Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, martie 04, 2015

Despre cauzele subtile ale bolilor şi natura spirituală a vindecării

Despre cauzele subtile ale bolilor şi natura spirituală a vindecării

Articol mutat pe platforma Ko-fi, accesibil doar membrilor sponsori: 

Sponsorizează activitatea mea, investind totodată în dezvoltarea ta personală spirituală:
https://ko-fi.com/katospirit/tiers

Poți sponsoriza activitatea mea, pe această platformă, Ko-fi, https://ko-fi.com/katospirit ,
- ocazional, donând de o cafea sau mai mult, sau
- să devii Membru Sponsor (sponsorizare lunară), beneficiind astfel de o mulțime de Bonusuri accesibile doar Membrilor sponsori, care se încadrează într-un Program de dezvoltare personală spirituală.

Nivelurile și beneficiile de la fiecare Nivel le poți vedea aici: https://ko-fi.com/katospirit/tiers

Platforma ko-fi este special construită pentru sponsorizarea creatorilor de conținut (bloggeri, vloggeri, artiști, muzicieni, etc) care oferă continuu creațiile lor publicului.
În oferta mea vei primi acces la un program de dezvoltare personală spirituală, pe mai multe niveluri de sponsorizare, cu beneficii progresive pentru fiecare nivel (acces la postări dedicate doar Membrilor sponsori, Liveuri, înregistrări video, discuții online de grup și private, acces la un grup privat al membrilor sponsori, pdfuri, ebookuri, webinarii, workshopuri, cursuri, cărți, discounturi, etc)
Deci prin funcția de sponsorizare lunară pe niveluri, nu este vorba doar de o simplă sponsorizare, ci de o INVESTIȚIE în dezvoltarea ta personală spirituală, pe care doar Membri sponsori o pot accesa!

Poți Dona și direct prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Link de donație: https://www.paypal.me/KatonaNicolae

Mulțumesc!

Conștientizare, pace, sănătate, și o zi minunată în continuare!

Puterea minţii, Placebo, Nocebo, Autosugestie şi Vindecare

Am studiat multe teorii şi sisteme de vindecare, prezente în medicina alternativă şi complementară, religie, spiritualitate. Dacă vrei să ştii în ce măsură o teorie şi o practică ajută, trebuie s-o probezi personal, sau să cauţi părerile celor care au probat deja asta în practică. Trebuie să te poţi baza pe MĂRTURII de ÎNCREDERE : ale tale sau ale altora.

Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

DESPRE IERTARE, SĂNĂTATE ŞI BOALĂ Răspunsuri la întrebări, oferite de Kato

Fragmente din răspunsuri personale la întrebările altora : -Totul se plăteşte. Legea compensaţiei acţionează, implacabil. -Dacă totul se plăteşte, iertarea nu mai are nicio valoare ? -Iertarea are întotdeauna o valoare, în orice situaţie de viaţă. Legea Naturală a Compensaţiei nu exclude valoarea iertării. Efectele iertării se supun şi ele Legii Compensării, căci există o "plată compensatorie" pentru manifestarea iertării, inevitabilă, datorită acţiunii legilor naturale ale creaţiei.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');