Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

joi, martie 06, 2014

Gregg Braden - Cele 20 de chei pentru crearea realității




Gregg Braden, născut în 28 iunie 1954, este un autor american de literatură New Age.

Gregg Braden este un expert geolog şi un cercetător al fenomenelor spirituale. 
A scris despre fenomenul 2012, a afirmat că schimbările câmpului magnetic vor putea avea efecte asupra ADN-ului uman, că emoțiile omenești afectează ADN-ul, și că rugăciunile colective pot produce vindecarea efectelor fizice.   A analizat în cartea și filmul documentar „Timpul Fractal” (Fractal Time), misterul anului 2012 şi al unei noi ere terestre.
A analizat predicţiile mayaşilor bazate pe calcule astronomice, prezicerile lui Nostradamus, ale mediumului american Edgar Cayce, ale indienilor hopi, și a supus analizei informaţiile ştiinţifice provenite din fizica cuantică și alte domenii de cercetare.
A demonstrat că data de 21.12.2012 marchează un moment cosmic care a mai avut loc în urmă cu 26.000 de ani : aliniamentul sistemului solar cu Centrul galaxiei Calea Lactee. La această dată s-a încheiat o perioadă de evoluţie, care a început la data de 11 august 3114 î.Hr., numită simbolic „embriogeneza spirituală a omenirii”, şi a început o epocă nouă. 21.12.2012 a marcat sfârșitul unui mare Ciclu de evoluţie.  

„Un astfel de eveniment este atât de rar, încât ne pregătim pentru el de la sfârşitul ultimei mari epoci terestre, şi vor mai trece încă 26.000 de ani, înainte ca urmaşii noştri să aibă ocazia unui asemenea ciclu”, a afirmat Gregg Braden.
A arătat că trăim vremuri excepţionale, dar care nu sunt lipsite de pericole, căci anumite tipare care se repetă în natură - tiparele specifice încheierii unui ciclu de evoluţie- pot crea condiţiile producerii unor dezastre, catastrofe şi tulburări sau „încercări maxime”.
A mai afirmat că nu există nimic în înregistrările geologice care să sugereze că polii magnetici ai Pământului se vor inversa înainte sau după data de final de ciclu, anul 2012. Şi cum tiparul dezastrului natural în 2012 nu pare a fi cel cu adevărat periculos pentru Pământ, a dedus că un alt tipar sau „cod temporal” ne va duce către o perioadă cu încercări maxime : „epuizarea actuală a resurselor naturale, creşterea exponenţială a populaţiei, nivelul de sărăcie globală şi competiţia pentru necesităţile vieţii. ”


 A publicat mai multe cărți prin casa de editură Hay House.
Publicații :
Walking Between the Worlds: The Science of Compassion (May 1,1997)
The Isaiah Effect: Decoding the Lost Science of Prayer and Prophecy (Jul 10, 2001)
The Gregg Braden Audio Collection: Awakening the Power of Spiritual Technology (Mar 1, 2004)
The Divine Name by Gregg Braden and Jonathan Goldman (Nov 1, 2004)
The Divine Name: Sounds of the God Code by Gregg Braden and Jonathan Goldman - Audio CD with booklet (Nov 1, 2004)
The God Code: The Secret of our Past, the Promise of our Future (Jan 1, 2005)
Unleashing the Power of the God Code (May 1, 2005)
Speaking the Lost Language of God (Aug 1, 2005)
An Ancient Magical Prayer (Audio CD) (Sept 1, 2005)
Secrets of the Lost Mode of Prayer: The Hidden Power of Beauty,
Blessings, Wisdom, and Hurt (Jan 1, 2006)
The Divine Matrix: Bridging Time, Space, Miracles, and Belief (Jan 1, 2008)
The Spontaneous Healing of Belief: Shattering the Paradigm of False Limits (4 CD Set) (Apr 1, 2008)
The Science of Miracles - The Quantum Language of Healing, Peace, Feeling, and Belief (March 1, 2009)
The Spontaneous Healing of Belief: Shattering the Paradigm of False Limits (Apr 1, 2009)
The Mystery of 2012: Predictions, Prophecies, and Possibilities (Jan 1, 2009)
Fractal Time: The Secret of 2012 and a New World Age (Feb 1, 2010)
How Science is Holding Humanity Back - Gregg Braden Identifies Five False Assumptions and Explains Why We Have to Change Them Now (March 22, 2012) (with Ric Thompson)
Entanglement: A Tales of Everyday Magic Novel by Gregg Braden and Lynn Lauber (Jun 19, 2012)
Deep Truth: Igniting the Memory of Our Origin, History, Destiny, and Fate (8-CD set) (Oct 15, 2012)
The Turning Point: Creating Resilience in a Time of Extremes (Jan 28, 2014)


