Kato Live embed Video

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

luni, septembrie 30, 2013

Despre Clarvedere, Prevederea Viitorului şi Călătoria în timp


libris.ro%20

Dacă te detaşezi un pic imaginativ de omul care eşti, şi îţi vei privi detaşat şi din afară viaţa de până acum, ai putea realiza faptul că omul este PREVIZIBIL, căci reacţionează conform unor TIPARE de gândire şi comportament rigide, fixate de programarea sa genetică şi educaţia sa. 
Numim asta "personalitate", şi spunem că fiecare om îşi are personalitatea sa. 
De fapt, însă, este vorba de un set de programări individuale, care definesc modul în care fiecare om REACŢIONEAZĂ.
La baza multor programe implementate stau REFLEXELE CONDIŢIONATE, care definesc natura tiparelor. 
Numim asta şi "OBIŞNUINŢE", afirmând că reacţionăm "aşa cum ne-am obişnuit", aşa cum o facem de OBICEI. 
Şi mulţi oameni au tot felul de obiceiuri.... ciudate. :)


"Să poţi repeta această experienţă de decorporare la voinţă, în posesia tuturor capacităţilor tale, cu toată luciditatea, fără ca din aceasta să rezulte vreo tulburare este, după părerea mea, o metodă superioară separării definitive (în urma survenirii morţii fizice).
Aceste condiţii eu le-am observat timp de paisprezece ani, de când am realizat prima dată experienţa.
De altfel, m-am săturat repede de fenomenele obişnuite ale dimensiunii astrale

A trece prin ziduri, a face vizite prietenilor, a te plimba liber prin spaţiu, pentru simpla plăcere de a te bucura de această stare extraordinară, este un joc cu care te obişnuieşti repede.
Conştiinţa este mult mai dornică de a cunoaşte, vrea să meargă mai departe, această nouă dimensiune nu-i ajunge, ea caută să pătrundă într-un alt mod de organizare cosmică, mai înalt.
 
Într-adevăr, spiritul uman este într-o continuă căutare. Astfel, din dimensiune în dimensiune, n-am fost satisfăcut atâta vreme cât nu am atins această stare aproape indescriptibilă, în care nu eşti decât o singură Unitate-Multiplicitate cu Energia superioară a Naturii.
Evident, obstacole sunt destule, dar pot fi trecute.
Mi-au trebuit exact 12 ani pentru a-mi dezvolta conştiinţa şi pentru a pătrunde cu ea în dimensiunile cele mai înalte ale Universului nostru.
A trebuit să efectuez o serie de operaţiuni asupra fiinţei mele psihologice.
Aceasta s-a petrecut, de altfel, pe nesimţite. La fiecare etapă, care se poate compara cu o nouă moarte, pentru că duce cu sine o parte din ataşamentele noastre, trebuie să te obişnuieşti cu noul regim mental, până la acest mare salt în necunoscut prin care spiritul se debarasează de ultimele rămăşite ale personalităţii sale." - Yram - Secretele Lumilor Astrale 


Există, însă, în plus, şi tipare legice la nivel planetar, care fac predictibilă evoluţia planetei în timp. Legile fizicii, chimiei, biochimiei, etc, sunt fixe, imuabile, neschimbătoare.
Există şi tipare generale la nivel de specie, nu doar la nivel de individ. Tipare adaptative ale speciei umane, le putem numi.
Deci viitorul este predictibil, teoretic, într-o oarecare măsură, căci fiecare om reacţionează previzibil, într-o anumită măsură, în fiecare situaţie.

Dar, datorită sumei imense de factori care trebuiesc luaţi în calcul pentru a face o predicţie corectă referitor la un moment viitor, la nivel de grupuri umane sau de specie, este imposibil pentru mintea umană să efectueze astfel de analize globale în mod minuţios. 
Cunoaşterea unui singur om nu este de ajuns în elaborarea unei previziuni, căci există o sumă de mulţi factori de care depinde ce va face el mâine, cu exactitate. 
Dar... se poate presupune faptul că există fiinţe care au acces la anumite informaţii, asupra cărora omul închistat în corporalitatea sa fizică nu poate avea acces.
Un clarvăzător, care este, în esenţă, un om al cărui spirit se poate desprinde de materie, pentru a percepe extrasenzorial lumea şi viaţa, ar putea avea acces, în anumite condiţii, la diverse informaţii privind viitorul.
În mod normal, este imposibil să dai predicţiile peste cap. Asta ar însemna să modifici cauzele, iar omul obişnuit nu cunoaşte cauzele, nu are acces la ele.
Singura excepţie în care un om ar putea acţiona astfel încât să răstoarne predicţiile, este reprezentată de cazul în care ar cunoaşte foarte bine aceste predicţii, cât şi legile determinismului cauzal, şi ar acţiona la un moment dat neconform cu tiparele sale de gândire şi comportament, într-o anumită situaţie dată. 

