Get Response Email Marketing

programarea-succesului.ro

Kato Live ora 22

Calendar Evenimente Spirituale România de Kato

kato-podcast

Totalul afișărilor de pagină

Translate

TRANSLATE with Bing

miercuri, septembrie 18, 2013

Reguli de Marketing... feminin :)

REGULI DE MARKETING... FEMININ :)
 
1. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. - Asta inseamna marketingul direct.
2. Esti la o petrecere impreuna cu prietenii si vezi o fata superba. Unul dintre prietenii tai se duce la ea, arata spre tine si spune: „Tipul ala este extrem de bine dotat. Culca-te cu el”. – Asta inseamna publicitate.
3. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii iei numarul de telefon. A doua zi o suni si ii spui: „Buna. Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine” – Asta inseamna telemarketing.
4. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te ridici, iti aranjezi cravata, te duci spre ea, ii oferi de baut, ii deschizi usa (de la masina), o ajuti sa urce, te oferi sa o duci pana acasa, dupa care spui: „Ca veni vorba. Sunt bine dotat. Nu ai vrea sa te culci cu mine?” – Asta inseamna relatii publice.
5. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Vine spre tine si iti spune: „Stiu ca esti extrem de bine dotat! Am vreo sansa sa te culci cu mine?” – Asta inseamna recunoasterea brandului.
6. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Tipa iti da o palma cat de tare poate. - Asta inseamna feedback-ul din partea clientilor.
7. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si ii spui: „Sunt extrem de bine dotat. Culca-te cu mine”. Ea te ia de mana si te duce sa te prezinte sotului sau. – Asta inseamna dezechilibru intre cerere si ofertă.
8. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea, dar inainte sa poti spune ceva, vine un alt barbat si ii spune: „Sunt bine dotat. Ai vrea sa te culci cu mine?” iar ea pleaca impreuna cu el. – Asta inseamna competitia pe aceeasi piata.
9. Esti la o petrecere si vezi o fata superba. Te duci la ea si inainte sa-i spui: „Sunt bine dotat. Culca-te cu mine”, vine sotia ta. – Asta inseamna restrictia de a intra pe piete noi.
10. Esti la o petrecere si nu vezi nici o fata frumoasa. – Asta inseamna lipsa unei piete de desfacere... :)


IM: ce te faci cand mergi la o petrecere si intalnesti o fata superba si ii spui ca esti bine dotat si ii adresezi intrebarea aceea si fata te intreaba "cat oferi ?" :)))
Kato: Păi îi şoptesc la ureche... câţi cm are oferta mea... :) Şi bine-nţeles că va râde, ca de o glumă bună, şi mă va lua de mână sau de altceva, ca să o conduc până... undeva, unde... va...
IM: ea poate nu dorește ca oferta sa se masoare in cm :)))
Kato : No bine, atunci calculez şi în... metri, că nu mi-e greu. De cât când sânt... pilit... :)
IM: pfff...numai la prostii te gandesti kato...hmmm..tipik tie ;)
Kato:  Da ce, femeile superbe îs... "prostii" ? :)
IM: numai vorbesc cu tine ..am impresia ca ma iei la misto...
Kato: Adevăru-i că aş... prosti una... :)
GT: regula 6 ! :)))))))))))) feedback-ul din partea clientilor .:))))))
IM: asta daca poti katona
Kato: Tu I, tu, rămâne deci cum a stabilit : ne vedem la petrecere, şi... exersăm exerciţii de marketing :)))
IM: te ţine domnule kato ?
Kato: Da, da nu știu cât... :) După aia, te iau... cum zici tu : "la mişto".  Atâta pot şi io, că-s foarte dotat la... cap :) Am un creier de 60:90:60 cm ! Sau... mm... Nu mai ştiu sigur, că-s un pic... amețit... :)
IM: nu vreau sa ma confrunt cu un astfel de creier domnule katona... las pe alta in lokul meu.
Kato: Fă cum vrei, numa fă să fie bine pentru amândoi... :)
[...] - pasaj cenzurat din motive de securitate variate... 


cazul 11. Ea dispare fără să zică nimic... - Amânarea deciziei... Retragere pentru consultări...
Negocierea s-a-ncheiat
Cu un final neaşteptat.:
Ea a... plecat
La... un alt dotat
Căci s-a săturat
De... negociat...
 Povestea superbei I şi a dotatulului Kato, continuă. 
 În episodul următor.
...Filmu începe pe o muzică suavă de fundal, la fluieraş de os şi flaut duios, şi ea se apropie din depărtare, din noapte tare, cântând, în cor, un cântec de jale şi dor :
- Oooooo Katooooo
Mă iei aşeeee... miştoooo...
Kato apare, şi el din depărtare, mic, mediu, mare, tot mai mare, magnific tare, călare, pe un cal pisdos, alb ca fluieraşu de os, şi zice cu voce tare, moale :
- I, draga mea, tu ştii bini, cât iubesc io la tini, aşe că ti rog, nu ti supăra pi mini...
Cortina cade, zgomotos, şi lumea aplaudă furtunos, şi iese la pauză de ţigare, în foaieru de la sala mare, aşteptând cu nerăbdare, a piesei continuare...

