Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, mai 26, 2014

Alegerea, Conformarea, Teama și Fericirea

A nu risca nimic duce la a pierde totul.
Oamenii care se lasă conduși de teama față de eșec și suferință, nu se implică în nimic, și pierd continuu.
Fugind de suferință îți atragi suferința, căci de ce ți-e frică și îi acorzi permanent atenție, nu scapi...

Tinzi să te CONFORMEZI continuu, pe cât posibil, normelor și standardelor sociale, fără să conștientizezi suficient de bine acest proces.
Nimeni nu te laudă pentru conformism, dar îți atragi critici continuu pentru non-conformism.
Deci, fiecare alegere a ta este însoțită de următoarele trăiri, mai mult sau mai puțin conștientizate :
1. STRESUL inerent determinat de complexitatea actului de a alege,
2. ANXIETATEA legată de presiunea perfecţiunii, de a deveni perfect, de a nu efectua alegeri greșite,
3. Anticiparea DEZAMĂGIRII specifice unei alegeri imperfecte, ce reprezintă o proiecție bazată pe frică, greu de controlat,
4. O doză de dezamăgire generată din start de CRITERIUL CONFORMISMULUI, de perceperea faptului că alegerile tale sunt limitate, și unele chiar blocate, din start, de către normele și standardele societății în care trăiești.
Cele mai multe alegeri pe care le efectuezi reprezintă de fapt SOLUȚII DE COMPROMIS, pendulând între ceea ce cu adevărat ai vrea și ceea ce simți și crezi că ALȚII VOR (se Așteaptă) SĂ FACI.
Teama de repercursiuni, critică, atacuri, pedepse, condamnări venite din partea altora (a societății, a Divinității) îți influențează constant alegerile, deciziile, viața, destinul. 
Întotdeauna mai mulți oameni te critică și mai puțini te laudă. 
Aici este problema. Mai mulți te condamnă și te penalizează, mai puțini te susțin și te recompensează. 
Din această cauză este firesc să preiei acest tipar de gândire, de la cei din jur, dobândind de mic credința că ești slab, neajutorat, că greșești mult și des, că meriți să fii condamnat și pedepsit, etc. Deoarece tinzi să îi mulțumești mereu pe cei din jur, dar EI SUNT ȘI RĂMÂN VEȘNIC NEMULȚUMIȚI, nu ai nici o șansă să efectuezi acele alegeri care PE TINE trebuie să te mulțumească, să te împlinească, nu PE CEILALȚI.
Meditează bine la ideile de mai sus și Conștientizează faptul că, începând din această clipă, din prezent, de Aici și Acum, trebuie să demontezi vechiul tipar de gândire, care te-a menținut ancorat și blocat într-o stare de nemulțumire, și să îl înlocuiești cu unul nou, care îți eliberează și dezvoltă capacitatea ta de a fi TU, LIBER, ÎMPLINIT, PROSPER, FERICIT. 
Din acest moment vei înceta să te mai FORȚEZI să faci pe alții fericiți, concentrându-te asupra libertății și fericirii tale.
Doar când tu vei fi fericit vei putea ajuta și pe alții să fie fericiți ! Și, culmea, nu va mai trebui să te forțezi cu nimic, ci doar să FII TU, SĂ FII FERICIT ȘI SĂ EMANI FERICIRE, ÎN MOD NATURAL, în jurul tău. 
Cât timp ești nefericit, de fapt îi ajuți pe alții să fie nefericiți, rezonând cu tine, cu starea ta de nefericire !
DEGEABA TE STRĂDUIEȘTI DIN RĂSPUTERI SĂ FACI PE CINEVA FERICIT, CÂT TIMP TU EȘTI NEFERICIT ! 
Tu îi influențezi vizibil și invizibil pe cei din jurul tău, continuu, și ei pe tine, de aceea doar FERICIREA TA îi poate influența pozitiv. Nefericirea ta îi influențează automat negativ !
Străduiește-te să înțelegi asta. 
Străduiește-te să alegi de acum, mereu, în așa fel, încât TU ÎN PRIMUL RÂND SĂ TE SIMȚI BUCUROS, ÎMPLINIT, FERICIT !
FERICIREA ȘI NEFERICIREA SUNT CONTAGIOASE ! 
Nu sta prea mult în preajma nefericiților care își descarcă pe / spre tine nefericirea lor. 
Caută cât mai des compania împliniților, prosperilor, fericiților, și lasă-i să te încarce cu energia pozitivă pe care ei o emană. Bucură-te pentru ei, și totodată și pentru tine, căci tu te vei molipsi de fericirea lor. 
Lasă procesul să se desfășoare liber, lasă bucuria lor să pătrundă în inima ta, și alege să fii liber, împlinit, fericit.
Nu te lăsa influențat de nefericiți, nu efectua această mare greșeală. Imediat ce simți că cineva descarcă în direcția ta energia neagră a nefericirii sale, blochează procesul, începând să emani energie pozitivă, optimism, veselie, încredere, curaj. 
Mută atenția și interesul, constant, de la neferire la fericire, pentru a atrage fericirea în viața ta și a altora. 
Scoate acea persoană din starea ei de vid energetic, de teamă, emanând asupra ei energie pozitivă, învăluind-o complet în ea. Dacă ea plânge, fă-o să râdă. 
Dacă manifestă frică, insuflă-i curaj. 
Dacă manifestă nehotărâre, îmbărbăteaz-o și ajut-o să se hotărească să aleagă și să decidă în direcția și sensul fericirii sale.
NU DA ATENȚIE NEFERICIRII ALTORA, A CELOR DE LÂNGĂ TINE, CI DĂ ATENȚIE FERICIRII LOR ! 
DĂ ATENȚIE, ENERGIE, FORȚĂ, PUTERE, DOAR LUCRURILOR PE CARE VREI SĂ LE ATRAGI CĂTRE TINE, SĂ LE OBȚII ! 
FERICIREA, DECI, TREBUIE SĂ FIE ÎN CENTRU PREOCUPĂRILOR TALE, NEFERICIREA TREBUIND MEREU ÎNDEPĂRTATĂ, MARGINALIZATĂ. 
NU ÎI DA ATENȚIE, IMPORTANȚĂ, CA SĂ NU ÎI DAI ENERGIE, PUTERE, FORȚĂ, ȘI O ADUCI ÎN MANIFESTARE, ÎN VIAȚA TA...
Fii fericit și emană fericire în jurul tău. 
Este cel mai bun mod posibil de a sprijini și ajuta pe cei din jurul tău să devină fericiți. 
 
CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html







Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');