Ceea ce... în mod practic, este imposibil pentru un om obişnuit, normal...

"Totuşi, dată fiind necunoaşterea aproape absolută a acestor studii de către marele public, sarcina mea este dificilă, aş putea spune chiar periculoasă. 
A pune la îndemâna oricui o experienţă atât de importantă, nu înseamnă a dezvălui secretul noilor forme de energie care pot fi utilizate şi în rău ? 
Am meditat mult asupra acestei întrebări.
Iată concluzia la care am ajuns: prin experienţă, am aflat că răul nu-i poate atinge decât pe cei dinainte înclinaţi spre rău

Apoi, eforturile necesare pentru a realiza experienţa pretind un anumit echilibru psihologic si psihic, din care răul este exclus. 
În fine, dacă, în mod excepţional, vreo fiinţă rău intenţionată ar ajunge la vreun rezultat, ea va fi repede victima faptelor sale, căci în mod deliberat nu voi da în această lucrare informaţii prea precise.
Ca în toate lucrurile, există şi aici unele particularităţi ce nu se dobândesc decât prin practică." - Yram - Secretele Lumilor Astrale

În plus, există INFLUENŢE INTELIGENTE care acţionează din nevăzut asupra fiecărui om, în anumite direcţii prefigurate la un nivel necunoscut omului (oculte). 

Acestea sunt necunoscute, deci neînţelese, şi din această cauză şi neacceptate de majoritatea oamenilor.
Conspiraţiile umane, la nivel local şi mondial, reprezintă simple jocuri de copii, comparativ cu manipularea destinului de fiinţele imperceptibile omului. 
Aceste influenţe pot fi prevăzute de oameni clarvăzători, cu capacităţi perceptive extrasenzoriale, dar care nu vor divulga mai nimic celorlalţi, din cauze obiective, oculte...
The show must go on. Jocul trebuie să continuie, aşa cum este, conform REGULILOR JOCULUI. 
Cine poate schimba regulile jocului ? 
Cui i se permite ? 
Este o bună întrebare...
"Existenţa formelor de energie care trăiesc pe seama noastră a fost înregistrată de secole. 
Noi hrănim, din vitalitatea noastră, o mulţime de astfel de entităţi, pe care le-am atras prin modul nostru de a gândi şi acţiona; trebuie deci să ne aşteptăm la o reacţie din partea lor. 
Unul din mijloacele lor preferate de a acţiona este să inspire celui care le hrăneşte un dezgust profund, oboseală, o imensă inerţie. 
Nu numai că cercetătorul îşi vede viaţa în negru, dar într-un acces de descurajare, el poate ajunge chiar în pragul sinuciderii." 
Dacă privim puţin detaşaţi la viaţa noastră omenească, vom observa că oamenii sunt fiinţe care trăiesc pe... seama plantelor şi animalelor, cărora le... SUPRIMĂ EXISTENŢA. 
Le CULTIVĂ, le ÎNGRIJESC, cu GRIJĂ şi ATENŢIE, după care... se hrănesc cu ele... 
Numim asta "lanţ trofic", şi nu ar trebui să ne mire dacă acest lanţ trofic nu se termină la om, şi fiinţa umană nu constituie ultima verigă. 
Ceea ce omul asimilează ca experienţă de viaţă, în suflet, în religie se spune că este dorit de alte fiinţe, malefice, care vor "să ne ia sufletul" la moarte. 
Iar, din punct de vedere infor-energetic, se pare că există şi anumite entităţi spirituale care se "hrănesc" cu trăirile noastre emoţionale, ca şi cum ar "gusta" viaţa prin intermediul oamenilor. 
Ele "au grijă" de oameni, şi îi mobilizează spre... pasiuni, vicii, spre condiţiile în care oamenii simt şi trăiesc senzorial PLĂCEREA, emoţii plăcute, cu care entităţile nevăzute se... "alimentează"...
"O altă serie de senzaţii, mai rare, cuprinde influenţele psihice ale ghizilor noştri invizibili
Un fel de ploaie fină, foarte rece, străbate corpul de la cap la picioare, şi-l amorţeşte progresiv. 
Sau sunt pase magnetice, resimţite pe faţă, circular." - Yram
Yram a scris destul de detaliat despre experienţele sale extracorporale, dar a omis intenţionat să vorbească despre... RELAŢIILE sale pe care le-a desfăşurat în starea de decorporare, în alte lumi. 
El aminteşte de Ghizii lui, de alte entităţi, de spirite, cu care a comunicat, dar nu intră deloc în detalii. 
De ce oare ? Nu i s-a... permis, probabil ? 
"Însărcinat cu o misiune într-o anumită regiune a Spaţiului, am notat într-o zi următoarele aspecte: îndeplineam lucrul care mi-a fost încredinţat, fără să mă gândesc la felul în care mă voi deplasa."
Deci a avut şi misiuni, şi... însărcinări. De la cine ? 
Probabil că vom... vedea, fiecare, cînd ne vom... decorpora, şi noi... 
Vom vedea cine trage... sforile, din... nevăzut... :) 
Se pare că şi acolo cineva ne va pune la... muncă... :) 
Cel.ro
Ce scrie un alt specialist în extracorporalizări, Robert Monroe, despre asta : 
În experienţele sale a fost ajutat din când în când de cineva, dar asta a rămas una dintre enigmele călătoriilor sale extra-corporale.
"Poate că ghidul sau ghizii mei spirituali se află de fiecare dată alături de mine, fără însă ca eu să fiu conştient de prezenţa lor.
Nu ştiu cine sunt aceşti ghizi sau de ce mă ajută
."
A afrirmat că nu par în nici un caz să fie îngeri păzitori, deşi unii oameni i-ar putea interpreta astfel. 
Aceste entităţi nu l-au ajutat chiar întotdeauna, şi nici nu sunt deosebit de sensibile la rugăciuni.
Cel mai des l-au ajutat atunci când nu le-a cerut ajutorul, sau când nu şi-a amintit să o fi făcut. 
Prezenţa lor şi ajutorul pe care i l-au oferit au părut să depindă mai curând de opţiunea şi de voinţa lor decât de a lui. 
Au fost arareori prietenoşi, dar i-a simţit destul de înţelegători şi de consecvenţi în hotărârea de a-i veni în ajutor. 
A fost convins că nu vor să-i facă nici un rău, şi a avut încredere în sfaturile lor.
În majoritatea cazurilor nu a văzut chipul celor care l-au ajutat, dar nici nu i-a întrebat niciodată nimic, acceptând ca atare toate sfaturile pe care i le-au dat.
De exemplu, a simţit mâini care l-au ridicat, ajutându-mă să urce un deal, dar nu a văzut cine îl ajuta. 
Când şi-a manifestat dorinţa / intenţia de a întâlni spiritul unui cunoscut recent decedat, cineva nevăzut l-a dus în Sfera II, să-l vădă, i-a simţit mâinile şi i-a auzit vocea, dar nimic mai mult.
De asemenea, a mai auzit voci care îi vorbeau, care îi răspundeau, fără ca să se arate vreo persoană.
Pe de altă parte însă, i s-a întâmplat şi să nu primească nici un ajutor, cu toate că, aflat în situaţii aparent fără ieşire, a strigat, a plâns şi s-a rugat, implorându-le ajutorul, în starea decorporată. 
Robert Monroe a afimat deschis că nu ştie cum stabilesc ei când să îl ajute şi când nu, pe ce criterii.
Dar, eu aş atrage atenţia asupra faptului că el a greşit prin faptul că s-a eschivat mereu să DOREASCĂ, să INTENŢIONEZE să vadă aceste entităţi şi să RELAŢIONEZE cu ele. 