Site-ul lui GB : http://www.greggbraden.com/http://www.greggbraden.net/
Pagina lui de facebook : https://m.facebook.com/GreggBraden?id=188622516850&refsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGreggBraden


Cărţi de Gregg Braden pe care le poţi comanda online:  http://bit.ly/1EWW0Xi ; http://bit.ly/1BrrehQ 

Textul prezentat mai jos, atribuit lui GB, circulă pe internet sub denumirea :
"Cele 20 de chei pentru crearea realității – Gregg Braden – Matricea Divină".
  “Studiați-le pe fiecare și cercetați-le atent. Faceți ca ( fiecare ) lucru să se sprijine pe propria sa esență.“
  “Dați-i fiecărei chei în parte Propria Valoare, ca agent puternic al schimbării realității voastre. Lucrați cu aceste chei până când le înțelegeți, acești pași pot deveni codul vostru pentru a vă schimba lumea și pe voi înșivă.“ 
1:  Matricea Divină este Recipientul care conține Universul, Puntea dintre toate lucrurile și Oglinda care ne arată ce am creat.
2 : Orice lucru din lumea noastră este conectat cu orice alt lucru.
3 : Pentru a avea acces la forța universului însuși, trebuie să ne vedem pe noi înșine ca fiind o Parte a lumii, mai degrabă decât ca fiind separați de aceasta.  
4 : Când ceva a fost unit, el este conectat întotdeauna, indiferent dacă rămâne sau nu legat la nivel fizic.
5 : Actul de a ne concentra conștiința este un act de creație. Conștiința creează.
6 : Cu toții avem toată puterea de care avem nevoie ca să creem toate schimbările pe care alegem să le creem. Deținem toată puterea de care avem nevoie ca să creem toate schimbările pe care alegem să le creăm.  
7:  Obiectul pe care ne concentrăm atenția conștientă devine realitatea lumii noastre.
8:  NU este suficient să spunem că alegem o nouă Realitate.
9:  Sentimentul este limbajul pe care îl înțelege Matricea Divină. Simțiți-vă ca și cum obiectul vostru ar fi deja atins și rugăciunea voastră și-ar fi aflat deja răspuns.
10: NU orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creează trebuie să fie în afara  ego-ului și să nu emită judecăți. 
11:  În viața noastră trebuie să devenim exact lucrurile pe care alegem să le experimentăm ca fiind lumea noastră. 
12: NU suntem limitați de legile fizicii, așa cum le cunoaștem astăzi.
13: Într-un “ceva” holografic, fiecare bucățică din acel ceva oglindește întregul care  înseamnă acel ceva.
14: Holograma cu conexiuni universale a conștiinței ne asigură că exact în momentul în care creăm dorințele și rugăciunile, acestea sunt deja primite la destinație.
15: Prin holograma conștiinței, cea mai mică schimbare în viața noastră este reflectată peste tot în lumea noastră.  
16: Numărul minim de oameni necesar pentru a “da startul “ unei schimbări în conștiință este de radical din 1% dintr-o populație.  
17: Matricea Divină oglindește în lumea noastră relațiile pe care le creem în contextul  credințelor noastre. 
18: Rădăcina experiențelor noastre “negative“ poate fi redusă la una dintre cele trei frici universale ( sau o combinație a lor ) :
1) frica de abandon,
2) sentimentul de nevrednicie, sau
3) lipsa de încredere. 
19: Adevăratele noastre credințe sunt reflectate în cele mai intime relații pe care le avem. 
20: Trebuie să devenim în viața noastră, exact lucrurile pe care le alegem să le experimentăm în lumea noastră. 


