Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, iunie 01, 2018

Tu știi ce este viața? :)


Devino Patronul meu :)
Aici poti da o cafea :) Aici poti da o cafea :)

Cineva a distribuit de la altcineva acest citat, în unul din grupurile mele:
”Tot ce este viața, constă dintr-o materie animată de vibrații rapide care dau naștere unor sarcini electrice, electricitatea este viața materiei.
Ca și în muzică, există mai multe octave.
Imaginează-ți că omul de pe stradă vibrează o anumită octavă; un spirit al naturii, ca și o fantomă, vor vibra pe o octavă mai inaltă.
Din pricina faptului că viața, gîndirea și credința omului obișnuit se manifestă pe o singură octavă, ființele care vibrează pe alte octave sunt invizibile pentru el.”
Lama Mingyar Dondup

Interesantă definiție a vieții, dar poate induce confuzie, şi poate induce chiar în eroare în lipsa anumitor precizări.
Ar fi fost necesar de inclus mai mult din text, nişte explicații în plus.
Să analizăm puțin:
"Tot ce este viața" este... prea mult spus, în lipsa precizării cum defineşte el viața, vorbește de viață la modul general, sau de viața oamenilor, etc..
Viața corporală a ființelor terestre diferă mult de viața unui spirit fără corporalitate fizică - fantoma, de exemplu, şi la fel față de viața unor ființe de pe alte planete unde condițiile de viață sunt foarte diferite.
În
Cartea Spiritelor spiritele ne comunică că există forme de viață nebănuite de oameni, de neînțeles încă pentru ei, cum ar fi ființele electrice care trăiesc într-un mediu încărcat de electricitate.
În acel mediu nu este necesară prezența unui Soare, deci mediul este complet diferit, iar oanenii caută viața doar pe planete similare cu Terra ca şi condiții de viață - o planetă aflată la o distanță optimă față de o stea în jurul căreia trebuie să orbiteze.



Altă problemă: Terra are câmp magnetic dar alte planete nu au, Luna de exemplu nu are.
Se crede că acest câmp magnetic este generat de rotația scoarței terestre în jurul unui miez feros, pe un pat de materie incandescentă topită din care erupe lava vulcanilor.
Suntem "ființe magnetice" deoarece trăim într-un mediu de câmp magnetic, şi am citit de cercetări ştiințice care demonstrează că viața ființelor terestre nu se poate desfăşura în lipsa câmpului magnetic - proteinele se descompun în lipsa câmpului magnetic, deci moare ceea ce este material genetic, se descompune.
Ruşii au efectuat primele experiențe privind anularea câmpului magnetic ca să vadă dacă viața este posibilă în spațiu şi pe alte planete lipsite de câmp magnetic.
Nu este posibilă!
Deci probabil că fiecare navetă spațială are şi un generator propriu de câmp magnetic, care reproduce câmpul terestru, lucru despre care nu se precizează nicăieri de oamenii de ştiință, de parcă ori este un secret ori nu au cunoştință de el decât puțini oameni.
De asemenea în lipsa "pulsului" electromagnetic existent în mediul terestru - Rezonanța Schuman, ființele suferă diverse tulburări patologice, şi undeva am citit că pe navetele spațiale ar exista generatoare de câmp electromagnetic care reproduc gama de frecvențe Schuman. 

Posibil ca aceste generatoare să ofere implicit câmpul magnetic necesar vieții ființelor terestre.
Deci nu suntem doar ființe bazate pe câmp electric, sau magnetic, ci pe amândouă tipurile de câmp - câmpul electromagnetic.
Tot ce există ca viață la suprafața Terrei este POLARIZAT magnetic, are doi poli şi câmp electromagnetic propriu, de la întregul organism la fiecare celulă.
Deci ceea ce numim viață terestră reprezintă de fapt un efect foarte complex de FENOMENE DE CÂMP ELECTROMAGNETICE.
Şi nu numai, deoarece mai există şi câmpul gravitațional, un câmp ciudat, nedescifrat încă de oamenii de ştiință, nu se cunoaşte încă exact legătura sa cu celelalte câmpuri, nu există încă o teorie a unificării câmpurilor. 