ICB : :))))))))))))))))))
Kato:
Cu o poezie de iubire mare 

Şterg orice rid de-ncruntare,
Iubirea mea pentru tine
Arde zăpada pe coline
Te iubesc aşe de tare
Ca Soarele, o floare
Iubirea mea-i aşe de mare
Că îi piere marginea-n zare...

Iubi-v-aş pe tăţi, grămadă
Că nu am timp pe rând...
Că mulți sunteți tare
Și nesătui...

 :)
 ICB, explică tu lumii, te rog, cum trebe iubit un Kato de o femeie :)
ICB: Nu trebuie explicatii dom'le :)) trecem direct la practica :)
Kato: Da poţi da şi un exemplu mai personal, dacă eşti amabilă :) Îmi place cum gândeşti ! Eşti plină de Spirit practic ! Te iubesc, I dragă ! 
ICB:  :)) ai chef de iubareli acum? :)) altceva mai bun de facut prin casa n-ai ? :) Si je te you draga Kato,numai ca acum ma duc sa iubesc niste piftelute :))
Kato: Ba da... Adică nu. Ce poate fi mai important pe lume ca iubăreala ? Amu, numa... somnu, că m-am întins prea mult, până la acest final fericit de tine. M-ai făcut poftă de piftele, de salivez în gură până la urechi... Mă duc şi io să iau în dinţi ceva. Te pup ! {}

I s-a supărat pe mine
Şi nu îmi pare deloc bine.
Nu este prima dată
Da' sper că mă... iartă
Că i-am întrecut măsura
Că de nu, m-oi spânzura
De clanţa de la uşa sa
Să tragă cu mâna ei de ea... 


LL: :))))) genial
GT: :))
LL: draga Miky nu inteleg ce mai astepti si de ce nu citim undeva... in niste carti de proza si poezie toate creatiile tale... la betie :))))))) GLUMESCCCCCCC !!!!!! :)))))))
Kato: Hmmm... nu zici tu rău ce zici aşa de bine...
Da... oare nu o să mă dea la judecată I cea supărată ?...
GT: mai respira si tu Nicule, ti-am spus io ca sunt multe!... mai taie... te uiti pe fereastra :)))
Kato: Ce zici tu, L, am trecut tare măsura ?
LL: la ce te referi Mykisor ...la I cea tinerica si frumusica ?
Kato: Da tu L, vorbeam de I :)
LL:  :))))) well sa speram ca I te va ierta si ea ...asa cum au facut toate pana acuma :)))))
Kato:
Mai sar şi io calu
Când mă ia valu
C-aşa-i când eşti Făt-Frumos
Şi nu prea circulezi pe jos...

Ar fi bine să fie iertătoare
Să scap de... spânzurătoare...
Până acum am avut noroc
Sper că nu mi-o sta acum în lock...  :)

Glumele mele trebe luate ca atare, 
nu în... serios prea tare... 
:) {} 
Orice asemănare
Cu persoane reale
Este pur întâmplătoare
Aşa... la... întâmplare... CĂRŢI SPIRITUALITATE (şi nu numai) recomandate de Kato : http://loveblog4all.blogspot.com/2014/08/carti-spiritualitate.html


Dacă ţi-a plăcut, dă un click pe Like şi Distribuie, şi Abonează-te la postările noi ale acestui blog prin email, serviciul Feedburner, dând click aici : Subscribe to Love Blog 4 All by Email
Apasă simultan pe tastele Ctrl şi D, pentru a adăuga acest site la Favorite (Bookmarks).
Pentru a găsi ceva specific pe blog, poţi căuta după termen la "Căutare" în stânga sus, sau pe coloana din stânga jos la Etichetele asociate postărilor (cuvintele albastre, în ordine alfabetică).
De asemenea, consultă marea videotecă de pe canalul meu youtube (dă click pe categoriile de playlisturi să se deschidă toate) : http://youtube.com/user/katonanico
Te poţi Abona şi la siteul meu SPIRIT, să primeşti notificări pt postările noi, pe email, aici : Subscribe to Spirit by Email
Te invit cu bucurie să vizitezi şi noul meu blog : "Kato - Parapsihologie, Extrasenzorial" - http://katoparapsihologieextrasenzorial.blogspot.ro/
Fă economie de timp şi bani, efectuând cumpărături online prin accesarea promoţiilor din reclame, susţinând totodată astfel şi acest blog. Accesează acest link pt oferta completă de magazine unde găseşti tot ce vrei : https://www.facebook.com/notes/806471976063412/ Mulţumesc ! 


Embed

Niciun comentariu:

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-60726497-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');