Pe undeva a recunoscut că s-a ferit mereu, în acest sens. 
Deci am putea INTERPRETA că acele entităţi de fapt i-au respectat Liberul arbitru, şi nu au forţat niciodată această relaţionare, socializarea cu ei. 
În fapt, se pare că INTENŢIA conştientă stă la baza multor manifestări, în starea decorporată, deoarece intenţia reprezintă o cauzalitate, un factor cauzal. 
Din acest punct de vedere, se pare că toate lumile se aseamănă. 
Nici în lumea terestră nu prea poţi obţine nimic dacă nu îţi manifeşti intenţia de a obţine ceva...
"După câteva minute, m-am desprins de corpul fizic şi am auzit, foarte aproape, o voce care mi-a spus: „Dacă simţi că trebuie să ştii, cred că o să-ţi spunem “. 

Apoi, cineva m-a luat de braţ şi m-a condus într-o camera întunecată. 
Cred că era vorba de un club sau de sediul unei corporaţii. 
La un moment dat, am văzut pe un fel de ecran mare cât un perete, o serie de imagini înfăţişând trei sau patru bărbaţi necunoscuţi, după care, locul imaginilor a fost luat de următoarele cuvinte:
„Pentru a obţine rezultate parapsihice pure, trebuie să iei şase picături dintr-un preparat chimic într-un pahar cu apă.” 

Am întrebat (nici eu nu ştiu pe cine) ce preparat trebuia să iau, dar nu am primit nici un răspuns. Atunci, nervos şi agitat, m~am reîntors în corpul fizic."
"Eram pe punctul de a mă dedubla când două mâini mi-au adus în faţa ochilor o carte, pe care au şi deschis-o la o anumită pagină, iar o voce de bărbat mi-a spus:
„Citeşte!” Esenţa a ceea ce am citit este că, pentru a provoca o anumită stare, este necesară re-crearea sentimentului unei experienţe similare, care a avut loc în trecut (şi care nu este altceva decât o amintire). 

