că mai avem și... surprize plăcute în viață...





Suferința este necesară până ai asimilat tot ce poți asimila din ea ca lecții de viață.
Dar nici un om nu e asa de... asimilabil, de aceea toți suferă pe rupte în... realitate, nu-i asa?
Ati scapat vreunul de suferință?
Cam când crezi că vei scăpa, oare, și nu va mai fi necesară în viața ta?
Cum vei trăi apoi, în continuare?



JV Ajungi la un moment dat sa consideri ca suferinta este o alegere.
Poti alege sa nu suferi, nu?
Ceea ce nu inseamna ca vei fi "rece" si nepasator, dar vei inlocui suferinta cu compasiunea, fara sa te mai dechilibrezi!
Sau te reechilibrezi foarte usor, ceea ce e mare lucru si inseamna ca ai scapat de suferinta.
Te mai atinge ca esti om, dar nu te mai lasi momit, prins in ea!

Kato Da, te poţi autosugestiona multe şi mărunte, încât să nu întreţii efectele suferinţei, dar suferinţele vor veni în continuare, inevitabil, cât timp habar nu ai cum să te fereşti mereu de ele prin modul tău de gândire şi comportament, să nu le mai atragi în viaţa ta.
În fapt însă nimeni nu vrea să abroge total suferinţa, deoarece exact pt a experimenta suferinţa vin spiritele în întrupare în lumea asta în care suferinţele sunt posibile în multe şi variate moduri de manifestare 
Spiritele au venit cu curaj să experimenteze suferinţa aici, şi există deci un real interes şi chiar o... plăcere în a suferi, a trece prin suferinţe, a te căcăli  a te întări astfel şi a te lăuda apoi la ieşirea din joc cu câte suferinţe ai îndurat cu curaj şi demnitate şi puterea voinţei şi alealea 
Trăim un joc în care fiecare suferă cât poate şi cine nu poate dă-n brânci şi apoi se ridică să sufere mai departe până moartea ne va despărţi de această lume... neparadisiacă 
Nu am venit să fim fericiţi aici, ca dovadă OAMENII NU SUNT FERICIŢI AICI, ci oamenii suferă, cu toţii, deci... QED 
Fiecare cu doza lui, cât poate duce fără să pice pe spate să dea ortu  
Când dai ortu ai luat de dus prea mult în cârca ta 



JACQUES LACAN:
”Gândesc unde nu sunt, deci sunt unde nu gândesc...”

Genoveva Tomescu Dureroasă cugetare sau de-a dreptu jignitoare...
Pentru unii. Pentru alții, e altceva. Cineva ar putea spune că autorul recunoaște că nu gândește, deci enunțul este eronat.

 Kato Locul din care gândești nu este cel în care crezi că ești în mod real
Mai corect ar fi: ”Gândești de unde ești dar nu știi unde ești căci ai impresia a fi altundeva, adică aici în corpul ăsta care de fapt nu e al tău ci doar un instrument de manifestare și experimentare în acest mediu de viață terestră.”  
Mai explicit așa, după părerea mea
Cel ce gândește nu este corpul cu care te identifici - altă variantă de a privi din alt pdv  
Eu sunt, da nu sunt aici în corpul ăsta, doar mă manifestez prin intermediul lui în această ”lume”.
Etc...





Cineva m-a rugat să comentez un răspuns primit:
"- Rugăciunile tale sunt o scrisoare fără adresă"
Mulțumesc ptr orice răspuns îmi vei da. Weekend plăcut.

Asta vrea sa zică: că nu ai formulat bine sau deloc adresa celui căruia te adresezi, dacă te-ai adresat cuiva anume.
Dar dacă este adresantul clar exprimat, atunci de fapt nu ai nevoie de nici o adresă, căci numele în sine este adresa în plan spiritual.
Dacă te adresezi clar lui Dumnezeu, nu mai ai nevoie şi de adresa lui, la fel cu orice nume, dacă evoci un nume.
E de ajuns şi numele de om, nu e nevoie de adresa lui pt ca gândul tău trimis spre el să îşi "lovească ţinta". :)
Nu avem nevoie de adrese fizice când trimitem rugăciuni, când le formulăm, în mod normal, dar avem nevoie de un adresant stabilit în mod clar, căruia îi adresezi rugăciunea, gândul tău.
Dacă doi se vor întâlni în numele meu eu voi fi acolo cu ei, cam aşa ceva zicea şi Isus, deoarece evocarea numelui are "puterea" de a chema în manifestarea spaţiotemporală, în locaţia evocării, un spirit, prezenţa sa, manifestarea sa.