Cărţi de Gregg Braden pe care le poţi comanda online :  http://bit.ly/1EWW0Xi ; http://bit.ly/1BrrehQ
" Gregg Braden, autor de succes şi om de ştiinţă vizionar, sugerează că între subiectele cele mai fierbinţi care ne divid ca familii, culturi şi naţiuni – probleme aparent disparate, cum ar fi războiul, terorismul, avortul, genocidul, sărăcia, colapsul economic, schimbările climaterice şi ameninţările nucleare – există, de fapt, o legătură. Toate izvorăsc dintr-o perspectivă despre lume, bazată pe ipotezele false, ale unei ştiinţe incomplete.
   Credinţele depăşite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viaţă, ne-au adus în pragul dezastrului şi la pierderea a tot ceea ce preţuim ca civilizaţie. Reticenţa noastră de a accepta noile descoperiri despre relaţia noastră cu Pământul, cu ceilalţi şi cu trecutul îndepărtat ne ţine blocaţi în gândirea care a dus la crizele care ne ameninţă viaţa, în prezent.
   Metoda ştiinţifică permite – şi chiar anticipează – faptul că noi informaţii vor fi dezvăluite şi asimilate, în cadrul credinţelor existente. Actualizarea cunoaşterii ştiinţifice cu noi realităţi, care se deduc în urma noilor descoperiri, este esenţială pentru a menţine ştiinţa corectă, actuală şi aplicabilă.
   A continua să predai o ştiinţă care nu este susţinută de noile descoperiri – bazate pe metode ştiinţifice acceptate – nu este, de fapt, o atitudine ştiinţifică. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem că se întâmplă în manualele tradiţionale, în sălile de clasă şi în mass-media, în zilele noaste.
   Examinaţi singuri descoperirile care modifică 150 de ani de credinţe ştiinţifice dar care nu se reflectă încă, în gândirea convenţională, inclusiv:
    -Dovezi ce atestă existenţa unor civilizaţii avansate, în perioada apropiată de epoca de gheaţă.
    -Originea şi motivele războiului în trecutul nostru îndepărtat şi raţiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depăşit, în zilele noastre.
    -Presupunerile false privind evoluţia umană şi teoria darwinistă „Cel mai puternic trăieşte, cel mai slab dispare” şi modul în care ele se manifestă în corporaţii, societăţi, în situaţii de beligeranţă şi în societatea de astăzi.
   Cartea Adevăr profund dezvăluie noile descoperiri care modifică modul în care gândim despre totul – de la relaţiile noastre personale, la civilizaţia însăşi. Când faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente."

Matricea Divină : "Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, "posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică? Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar şi călătoria in timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?
   Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care "este", pur şi simplu, in acest incubator cuantic al realităţii, totul e posibil. în 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea, spunând că această "matrice" este locul în care îşi au începutul ADN-u! vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea. Descoperirile recente ne aduc dovezi dramatice că matricea lui Planck -Matricea Divină - este adevărată. Această verigă ce lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră şi oglinda - în lumea noastră - a ceea ce creăm în contextul credinţelor noastre.
   Pentru a elibera puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează ea şi să vorbim limba pe care ea o recunoaşte. Timp de peste douăzeci de ani, Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculatoare în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru. De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat ai celor mai de preţ tradiţii ale noastre, iar astăzi, el este validat de descoperirile ştiinţei.
   În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg ne împărtăşeşte ceea ce a aflat. Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente, ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţia noastră, în ceea ce este real în vieţile noastre. Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi povestiri bazate pe fapte reale, Gregg ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre - şi că, ceea ce am crezut odată, pste pe cale să se schimbe!"

Vindecarea spontană a credinţei : "  Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră – o mutaţie în credinţele noastre – să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.
   Un număr din ce în ce mai mare de dovezi ştiinţifice demonstrează că universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i "vorbi" substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul – de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume – se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.
   Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.
   Această carte ne oferă ambele alternative: miracolele care deschid uşa unei noi perspective asupra lumii şi ştiinţa care ne spune de ce este posibilă apariţia miracolelor... dezvăluindu-ne:
   - motivul pentru care nu suntem limitaţi de "legile" fizicii şi ale biologiei, aşa cum le cunoaştem noi astăzi,
   - cum să vorbim limbajul cuantic al vindecării, păcii, abundenţei şi schimbării,
   - cum să realizăm această modificare simplă a credinţelor noastre, care ne va catapulta dincolo de limitările din trecut.
   După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!
   Adevăr: Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice.
   Adevăr: Credinţa este un limbaj care îi "vorbeşte" acestei matrici.
   Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul!"






APARAT FIZIOTERAPIE ELECTROSTIMULARE Tens 220V
Cel mai bun raport pret calitate de pe piață!
Aparatul se poate utiliza...
Posted by Katona Nicolae on 8 Ianuarie 2017
nanoxyn.ro

Platformă Online de Învăţare şi Evaluare Autonomă
Clasele I-VIII şi Pregătitoare
Evaluează-te Corect - Elevi, Părinţi, Profesori:
http://bit.ly/1RqqtCu


-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă

-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email

-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
-Abonează-te la marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate):  http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:  Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  
http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Mulţumesc !

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

SOFTWARE Prezentări Multimedia, Editare Foto, Video 2D, 3D, Webdesign, Webinarii, Email Marketing, etc. Promoţii şi Bonusuri...



  


software-deals.ro

  VigLink banner

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');