Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, octombrie 31, 2013

Tehnica de producere a unei decorporări, extracorporalizări, EEC, OBE :

Tehnica de producere a unei decorporări, extracorporalizări, EEC, OBE :   

Motto : în fiecare zi vii aici, și îți consumi energia, experimentând diverse lucruri. 
În fiecare noapte te întorci acolo, pentru a te reîncărca. 
Când ești aici, nu ții minte ce este acolo. 
Când ești acolo, ții minte oare ce este aici ?...  
Kato 

Avertisment : Înainte de orice, ține minte și meditează bine la aceste idei : în mediul lor familiar, pe care îl cunosc foarte bine, o mulțime de oameni mor, totuși, în tot felul de accidente, mai mult sau mai puțin stupide. 
Majoritatea lor se datorează neatenției.
Îți dai seama cât de bine pregătit trebuie să fii, și cât de atent, pentru un mediu cu totul nou și necunoscut ție, pentru a putea fi în totală siguranță ?... 

1. Piedici și Obstacole : 
1.1. -  Frica - un obstacol major de început, prezent la toţi oamenii - frica oarbă şi iraţională, care se transformă treptat în panică, şi chiar în groază.
Trebuie neapărat să înveți să o controlezi și să o depăşeşti. 
În fiecare noapte, mulţi oameni depăşesc, inconştient, acest obstacol, deoarece se află în altă stare de conștiință, asemănătoare oarecum transei hipnotice, în care înţeleg în mod natural ceea ce este legat de acea lume. 
Procesul de studiere a Corpului Energetic, a celui de-al Doilea Corp, Dublul, şi a manifestărilor acestuia, produce o  îmbinare-fuziune a stărilor de conştiență, ce conduce, aproape automat, la depăşirea fricii.
Frica cea mai puternică este frica de moarte, și deoarece desprinderea de corpul fizic seamănă foarte mult cu ceea ce cred oamenii că se întâmplă în clipa morţii, prima reacţie este aceea de a asculta instinctul de conservare, care îți spune să te întorci repede în corpul fizic, deoarece poți muri.
Incertitudinea, frica de necunoscut, de urmări neplăcute : ‘’Voi putea oare să mă mai reîntorc în corpul fizic ? 

Îmi voi mai putea găsi corpul, calea de întoarcere la el ? 
Ce se va întâmpla cu mine dacă nu mai pot reintra în corp ?   ‘’
Legile naturii și pericolele lumii fizice terestre îți sunt destul de cunoscute, efectele acțiunilor tale fiind previzibile, dar în fața unei lumi și a unor experiențe noi și necunoscute, plină de potențiale surprize, este normal să îți fie teamă.
 
 1.2. Necunoașterea, lipsa de informații în domeniu : întreține teama ta de necunoscut, îți limitează drastic șansele de a obține rezultate eficiente, și te expune unor riscuri și neplăceri diverse. 
O bună informare teoretică înainte de a începe demersul practic, este absolut necesară. 
Trebuie să fii dinainte pregătit privind multiplele surprize pe care le vei avea. 
Nu poți cunoaște și prevedea teoretic absolut toate situațiile în care vei ajunge, dar trebuie să fii bine pregătit la modul general, pentru a înțelege cum poți face față eficient unor situații specifice.  
1.3. Natura personalității proprii : nu oricine poate orice. Trebuie să ai o numită “chemare” spre o astfel de experiență inedită de viață. 
Vei vedea clar că unii resping din start această experiență, alții nu vor putea face nici un pas pe cale, singuri, neîndrumați de cineva experimentat, unii o vor urma cu mult efort, pe când alți câțiva (puțini) vor înainta rapid și natural, singuri, fără teamă și efort deosebit, de parcă asta au făcut toată viața lor.  
1.4. Neînțelegerea, nerăbdarea, superficialitatea și graba în a obține rezultate practice rapide : sunt legate între ele. 
Trebuie să fii serios, ferm, hotărât, consecvent, dar și foarte calm și răbdător, căci nu poți obține rezultate altfel. 
Mulți nerăbdători vor ceda rapid, din cauza inconsecvenței lor, și mulți grăbiți vor avea surprize neplăcute, putând rămâne chiar cu sechele psihice în urma acestei experiențe, care poate îmbrăca un aspect terifiant pentru un nerăbdător nepregătit.
2. Etapele practice : 
2.1. Relaxarea - starea de relaxare reprezintă prima condiţie de îndeplinit, primul pas pe cale, Relaxarea cuprinde două aspecte : fizică şi mintală. 
Printr-o tehnică de relaxare adecvată ție, trebuie să te poți elibera de stres, încordare, și presiune de orice fel. 
Trebuie să poți să îți continui drumul, perfect calm, liniștit, imperturbabil, eliberat de orice emoție, de orice fel. 
Asta deoarece dincolo stările emoționale creează tulburări și disfuncționalități experențiale. 
Așa cum, aici, judecata ta este tulburată-întunecată de intensitatea trăirilor tale emoționale, și dincolo vei fi tulburat, în judecată, dar și în percepția corectă a realității, și în interpretarea corectă a ceea ce vei percepe acolo.
După ce vei învăța să te relaxezi profund, trebuie neapărat să înveți și tehnici de menținere a stării de relaxare, a calmului mental-sufletesc. 