Concluzia pe care am tras-o a fost aceea că ar trebui să acordăm mai multă atenţie „senzaţiilor” decât detaliilor (prin excelenţă materiale). 
Apoi, vibraţiile au început să scadă în intensitate, iar cartea a dispărut şi ea, treptat, din câmpul meu vizual, aşa că nu am putut citi mai departe. 
În cele din urmă, m-am reîntors în corpul fizic." "Aceleaşi mâini şi aceeaşi carte. 
Mâinile mi-au ţinut din nou cartea în faţa ochilor (non-fizici) deschişi, răsfoind-o repede şi aşezând-o în multe poziţii, cu scopul vădit de a mă „ajuta“ să o recunosc ca pe o carte. 
Am încercat să văd ce titlu avea, dar nu am reuşit (ori literele erau prea mici, ori eu eram prea miop).
În cele din urmă, m-am lăsat păgubaş, iar cartea a fost deschisă la o anumită pagină. 

Am încercat din nou să citesc, dar degeaba. Nu distingeam nici o literă. 
Atunci, mâinile au închis cartea şi au luat-o cu ele, iar o voce de bărbat mi-a spus: „Nu-i nimic, o să mai încercăm şi altă dată“. Tonul prietenos şi amuzat se vroia al unui profesor, îngăduitor cu nereuşitele elevilor săi."
"Poate că într-o zi, ghizii spirituali ne vor dezvălui, în sfârşit, adevărata lor identitate, lăsându-ne să-i privim, să-i auzim şi să-i simţim cât mai aproape de noi." Robert Monroe

Trăim o viaţă plină de imperfecţiune, durere şi suferinţă, în cadrul Creaţiei unui Creator divin, divinizat de miliarde de oameni care se bucură că trăiesc, nu vor să moară, dar vor mai multă bucurie şi mai puţină suferinţă. 
Nimeni nu se împotriveşte Creatorului invizibil, căci nu ştie cum ar putea să o facă, şi tuturor le este frică pentru viaţa lor, frică de moarte, de anihilare, de necunoscut, de neant...
Interesant este că poţi alege să faci binele sau răul, fiind direcţionat, dar nefiind în mod absolut constrâns să urmezi neabătut o anumită cale. Sau...poate fi doar o... impresie ?
" Răul nu-i poate atinge decât pe cei dinainte înclinaţi spre rău.
"Dacă rămânem egoişti, răul nu stă în această atracţie egocentrică, de altfel necesară manifestărilor vieţii primitive, ci în „calitatea” atracţiilor cărora le rămânem prizonieri.
Acest mecanism ne dă cheia asupra necesităţii iubirii altruiste, preconizata de toţi marii gânditori. Desprinzând fiinţa umană de toate atracţiile inferioare, suprimând acordurile sale cu formele substanţei, învătând-o să trăiască în Lumea Principiilor, o obişnuim cu manipularea Energiei formidabile la care va avea acces.
Eu am utilizat aceasta metodă pentru a atinge Unitatea de legatură cu Constiinţa Cosmică, şi oricât de necrezut ar părea, acest rezultat este în perfectă armonie cu constituţia Universului nostru" - Yram 


Clarvăzătoarea Vanga afirma că există 9 tipuri de fiinţe umanoide imperceptibile simţurilor umane, care coexistă în spaţiul terestru, şi care intervin în influenţarea destinelor oamenilor. 

(De remarcat coincidenţa cu Ierarhia spirituală biblică de 9 tipuri de entităţi spirituale, de la Îngeri la Serafimi) 
După ce a încercat în repetate rânduri, fără succes, să salveze diferiţi oameni de la accidentele mortale prefigurate (programate) în destinul lor personal, rasa cu care se afla ea în contact permanent i-a impus să nu mai încerce, deoarece fiecare om trebuie să îşi urmeze destinul, să dea socoteală pentru faptele sale, conform determinismului cauzal. 
Fiecare om trebuie să sufere consecinţele faptelor sale. 
Momentul şi modul în care fiecare om moare, reprezintă un efect determinat de tot ceea ce omul a gândit şi înfăptuit anterior pe baza alegerilor şi deciziilor sale...
Asta face parte din regulile jocului.
"În observaţiile experienţei, fericirea şi nemurirea sunt „independente” de mecanismul Universului.
Legea Cauzei şi Efectului nu se preocupă de preferinţele şi sentimentele noastre. 

