Get Response Email Marketing

programarea-succesului.ro

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, octombrie 02, 2013

REÂNCARNAREA, MEMORIA VIEŢII ANTERIOARE, ŞI ASTROLOGIA
REÂNCARNAREA, MEMORIA VIEŢII ANTERIOARE, ŞI ASTROLOGIA

Un caz contemoran din SUA bine documentat este cel al lui James Leininger
De mic copil acesta a avut coşmaruri. 
Coşmarurile începuseră la scurt timp după ce tatăl său îl dusese într-o vizită la muzeul zborului din Dalas, unde erau prezentate cateva avioane vechi. 
Băieţelul avea 18 luni.
Când a împlinit 3 ani, mama sa a reuşit să înţeleagă următoarele cuvinte spuse de copil în timpul unui coşmar : “- Avion prăbuşit. În flăcări! Micuţul om nu poate ieşi !”
Când James avea puţin peste trei ani, părinţii l-au dus la un specialist care trata copii cu probleme. 
Aproape imediat, coşmarurile au inceput să se diminueze. 
James a fost încurajat să vorbească despre lucrurile de care îşi amintea, chiar inainte de culcare, când era relaxat şi aproape adormit.
Atunci a început să dezvaluie surprinzatoarea lui poveste. 
A povestit părinţilor că era pilot şi că zbura cu un avion Corsair, care făcea des pană de cauciuc, că a fost repartizat pe o navă numită “Natoma”, şi că a fost doborât de către japonezi, în bătălia de la Iwo Jima. 
Mai tarziu şi-a adus aminte că a luptat alaturi de un om numit Jack Larson.
Părinţii au început să verifice spusele copilului, şi au descoperit că, Corsair a fost un tip de avion folosit în Pacific în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, şi ca avea o reputaţie pentru penele de cauciuc atunci când aterizau mai dur. 
Au descoperit dovezi în legătură cu un mic portavion, Natoma Bay, ce a participat la bătălia de la Iwo Jima, şi că a existat un pilot pe nume Jack Larson ce a servit pe Natoma Bay, care era încă în viaţă, şi trăia în apropiere de Arkansas. 
Tatăl lui James, Bruce, l-a contactat rapid pe Jack Larson, şi a aflat de la el că singurul pilot din echipajul Natoma Bay care a fost doborât se numea James M. Huston Jr., care a primit o lovitură directă, şi s-a prăbuşit în flăcări. 
Bruce spune ca el crede că fiul său a avut o viaţă trecută în care se chema James M. Huston Jr. “S-a întors pentru că nu terminase ceva.”
Familia Leiningers a scris o scrisoare surorii lui James Huston, Anne Barron, despre băieţelul lor.
În total sunt peste 50 de amintiri diferite ce au fost validate in acest caz de reincarnare. 
Copilul a fost atat de convingator în legatura cu toate lucrurile pe care le-a spus, încat nu există nici o posibilitate ca el să le fi aflat în alt fel.

Walden Welch este un astrolog căruia i s-a cerut să verifice horoscopul micuţului James Leininger, şi al pilotului mort, James M. Huston. 
Această cerere a venit de la un prieten si director de evenimente la A.R.E..(Fundaţia Edgar Cayce ), şi a fost de acord să investigheze cazul băieţelului care îşi aduce aminte de viaţa lui anterioară ca pilot, ce a fost doborat şi omorât de japonezi, în timpul celui de-al doilea război mondial. 
Se punea întrebarea dacă astrologia poate confirma acest caz de reîncarnare, a spiritului lui James Huston, în corpul lui James Leininger. 
Băietelul era născut la 10 aprilie 1998, la 6 seara, în oraşul Good Friday din San Mateo, CA. 
Pilotul ce spune că a fost, se chema James Huston, şi s-a născut pe 22 octombrie 1923, in South Bend, Indiana, nu se ştia ora naşterii.
Walden era familiarizat cu “comunicările” despre reîncarnare şi astrologie pe care le practica marele clarvăzător american Edgar Cayce, în transă. 
Cayce a făcut sute de comunicări în care astrologia era menţionată. 
Cayce spunea că, oricare ar fi poziţia Soarelui în viaţa anterioară, de obicei aceasta este poziţia Lunii în următoarea reîncarnare, iar poziţia Lunii în viaţa anterioară devine poziţia Soarelui în noua reîncarnare. 
Acest model este tipic pentru un om ce moare înainte de a-şi efectua un ciclu de viaţă complet, cum ar fi cazul morţilor accidentale. 
Astfel, pentru o viaţă trăită complet, oricare ar fi poziţiile Soarelui şi Lunii din ziua morţii, acestea devin poziţiile Soarelui şi Lunii pentru urmatoarea reîncarnare. 
Modelul planetar ar fi aproape comparabil cu o imagine în oglindă creată prin suprapunerea a două pagini care au fost presate laolaltă, transferându-se o imagine de pe una pe alta. 
Este precum o oglindă ce se reflectă pe sine.
Walden a compilat data de naştere a pilotului James Huston, în cazul lui Soarele fiind plasat în Balanţă iar Luna în Berbec. 
Apoi a calculat astrograma băiatului, James Leininger, şi le-a aşezat una lângă cealaltă. 
Copilul era născut cu Soarele în Berbec şi cu Luna în Balanţă, exact opus poziţiilor lui Huston ! 
Şi mai uimitor a fost faptul că amândouă poziţiile individuale ale Soarelui şi Lunii erau poziţionate, una faţă de cealaltă, sub acelaşi unghi. 
Acesta era modelul pe care Cayce il descrisese pentru cazul în care nu se terminase întreg ciclul de viaţă, fiind exact imaginea în oglindă.
Realitatea s-a dezvăluit ca fapte matematice. 
Cele două spirite sunt... unul şi acelaşi...
Distribuie articolul, mulțumesc! 
-DONEAZĂ, dacă ți-a plăcut, susține ceea ce-ți place :) Donează prin PayPal, în contul reprezentat de acest mail: katonanico@gmail.com
Mulțumesc!

eJobs
APARATE pentru Relaxare, Protecție Energetică, Energizare, pentru starea ta de bine: LINK

Atlantis - Învață să stăpânești arta materializării dorințelor


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT AUDIO mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).


-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email


-Te invit să vizitezi şi mai noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole ! http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html
SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...


  


software-deals.ro

  VigLink banner

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');