În special tehnici de gestionare a fricii.
Nu trece la etapa următoare, în mod practic, până nu ți-ai dovedit ție în mod clar, că îți poți controla conștient afectele, emoțiile, și sentimentele, în orice situație de vață, căci dincolo îți va fi mult mai greu decât aici. 

Dacă pentru aici nu ești pregătit, cu atât mai puțin pentru dincolo.
Există multe tehnici de relaxare utile, pe care le poți exersa succesiv, urmând să îți alegi cea mai privită ție. 

Poți aprofunda chiar două sau mai multe, pentru diversitatea exercițiilor tale.
- Tehnica Respiratorie - este deosebit de important de înțeles și aplicat, deoarece relaxarea este posibilă doar în condițiile unei încetiniri a ritmului repirator (frecvența respirațiilor), o dată cu creșterea amplitudinii respirației. 

O respirație agitată nu permite relaxarea.
Ține minte faptul că fiecărei stări de conștiință îi corespunde un tipar respirator asociat, corelat, cu care se află în strânsă interdependență. 

Asta înseamnă că te poți relaxa dacă îți controlezi în mod adecvat respirația. 
De exemplu, în starea de somn respirația este mult mai lentă decât în starea de veghe, având alt ritm, frecvență, amplitudine, debit. 
Controlul conștient și eficient al respirației poate induce rapid și automat relaxarea, urmând continuarea aprofundării ei prin alte metode asociate. 
Câteva respirații ample, profunde, rare, te calmează rapid, chiar și când ești nervos, agitat, sau speriat. 
În plus, facilitează-induce totodată o mai bună concentrare a atenției, o luciditate mai bună, alungând eficient gândurile superficiale, printre care și pe cele care ți-au inoculat teamă.
Reține bine : orice om curajos este curajos deoarece respiră amplu, rar, profund. 

Toți fricoșii respiră superficial, sacadat, în general oamenii fricoși având probleme (disfuncții) respiratorii. 
Felul în care respiri determină natura predominantă a gândurilor pe care le “respiră” mintea ta din atmosfera mentală înconjurătoare. 
Respirația pulmonară este în directă legătură cu cea mentală, prin care mintea ta “respiră” gânduri. 
Exact de aici provine și vorba populară : “Am fost inspirat”,  “Am avut inspirație”, când este vorba de anumite... idei.
- Autohipnoza - există în diferite versiuni. 

Poți aprofunda tehnica, cu ajutorul unui hipnoterapeut, după ce exersezi principiile de bază. Tehnica se bazează pe puterea sugestiei mentale, a sugestiilor pe care tu ți le administrezi singur, în gând, sau cu voce tare, ori poți folosi o înregistrare audio. Ține minte bine faptul că orice hipnoză este de fapt o autohipnoză, deoarece TU trebuie să ACCEPȚI sugestiile care ți se dau, fără nici o rezistență, oponență, încordare, simț critic, exact ca și cum ar fi ale tale. 
De aceea un hipnotizator îți va induce prima dată o stare de relaxare, de transă, și apoi apoi îți va inocula sugestii specifice, în vederea atingerii unui anumit scop specific. 
În starea de relaxare profundă, de transă, rezistența și simțul critic sunt mult diminuate, aproape inexistente. În acea stare tu accepți sugestiile, ca și când ar fi gândurile tale, autosugestii. 
Privind experimentarea EEC, în starea de relaxare obținută prin controlul respirației te poți autosugestiona în mod eficient privind reacțiile tale în orice împrejurare, chiar și în fața unor surprize neplăcute, a unor pericole iminente, a unor situații problematice, a găsirii de soluții urgente, etc.
Autosugestia, așadar, presupune să îți administrezi sugestii de relaxare singur, relaxându-ți progresiv toți mușchii corpului, concomitent cu controlul respirației, care trebuie să devină tot mai calmă și mai profundă. 