Ea nu va favoriza pe ascet.
Echilibrul se stabileşte întotdeauna într-un mod absolut.
Aceleaşi Cauze produc întotdeauna aceleaşi Efecte, dacă le punem în mişcare în aceleaşi împrejurări, şi aceasta se petrece în toate dimensiunile Universului.
Noi suntem cei ce trebuie să ne conformăm lor.
Libertatea există în luarea unei decizii.
Determinismul intră în joc în executarea acestei hotărâri, deoarece un raport de Cauză-Efect le uneşte şi deoarece acest raport este factorul esenţial al Ordinii Universale.

În principiu, toţi oamenii trebuie să găsească fericirea, pentru că ataşamentele lor îi aşează într-o substanţă ale cărei vibraţii corespund aceloraşi frecvenţe.
Pentru animalul sau sălbaticul inconştient de responsabilităţile sale, acest lucru este adevărat.
Pentru omul contemporan, el este greşit. 

Într-adevăr, sunt puţini oameni care să nu fi avut cunoştinţă despre o ordine a lucrurilor superioară simplului exerciţiu al instinctului.
Oricare ar fi experienţele sale, fiecare om deosebeşte, într-o măsură mai mare sau mai mică, calităţile particulare sau generale ale substanţei, tinzând spre progres, spre desăvârşire.
Acela care s-a lăsat absorbit, în timpul vieţii, de satisfacerea plăcerilor şi de preocupări mondene, va fi atras după moarte într-un mediu în care va căuta să-şi cultive aceleaşi preocupări." - Yram


 
Ce se întâmplă atunci în cazul celor salvaţi din boli cronice şi accidente, în mod "miraculos" ? Cum a scăpat Hitler nevătămat din multele atentate puse la cale în scopul uciderii sale ? 

În toate aceste cazuri apar influenţe oculte, din invizibil, care influenţează mersul normal al evenimentelor, în special prin "intuiţii divine", avertizări mentale, care se înscriu în fenomenologia transmisiunilor telepatice. 
Este ca şi cum oamenii nu pot schimba cursul evenimentelor prefigurate "de sus", indiferent în ce sens, spre rău sau spre bine.
Sau... nu oricine poate, şi nu oricum, oricând, orice...
evomag.ro%20