Aşadar, pt o mai bună înțelegere, ar trebui precizat că electricitatea este un EFECT care generează la rândul ei alte efecte, şi ar trebui să spunem că viața se bazează pe câmpul electromagnetic, nu doar pe electricitate, şi să precizăm că mai există şi alte câmpuri pe care se bazează de fapt, cum e cel gravitațional.
În lipsa gravitației, în imponderabilitate, sângele şi limfa nu mai curg normal, muşchii se atrofiază din cauza lipsei forței depuse pentru învingerea gravitației, etc.
De ce există relatări despre extratereştri cu cap mare şi corp subțire, distrofic, cu trunchi şi membre subțiri?
Logica ne spune că ei trăiesc pe o planetă cu gravitație mult mai scăzută decât cea terestră, deci nu au nevoie de muşchi puternici, și nu au nevoie de multă alimentație care să le dea energia necesară activității muşchilor.


"Câmpul electromagnetic (prescurtat câmp EM) este un câmp fizic produs în jurul corpurilor care sunt încărcate electric, și afectează alte particule încărcate electric. 

Câmpul electromagnetic se propagă indefinit în spațiu, constituind una dintre forțele principale ale naturii. 
Câmpul electromagnetic care se propagă în spațiu se numește undă electromagnetică. 
Mecanismul de propagare a undelor electromagnetice are la bază fenomenul generării reciproce a cîmpului electric și al celui magnetic. 
Liniile de forță ale câmpurilor sunt situate în planuri reciproc perpendiculare, prin urmare și vectorii respectiv sunt reciproc perpendiculari." Wikipedia

”Undele electromagnetice sau radiația electromagnetică sunt fenomene fizice în general naturale, care constă dintr-un câmp electric și unul magnetic în același spațiu, și care se generează reciproc pe măsură ce se propagă.
În funcție de frecvența sau lungimea de undă cu care radiația se repetă în timp, respectiv în spațiu, undele electromagnetice se pot manifesta în diverse forme."
Ce... interesant sună asta, nu-i aşa?  "un câmp electric și unul magnetic în același spațiu, și care se generează reciproc pe măsură ce se propagă."
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Radiație_electromagnetică


Interesant: "Teorema lui Earnshaw formulată în 1842 spune că „o distribuție statică, stabilă, de sarcini electrice, este practic imposibilă”. 

Așadar electronii din componența atomilor și moleculelor nu pot forma sisteme statice stabile. 
Atomii și moleculele nu pot avea decât sisteme dinamice de sarcini electrice. 
Această teoremă este o ilustrare a tezei filozofice care spune că „mișcarea este condiția fundamentală de existență a materiei în echilibru”. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Teorema_lui_Earnshaw

"În fizică, teoria câmpului unificat se concentrează pe descrierea unitară a tuturor fenomenelor fizice cunoscute pe baza unui singur câmp primar. 

Din punct de vedere istoric, există teorii clasice (multe dintre acestea au fost dezvoltate de Albert Einstein) și cuantice (ca de exemplu teoria corzilor).
În prezent nu există nici o teorie a câmpului unificat care să fie larg acceptată." Wikipedia


"Fara mișcarea de rotație, nimic din realitate nu poate exista. 

Toate lucrurile se rotesc! 
Chiar și lucrurile care nu par să se rotească! 
Puteți spune că „un copac nu are mișcare de rotație, dar de fapt fiecare atom din acel copac se rotește, iar acel copac se află pe o planetă care se rotește, și planeta este într-un sistem solar care se rotește în interiorul unui disc galactic, și așa mai departe. 
Așadar, am putea spune că mișcarea de rotație este fundamentul creației.” - Nassim Haramein
http://noulpamant.ro/articole/stiri/o-noua-solutie-pentru-teoria-unificata-campului-lui-einstein/


Chestia cu mişcarea de rotație universală care stă la baza vieții am înțeles-o şi eu în urmă cu ceva timp, studiind texte străvechi care afirmau că viața înseamnă mişcare continuă, şi am meditat la mişcarea unui corp care stă pe loc pe Terra, şi atunci am avut "revelația" faptului că totul se mişcă, se învârte în cercuri ce descriu sfere şi spirale.
Prima dată am înțeles că totul se mişcă în cercuri, apoi că mişcarea circulară de orice tip descrie SPIRALE în spațiu-timp, arhetipic.
Orice câmp sferic descrie o spirală în Univers.
Nu există nimic static, există doar dinamica, acțiunea, mişcarea, transformarea continuă.
În celulele organismului tău există o continuă activitate.
Când activitatea încetează corpul moare, şi se descompune.
Dacă ai fi complet izolat electric şi magnetic, corpul tău ar începe să se descompună automat, în lipsa acțiunii câmpului electromagnetic prezent în mediul terestru, care oferă patternurile / tiparele ce stau la baza vieții terestre - viața organică.
În spațiu totul se învârte în spirale, de fapt, de aceea această mişcare este imprimată ADN ului - forma elicoidală!
Curentul în conductori se mişcă la fel
, în spirală, deci de fapt vorbim de un fenomen de câmp electromagnetic, a cărui componenente (electrică şi magnetică) au planuri perpendiculare (la 90 grade).