  - Folosirea Stimulilor Auditivi : cercetările au evidențiat faptul că activitatea electrică a creierului se modifică în funcţie de activitatea desfăşurată. 
Undele tale cerebrale, când dormi, diferă foarte mult faţă de cele din starea trează şi activă. 
Undele dominante sunt strâns corelate cu o anumită stare de contiință și un anumit tipar respirator, producerea lor putând fi inițiată prin stimulare senzorială, pentru a induce automat o anumită stare de conștiință dorită.
Tipare diferite de sunete pot fi folosite pentru a produce schimbarea frecvenţei undelor cerebrale, pentru accesarea diferitelor stări de conştiinţă - relaxarea profundă, atenţia focalizată, somnul odihnitor, sau diferite stări de conştiinţă deosebite.
Există mai multe metode de utilizare a sunetelor, un exemplu concludent fiind HEMI-SYNC© dezvoltat de americanul Robert Monroe. Institutul Monroe (The Monroe Institute - TMI ) :
Este situat în Faber, Virginia, SUA, şi a fost înfiinţat la începutul anilor ’70 de Robert Monroe, ca organizaţie non-profit de cercetare şi educaţie, dedicată explorării, dezvoltării conştiinţei umane, şi bunăstării umanităţii. 

Este cunoscut în întreaga lume, ca deschizător de drumuri în experimentarea diferitelor stări de conştiinţă extinsă, cu ajutorul tehnologiei audio inovatoare cunoscută sub denumirea Hemi-Sync®. Este cunoscut pe plan internaţional, datorită rezultatelor sale obţinute cu tiparele de sunete audio, care pot avea efecte majore asupra stărilor de conştiinţă. 
Are la bază cercetări ştiinţifice de ultima oră din domeniul neuroştiinţelor şi psihoacusticii.
Cercetările TMI includ următoarele 3 domenii :
1- cercetări clinice şi aplicate făcute de membrii profesionali ai TMI;
2- cercetări independente efectuate de universităţi şi spitale, cât şi cercetările tehnice din cadrul TMI;
3- obiectivul declarat de cercetare : de a permite îmbunătăţirea continuă a programelor educaţionale al institutului.
TMI serveşte drept bază a unei afilieri de cercetare care investighează evoluţia conştiinţei umane, şi pune la dispoziţia publicului informaţiile obţinute.
Robert Monroe a dezvoltat această tehnologie audio ca pe un instrument eficient pentru realizarea deschiderii spre realitățile multidimensionale și realitățile interioare profunde. 

Ea oferă posibilitatea experimentării unor noi dimensiuni, prin accesarea diferitelor nivele de conștiință extinsă, prin care se ajunge la realizarea unei imagini de ansamblu despre realitate. 
Prin această tehnologia audio, care stă la baza programelor TMI, practicanţii se pot elibera de prejudecățile perceptuale care îi îngrădesc în cadrul granițelor vieţii de zi cu zi, ce împiedică pătrunderea conştientă
şi controlată în alte lumi / dimensiuni / planuri existenţiale.
Pe parcursul a peste 50 de ani de cercetări ştiinţifice, desfăşurate pentru crearea şi perfecţionarea tehnologiei audio Hemi-Sync, Robert Monroe a colaborat cu numeroşi oameni de ştiinţă şi cercetători din domeniul psihologiei, psihiatriei, neurologiei, fizicii acustice, biochimiei şi medicinii cât şi cu personalităţi din domeniul spiritualităţii. 