Uneori meditez la ideea "întoarcerii în timp"
Este fascinantă tema aceasta... 
Mă gândeam că dacă omul s-ar putea întoarce în timp, ar putea schimba evoluţia lucrurilor, a evenimentelor. Şi dacă oamenii, în viitor, vor controla fenomenul întoarcerii în timp, atunci dezastrele ce au avut loc de-a lungul istoriei ar putea fi evitate, putând fi controlate din... viitor. 
Şi că, din cauză că există şi au existat războaie, accidente aviatice, feroviare, cutremure devastatoare, etc, în care au murit şi au suferit o mulţime de oameni, asta înseamnă că oamenii de fapt nu vor controla niciodată fenomenul întoarcerii în timp. 
La prima privire pare corect. La a doua... 
1. Este posibil ca oamenilor să nu li se permită de fapt niciodată să opereze transformări în istoria lor, chiar dacă fenomenul ar deveni posibil, la un moment dat, tehnologic, să zicem.
2. Este posibil ca fenomenul să nu fie realizabil decât de la un moment dat, începând cu momentul descoperirii tehnologiei necesare. 
Acela ar fi "momentul zero" al întoarcerii în timp. De ce ? 
Deoarece din acel moment ar fi realizată o tehnologie (aparatură) cu care se va putea realiza conexiunea din viitor. Este ca şi cum acea aparatură va putea "călători" în timp, dar nu şi în timpul anterior confecţionării ei. Pare... logic... :) 
Ca şi cum tu te poţi întoarce în timp, folosind memoria ta, informaţiile stocate în memorie, amintirile tale, dar nu poţi "călători" şi în afara acestui cadru spaţio-temporal, înainte de naşterea ta sau în spaţii în care nu ai fost, şi nu ai nici o informaţie privitor la ele. 
3. Sub hipnoză poţi "retrăi" evenimente demult uitate de tine, dar numai acele evenimente, nu şi altceva. 
Şi nu le poţi influenţa desfăşurarea, aşa cum nu poţi influenţa ceea ce se petrece într-un film pe care îl vezi la televizor sau cinema. 
Deci există şi o anumită posibilitate de a "călători" în timp, dar care nu îţi conferă automat şi posibilitatea de a schimba ceva din trecut. 
4. Există mărturii consemnate de-a lungul istoriei privind existenţa unor persoane deosebite, care au avut capacitatea de a prevedea viitorul, cât şi de a se "proiecta" în trecut. 
În Biblie există cazuri în care oameni au fos "răpiţi în Duh", şi li s-au arătat alte lumi, şi chiar viitorul. Profeţi şi profeţii au existat din totdeauna. 
Dar, fiecare astfel de profet a "lucrat" cu cineva, nu de unul singur. Unii cu îngeri, alţii cu spirite, cu duhuri, etc. 
Ca şi cum mereu au existat, mai mult sau mai puţin conştientizat de ei, anumite entităţi care au facilitat şi supravegheat acest proces. 
5. Să presupunem că fenomenul întoarcerii în timp, din viitor, este posibil şi chiar utilizat acum. 
Care ar fi concluzia logică, din ceea ce putem observa ? Una dintre concluziile posibile ar fi cea că, deşi oamenii se pot întoarce în timp, ei nu pot schimba TOTUL în mod radical. 
Ei vor putea opera anumite modificări, dar nu vor putea ERADICA SUFERINŢA. 
De exemplu, poate chiar oamenii întorşi din viitor l-au protejat pe Hitler în cursul multiplelor atentate, deoarece, dacă Hitler murea, istoria ar fi evoluat într-o direcţie în care mai mulţi oameni ar fi suferit, mai mult timp, decât aşa cum s-a întâmplat. 
Să zicem că ceea ce oamenii au suferit şi suferă acum, ar fi minimum, şi că, dacă nu ar fi fost deja operate schimbările controlate, lumea ar suferi acum mult mai mult. 
Probabil au salvat deja lumea de la un război nuclear... :) Ipotetic pare... posibil. 
6. Fiecare schimbare ar putea declanşa o evoluţie în paralel. 
O lume în care există schimbarea, şi o lume în care nu există. 
Căci dacă lumea în care nu există schimbarea nu şi-ar urma cursul, atunci oamenii din viitor care s-au întors în timp nu ar mai putea nici ei exista, cauzal, şi s-ar "dizolva acea lume, instantaneu, în momentul schimbării. :) 
Se cunoaşte de mult un paradox logic al întoarcerii în timp : dacă te-ai întoarce în timp şi ţi-ai ucide tatăl, sau mama, înainte de a te naşte pe tine, tu nu ai mai putea să te întorci în timp să îi ucizi, deoarece nu ai mai... exista, nu ar mai avea cine să se întoarcă... :) 
Dacă ai continua totuşi să exişti, atunci nu ai mai putea continua să exişti în lumea în care părintele a fost ucis, ci în... altă lume... 
7. O teorie fascinantă ar fi cea ce afirmă că există o infinitate de lumi terestre, conform fiecărei decizii pe care fiecare om o poate lua în decursul vieţii sale. 
De aceea, unele lumi sunt foarte asemănătoare, iar altele foarte diferite, deoarece au evoluat în trecut în mod diferit. 
Este ca şi cum toate aceste lumi fac parte dintr-un program de calculator foarte sofisticat şi evoluat, care permite această ramificare continuă a "jocului vieţii". Deci orice întoarcere în timp ar determina apariţia unei lumi noi, de fapt o disociere, ca o înmulţire celulară, iar cea veche, în care nu s-ar lua această decizie de întoarcere, şi-ar urma cursul, în paralel. Lumile astfel create ar fi ca celulele unui organism, care creşte şi se dezvoltă, şi apoi... moare. 
Tot ceea ce s-a putut ipotetic întâmpla pe Terra, ar fi ca un organism ce a luat naştere odată cu naştere Terrei şi va muri odată cu distrugerea planetei... 
8. Nici un om nu se va întoarce din viitor să schimbe ceva în istoria umanităţii, deoarece în viitor omul va deveni... sclavul tehnologiei, a super-creierelor cibernetice dezvoltate de el însuşi, dar care vor ajunge să se controleze şi să evolueze prin învăţare, singure, atingând culmi nebănuite de noi azi. 
Cine se va întoarce în acest caz ? Nişte... maşini, desigur, care se vor... juca cu noi, testându-ne, analizându-ne modul în care reacţionăm, aşa cum procedăm noi cu... cobaii. :) 
De aceea avem de toate : războaie, foamete, accidente, calamităţi, crize mondiale... ;)  
Dumnezeu a creat pe om după chipul şi asemănarea Sa : omul are un creier care funcţionează cu... curent electric - influx nervos, pe bază de ioni, toate celulele au membrana polarizată electric, îşi extrage energia din mediu, din combustibili de origine vegetală şi animală, are un PROGRAM genetic, are capacitate de învăţare, de programare, ce mai, o... maşinărie complexă... :) 
Care este conectată wireless la o... conştiinţă colectivă... :) 
La Programul de bază, in cloud... ;) 
Revin asupra subiectului, altădată, căci deocamdată... ajunge... :)

Fiecare om este programat să facă ceea ce face

Când încearcă să iasă din program, nu mai ştie ce are de făcut şi cum, şi se... blochează.
Şi atunci, revine singur la ceea ce ştie să facă, conform programelor implementate, care îi oferă informaţiile, cunoştinţele şi experienţa necesare, ca un... roboţel. :)
Fiecare face doar ceea ce ştie să facă !
Cum ar putea să facă ceva de care habar nu are ce şi cum ?
Viaţa reprezintă o serie foarte lungă de... update-uri. 

