Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, martie 03, 2015

Vindecarea cancerului (leucemie) prin infestarea celulelor T cu celule HIV modificate genetic

 Vindecarea cancerului (leucemie) prin infestarea celulelor T cu celule HIV modificate genetic !

Vrem să găsim un leac pentru cancer ? 
Da, vrem. Dar pentru mulţi oameni este greu să se gândească pozitiv la faptul că acest leac se va găsi. Chiar şi pentru unii cercetători.

În videoclipul de mai jos vei urmări relatările lui Carl H. June, Md, University of Pennsylvania şi Stephan A. Group, MD, PhD, Children's Hospital of  Philadelphia.
Ei spun că pacienţii trataţi în aceste experimente nu au nici o altă opţiune, fiind pacienţi care, din păcate, sunt destinaţi să moară din cauza bolii, în scurt timp. 

Emma, o fetiţă de 6 ani, este un copil a cărei boală - lecucemia a recidivat de două ori. Iar părinţii ei erau în căutarea unui miracol pentru vindecarea fetiţei lor. 
Cercetătorii au învăţat să antreneze sistemul imunitar pentru a recunoaşte şi ucide celulele tumorale. 
Ei aplică o procedură prin care colectează celule T şi apoi le infectează cu un virus care le schimbă din punct de vedere genetic, pentru ca acestea să identifice şi să reacţioneze împotriva celulelor leucemice.
Şi folosesc virusul... HIV în acest scop ! 
Ei folosesc virusul HIV pentru a distruge celulele canceroase !
Virusul HIV a fost însă supus unor procedee de inginerie genetică, pentru a nu mai putea produce boală. 
Dar virusul HIV îşi păstrează în continuare abilitatea de a reprograma sistemul imunitar, pentru a ataca celulele canceroase. 
Aceste celule modificate au fost denumite "serial killer cells", "celule ucigaşe în serie". 
Fiecare celulă modificată poate ucide alte 1.000 de celule tumorale !
Realitatea este că răspunsul cancerului la noile tratamente este foarte neobişnuit, variabil, inconstant. Medicii trebuie să avertizeze membri familiei că tratamentul este posibil să nu funcţioneze şi în cazul lor.
Lui Emma i s-a administrat tratamentul cu celule T infestate cu virus HIV modificat. 
Timp de câteva zile s-a simţit foarte rău. Avea probleme cu respiraţia, cu tensiunea sanguină, iar medicii ştiau că dacă starea ei se va agrava încă puţin în continuare, fetiţa va muri.
Dar un lucru remarcabil s-a întâmplat : celulele T creşteau, şi au început să lupte cu cancerul. 
În câteva ore febra Emmei a dispărut, ca o calmare după furtună, în care norii se îndepărtau, şi, când s-a trezit... nu mai era nici o leucemie... dispăruse...
Faptul că Emma a supravieţuit a fost un eveniment extraordinar.
Azi Emma duce o viaţă sănătoasă.
Echipa doctorului June continuă să atingă noi rezultate fără precedent în medicină...

Filmul a fost realizat în 2013 de RED LIGHT FILMS LLC, Director Ross Kauffman, Producer Robin Honan, Executive Producer Xan Parker.



Cărţi despre cancerhttp://bit.ly/18kzrgM

Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Linkul către site :  https://katonanico.wordpress.com/

LISSA RANKIN - Vindecarea de CANCER şi alte boli cu ajutorul minţii !

LISSA RANKIN - Vindecarea de CANCER şi alte boli cu ajutorul minţii ! Cartea ei o poţi găsi şi comanda online aici, pe unul din aceste linkuri : http://bit.ly/1unyqiK http://bit.ly/1J3wor3 ; http://bit.ly/1unBQCd ; http://bit.ly/1unCjEr Atenţie : Acest articol nu conţine sfaturi medicale date de autorul lui şi nu poate fi folosit de dvs pentru diagnoza sau tratamentul unor afecţiuni personale.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');