Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

marți, februarie 04, 2014

Cel mai mare secret al tuturor timpurilor

CEL MAI MARE SECRET AL TUTUROR TIMPURILOR

Viața ta este constituită dintr-o succesiune continuă de stări afective, trăiri emoționale, care ‘’te țin în viață‘’, LEGAT de acest plan existențial, de viața terestră, de experiențele de viață, de amintiri (trecut), de speranțe (viitor), de corpul fizic omenesc...
Toate emoțiile, afectele, dispozițiile afective, sentimentele care îți “colorează‘’ viața, au rolul de a-ți CAPTA atenția și interesul, menținându-te în CAPTIVITATE, în cadrul acestui plan existențial.
Concluzie : Anularea fluctuațiilor emoționale, cu intrarea conștientă într-o stare afectivă NEUTRĂ, calmă, liniștită, perfect echilibrată, determină, inevitabil și automat, ca efect, ruperea legăturilor care te  țin legat de această “lume” și ELIBERAREA  din captivitate !
Această stare de echilibru stabil psiho-afectiv se poate obține și menține doar prin exercițiu, prin antrenament zilnic, urmând anumite metode și tehnici de RELAXARE fizică și mentală.
Ele nu sunt recomandate persoanelor care suferă de diverse afecțiuni psihice, trebuind să consulte întîi un specialist psiholog sau psihiatru.
De asemenea, nu sunt recomandate tinerilor, adolescenților, care trebuie să dobândească întîi experiența de “a se bucura de viață” într-un mod cât mai complet și diversificat, pentru a putea asimila învățătura acestei experiențe, a plăcerii și neplăcerii, bucuriei și tristeții, fericirii și suferinței, înainte de a experimenta… eliberarea.
Eliberarea de dualitate, de fluctuație, de legături, de atașamente, de victimizare, de suferință, de starea de captivitate... 
Fiecare om trebuie să aleagă în mod conștient începerea efectuării acestui gen de exerciții, a acestui tip de antrenament, care reprezintă, în sine, o “spălare a creierului”, “brain-wash”, în sens pozitiv, de curățare, de purificare, de eliminare a unor impurități, a unor paraziți.
Dacă vrei să experimentezi așa ceva, începe cu exerciții simple de relaxare, cu exerciții de coordonare și prelungire a respirației, prin încetinirea ritmului respirator. 
De ce ?
Deoarece un alt mare secret bine păstrat de-a lungul timpului a fost descoperirea faptului că gândirea este direct corelată cu respirația, încetinirea ritmului respirator dederminând încetinirea fluxului de idei care inundă mintea similar inspirației și expirației aerului din plămâni
Natura și calitatea respirației influențează natura și calitatea gândurilor care ajung în câmpul conștienței. 
Relaxarea respirației determină automat relaxarea psihomentală, dar și afectiv-sufletească.
În cadrul sistemului Yoga vei găsi multe metode și tehnici respiratorii utile, grupate sub denumirea Pranayama - controlul suflurilor (fluxurilor) corporale
Dă un search pe Google, citește, documentează-te și apoi apelează, în cunoștință de cauză, la un specialist. 
Unul după altul, până dai de cel potrivit ție...
Pe acest blog vei găsi diverse articole care te vor ajuta în mod real privind demersul de a realiza eliberarea, dacă ai intenția și voința de a experimenta o astfel de stare.
De ce este cel mai mare secret ?
1. Nici un fel de autoritate socială nu are și nu a avut vreun interes în dezvăluirea, explicarea și aplicarea sa în practică. De aceea chiar au obstrucționat răspândirea sa. 
Eliberarea generalizată a indivizilor ar determina un salt alt conștiinței umanității, iar oamenii nu ar mai putea fi manipulați emoțional de către diferitele elite care acționează în interese de grup, meschine și ascunse !
2. Majoritatea oamenilor resimt o teamă instinctivă față de Eliberare, datorită faptului că este ceva cu totul nou și necunoscut lor. 
Chiar dacă foarte mulți sunt interesați de teorie, extrem de puțini au curajul necesar pentru a începe exerciții regulate desfășurate sub forma unui antrenament practic. 