Fiecare experienţă de viaţă reprezintă un update, în sine...
Majoritatea oamenilor au foarte multe momente în viaţă, în care se revoltă, în mintea lor, împotriva vieţii, aşa cum este ea, cum pare ea a fi, crudă, nemiloasă, nedreaptă, strâmbă, incorectă, etc. 

Aceste momente de revoltă apar după suferirea unor eşecuri, insatisfacţii, evenimente neplăcute, care în sine reprezintă doar efecte cauzate de gândurile şi faptele lor anterioare...
După care... le trece, mai repede sau mai încet, deoarece văd că nu pot să facă nimic împotriva fluxului vieţii, a Programului, şi îşi continuă viaţa, la fel ca... mai înainte, conform... programării lor..."Cele mai deosebite experiente cu care s-a confruntat aproape zilnic mai bine de un deceniu, Robert Monroe le-a prezentat în lucrarea sa purtând un titlu sugestiv: „Journeys out of the body” (CALATORII ÎN AFARA CORPULUI FIZIC).
Pe baza analizei sistematice întreprinse, el sustine existența a trei dimensiuni, paralele cu această lume, subtile, fundamentale
Dacă prima se referă la oglindirea fidelă a spatiului fizic ce ne înconjoară, cea de-a doua dimensiune este caracteristică unui mediu subtil, aproape imaterial în care nu mai sunt valabile legile timpului, ale mișcării sau ale materiei fizice, și care este locuit de entități cu grade de inteligență variate, cu care este posibilă comunicarea sau fuziunea telepatică intimă.
Monroe a afirmat ca cel de-al doilea nivel, numitorul comun al oricarei actiuni sau situatii, este gândirea pura, o stare mentala superioara, si numai aici se poate manifesta, complet liber, corpul subtil. 

El sustine cu convingere deplina, existenta unei a treia dimensiuni a universului, în care nimic nu se petrece ca pe planeta noastra, si declara ca pentru cunoasterea ei a trebuit sa ia în posesie corpul subtil al unuia dintre locuitorii acelei dimensiuni fara a fi însa capabil sa dialogheze cu ei.
Viziunile calatorului astral nu s-au oprit la granita timpului prezent.
Vibratiile sonore cu care se confrunta în timpul starilor de dedublare erau însotite uneori de imagini si stari mirifice reprezentând viitorul, preziceri ale unor accidente si evenimente care s-au produs cu exactitate, câtiva ani mai târziu.
Monroe Institute” este denumirea centrului de studiu al fenomenelor de dedublare pe care l-a înfiintat Robert Monroe pentru a preda si altora tehnicile voiajului în afara corpului fizic si a pune bazele unei noi stiinte.
Datorita preocuparilor sale, Monroe a stabilit legaturi cu o serie de maestri evoluati spiritual care si-au propus realizarea unor mutatii planetare la nivelul constiintei prin intermediul unor mediumi, în vederea crearii unor circuite subtile de comunicatii interdimensionale si a unei retele de telepatie spiritual-operativa între lumile si dimensiunile constiintei superioare si constiinta umana."
- din cartea lui YRAM - SECRETELE LUMILOR ASTRALE

Robert Monroe a afirmat că decorporalizările sale (EEC) erau precedate, în majoritatea cazurilor, de o pre-cunoaştere ce apărea în momentul relaxării sale dinaintea desprinderii de corpul fizic.
În timp ce stătea întins pe canapea încercând să se relaxeze, în faţa ochilor îi apărea, de fiecare dată, aceeaşi imagine însoţită de un şuierat: o uşă de formă dreptunghiulară, prinsă în balamale doar la unul din capătul de sus, ce se balansa până la un unghi de 45°. Iar în spatele uşii se deschidea o gaură perfect rotundă.
Aproape întotdeauna, această imagine era urmată de anticiparea mintală a unor întâmplări (premoniţie) ce urmează să aibă loc într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat, sub formă de viziuni mai mult sau mai puţin simbolice. 
Toate premoniţiile erau precedate de un şuierat şi apoi de senzaţia de deschidere a unei valve. 
  Dar au existat şi cazuri în care ca premoniţiile sale nu s-au adeverit până la momentul scrierii cărţii sale, sau, posibil, să se fi adeverit dar el să nu fi interpretat corect simbolismul lor. 

