Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

vineri, februarie 28, 2014

Cris Po Panda - Guest post - Cugetări

prosuccesstraining.ro

Stilul prietenului Cris este diferit de al meu. 
Nu se concentrează pe formă ci pe conținut. 
Și este atât de concentrat, încât simt gustul de esență în gură și miros de esență în nări, când citesc cugetări de-ale sale. 
Cu siguranță își ține ideile în recipiente mici, căci ‘’esențele tari se țin în sticluțe mici‘’…
Stilul lui Cris este atât de direct, încât mereu am impresia că își... taie drum pe calea cea mai scurtă, fără... menajamente. 

Puțini oameni sunt în stare de așa ceva... 
Nu neapărat pentru că nu ar avea curajul și tupeul necesar, ci pentru că nu știu care este… drumul. 
Cel mai scurt…
Stilul lui Cris este lipsit de menajamente. 

Nu este agresiv, dar este direct, fără ocolișuri și înflorituri. 
Se spune că adevărul doare... 
Aș putea spune că poți simți durere citind aceste cugetări, o durere interioară, profundă, acolo unde toate se conectează în Adevăr...

Cristi - Despre oamenii grijulii :  
Exista o pasiune fenomenala a celor apropiati de a-si face griji pentru situatiile si problemele pretenilor lor sufocandu-i cu sfaturi sau declaratii de interes si ingrijorare cand ei, ... ''grijuliii'' sunt plini de probleme si in multe situatii care ar necesita implicarea tuturor resurselor lor.
Daca vrei sa fii util celor care ti sunt dragi :
1. Rezolva-ti problemele pas cu pas, simte-te tot mai bine sau mai putin rau in viata ta si fii fericit.
2. NU dramatiza, nu adu emotii si mai ales cele ale ingrijorarii ca sa-ti dovedesti apropierea.
3. Nu te baga in ce nu te priveste. 

Fii constient de spatiul tau personal si al celuilalt. 
Nu intra in el decat invitat. 
Asteapta sa ti se deschida larg usile inainte sa schitezi cel mai mic pas de intrare. 
O usa intredeschisa nu este o invitati de intrare.

Kato : “O ușă întredeschisă nu este o invitație de intrare.”
Unele adevăruri simple sună foarte frumos…

eJobs
Cris Po Panda : Naivitatea este in topul celor mai distructive trasaturi umane intrucat este o permanenta sursa de dezamagire si erori decizionale.
Naivitatea este cea care are incredere in smecheri specializati in aparente si tine la distanta pe cei care iti spun adevarul pt ca tin la tine. 

Naivitatea este cea care vede doar aspectele superficiale ale unui comportament fara sa simta motivatiile si omul din spatele comportamentului. Naivii aspira la o lume impecabila fara sa inteleaga nimic din ei insisi sau despre viata.
Asa ca daca te incearca indoiala naivitatii uita-te la calitatea vietii tale. 

Daca viata interioara ti se imbunatateste oricat de incet dar sigur ... este semnalul clar ca ai renuntat la naivitate in favoarea adevarului.
Iar cand viata ta devine mai buna ... toata fiinta ta iti transmite semnale ca ceva bun se-ntampla. 

NU trebuie sa analizezi nimic. 
Doar sa constati comparand cu trecutul. 
Daca n-ai vrea cu nici un pret sa te intorci inapoi este pt ca sti ca ai o viata mai buna. 
Iar daca inregistrezi o imbunatatire... este doar pentru ca te sprijini bine cu picioarele in pamant (adevar).
NU va lasati inselati de presiunile inconstientei generalizate din jur care traieste sa induca indoiala in cei care se trezesc sau elibereaza.


Despre spionaj în cuplu :  
In aproape orice relatie urmarirea si spionajul vietii private a partenerului tau este cea mai pasionala si determinata preocupare postcasatorie sau postangajamentelor de fidelitate. 
Nici cele mai reusite partide erotice nu se
pot compara cu pasiunea de a scormonii intimitatea celuilalt.
Sigur ca motivatiile pot fi pornind de la plictiseala pana la neincredere in sine patologica.
Si bineinteles ca orice polemica pe seama utilitatii unei asfel de preocupari se termina la argumetul care se vrea inatacabil : ''nu vreau sa fiu luat de fraiera /fraier'' .
Cu totii stim insa ca ... precum in orice domeniu in care exista spionaj ... si in cuplu este vorba de o lupta pe viata si pe moarte pentru putere.
Miza in orice spionaj este informatia care sa te puna in pozitie de putere. 