Aura energetică a ființelor corporale de pe Terra este ca o auroră boreală complexă, ce conține multe efecte de câmp, şi este în mişcare / schimbare / transformare continuă, de aceea este dificil de studiat.

Un clarvăzător afirma că şi după 25 de ani de observații şi studii personale a aurei tot mai are nelămuriri, şi din această cauză - a dificultății studierii acestui fenomen complex în continuă schimbare, există multe interpretări eronate, căci mai mulți văd dar puțini înțeleg ce reprezintâ cee ce văd la nivelul aurei, a corpurilor subtile care sunt concentrice ca foițele de ceapă şi se întrepătrund totodată deoarece există relații funcționale complexe între ele.

Un alt arhetip al creației, mai complex (pe lângă cerc şi sferă şi spirala descrisă de mişcarea cercului) este Torul - structură descrisă tot de mişcarea circulară, un efect de câmp.
Câmpul magnetic al Terrei are formă toroidală, la fel câmpul magnetic al ființelor umane şi al celorlalte vietăți. 

Liniile de câmp intră prin polul Sud şi ies prin polul Nord, după care intră iar prin polul Sud, descriibd această formă toroidală de gogoaşă ce are o gaură în mijloc.
Câmpul magnetic dintr-o bobină are tot forma toroidală, deci regăsim acest arhetip în ceea ce este legat de manifestarea câmpului magnetic.
Nu m-ar surprinde dacă datele cercetărilor ştiințifice vor arăta că universul are tot formă de tor, iar expansiunea observată în ziua de azi s-ar datora faptului că suntem situați pe porțiunea de con în care există o accelerare divergentă a materiei, urmând apoi o convergență a ei şi o decelerare.
Teoria BigBangului e prea simplistă, căci consideră sursa punctiformă care a dat naştere exploziei inițiale drept ceva ce nu mai... există ulterior şi nu mai influențează universul.
După mine asta este o eroare a acestei teorii, de aceea teoria are lacunele ei şi datele nu confirmă teoria, căci ar trebui să ne aflăm în mişcare decelerată acum, nu accelerată, conform teoriei.
Cum poți să crezi că crezi că Sursa, punctul din care a "izvorât" întreaga materie, se autodizolvă de la sine ca şi cum nici nu ar mai exista nimic acolo apoi?


Studiind arhetipurile am putea înțelege natura arhetipală a Creației.
De ce ar fi mai probabil ca Universul să aibă formă de sferă decât de tor?
Pentru că e mai... simplu de conceput asta, şi oamenii caută soluții simple, pe înțelesul lor.
Pe alea le acceptă mult mai uşor, ca fiind mai probabile, şi caută apoi să le valideze.
Ce stă la baza generării universului toroidal?
Evident, o Sursă de câmp, necunoscută, care modulează astfel materia universului la fel cum modelează câmpul magnetic terestru câmpul tuturor ființelor din mediul terestru.
S-a constatat cu surprindere, recent, și faptul că în galaxii stelele de pe orbitele exterioare (cu diametre mai mari) nu se învârt mult mai repede decât cele de pe orbitele interioare (cu diametrele mult mai mici), ci se învârt cu aceeaşi viteză!
Aşa s-a ajuns la postularea unei ipotetice materii cenuşii care ar fi responsabilă de asta, încetinirea vitezei de rotație...


"Interacţiunea electromagnetică
- Cel mai cunoscut mod de interacţiune
– între sarcini sau particule încărcate electric
- Cuanta de schimb - fotonul"
Deci lumina - fotonii, reprezintă un EFECT al interacțiunii electromagnetice.
Linkul cursului din care este desprins citatul - Link





Lecurarea articolului Live și discuție suplimentară cu Genoveva Tomescu

Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)Dacă ți-a plăcut dă o cafea :)

Distribuie articolul dacă ți-a plăcut, mulțumesc! 




Poți sprijini activitatea mea  Become a Patron!
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) 


Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

Vizitează Forumul Portal Spiritual Kato - forum de informare și discuții NOU creat: https://kato-portal-spiritual.ro/forum/

eJobs



APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Mind Synergy -
Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/


-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către  CUPRINSUL  blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...

 
software-deals.rosoftware-deals.ro




Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');