Căci ele îi apăreau asemănător unor vise premonitorii în care există şi elemente simbolice onirice. 
Unele sunt mai concrete, mai uşor de interpretat, de exemplu apariţia pe un perete au unor cuvinte de culoare roşie : „Nivelul uleiului”, care l-au atenţionat că maşina sa a pierdut uleiul, dar altele sunt mai complexe, neobişnuite, fiind greu de interpretat la CINE sau la CE anume se referă, la CE MOMENT şi SPAŢIU din viitor (locaţie spaţio-temporală).
Unele dintre aceste premoniţii au avut un caracter... apocaliptic, în ele apărând tehnologii necunoscute, ce păreau de origine... extraterestră...
https://www.monroeinstitute.org/
http://ro.wikipedia.org/wiki/Institutul_Monroe
http://www.hemi-sync.ro/
Documentarul ARTE - O lume fara oameni (Un monde sans humains); subtitrare in romana from Gheorghe Filip on Vimeo.


Dr. N: Nenthum, as vrea sa ne întoarcem la activitatile tale din lumea spiritelor, atunci când nu esti prea ocupat cu î...
Posted by Katona Nicolae on 28 Mai 2015Playlistul meu YouTube "Creaţii personale Kato"
katona nicolae 77 de videoclipuri sep 2016Facebook:

BONUS : Şi, pentru că ştiu că vrei mai mult, vizionează aceste materiale din playlistul meu "Clarvederea", în care se vorbeşte despre clarvedere, călătoria în timp, maşina timpului, profeţi, premoniţii...
Vizionare plăcută !

PATREON - UN SITE UNDE VISELE CREATORILOR SE POT ÎNDEPLINI!
Dacă eşti un creator, prin Patreon poţi avea suport continuu, direct de la fanii tăi.
Prin Patreon, fanii au dat peste 50 de milioane $ la creatori.
Prin Patreon, în fiecare lună, vei putea primi fonduri consistente pentru creațiile tale, de la fanii care te susțin ca patroni.
Creatorii de pe Patreon creează: înregistrări video și filme, jocuri, muzică, podcast-uri, benzi desenate, artă, scrieri, orice altceva.
Pe Patreon ai tot ceea ce ai nevoie ca să creşti și să gestionezi afacerea ta: configurare simplă, instrumente pentru a crește, postare rapidă şi simplă, distribuție de recompense, gestionarea afacerii tale...
Citeşte detalii aici:   http://loveblog4all.blogspot.ro/2016/09/patreon-un-mod-de-castig-financiar.html

Religie si spiritualitate - filme DVD:    http://bit.ly/24cNN9o ; http://bit.ly/24eyWeH ;
În limbi străine: http://bit.ly/1Vo2lCL ; 
Minte-trup-spirit (limbi străine): http://bit.ly/24ezBg4

-CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato :  http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html

Evenimente generale Cluj Allevents.in:


Mind Synergy - Stimulare cerebrală pentru relaxare profundă
-Dacă vrei să afli mai multe despre Kato şi activitatea lui :  https://www.facebook.com/notes/806080502769226/

-De AICI(click aici) POŢI ASCULTA ŞI DOWNLOADA ÎN FORMAT mp3 CREAŢIILE PERSONALE KATO, pentru a le putea asculta oriunde
-DONEAZĂ, cât vrei, când poţi, pentru a sprijini blogul şi activitatea educativă a lui Kato :

-Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici: Subscribe to Love Blog 4 All by Email
-Apasă simultan tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).

-Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen, la "Căutare", în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).

-Vizitează marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate): http://youtube.com/user/katonanico

-Te poţi Abona şi la blogul meu "SPIRIT", să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici:Subscribe to Spirit by Email

-Te invit să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial"  - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
-Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. 
Accesează acest link pt o ofertă mai completă de magazine, unde găseşti tot ce vrei:  https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ 
Mulţumesc !
Cel.ro

-Aici ai linkul către CUPRINSUL blogului, cu lista tuturor postărilor, pe Categorii, plus toate articolele de pe siteurile mele "Spirit" şi "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial", peste 500 articole !  http://loveblog4all.blogspot.com/2015/11/toate-postarile-blogului-linkurile.html

O SERIE DE CĂRȚI MINUNATE DESPRE SPIRIT, VIAȚA SPIRITUALĂ, VIEȚILE ANTERIOARE, LUMEA DE DINCOLO, EXISTENȚA DE DINAINTE ȘI DUPĂ MOARTEA CORPULUI OMENESC

(În josul unora dintre pagini ai și o secțiune numită "Cărți de același autor", unde există și alte cărți interesante scrise de același autor. Această colecție am făcut-o dintr-o listă de peste 1.300 de titluri ! ) Nu uita faptul că o carte bună reprezintă un cadou apreciat de majoritatea oamenilor, datorită utilității sale.

DESPRE DETAŞAREA CONŞTIENTĂ DE AICI ŞI ACUM, DE SPAŢIO-TEMPORALITATE

Motto : dacă nu vezi cu un ochi, întoarce capul şi priveşte cu celălalt, iar dacă nu vezi cu nici unul, atunci ciuleşte urechile şi ascultă.
Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');