Iar in cuplu, ... spionajul se bazeaza pe presupunerea ca ... informatia incriminanta odata ajunsa in mana stapanului (urmaritorul) infractorului (cel care inseala) ... va induce astfel de sentimente de vinovatie in cel care si-a incalcat juramintele conjugale incat ... acesta va putea fi usor supus si controlat.
Imediat ce s-au formulat niste angajamente fiecare se crede un soi de gardian ai ''iubitului'' lor care devine astfel un detinut in cel mai comun sens al cuvantului. Nu mai ai voie la nici o secunda de viata privata si la nici un minut de preocupari care nu pot fi verificate.
Sigur ca asa ceva este imposibil, ... dar nu subestimati nivelul de implicare si creativitate a unei minti paranoice de a gasi metode sa-si verifice ''iubita''.
O minima ratiune ti-ar spune ca nu te ajuta cu nimic faptul ca ''iubitul'' nu te inseala , ... daca viata alaturi de el este o plictiseala nesfarsita la fel cum nu ar trebui sa te deranjeze ca ''te inseala'' , ... daca relatia cu el este plina de pasiune , relaxare sau bucurie.
Este absolut incredibil ca niciunul dintre neobositii spioni /urmaritori in relatii nu se intreaba un lucru fundamental vizavi de relatia lor : Sunt fericit, satisfacut, incantat de timpul petrecut alaturi de iubitul meu ?
Pt ca un raspuns sincer la aceasta intrebare face complet inutila preocuparea pt spionaj. 

Daca raspunsul este pozitiv la intrebarea de mai sus si partenerul ''inseala'' ar trebui sa incurajezi maxim acest lucru daca constati ca timpul cu el este extraordinar. Eventual ar trebui sa te gandesti sa le multumesti celorlalte femei cu care ''te inseala'' pt meritul lor in
starea de bine a sotului tau.
Dar problema de fond este ca nimeni nu mai are notiunea de a fi fericit. 

Suntem atat de rupti de noi insine si atat de pierduti in teoria vietii si a propriei importante incat este imposibil sa mai experimentam fericirea cu noi insine. Si cu atat mai greu in cuplu.
Iar in acest caz nu conteaza decat satisfactia importantei care ne-o da puterea asupra unui partener.
Si mai concret este vorba de puterea de a-l face nefericit pretinzandu-i sa te faca fericita ... cand iti este clar ce misiune imposibila este sa te multumeasca ceva pe lumea asta.
Asa ca pentru oricare dintre cei care cautati nevrotic un moment de neatentie a partenerului pentru a-i viola intimitatea aflati de la baiatu ca :
1. Esti o fiinta care nu poate trai fericirea in nici un context,
2. Oricat de perfect, sincer si loial ar fi partenerul tau asta nu te va ajuta cu nimic. Vei fi la fel de nefericit /ă,
3. Cel mai probabil daca ai ajuns aici, nu mai este nimic intre voi, si stii asta mai bine decat oricine. Asa ca ti pierzi timpul cautand sa ti confirmi ceva ce stii deja.
4. Oricat te-ai da de puternic si amenintator, esti de fapt slab si dependent, intrucat altfel, ... ai fi deja plecat din relatie mult inainte sa umbli prin buzunare, mesaje etc. 

Cel mai probabil, odata ce ai aflat ceva incriminant, iti vei trai si mai acut neincrederea in tine, si te vei agata mai disperat de parteneru pe care il urmareai in speranta ca-l vei… supune...
Cristi Popan  https://www.facebook.com/cris.popanda?fref=ts

Kato: Coerența minte-corp, congruenţa între ceea ce gândeşti, spui şi ceea ce faci, dezvoltă capacitatea de control în mod holistic, a minţii şi trupului, a fluxurilor de energie. 
Cu alte cuvinte: sinceritatea reprezintă o condiţie esenţială a capacităţii de (auto)control, iar în sens invers, nesinceritatea, falsitatea, neadevărul, te conduc mereu, inevitabil, la o pierderea a (auto)controlului...
Urmărește cu atenție materialul video de mai jos

prosuccesstraining.ro

nanoxyn.ro

Bunăstarea şi Fericirea ta depinde şi de educaţie, de pregătirea ta, de informaţiile pe care le deţii.
Studiază oferta bogată, de mai jos, de CURSURI ONLINE ŞI OFFLINE, în cazul că tu sau altcineva apropiat ţie se hotărăşte să se mai... instruiască un pic: http://bit.ly/1RqpuCj

Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori:
http://bit.ly/1RqqtCu

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  


software-deals.ro

  VigLink banner

Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');