De-a lungul anilor, eficienţa tehnologiei Hemi-Sync a fost validată clinic şi ştiinţific de numeroase studii independente, rapoarte şi articole.
Atingerea stărilor de conştiinţă extinsă poate necesita mulţi ani de efort personal, desfăşurat în mod disciplinat, dar cu Hemi-Sync® starea de transcendenţă poate fi realizată în doar câteva minute.
Cum funcţionează practic tehnologia Hemi-Sync® : sunt utilizate căşti audio stereo, în care două tonuri blânde Hemi-Sync, de frecvenţe relativ apropiate, sunt trimise la fiecare ureche. 

Cele două emisfere ale creierului vor integra cele două semnale, producând o senzaţie al unui al treilea sunet, numit "bătaie binaurală", care reprezintă diferenţa între cele două tonuri iniţiale. 
Acest al treilea ton nu este, de fapt, un sunet real, ci un semnal electric care poate fi perceput numai în interiorul creierului, atunci când ambele emisfere cerebrale încep să lucreze împreună. 
Prin căşti stereo este trimis un sunet de 100 Hertz într-o ureche, în timp ce un sunet de 104 Hertz este trimis în cealaltă ureche. 
Creierul integrează cele două semnale şi „aude” bătaia binaurală, care este diferenţa dintre cele două sunete. 
În acest exemplu, 4 Hertzi. 
Dacă le asculţi o perioadă de timp, undele cerebrale vor începe să se sincronizeze, acordându-se pe frecvenţa bătăilor binaurale. 
Acesta este motivul pentru care diferite combinaţii de semnale Hemi-Sync te pot ajuta să atingi diferite stări de conştiinţă.
Hărţile activităţii undelor cerebrale arată cum ascultarea sunetelor Hemi-Sync pot să schimbe activitatea aleatoare, normală, a creierului, într-un model mult mai concentrat şi organizat, permiţându-ţi să îţi foloseşii mai mult şi mai eficient creierul.
Starea creierului în care undele cerebrale dominante sunt pe frecvenţa de 1-4 Hertz, este numită starea Delta, stare specifică somnului profund. 

Prin exerciţiile de meditaţie, bazate pe folosirea sunetelor Hemi-Sync, ascultătorul rămâne cu mintea trează şi alertă, în timp ce corpul său se află într-o stare de relaxare adâncă. 
În această stare poate experimenta cele mai profunde stări de meditaţie, intuiţie şi creativitate, experienţe de vârf şi alte stări extraordinare de conştiinţă.
În funcţie de starea care se doreşte să se atingă, efecte sonore subtile sunt combinate cu muzică, ghidare verbală, tehnici de respiraţie şi bătăi +binaurale pe frecvenţe specifice Beta, Alpha, Delta sau Theta.
Fenomenul Sincronizării : tehnologia audio Hemi-Sync foloseşte combinaţii specifice de tonuri audio, prin care se induce sincronizarea celor două emisfere cerebrale, care încep să funcționeze în rezonanţă, într-o stare de coerenţă specială, superioară. 

Sincronizarea activităţii emisferelor cerebrale reprezintă o condiție necesară realizării unor performanțe superioare umane, intelectuale, fizice, şi spirituale, sincronizarea fiind totodată o poartă de acces spre nivelele subtile ale realității. 
Tonurile Hemi-Sync ghidează, progresiv, în nivele tot mai profunde de relaxare şi conştiinţă extinsă. 
-https://www.google.ro/search?q=hemi+sync&gws_rd=cr,ssl&ei=tiXOVuXxGofoywOcsrroAw
-http://en.m.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience
-http://m.youtube.com/results?hl=ro&client=mv-google&gl=RO&q=william+buhlman+subtitrat+&submit=C%C4%83uta%C5%A3i


Vezi şi :  http://loveblog4all.blogspot.com/2013/09/producerea-visului-constient-si.html
-http://loveblog4all.blogspot.com/2013/09/visul-lucid-si-starile-modificate-de.html
-https://www.youtube.com/playlist?list=PLbN5sJc5PARDWZwSiNMdKRpeKiz0glY8J

Clarvederea katona nicolae - 306 videoclipuri (feb 2016)



CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ Mulţumesc !

Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" la un click distanţă !  : 
http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');