Oamenii renunță extrem de greu la obișnuințele lor, la tabieturile lor, la stilul lor de viață cu care s-au obișnuit, deși știu că ar putea aborda oricând altul, mai bun, mai eficient. Inerția este foarte mare. 
Este nevoie de un factor motivațional foarte puternic pentru a determina pe cineva să își schimbe ceva din stilul său de viață, la care s-a… adaptat.
3. Deși au existat diverse persoane de-a lungul istoriei care au încercat răspândirea acestei învățături, în variate forme, personalizate, ea s-a dovedit foarte greu de asimilat de către populație. 
Un exemplu elocvent îl constituie învățătura lui Isus din Nazaret, care, deși a ajuns foarte răspândită și cunoscută de mult timp, este neînțeleasă chiar și în ziua de azi.
În acest caz este valabilă ideea potrivit căreia cele mai bine păstrate și transmise secrete sunt cele care sunt cele mai la… vedere.
Un secret rămâne un secret, chiar dacă este cunoscut formal, dar rămâne neînțeles în ceea ce privește… conținutul !
Cine nu își pune întrebări nu va afla răspunsuri.
Detașează-te, observă-te pe tine și lumea, detașat, cu atenție, și vei descoperi multe aspecte ascunse percepției și gândirii, în mod normal.
Ceea ce nu cunoști și nu înțelegi nu poți accepta. 
De aceea este necesar să experimentezi singur, pentru a te convinge de adevăr. 
Nimeni nu te poate convinge, pe baza experienței, exercițiilor, antrenamentului său propriu. 
Nici eu nu voi încerca, căci știu că mi-aș pierde timp și energie degeaba. 
Tu te vei convinge pe tine, aplicând în practică, exersând, antrenându-te.
Mulți oameni cer răspunsuri la probleme pe care ei încă nu le înțeleg, deoarece nu au încă toate datele problemei cunoscute și înțelese. 
De aceea, lor degeaba le dai răspunsul corect, mură în gură, căci nu pot să  îl înțeleagă, și de aceea nici nu îl vor putea accepta ca pe un adevăr. 
Ei nu sunt pregătiți. 
Mai au nevoie de experiențe, de exerciții, de antrenament.
 Postările mele, răspunsurile și explicațiile date, constituie o testare a nivelului tău de înțelegere și al tuturor ce vor citi.
Dintr-un anumit text fiecare înțelege doar atât cât îi permite nivelul său personal de înțelegere. 
Dar toți evoluați în timp, în ritmuri diferite. 
Ideile postate de mine vor fi înțelese de unii complet, dar alții vor înțelege anumite idei doar după câteva luni, câțiva ani, sau deloc, în această viață. 
Așa am pățit și eu, și vorbesc din proprie experiență. 
Eu nu scriu, deci numai pentru prezent, ci și pentru… viitor. 
Cine va reciti aceste texte, după diferite intervale de timp, va avea surpriza de a constata că va înțelege anumite aspecte pe care nu le-a înțeles înainte, dar și că va înțelege aspecte pe care înainte nici nu le-a observat, sau nu le-a dat nici o importanță. 
De ce ? 
Deoarece erau nesemnificative pentru ei, adică LIPSITE DE SEMNIFICAȚIE, deoarece nu au înțeles sensul și semnificația lor…






CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html



 
Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/





Bruno Groening - unul dintre cei mai mari vindecători spirituali ai omenirii

La toate nivelurile s-a discutat în mod agitat şi controvers despre cazul Bruno Groening. Preoţi, medici, jurnalişti, jurişti, politicieni şi psihologi discutau despre el, iar vindecările lui minunate erau pentru unii cadouri milostive ale unei puteri supreme, pentru alţii şarlatanerie. Realitatea vindecărilor a fost adeverită de consultaţiile medicale efectuate. Ştirile despre vindecările lui magice s-au răspândit în toată lumea, și din toate ţările veneau bolnavi, scrisori de rugăminţi şi oferte. Zeci de mii de oameni suferinzi s-au perindat spre locurile lui de activitate. Părea începutul unei revoluţii în medicină.

O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');