"...soțul meu nu crede în nimic și aceste umilințe și jigniri precum că rugăciunile mele sunt scrisori fără adrese."
Acum e mai clar
Soţul încearcă şi să o facă să nu mai citească ce scriu eu
Nu este prima persoană care îmi spune că partenerul ei de viaţă nu aderă la principiile mele universal valabile şi benefice
Anumite persoane vor să îşi păstreze partenerul de viaţă în ignoranţă, dominaţie, subordine, sub control, în dependenţă de el.
Eu sunt împotriva sclaviei, învăţ oamenii să devină liberi, şi asta deranjează pe unii sclavagişti desigur
Iubire fără libertate nu se poate, de aceea, pentru a iubi şi a fi iubit trebuie să oferi libertate şi să îţi acorzi ţie toată libertatea posibilă
Cine nu îţi oferă libertate deplină nu îţi poate oferi niciodată iubire deplină, de aceea nu încerc să îngrădesc libertatea nimănui cu nimic.
Nu voi îndemna pe nimeni să nu citească pe careva, să nu meargă la cursurile cuiva, să nu asculte de careva, etc, ci doar voi atrage asupra unor greşeli şi erori când consider că este cazul, mai mult sau mai puţin în glumă şi amuza(n)t
Cine nu crede şi nu accepta ceva din ce afirm eu este problema sa nu a mea, eu nu am probleme cu nimeni privind credinţele şi convingerile altora, doar mă mai amuz uneori de unele şi altele, în mod... spiritual
Cine are ceva de argumentat sau contrargumentat este... LIBER desigur să se exprime după cum îl taie capu şi îl duce mintea sa, mai mult sau mai puţin raţional
Consider rugăciunea un instrument util dacă este folosit adecvat, şi am scris despre asta, şi voi mai scrie.
Chiar dacă nu există nici un Dzeu fizic, sau Isus sau Fecioara Maria, etc, există egregorii acestor concepte, entităţi/ fiinţe imaginate, în câmpul mental, unde efectele gândurilor se întrepătrund şi ţes manifestarea viitorului nostru, al omenirii, şi viaţa fiecăruia.
Dacă crezi în Dzeu sau Isus atunci te situezi de fapt pe un anumit plan de conştiinţă privind etica şi moralitatea, şi vei emite gânduri şi vei manifesta comportamente de pe acel nivel, ceea ce îţi va direcţiona viaţa într-un anumit fel.
Nu contează ce există sau a existat, ci atitudinea ta, locul în care te situezi dpdv etic şi moral când te observi şi te judeci pe tine, pe ceilalţi, lumea şi viaţa.
Eu încerc să mă situez în Sursa adevărului, în realitate, în sursa libertăţii şi iubirii, pt a fi liber şi iubitor de... numa
Nu am treabă (probleme) cu nimeni, fiecare să-şi vadă de ale lui nu de ale mele, dar voi da atenţie cât voi putea tuturor ce îmi vor cere câte ceva, atenţia mea
Să fiţi iubiţi, cu toţii, că io sunt, de mine însumi, din toate inimile personalităţilor mele muuuuultpile  

Kato te iubeşte  
De aceea îţi recomand să îţi acorzi libertatea necesară ţie, şi să laşi pe oricine să dea din gură fără să te legi emoţional de ideile sale.
Adevărul tău nu ţi-l poate lua sau denatura nimeni, orcât ar vrea.
Trebuie doar să ajungi să conştientizezi asta, şi să stai liniştit(ă) şi împăcat(ă) în continuare.  


Ceilalți, cei din jurul nostru, sunt aici, în Jocul Vieții, pentru noi, să ne testeze în mod foarte variat şi să ne ajute să ne cunoaştem mai bine, şi limitele noastre, şi să cunoaştem mai bine lumea şi viața asta neparadisiacă  Conform Regulamentului Jocului Vieții suntem programați cu toții să trecem prin diverse sufetințe, şi ne deosebeşte modul în care le INTERPRETĂM şi în care REACȚIONĂM la suferințele de diverse tipuri
Obişnuința e a doua natură a omului, se spune, ne obişnuim de mici şi cu bucuria şi cu suferința, căci ele fac parte din dualitatea necesară schimbării, transformării, evoluției.
Fără transformare nu există nici bucurie nici suferință, ele fiind efectele transformărilor, resimțite în plan psihoafectiv şi fizic.
Sincer să fiu îmi place tipul ăsta de discurs echilibrat, care tinde să împace omul cu lumea şi viața, cu el însuşi, fără a inocula vreo teamă, vreo frică, vreo rezistență, împotrivire, blocaje, separatism, sau alte aspecte negative.
Nu avem efectiv de luptat cu ceva sau cineva decât dacă duşmănim ceva sau pe cineva, iar în viziunea mea nu există duşmani, duşmănie, rău absolut, necesitatea războirii, pentru... cel ce ajunge să cunoască adevărul, adică realitatea, modul ei de manifestare, legile Naturii.
Lupta pare să fie necesară, duşmanii sunt imaginari, căci aşa e jocul, dar expetiențele de joc ne poartă inevitabil apoi la un alt nivel al său, next level, alt nivel al înțelegerii, al conştientizării, unde sunt înțelese răspunsurile şi soluțiile generate de întrebările şi problemele ivite la nivelul inferior.
Fiecare nou nivel aduce cu sine conştientuzarea unor noi răspunsuri şi soluții, aşa este acest joc multilevel (multinivel) şi multiplayer ( cu mai mulți jucători)









Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 





Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 

software-deals.ro




Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');